 1970’lerin ilk yarısında Nuri Çomu’nun çırçır ve çeltik alanında yaptığı akılcı ve cesur yatırımlarla temellerini atmıştır.  1976 yılında Sunar Özlem.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,
Advertisements

1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
TİM VE İHRACATÇI BİRLİKLERİNİN YAPISI Haziran 2008.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
Türkiye’de perakende dondurulmuş gıda sektörünün ilk firması olan Kerevitaş Gıda Sanayi ve Ticaret A. Ş, 1970 yılında Bursa’nın Akçalar ilçesinde kurulmuştur.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
ŞEKER PİLİÇ.
OBA MAKARNA.
2012 YILINA AİT ÖZET SUNU T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI
ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMALAR (GDO)
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
BİYOKÜTLE.
Kimya Mühendisinin Kostümleri
pres UK TS © Sloten B.V Sloten C.V. Hayvan Yem Fabrikası Buzağı yetiştirme sütü üretimine başlanması.
AVRUPA BİRLİĞİ ORTAK TARIM POLİTİKASI Ortak Piyasa Düzenleri
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
1984 YILINDA “ GIDA KALİTE VE SAĞLIK KONTROLU” PROGRAMI ADI ALTINDA EĞİTİM-ÖĞRETİME BAŞLADI YILINDA DÜNYA BANKASI II. ENDÜSTRİYEL EĞİTİM PROJESİ.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARLAMA FAALİYETLERİ - İBGS 2009/5 YURTDIŞINDA DÜZENLENEN FUARLARA KATILIM - İBGS 97/5.
İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
TÜGEM 2008.
TSE DAMGASI OLAN YAZILAR VE RESİMLER
97/5 SAYILI ÇEVRE MALİYETLERİ DESTEĞİ. İhracat Genel Müdürlüğü | KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Çevre Desteği Amacı: Çevre, kalite, gıda.
ÜÇÜNCÜ HAFTA Yemeklik yağlar-margarinler, tereyağı, doymamış yağlar. 1.
Buğday Unu, Yumurta, Şeker, Hidrojene Bitkisel Yağ, Şerbet
Kalite Nedir? Furkan LEVENTOĞLU.
53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Demirdöküm.
Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
5.SINIF 1.ÜNİTE VÜCUDUMUZUN BİLMECESİNİ ÇÖZELİM
Gıda Teknolojisi Alanı
GIDA GÜVENLİĞİ Esma KAYA
TİCARETTE TEKNİK ENGELLER Şubat 2013 ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ (ÜGD) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
“EN İYİ DENETÇİ KİŞİNİN KENDİSİDİR.”
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
BEN BİLİNÇLİ BİR TÜKETİCİYİM
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
KONYA İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ
Dökme sıvı yük taşımacılığı konusunda faaliyet göstermekte olan şirketimiz, yeni nesil, ‘’Çok Katlı’’, tek kullanımlık flexitank ile ‘’Flexitank Operatörlüğü’’
Anaerobik Arıtma ve Biyogaz Üretim Tesisi
AMBALAJLAR ÜZERİNDEKİ SEMBOL VE İŞARETLER
EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARETTE RİSK ESASLI KONTROL SİSTEMİ (TAREKS) 21/03/2013 H. Sibel KAPLAN Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdür Yardımcısı.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
23 Mart 2017 ANKARA YAĞLI TOHUMLU BİTKİLER & BİTKİSEL YAĞ SEKTÖRÜ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
TSE Uygulamalarının Son Dönemlerinde Dış Ticarete Etkileri
TSE Uygulamalarının Son Dönemlerinde Dış Ticarete Etkileri
SAĞLIKLI YAŞAM ve SAĞLIKLI BESLENME…
BİYODİZEL SUNU Bilal ENÜŞTEKİN Harran Üniversitesi
LİPİTLER.
SUNUM
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
GIDA VE PERSONEL HİJYENİ DERSİ
Sunum transkripti:

 1970’lerin ilk yarısında Nuri Çomu’nun çırçır ve çeltik alanında yaptığı akılcı ve cesur yatırımlarla temellerini atmıştır.  1976 yılında Sunar Özlem tarafından Osmaniye’de un fabrikası olarak kurulmuştur  1997 yılından sonra bünyesine yem üretim tesislerini Sunar Mısır, NÇS ve ELİTA GIDA firmalarını grup bünyesine katmıştır.

 40 yıllık tecrübe  Tarımsal sanayi devi  5 ayrı şirket  6 farklı sektör  Yüzü aşkın ürün çeşidi  Türkiye’nin mısır yağı üreten tek entegre tesisi  600 çalışan  56 ülkeye ihracat  3,5 yılda ISO 500

 ELİTA bitkisel sıvı yağ endüstriyel margarin  SUNAR MISIR nişasta mısır şurupları  SUNAR ÖZLEM un-yem  NÇS taze meyve  SUNAR PAZARLAMA

 Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Hüseyin Çomu  Yönetim Kurulu Başkanı Nuri ÇOMU  Pazarlama Direktörü Mevlüt NACAR

 Ayçiçek yağı  Profesyonel ayçiçek yağı  Mısır yağı  Zeytinyağı  Soya yağı  Kanola yağı  Fındık yağı

 Pastacılık margarinleri  Catering margarinleri  Endüstriyel margarinler  Diğer ürünler (ham yağ – yan ürünler)

Pastacılık ve kurabiyeler

 ISO 9000 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ  ISO GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ  KOSHER BELGESİ  HELAL BELGESİ  IQ NET SERTİFİKASI  TSE UYGUNLUK BELGELERİ

Helal Gıda sertifikası ürünlerin içeriğinin ve üretim sürecinin tüm aşamalarında insan sağlığına uygun hijyene uygun üretim yapıldığını kanıtlamış olan firmalara verilmektedir. Yani helal gıda sertifikası ürünlerin “inanç” bakımından helal olup olmadığı, “sağlık” bakımından temizlik ve fayda taşıyıp taşımadığı “beslenme” düzeni açısından yeterli ve gerekli olup olmadığı gibi hususlarda soru işaretlerini ortadan kaldırmakla beraber tüketiciyi de bilinçlendirmektedir. Helal sertifikalı Sunar ürünlerini güvenle tüketebilirsiniz.

PINAR ÖZÇITAK MÜŞERREF AKÇA