Www.emeraldinsight.com/emx Empowering management research EmeraldManagementXtra Ürün ve Hizmetler Brian Berry Business Manager for Turkey Emerald Group.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AGORA Elektronik veritabanını açmak için bannere tıklayın.
Advertisements

Duke University Press Elektronik Koleksiyon ve Servisler.
EBSCO Discovery Service
-Scopus- Uz. Kübra DEMİR
Cambridge Journals Online
360Core Kütüphane Kullanıcıları için Kütüphaneciler için
Hiç e-koleksiyonunuzda toplam kaç kayıt olduğunu düşündünüz mü ?
0 1 web ortamından gelen gelen bilgiler bilgiler Akademikkütüphanekaynakları eser 4000 yayın evi BTT ve Sosyal Sosyal Bilimler Bilimler Dünyanın.
Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford Reference hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. •Oxford Reference ‘in ne olduğunu •Size.
MATHSCINET KULLANIM KILAVUZU
KONU: HAZIRLAYANIN : ADI: EMRE SOYADI: YILMAZ FAKÜLTE: FEN
ULAKBIM UASL Mayıs İçerik Türleri: Bilgide Bir Servet Hukuk Dergileri Online Hukuk Kitapları Yasalar, İçtihatlar ve Mahkeme Kararları Gazete ve.
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ KATALOG TARAMA
AÇIK ERİŞİM KAYNAKLARI
Bu menü, ILL, Katalog, Konu başlıkları, Kütüphane Yönergesi dışında kalan tüm sayfalarda aktiftir Araştırma sürecinizi kolaylaştırmak, kütüphane kaynaklarına.
ANKOS 7. Yıllık Toplantısı
Oxford Online Dergi Koleksıyonu’ nun Etkin Kullanımı. Bölüm 1 Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini Genışletme.
E-Journal A.M.S. (EJAMS) Kütüphaneciler için e-dergi koleksiyonlarının yönetiminde, kullanıcılar için ise bu koleksiyonlardan yararlanmada kolaylık sağlar.
VERİ TABANI KULLANICI EĞİTİMİ
Kütüphane Web Sayfası Kullanıcı Eğitimi
Güssün Güneş & İlkay Holt 9-11 Şubat 2006 Pamukkale Denizli
CABI Bilgi Kaynaklarında Yenilikler; E-kitaplar, E-arşivler ve Referans kaynakları Clodagh Corcoran&Merve Okur.
Oxford Online Dergi Koleksıyonu’ nun Etkin Kullanımı. Bölüm 1 Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini Genışletme.
KÜTÜPHANELERDE HALKLA İLİŞKİLER ve PAZARLAMA ANKARA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ ÖRNEĞİ Tuna CAN & E.Erdal AYDIN
Support.ebsco.com EBSCOadmin Raporlar ve İstatistikler Kullanıcı Kılavuzu.
6-7 June 20033rd International ANKOS Meeting1 ANKOS Anadolu Üniversite Kütüphaneleri Konsorsiyumu Bülent KARASÖZEN Orta Doğu Teknik Üniversitesi.
InCites. National Citation Report for Turkey Kurumunuzun aboneliğini gerçekleştirdiği InCites (National Citation Report for Turkey) Web of Science kapsamındaki.
Emre Hasan Akbayrak ODTÜ Kütüphanesi Hizmetiçi Eğitim Seminerleri
Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford Scholarship Online hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. Oxford Scholarship Online ‘in ne.
Support.ebsco.com EBSCO Discovery Service (Akademik Arama Motoru) Kullanıcı Kılavuzu.
KULLANICI / KÜTÜPHANECİ EĞİTİMİ GRUP ÇALIŞMALARI ANKOS 5. Yıllık Toplantısı Haziran 2005 Süleyman Demirel Kütüphanesi, Sakarya.
Emerald kullanıcılarınıza yayın yapma konusunda nasıl yardımcı olabilir? Kullanıcılarınız için yardımcı kaynaklar Mine Tonta Business Manager, Turkey.
BIOMED CENTRAL’IN AÇIK ERIŞIM YAKLAŞIMLARI VE ÇÖZÜMLERI Johanna KuhnBioMed Central Muğla Üniversitesi.
Emerald Management eJournals Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 08 Nisan 2011 Mine Tonta Tel:
İstanbul Medipol Üniversitesi
Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi Ankara Üniversitesi Kütüphaneciliğin Destanı Sempozyumu Ekim 2004, Ankara KÜTÜPHANECİLİKTE SÜREKLİ EĞİTİM.
Veri Tabanları Kullanıcı Ara Yüzünde Yeni Yaklaşımlar
Kullanıcı Kılavuzu AtoZ Admin İstatistikler ve Çakışma Analizleri
KOÇ ÜNİVERSİTESİ SUNA KIRAÇ KÜTÜPHANESİ
ANKOS 3. ULUSLARARASI TOPLANTISI 6-7 HAZIRAN 2003 ANKARA.
Springerlink.com Emel Kaynak Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANELERİ EĞİTİM TOPLANTISI.
EBSCOhost 2.0 Kullanıcı Eğitimi
Uzm. Fatma BAŞAR Cahit Arf Bilgi Merkezi Eğitim ve Tanıtım Sorumlusu 22 Eylül 2010 T.C. Sağlık Bakanlığı Eğitim Toplantısı TÜBİTAK.
Kurumsal Arşivler ve Açık Erişim Uygulamaları 44. Kütüphane Haftası, 31 Mart–4 Nisan 2008 Ömer Orhan Atılım Üniversitesi Kütüphanesi.
E-Resource Access & Management ULAKARA TDNet - ULAKARA e-Dergiler Portal ve Federe Arama Çözümü TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Antalya – Mayıs 2009 e-Resource.
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
ELEKTRONİK KOLEKSİYON GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ Bülent Karasözen ODTÜ 41. Kütüphane Haftası 31 Mart 2005.
SPRINGERLINK YENİLİKLERİ VE YENİ TIBBİ İÇERİKLER N ADJA M ADANI M OUDARRES M ETIN T UNÇ EKUAL 2010 A NTALYA.
Springerlink.com Emel KAYNAK Stm-Info Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
SOSYAL BİLİMLER VERİ TABANI Uzm. A. Nuray DEMİRKOL 2-3 Kasım 2006.
Bilgi Kaynağı Olarak Veri Tabanları
Elibrary.worldbank.org World Bank eLibrary Sunumu.
Full Text Finder. Yeni Full Text Finder nedir, parçaları nelerdir? EDS, AtoZ ve LinkSource araçlarının birleştirilmiş halidir. Aşağıdaki fonksiyonlara.
URQUHART YASASI.  Urquhart Yasası bilimsel dergilerin “kütüphane ötesi kullanımı”nın (supralibrary use), bu dergilerin her kütüphanenin “kütüphane içi.
Cambridge Journals Online KISA KULLANIM REHBERİ Erişim Adresi:
Muaz Ayhan IŞIK Türkiye Büyük Millet Meclisi
Connecting People Through News. © PressReader. All rights reserved. 2 Connecting People Through News 2011, 2012 & 2013 Yıllarının En İyi Aplikasyon Ödülü.
Araştırmacıların konu ve kaynak taraması için harcadıkları zaman sorunlarına, ulusal düzeyde, hızlı, tek merkezden ve kolay arama ile çözüm. Ulusal dergilerin,
EBSCOadmin Genel Bakış
Full Text Finder Publication Finder Genel Bakış
Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini
EBSCO Discovery Service (EDS) Akademik Arama Motoru/Keşif Aracı
Bibliyometrik Analiz Örneği: Bilgi Dünyası Dergisi
I Ğ DIR ÜN İ VERS İ TES İ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DA İ RE BA Ş KANLI Ğ I Kütüphane kullan ı m ı ve elektron İ k kaynaklara er İŞİ m Kütüphanec İ : Ercan.
Pratik kullanım rehberi
EBSCO Discovery Service (EDS) Daha İsabetli Sonuç Listeleri
Full Text Finder Publication Finder Genel Bakış
Türkiye Atıf Dizini nedir?
Türkiye Atıf Dizini nedir?
Türkiye Atıf Dizini nedir?
Sunum transkripti:

Empowering management research EmeraldManagementXtra Ürün ve Hizmetler Brian Berry Business Manager for Turkey Emerald Group Publishing

Empowering management research EMX 150 temel hakemli dergi 45,000 + tam metin makale 35 Emerald dergisi ISI’da indekslenmektedir EMR 300 dünyanın önde gelen yönetim dergisi 180,000 makale eleştirisi, linkleriyle birlikte verilmektedir Özellikler: Her iki veri tabanını aynı anda tarayabilme Yapısal makale özleri Otomatik yazım kılavuzu (US/UK) Taramaları işaretleme COUNTER uyumlu kullanım istatistikleri uyarıları Taramaları kaydetme SINGLE SOURCE DISCOVERY TOOL EmeraldManagementXtra

Empowering management research EmeraldManagementXtra KÜTÜPHANECİLER için özellikler: Emerald Library link Kütüphane yönetim makaleleri Pazarlama rehberi/Araçlar Kullanım Kılavuzları İstatistik araçları Kütüphaneyi üniversitenin merkezi yapmak üzere size yardımcı olur

Empowering management research COLLECTIONS Özellikleri: Tam metin makaleler ve 500’den fazla alanının uzmanları tarafından seçilmiş case çalışmaları 400 literatür eleştirisi 500 endüstri liderleri ile röportaj 1500 kitap eleştirisi Taranabilir ve gözden geçirilebilir Düzenli yenilenir EmeraldManagementXtra

Empowering management research TEACHING Özellikleri: FACULTY: Konuya göre okuma listeleri Öğretime yardımcı kaynaklar STUDENTS: Literatürü gözden geçirmeye yardımcı Yazma ve çalışma becerileri ipuçları EmeraldManagementXtra

Empowering management research RESEARCH Features: Yönetim konusundaki en son araştırma ve gelişmelerinden haberdar olma Araştırma kaydetme veri tabanı Röportajlar Mali kaynak bilgileri İp uçları Okul profilleri EmeraldManagementXtra

Empowering management research AUTHOR Features: Emerald Literati Club JADE (Journal Article Delivery Engine) Yayın yapma konusunda ip uçları Yayın yapma konusunda yardım Editörle buluşma İngilizce dışı çeviri rehberi Telif hakları COMPLETE AUTHOR SUPPORT NETWORK EmeraldManagementXtra

Empowering management research CONFERENCE CENTRAL Features: Konu, yer ve tarihe göre dünya çapındaki toplantıların geniş bir koleksiyonu Düzenleyenler tarafından ön bilgiler Arşivi gözden geçirme Daha önceki toplantıların makalelerine linkler Uyarı araçları Editörle buluşma takvimi EmeraldManagementXtra

Empowering management research MANAGEMENT FIRST Features: En son işletme ve yönetim teorileri üzerine görüşler Belirli konu ‘toplulukları’ – bilgiye kolayca ulaşma Mezunların kullanımına açılabilir Düzenli yeni içerik Güncel ve eski öğrenciler için ideal EmeraldManagementXtra

Empowering management research EMX - Yararları Tek kaynaktan bilgiye ulaşma aracı 150 tam metin dergi Birleşik tarama fonksiyonu Kaliteli ve hakemli makaleler, yapısal makale özleri Kütüphane ve fakülte sorunlarına eşsiz çözüm İçerik Emerald’dan gelmektedir, alanında temel yayınevi Esnek lisans ve konsorsiyum anlaşması

Empowering management research EmeraldManagementXtra ANKOS üyeleri için seçenekler:  EMX 111 (= Emerald Fulltext Plus)  EMX 150

Empowering management research EmeraldManagementXtra Fulltext Librarian Toolkit Kütüphanecilerin EMX Online Koleksiyonlarından maksimum derecede yararlanabilmeleri için yardımcı olur: EMX Tanıtımı Download, posterler, pazarlama materyalleri EntegrasyonTarama kutusu, logolar Kullanımı izlemeCOUNTER uyumlu kullanım istatistikleri Tam metin kullanımıKullanım kılavuzlu (Türkçe), ip uçları UyarılarGüncelleştirmeler, yeni gelişmeler

Empowering management research EmeraldManagementXtra Daha fazla bilgi için iletişim bilgisi: Brian Berry Business Manager for Turkey Emerald Group Publishing