H ACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BASKETBOL TOPLULUĞU Kuruluş Yılı 15 Ekim 2010 Başkan Umutcan KAYIKÇI Akademik Danışmanlar Prof.Dr. Engin YILMAZ Doç.Dr. Mutlu HAYRAN.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HACETTEPE GO TOPLULUĞU (HUGOKU)
Advertisements

HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU
TEKNIK EGITIM FAKULTESI ÖĞRETİM YILI AKADEMİK KURUL TOPLANTISI HAZİRAN Bölüm yönetimiyle ihtiyaç duyduğumda rahatlıkla görüşebilmekteyim.
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu Projenin ülkemizdeki; • Akademik Organizasyonu için Yükseköğretim Kurulu’na, • Finansal Destekleri için Avrupa Komisyonu’na.
Risk ve Sigorta Topluluğu 2013
ÖĞRETİM YILI HAZİRAN GÜNDEM MEVCUT DURUM İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM, ARAŞTIRMA İYİLEŞME ÇALIŞMALARI STRATEJİLERİMİZ.
1. DEVRE DEĞERLENDİRMESİ
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
Hacettepe ünİversİtesİ RUGBY ve Touch rugby topluluğu Sunumu
HER GENÇ MATEMATİK ÖĞRENEBİLİR MURAT GÜNER KELKİT
AB TÜRKİYE ODA FORUMU TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYONU Dr. Mustafa LALE Sanayi Dairesi Başkanı 16 Kasım 2009, İSTANBUL.

TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ
ERASMUS Nedir? Erasmus programı, yükseköğretim kurumlarının birbirleri ile işbirliği yapmalarını teşvik etmeye yönelik bir Avrupa Birliği programıdır.
V. TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Mayıs 2009 Antalya HOŞGELDİNİZ…
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI
GEÇMİŞTE VE GÜNÜMÜZDE PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA TOPLU ANKET SONUÇLARI DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ, KÜTAHYA GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, GAZİANTEP HARRAN ÜNİVERSİTESİ,
Araştırma Görevlilerinin Öğrenci Laboratuvarlarına Katılımı
Kurulu ş Misyon Vizyon Amaçlar ve Hedefler E ğ itim-ö ğ retim alt yapısı Fakülte Bina Proje Süreci Akademik Kadro Da ğ ılımı Eylem Planı Stratejik Plan.
 Avrupa Üniversiteler Birliği, Avrupa Üniversitelerini temsil eden tek kuruluştur.  Avrupa genelinde Yükseköğretim kurumlarının bütünleşmesini sağlayarak.
Merkezimiz tarihli resmi gazetede yayınlanan yönetmelikle kurulmuş ve yaklaşık 2 yıldır faaliyet göstermektedir. Kısa adı NAKSAM’dır. NAKSAM’IN.
Hakem İşleri Organizasyon Şeması
Kuruluşu Trakya Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜKSAM) tarihinde kurulmuştur.
ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu
Türkiye'de Büyük Kentler Dışında Kurulan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Özellikleri ve Kurulmakta Olan Bölümlere Öneriler 50.Kütüphane Haftası Doç.
SGM-Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı
EK DERS TAHAKKUK VE ÖDEMELERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME SUNUMU
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Fırat Nehri Şanlıurfa Platosu Dicle Nehri Gaziantep Platosu
ORGANİZASYON KURULU.  8 Şubat: Süper Lig 5.etap karşılaşmaları İzmir Halkapınar Spor Salonunda yapıldı.  Şubat: Çek Cumhuriyeti’nin Hodonin kentinde.
5. İzmir İktisat Kongresi “Küresel Yeniden Yapılanma Sürecinde Türkiye Ekonomisi” NİTELİKLİ ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ HERKESİN HAKKI Prof. Dr. Kayhan Erciyeş.
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
Tüketici Trend Araştırması Aralık 2009 Sosyal Telefon.
H.Ü KAYAK VE SNOWBOARD TOPLULUĞU
Kafkas Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Ve Uygulama Merkez Müdürlüğü Faaliyetleri Kafkas Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğr.Gör.Neriman.
Hacettepe Otomotiv Topluluğu Tanıtım Sunumu
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ TOPLULUĞU
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Hacettepe Üniversitesi Satranç Topluluğunun Amacı
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PATEN SPORLARI TOPLULUĞU
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
HÜÇEV.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU MAYIS
HUYEL’in Amaçları * Yelken, Denizcilik ve Yatçılığı üniversitemiz öğrencileri arasında tanıtmak düzenli etkinlikler aracılığıyla yaygınlaştırmak, * Türkiye’de.
5. İzmir İktisat Kongresi “Küresel Yeniden Yapılanma Sürecinde Türkiye Ekonomisi” NİTELİKLİ ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ HERKESİN HAKKI Prof. Dr. Aydın Öztürk İzmir.
İletişim Fakültesi Dekanlığı Prof. Dr. Suavi AYDIN.
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
GRUP C4 IQ.
OKULUMUZLA İLGİLİ BASINDAN HABERLER
Hacettepe Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Sorunlarını Araştırma Topluluğu Merve SOYSAL HÜTF D5 Öğrencisi.
Sabancı Gönüllüleri Programı nedir? Tüm Sabancı Topluluğu’nu kapsayan bir sosyal sorumluluk programı İki ana platform 1.Online eğitim 2. Gönüllülük Projeleri.
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi. Hacettepe Üniversitesi – Eğitim Fakültesi STRATEJİK AMAÇLARIMIZ Vizyon ve misyonumuza dayalı olarak oluşturulan.
KUTLU OLSUN TUTUM ve YATIRIM HAFTASI TÜRK MALLARI.
TÜRKİYEDE SANAYİ ERCE Mola 11-f 768.
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ, 2015 NİSAN 2016.
TBMM’YE BİREYSEL BAŞVURU YOLLARININ TANITILMASI VE DESTEKLENMESİ PROJESİ 1 Mayıs Mayıs 2016.
TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU ÜNİLİG KURA ÇEKİMİ
Turkcell Kurumsal Satış Direktörü
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ III.OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU
TÜRK PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK DERNEĞİ
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR TOPLULUĞU
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR TOPLULUĞU
Doç. Dr. Yalçın KIRDAR Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi.
Deprem öncesi yapılması gerekenler Deprem çantası hazırlanmalı Raflar duvarlara sabitlenmeli Ağır cisimler raflarda altlara yerleştirilmeli Duvardaki lamba,
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
TÜİK MAYIS İHRACAT RAKAMLARI
TÜİK NİSAN İHRACAT RAKAMLARI
Sunum transkripti:

H ACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BASKETBOL TOPLULUĞU Kuruluş Yılı 15 Ekim 2010 Başkan Umutcan KAYIKÇI Akademik Danışmanlar Prof.Dr. Engin YILMAZ Doç.Dr. Mutlu HAYRAN Aktif Üye Sayısı 245

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BASKETBOL TOPLULUĞU Amaç Hacettepe Üniversitesi öğrencileri ve çalışanları arasında spora ve basketbola olan ilgiyi arttırmak ve bu bağlamda üniversitemizin adını taşıyan kurumsal kimliğimizin önemli temsilcilerinden basketbol takımımızı desteklemek. Hedefler 1.Basketbolu yaygın bir spor haline getirebilmek. 2.Öğretim üyesi ve öğrencilerin kaynaşmasını sağlamak. 3. Düzenlenen etkinlikler ve gezilerle öğrencilerin bilgi ve görgüsünü artırmak. 4. Akademik, öğrenci ve idari personelin bütünleşmesini sağlayacak bir sosyal ortam oluşturmak

FAALİYETLER Akademik yılı içerisinde: TB2L mücedelesinde H.Ü. Basketbol takımını desteklemek üzere 16 içsaha 6 deplasman seyehati gerçekleştirilmiştir. Konya Yozgat İzmir İstanbul Eskişehir Antalya

FAALİYETLER Akademik yılı içerisinde: TB2L mücedelesinde H.Ü. Basketbol takımını desteklemek üzere 18 içsaha 5 deplasman seyehati gerçekleştirilmiştir. Antalya İzmir İstanbul Eskişehir Edirne Gaziantep

FAALİYETLER BEKO Basketbol Ligi H.Ü. Basketbol takımını desteklemek üzere 15 içsaha 6 deplasman seyehati gerçekleştirilmiştir. Bandırma İzmir Aliağa İstanbul Trabzon Antalya Mersin

FAALİYETLER BEKO Basketbol Ligi H.Ü. Basketbol takımını desteklemek üzere 15 içsaha 4 deplasman seyehati gerçekleştirilmiştir. İzmir Aliağa İstanbul Mersin İstanbul Zonguldak Erdemir