Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Akıllı Provizyon Sistemi Ürün Sunumu
Advertisements

This project is produce with the financial assistance of EU
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER

Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
Giriş Şirket Profili Savronik,
© OECD A joint initiative of the OECD and the European Union, principally financed by the EU Vaka Çalışması Su ve Atık Su Altyapısı Kuzey İrlanda Martin.
EKONOMİ BAKANLIĞI HİBE DESTEK PROGRAMLARI
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
ÜLKE SUNUMU TC BAŞBAKANLIK DTM ANKARA-TÜRKİYE 10 HAZİRAN 2008
Standards Expert Online Veritabanı DRM Uygulaması Detaylı Bilgi için; İstanbul Tel: Ankara Tel:
Sinerjiturk SAVUNMA’08 M.Vecdi GÖNÜL Milli Savunma Bakanı 26 Aralık 2008 Antalya, Türkiye.
Sunum Planı Hakkımızda Grup Şirketlerimiz Faaliyet Alanlarımız
FİGES Dr. Tarık Öğüt SİNERJİTÜRK-SAVUNMA’08.
V. TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Mayıs 2009 Antalya HOŞGELDİNİZ…
Türk Patent Enstitüsü Tarafından Düzenlenen Eğitim Programları
Copyright 2006 Thomson Corporation 1 Ulusal Akademik Site Lisansı (UASL) Projesi çerçevesinde THOMSON SCIENTIFIC – ISI WOK EĞITIM SEMİNERLERİ – 2007 TEKNİK.
REACH AB Yeni Kimyasallar Politikası İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği REACH AB Yeni Kimyasallar Politikası Registration, Evaluation,
Prof. Dr. Habip ASAN, TPE Başkanı 31 Ekim2013, İZMİR Türkiye’de Yenilikçi Üretim Yapısına Geçişte Sınai Mülkiyet Alanında Yaşanan Gelişmeler.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
2013 SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ. VERİMLİLİK ÖZKAYNAK YETERLİLİĞİ MADDİ DURAN VARLIK VERİMLİLİĞİ İŞ GÜCÜ VERİMLİLİĞİ TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ YAN.
İÇERİK İhtiyaç Amaç Yazılım Emniyeti Yaşam Döngüsü Süreçleri Sonuç
Birtel İletişim Teknolojileri
Yazılım Sertifikasyonunda Karşılaşılan Zorluklar
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
Akıllı Şebekelerde İletişim Teknolojileri
1 ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİNDE KOSGEB DESTEKLERİ (Serhan EKER – 2008 Aralık)
Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Teknokent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Savunma Sanayi Güvenliğinin Amacı Savunma Sanayi Güvenliğinin amacı, savunma sanayii kapsamında yapılan anlaşmalarda yer verilen ve doğrudan satın alma,
EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI
RAYLI SİSTEMLER VE HAVA ARAÇLARI EMNİYET SERTİFİKASYONU BENZERLİKLERİ
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
Sinerjitürk – Savunma Savunma Sanayinde Yeni Yaklaşımlar “gelecek nesil teknoloji” SinerjiTürk Savunma - Aralık 2008 Burak Mengi.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
KOBİ’lere Yönelik Destek ve Teşvik Programları
TOBB AB ÇALIŞMALARI : NASIL HAZIRLANIYORUZ? FAALİYETLERİMİZ 23 Şubat 2007.
ALMANYA’DA E-DEVLET SİSTEMİ
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
Sağlık Teknolojileri Değerlendirme Metodolojisi
1 “TARIMDA FİNANSMAN, SİGORTA VE YENİ AÇILIMLAR “ DEVLET DESTEKLİ TARIM SİGORTALARI İstanbul,
ŞİRKET TANITIM DOSYASI
Telif Hakkı  2008 Intel Firması. Tüm hakları saklıdır. Intel, Intel logosu (the Intel Logo), Intel Eğitim Girişimi (Intel Education Initiative) ve Intel.
Programs of the Intel Education Initiative are funded by the Intel Foundation and Intel Corporation. Copyright © 2007 Intel Corporation. All rights reserved.
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
Üniversiteler için Buluş Yönetim Ofisi Modeli Özgür KULAK, Namık Kemal Üniversitesi
SAVUNMA SANAYİİNDE AR-GE VE TEKNOPARKLAR SİNERJİTÜRK 08 ANTALYA
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI Bodrum, 30 Nisan 2012.
Kurumsal İçerik Yönetimi Kapsamında Bilgi Güvenliği
2008 ETA ELEKTRONİK TASARIM SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Kuruluş: 1984 Kuruluş: 1984 Ar-Ge Personeli Sayısı / Toplam Personel Sayısı: 13 / 25 Ar-Ge Personeli.
Bilimsel/Teknolojik Güç Siyasi Güç Ekonomik Güç AB’nin Hedefi:  İlki 1984 yılında başlamıştır.  Çerçeve Programları, diğer birçok topluluk programı gibi.
Necmi KOLDAŞ Makine ve Gemi İnşa Sektör Müdürü 05 Aralık 2011
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
Dağıtım Şirketleri ARGE Öncelikleri ve İşbirliği Beklentileri
2015 YILI TÜRK SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ
Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi TÜTED AGİM Nedir? Ar-Ge ve İnovasyon katalizör etki Firmaların Ar-Ge ve İnovasyon yeteneklerini arttırıcı ve hızlandırıcı.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
2016 YILI TÜRK SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ Sanayileşme Daire Başkanlığı Hüseyin KILIÇ Sektörel Strateji ve Yatırım Planlama Şube Müdürü.
T.C. Milli Savunma Bakanlığı Savunma Sanayii Müsteşarlığı SAVUNMA SANAYİİNDE ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ UYGULAMALARI Bilal AKTAŞ Sanayileşme Daire Başkanı.
Savunma Sanayİ Ürünlerİ Testlerİ
Office 365 Bulutta Lider Güvenlik ve Kullanım Barış Bilge Bekoğlu
Teknopark İstanbul Teknopark İstanbul, Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nın ana ortaklığında, yerli ve yabancı girişimcilerin.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Testedilebilir Gereksinimler (Testable Requirements)
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
UZMAN VE DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSU
IOS’ta Mapbox ile Çevrimdışı ve Çok Katmanlı Harita Oluşturma ve Performans Kaybını Önleme Alperen ERASLAN Cem GÜNDÜZ Doruk PANCAROĞLU.
Sunum transkripti:

Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. Sunan Recep BARUT Antalya 27 Aralık 2008 STM AŞ Savunma Sanayimizin İç ve Dış Eko Sistemini Geliştirmek

SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖRÜ İç ve Dış Eko Sistem BİLİŞİM SİVİL ELEKTRONİK OTOMOTİV GEMİ İNŞA ANA MÜTEAHİTLER (SİSTEM ENTEGRASYONU) ALT SİSTEM ÜRETİCİLERİ TEKNOKENT FİRMALARI VE KOBİLER ARAŞTIRMA ENSTİTÜLERİ/ ÜNİVERSİTELER SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖRÜ Komşu Sektörler

STM, Savunma Sanayii İcra Kurulu’nun Danışman olarak STM STM, Savunma Sanayii İcra Kurulu’nun Mayıs 1991 tarih ve 91/2 sayılı kararı ile; TSK ve SSM.lığına sistem mühendisliği, teknik destek, proje yönetimi, teknoloji transferi, lojistik destek hizmetleri sağlamak, Savunma sistemleri için yazılım teknolojilerini kazanmak ve yazılım geliştirme ve bakım/idame amaçlı milli bilgisayar merkezleri kurmak ve işletmek amaçları ile kurulmuştur. 3 3

Proje Yaşam Çevrimi 4 Danışmanlık Hizmeti Gerektiren Faaliyetler İhtiyaç Belirleme Operasyonal Konsept Gereksinim Analizi Şartname Hazırlama Teklif Alma Değerlendirme Sözleşme Geliştirme Kalifikasyon Üretim Test Servis Elden Çıkarma Danışmanlık Hizmeti Gerektiren Faaliyetler Danışmanlık Gerektirmeyen Faaliyetler Kullanıcı Sorumluluk Alanı Yüklenici Sorumluluk Alanı 4 4

STM Bugün Tamamlanmış 50+ projesi, ~ 200 milyon USD. 70+, ~ 22 milyar USD bedelinde savunma sanayi projesinde danışmanlık hizmetleri. Tecrübeli ve profesyonel iş gücü. Geniş birikime sahip uzmanlık merkezi. Güncel teknoloji odaklı. Interpro İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye Araştırmasında STM Danışmanlık Hizmetleri Kategorisinde 2005, 2006 ve 2007 yıllarında 1. olmuştur. 2005, 2006 ve 2007 Yılları “Deloitte Fast 50” Türkiye Araştırmasında STM En Hızlı Büyüyen 50 Teknoloji Şirketi arasında yer almıştır. 5 5

STM Faaliyet Alanları STM Savunma Deniz Kamu 6 6

Savunma Savunma Projeleri Paydaşlarımız Kara Projeleri Deniz projeleri Hava Projeleri Muhabere, Elektronik, Bilgi Sistemleri Projeleri ITEP Danışmanlık Hizmetleri Kalite Güvence Hizmetleri Uçuşa Elverişlilik Sertifikasyonu Hizmetleri Tedarik Hizmetleri Sabiha Gökçen Hava Alanı Kurumsal Altyapı Danışmanlık Hizmeti Paydaşlarımız Türk Silahlı Kuvvetleri Milli Savunma Bakanlığı Savunma Sanayii Müsteşarlığı Tübitak ve Üniversiteler Firmalar : Aselsan, Havelsan, Tusaş, Aneltech, Gestaş, Koç Sistem, Mikes, Milsoft, Probil Firmalar : BAE Systems, Boeing, Elbit, LM, Qinetiq 7 7

STM Sorumluluğundaki 120 kalem cihaz/malzeme/sistemden 88 kalemi yerli olarak temin edilmiştir 11.04.2017

Kamu Kamu Projeleri Türkiye Kültür Portalı Danışmanlık Projesi TOBB Geçiş Belgesi Otomasyon Sistemi MEB’in Eğitimcilerin Eğitimi Projesi Danışmanlığı EÜAŞ Yeni Süreçlerin Tasarımı Ve Uygulama Yazılımı Hizmet Alımı BODRUM Kent Güvenlik Sistemi (MOBESE) PTT Pazar Araştırması Ve Analizi Danışmanlık Projesi TOBB Sigorta Eksperleri Ve Acenteleri Kayıt Ve Takip Sistemi AB 7.ÇP OPERAMAR (An InterOPERable Approach to European MARitime Security ) OSAMI-(Commons (Open Source Ambient Intelligence – Commons) TALOS (Transportable Autonomous patrol for Land bOrder Surveillance System) CELTIC - CBDP (CELTIC – Concept Based Digital Personality) NCTS'İN Geliştirilmesi ve Bilge'yle Bütünleştirilmesi için Teknik Yardım 9 9

STM’nin İleriye Dönük Çalışmaları Uluslararası Düzeyde Danışmanlık Hizmetleri Danışmanlık Hizmetinin Kamu Sektörüne Genişletilmesi Savunma Sektöründe Danışmanlık SİNERJİTÜRK

STM Kurumsal Yapısı 11 11 E-Kurum ISO 9001:2000 NATO AQAP-160 TS ISO/IEC 27001 SEI-CMMI Seviye 3 11 11