Boun EMBA Platform Yeni Fonksiyonel Gruplar Yapılanması.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
1997’den bu yana; hizmet verdiğimiz marka ve kurumların amaçlarına uygun planlamalar, somut çözümlemeler, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar sunar;
Advertisements

Sayıştay Konferans Salonu Ankara,
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ GENEL SEKRETERLİĞİ
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Yapı ve Genel Prensipler Kültür Bilgi-Günü 2011.
TTB-UDEK STE/SMG ÇALIŞMA GRUBU EYLEM PLANI. Tıp Uzmanlık Dernekleri ve STE  İlgili uzmanlık alanında çalışan hekimlerin bilgi, beceri, mesleki yetenekleri.
SODES PROJELERİ YÖNETİMİ VE UYGULAMALARI
MEDYA Medyayı Tanımak - Medya Çalışanları -.
Misyonumuz İstanbul’daki birçok kurum ve kuruluşun AB uyum sürecinde geleceğe yönelik hedef ve stratejilerini kolayca gerçekleştirmeleri için projeler.
Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU YAPILANMA TOPLANTISI ŞUBAT 2013.
2007 / 30 SAYILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMDE TANITIM VE YÖNELTME ÇALIŞMALARI GENELGESİ DOĞRULTUSUNDA İLÇEMİZ İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA YAPILMASI.
2440. BÖLGE BAŞKANLAR EĞİTİM SEMİNERİ.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Ender Topuz Ford Otosan - Yazılım mimarı
Türk Oda ve Borsaları Akreditasyon Projesi 2009 John Lockett.
Yerel Yönetim Reform Programına Destek Projesi Bratislava Regional Center 1 MİB’nin temsil (lobi) rolü: Üyelerinin çıkarlarını korumak ve temsil etmek;
Fizibilite Etüdü Danışmanlık Projesi
İç Kontrol Sistemi ve İç Kontrol Standartları
Mathieu Zagrodzki UNDP. Güvenlik Stratejileri ve İç Güvenlik Kuvvetleri’nin Örgütlenmesi Fransa Örneği.
REHBERLİK HİZMETLERİNİN ÖRGÜTLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
TTB-UDEK Çalışma Grupları Dr. Raşit Tükel TTB-Uzmanlık Dernekleri Eşgüdüm Kurulu 30 Kasım 2007 / İstanbul.
Risk Yönetimi Toplantımıza
ERASMUS+ SPOR Muhammet DEMİR Ocak Erasmus+ Spor: Hedefler Doping, şike, şiddet, hoşgörüsüzlük ve ayrımcılıkla mücadele Sporda iyi yönetişimi ve.
SDÜ IEEE Öğrenci Kolu.
ODTÜ KİŞİSEL GELİŞİM TOPLULUĞU TANIŞMA TOPLANTISI 7 Ekim 2009.
‘’Yasamak ve Yasatmak için Bilim ’’
 BİRİMİMİZİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI * Odanın faaliyetlerinin yerel ve ulusal basın aracılığı ile odamızca çıkarılacak bülten ve dergiler aracılığıyla.
REHBERLİK HİZMETLERİNİN ÖRGÜTLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
HDH PROJE YÖNETİM SİSTEMİ
Math in Advertising....
7. HASTANE YÖNETİM KURULU
IAB Türkiye Basın toplantısı Büyük dönüşüm Dijital akıl.
Başkanlık Özel Kalem EROL TEOMAN. GÖREV VE SORUMLULUKLARI  İLETİŞİM VE BİLGİLENDİRME  1)Marmaris ticaret odası üyelerini ilgilendiren konularda SMS.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
HAFTA I.
İç Kontrol Nedir? İdarenin amaçlarına, belirlenmiş politikalara ve mevzuata uygun olarak faaliyetlerin; - etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde yürütülmesini,
Web Tasarımı Nedir?.
Yedinci Bölüm İşletme YÖNETİMİNİN FONKSİYONLARI.
Sponsorluk 1.
Proje Yaşam Döngüsü ve Organizasyon
İSMMMO İSTANBUL VALİLİĞİ AB PROJELERİ İŞBİRLİĞİ HAZİRAN 2009.
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT
PYRAMIDS Organizasyon A.Ş. PYRAMIDS Organizasyon A.Ş. Hakkında Misyonumuz Komiteler ve Organizasyonlar.
BÜTÇELERİN OLUŞTURULMASI
Avrupa Birliğinin Kurumları
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI VE MESLEKİ AMAÇLAR
Kamu İdareleri için Stratejik Planlama Kılavuzu (Hazırlık Çalışmaları)
İzmir İl MEM ARGE Kamu İdareleri için Stratejik Planlama Kılavuzu (Hazırlık Çalışmaları)
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
KALKINMA AJANSLARI 1 Milli E ğ itim Bakanlı ğ ı Mesleki ve Teknik E ğ itim Genel Müdürlü ğ ü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanlı ğ ı.
DOĞRUDAN TEMİN 22 (abc).
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANININ HAZIRLANMASI BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA.
Mezun Web Yönetimi Mezun Veri Tabanı Yönetimi Mezun Bilgi Güncelleme Mezun Analizleri oluşturulması ABD Mezunlar Buluşması Müzede Buluşma Mezunlar Algı.
İDARİ OLMAYAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN ÜCRETLENDİRMELERİ Doç. Dr. Yeşim Toduk Akiş Amrop International.
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
Proje Yönetim Döngüsü: -Aşamaları -Rol ve Sorumluluklar
Faaliyet Planlamasının Yapılması
YENİ TÜRK TİCARET KANUNU SÜRECİNDE YOL HARİTASI Hazırlayan: Recep Aşır Temmuz 2012.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROGRAMI II SUNUM İÇERİĞİ :  PROJE FAALİYETLERİ  PROJEDEN ELDE EDİLEN KAZANIMLAR  PROJENİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ  YENİ EŞLEŞTİRME.
T. C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI BÖLGESEL GELİŞME VE YAPISAL UYUM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 29 Aralık 2010, Diyarbakır.
YZM 305 – Profesyonel Yazılım Mühendisliği Uygulamal
AYKOME Uygulaması 1.
IOSCO (International Organization of Securities Commissions)
SAĞLIK ENFORMASYON YÖNETİMİ 1 DERSİ 6. DERS : HASTA DOSYALARI ARŞİVİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Focus Performans ve Proje Yönetim Sistemi
HALKLA İLİŞKİLERE GİRİŞ
İÇERİK Hasta dosyaları arşiv komitelerinin çalışma alanları
Biz Kimiz? 3 nesildir sürdürdüğümüz aile şirketimizin getirmiş olduğu bilgi, birikim ve güven ile 70+ yıllık tecrübemiz ve yenilikçi yaklaşım sayesinde,
Sunum transkripti:

Boun EMBA Platform Yeni Fonksiyonel Gruplar Yapılanması

Boun EMBA Platform Organizasyon Yapısı EMBA Genel Sekreterliği Tunç Geçgil Yürütme Kurulu Operasyonel Gruplar EMBA Platform Organizasyon Yapısı EMBA Genel Sekreterliği Görev ve Sorumlulukları: Fon yönetimi ve operasyonel gruplar, fon yönetimi ve vakıf koordinasyonunu sağlar, Yönetim Kurulu toplantı ve diğer organizasyonları düzenler. Fon onay süreçlerini ve onay mekanizmasını formlar aracılığı işletir, bürokrasiyi yürütür. Hukuksal konularda ve sözleşme detaylarında tüm süreçlerin yürütme sorumluluğunu üstlernir.

EMBA Genel Sekreterliği Yürütme Kurulu Operasyonel Gruplar Boun EMBA Platform Organizasyon Yapısı EMBA Platform Organizasyon Yapısı Operasyonel Gruplar: Yıllık aktivite planının yapılması, bütçelerin çıkartılması ve ilgili plan dahilinde kulüp vizyon misyonuna uygun aktivitelerin yapılmasını üstlenir. Aktivite bütçelerini yapar ve fon yönetimi grubundan talep eder. Fonkisyonel Direktör aynı zamanda Yönetim kurulu ve fon yönetim kurulu üyesidir. Hiyerarşik olarak fonksiyonel direktörlüğe direk bağlı 3 komite, EMBA Genel sekreterliği ve Fonksiyonel direktörlüğe raporlayan 2 komite mevcuttur. (EK – 2) Event Komitesi (EK): Parti, organizasyon panel düzenlemeleri ve tüm kısa dönem projeleri yönetir.(1 Komite Başkanı ve 4 Proje Yöneticisi) Profesyonel Gelişim Komitesi (PGK): 6 ay üzeri sürecek projeleri yönetir ve uygular.(1 Komite Başkanı ve 3 Proje Yöneticisi

EMBA Genel Sekreterliği Yürütme Kurulu Operasyonel Gruplar Boun EMBA Platform Organizasyon Yapısı EMBA Platform Organizasyon Yapısı PR ve Pazarlama Komitesi (PRK): Tüm kısa ve uzun dönem aktivitelerin, Mail, gazete, dergi, TV ve internet üzerinde PR ını yaparını yönetim kurulu onayı denetiminde yapar ajans aracılığında POP malzemesi ve görselleri düzenler, üye iletişimi üstlenir.(1 Başkan ve 3 Proje Yöneticisi) Interaktif İletişimKomitesi (IKK): Veri tabanının düzenlenmesi, web bazlı tüm entegrasyonların yapılması, web sitesinin güncel tutulması ve EMBA gelişim süreçlerinde oluşacak ihtiyaçlara göre değiştirilip geliştirilmesini sağlar, surveyler aracılığı ile üye ihtiyaçlarının belirlenmesi ve web tabanlı araştırma çalışmalarını yürütür. (1 Başkan ve 2 Proje Yöneticisi) Finans ve Bütçeleme Komitesi (FK): Komitelerin koordinasyonunda yıllık bütçelemelerin yapılması, sponsorluk çalışmalarının komite başkanlarıyla yürütülmesinden sorumludur.(1 Başkan ve 2 Proje Yöneticisi)

Interaktif İletişim Komitesi (IKK) Aykut İÇÖZ Fonksiyonel Direktör(YK Üyesi) Murat ESER Event Yönetimi Komitesi(EK) Çiğdem TOPAL Profesyonel Gelişim Komitesi(PGK) Gülfem TANDOĞAN Pazarlama Komitesi(PRK) Simten GÜVENÇER EMBA Genel Sektreteri Tunç GEÇGİL Finans ve Bütçeleme Komitesi (FK) Fırat KESKİN Boun EMBA Platform Organizasyon Yapısı – Operasyon Yönetimi EK Görev ve Sorumlulukları 1.Parti ve Eğlence aktiviteleri 2.Sempozyumlar 3.Diğer Organizasyonlarda EMBA Platformun Stand etc. Aracılığı ile temsili 4.Turnuva ve spor etkinlikleri PGK Görev ve Sorumlulukları 1.Kariyer Gelişim Projeleri 2.Üye Sadakati Aktiviteleri(Loyalty Card. Etc.) 3.Diğer Kulüp ler ile yapılabilecek ortak projelerin takibi ve hayata geçirilmesi(CEO Club,BUMan. Etc.) PRK Görev ve Sorumlulukları 1.Tüm POP iletişimi 2.Ajans koordinasyonda görsel çalışmalar 3.Üye koordinasyonu ve aktivite duyurularının yapılması 4.YK koordinasyonunda görsel, işitsel medya iletişimi 5.Bumed Dergi yazıları ve diğer yazılı iletişimin IKK Görev ve Sorumlulukları 1.Web Tabanlı Altyapı projeleri 2.Komite talepleri doğrulsunda web tabanlı araştırma 3.Web Sitesinin yeniden portal şeklinde yapılanması, güncel tutulması FK Görev ve Sorumlulukları 1.Komite Bütçelerinin Komite Başkanları ile oluşturulması ve takibi 2.Sponsorluk çalışmalarının Komite başkanları ile yürütülmesi 3.Genel Sektere ve Fonk. Direktör ile harcama ve bütçe yapısını kontrolü ve raporlanması