ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Her bir ders yazılısı için saat 09.00, ve 11.20'de başlayacak ve aynı anda yapılacaktır. Her bir ders yazılısı için sınav süresi 40’ar dakika, ders.
Advertisements

TEOG 2 1. Ortak Sınavlar, ülke genelinde olağanüstü haller ve özel durumlar dışında öğrencilerin öğrenim gördükleri okullarla, yurt dışında; KKTC ve Bakanlığımıza.
ORTAK SINAVLAR NİSAN HAZIRLAYAN : ELVAN TEMEL LAYIK.
{ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ORTAK SINAVLAR SINAV İŞ VE İŞLEMLERİ İLÇE MÜDÜRLERİ TOPLANTISI.
1. 2 Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde, 01 – 02 Eylül 2012 tarihlerinde lisanslama sınavları 4 oturumda yapılacaktır. Sınavların genel amacı, sermaye.
1 Sınavlarla İlgili Genel Konular ÖSYS’deki Değişiklikler / Yenilikler  2010 ÖSYS’de önemli değişiklikler:   Haziran ayında yapılacak Lisans.
Adres:Fevzipaşa Cad. Tlf: Elektronik Ağ:erzincan.meb.gov.trTwitter:erzincanmem.
8. SINIF MERKEZİ ORTAK SINAVI
ÖĞRETİM YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ORTAK SINAVLARA İLİŞKİN
26 – 27 KASIM 2014 SINAVLARI İÇİN SON HATIRLATMALAR.
KPSS ORTAÖĞRETİM/ÖNLİSANS SINAVI ÇANKIRI ÇANKIRI SINAV MERKEZİ KOORDİNATÖRÜ PROF. DR. ALİ İBRAHİM SAVAŞ SINAV MERKEZİ YÖNETİCİSİ Yrd. Doç. Dr. Harun.
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ORTAK SINAVLAR
Okul Öncesi ve İlkokullarda Meb Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönergesi gereği Çocuk Kulüpleri açılacaktır.
MUHAMMED YILDIRIM Psikolojik Dan ış man YENİ SINAV SİSTEMİ.
Adres:Fevzipaşa Cad. Tlf: Elektronik Ağ:erzincan.meb.gov.trTwitter:erzincanmem.
1. 1.Oturum (C.tesi)Saat =10:00 2.Oturum (C.tesi)Saat =14:00 3.Oturum (Pazar)Saat =10:00 4.Oturum (Pazar)Saat.
Adres:Fevzipaşa Cad. Tlf: Elektronik Ağ:erzincan.meb.gov.trTwitter:erzincanmem.
Adres:Fevzipaşa Cad. Tlf: Elektronik Ağ:erzincan.meb.gov.trTwitter:erzincanmem.
ERZİNCAN İL MİİLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ II.DÖNEM MERKEZÎ ORTAK SINAVLAR
Adres:Fevzipaşa Cad. Tlf: Elektronik Ağ:erzincan.meb.gov.trTwitter:erzincanmem.
T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü İkinci Dönem Ortak Sınavlar GENELGE 2014/6 Ortaokul 8´inci sınıf öğrencilerinin.
Mart 2012 tarihinde Türkiye genelinde gerçekleştirilecek Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri İle Her Türdeki.
T.C. TRABZON VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Nizip Rehberlik ve Arastırma Merkezi – Rehberlik Hizmetleri Bölümü Ortaöğretime Geçiş Ortak Sınavları.
Adres:Fevzipaşa Cad. Tlf: Elektronik Ağ:erzincan.meb.gov.trTwitter:erzincanmem.
Muratpaşa Milli Eğitim Müdürlüğü. İlçemizde Kasım 2014 Tarihinde Gerçekleştirilecek Olan Ortak Sınavlara Ait Sayısal Değerler OKUL SAYISI : 62.
ÖĞRETİM YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ORTAK SINAVLARA İLİŞKİN
HAZIRLAYAN NURGÜL İZMİRLİ REHBER ÖĞRETMEN VE PSİKOLOJİK DANIŞMAN.
KİLİMLİ CUMHURİYET ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2013 ORTAK SINAV UYGULAMALARI.
ULAŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 29/30 N İ SAN 2015 TEOG Sınavlarında Alınması Gereken Tedbirlerle İlgili Bilgilendirme Toplantısı.
2. Dönem Ortak Sınav Toplantısı
Adres:Fevzipaşa Cad. Tlf: Elektronik Ağ:erzincan.meb.gov.trTwitter:erzincanmem.
SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
KEÇİÖREN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ORTAK SINAVLAR BİRİNCİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ÖĞRETİM YILI
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG)
ÖĞRETİM YILINDA 1. DÖNEM GERÇEKLEŞTİRİLECEK ORTAK SINAVA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
KAHRAMANMARAŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2015 TARİHLERİNDE YAPILACAK ÖĞRETİM YILI TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ 1. ORTAK.
PAZARCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
25-26 KASIM 2015 TARİHLERİNDE YAPILACAK ORTAK SINAVLAR BİLGİLENDİRME VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ 1.
TOKAT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ROTA ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ 11 KASIM 2015 TARİHLİ ORTAK KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI YÖNERGESİ.
1 ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTAK SINAV UYGULAMALARI.
ÖĞRETİM YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ORTAK SINAVLARA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU SINAVLARI
MAZERET SINAVLARI Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Ortak Sınavlar KASIM 2014 Mazeret Sınavları ARALIK 2014Mazeret Sınavları. Tarihlerinde.
ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLAR e- KILAVUZU ALAEDDİN KEYKUBAD İMAM HATİP ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ.
ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLAR. TAKVİM 1. OTURUM.
 5, 6, 7 inci sınıflara yönelik olarak Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı, 28 Mayıs 2016 tarihinde Türkiye saatiyle saat 10.00’da yapılacaktır.
ÖLÇME DEĞERLENDIRME VE SıNAV HIZMETLERI ŞUBESI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II.DÖNEM ORTAK SINAVLAR UYGULAMA İŞLEMLERİ.
SINAVDA DİKKAT EDİLECEK HUSULAR * 5, 6, 7, 9, 10 ve 11’inci sınıflar için gerçekleştirilecek Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS); 21 Mayıs 2016.
ERZİNCAN ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NİSAN 2016 ÇARŞAMBA GÜNÜ OTURUMLARI Ders AdıBaşlama SaatiSoru SayısıSüresi TÜRKÇE09: Dakika MATEMATİK10:
ÖĞRETİM YILINDA 1. DÖNEM GERÇEKLEŞTİRİLECEK ORTAK SINAVA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEPEBAŞI.
19-20 MART 2016 AÖL VE MAÖL İKİNCİ DÖNEM SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR SINAV TARİH VE SAATLERİ 1.Oturum- 19 Mart 2016 Cumartesi – 09: 30 (180 dakika)
100 puan üzerinde sınıftaki okul ortalamamız. YILSONU BAŞARI PUANI 700 puan üzerinde TEOG’dan kaç puan aldığımız AĞIRLIKLI SINAV PUANI 500 puan.
ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Şükran Sinangil Psikolojik Danışman Yasemin Karakaya Ortaokulu 2013.
2017-YGS Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı.
Bazı Önemli Kural Değişiklikleri
Bazı Önemli Kural Değişiklikleri
2017-ALES Sonbahar Dönemi Bina Sınav Sorumlusu Görevli Eğitimi
İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
2017-YGS Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı.
2018 EKPSS Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı.
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı
2018 KPSS- Ortaöğretim (KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI) GÖREVLİ EĞİTİMİ
KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (2018 KPPS GK-GY-EB) GÖREVLİ EĞİTİMİ
2018 EKPSS Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı.
1 Nisan 2018 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2018-YDS İlkbahar Dönemi) Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME.
YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (2018 YDS) GÖREVLİ EĞİTİMİ
ABİDE 2016 AKADEMİK BECERİLERİN İZLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ (ABİDE) ARAŞTIRMASI.
Sunum transkripti:

ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2 ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2 TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ ORTAK SINAVLARINDA SINAV SALON GÖREVLİSİ ÖĞRETMENLERİMİZİN GÖREVLERİ

ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2 ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Sınav başlamadan bir saat önce görevli oldukları okulda hazır bulunarak toplantıya katılacaklardır. Salon başkanı ve gözetmenler sınav komisyonu tarafından kura ile toplantıda belirlendikten sonra gözetmenler salonda hazır bulunacak; salon başkanları ise soru poşetlerini imza karşılığı sınav komisyonundan teslim alarak salonda hazır bulunacaklardır

ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2 ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 3. Salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için öğrenciler ilk ders yazılısı için saat 08.30'dan itibaren sınıf öğrenci yoklama listelerinde belirtilen salonlara alınacaktır. Sonraki sınavlarda ise özel eğitim gerektiren öğrencilerin 15 dakika ek süre kullanması nedeniyle dinlenme süresi 15 dakika olacağı için 2 ve 3. sınavlarda başlama saatine 15 dakika kala öğrenciler ve öğretmenler sınıfta hazır bulunacaklardır . 4. Sınavın başlama ve bitiş saatleri tahtaya yazılacaktır.

ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2 ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 5. Sınav poşeti öğrencilerin önünde kesinlikle poşetin üzerinde makas işareti ile gösterilen yerden parmak yardımıyla açılacaktır. Çünkü ikinci bir poşet bulunmamakta olup, aynı poşet tekrar kullanılacaktır. Poşetler farklı yerinden tekrar yapıştırılacak şekilde üretilmiş olup, bu konuya özellikle dikkat edilerek poşetler doğru yerden açılacak ve doğru yerden kapatılacaktır.

ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2 ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 6. Cevap formları dağıtılarak öğrencilerin kontrol etmeleri sağlanacak ve imza vb. doldurulması gerekli yerler görevli öğretmenlerin kontrolünde sınavdan önce tamamlanacaktır. Başka okuldan nakil gelmiş olup, yedek salonda sınava giren öğrencilerin matbu cevap kağıtları olmayıp boş olan cevap kağıtlarına öğrenci bilgileri elle doldurulacağı için cevap kağıtlarının doğru bir şekilde doldurulup kodlandığı görevli öğretmenlerce kontrol edilecektir.

ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2 ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 7. Soru kitapçıkları da dağıtılarak sayfalarda basım hatası olup olmadığı kontrol edilecektir. Ayrıca öğrencilerin doğru kitapçık türünü doğru işaretledikleri görevli öğretmenlerce kontrol edilerek ederek imzalanacaktır . 8. Sınavların Başlama saati Türkiye saatiyle 09.00, 10.10 ve 11.20'de başlayacak ve aynı anda yapılacaktır. Sınavlar arası dinlenme ve hazırlık süresi, öğrencilerimiz üzerinde oluşabilecek sınav kaygısını, stresini engellemek amacıyla 30 dakikaya indirilmiş ve sınav saatleri tabloda yer aldığı şekilde yeniden düzenlenmiştir.

ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2 ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2 ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 9. Her bir ders için yapılacak sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika içerisinde gelen öğrenciler sınava alınacaktır. Geç gelen öğrencilere ek süre verilmeyecektir. 10. Her dersin sınavında ilk 20 dakika süresince öğrenciler sınıflarından çıkmayacak, ilk 20 dakika tamamlandıktan sonra sınavını tamamlayan öğrenci sınav bitmeden 5 dakikaya kadar sınıftan çıkabilecektir. 11. Her derse ait sınav süresinin tamamlanmasına 5 dakika kala, öğrenciler sınıftan çıkarılmayacaktır. Her ders sınavı tamamlanana kadar özel eğitim tedbiri olan öğrenciler hariç sınıfta en az iki öğrencinin kalmasına dikkat edilecektir. 12. Öğrencilerin yanlarında sözlük, hesap cetveli, hesap makinesi, çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz, radyo gibi iletişim araçları ile her türlü bilgisayar özelliği taşıyan cihazları bulundurmaları yasaktır.

ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2 ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 13. Her bir ders yazılısı poşetinin içerisinden çıkan salon yoklama listesi, her ders sınavının ilk 15 dakikası tamamlandıktan sonra, sınava girmeyen öğrenci bilgileri “GİRMEDİ” şeklinde yazılacaktır. Sınava girmeyen öğrencilerin bilgisini içeren salon yoklama listesi, salonda görevli öğretmen tarafından bina komisyonuna verilerek bir fotokopisinin alınması sağlanacaktır. Salon yoklama listesi görevli öğretmen tarafından tekrar sınavın yapıldığı salona götürülerek sınavı tamamlayan öğrenciye imzalattırılmak suretiyle sınav evrakları teslim alınacaktır. Bina komisyonu tarafından bir nüshası alınan salon yoklama listesinde girmedi olarak yazılan öğrenci bilgisi gün içerisinde e-okul sistemine işlenecektir

ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2 ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 14. Soru kitapçıkları Bakanlığa geri gönderilmeyecektir. Sınav tamamlandıktan sonraki Pazartesi gününden itibaren soru kitapçıkları isteyen öğrencilere verilecektir. Alınmayan soru kitapçıkları millî eğitim müdürlükleri tarafından değerlendirilecektir. Bu nedenle soru kitapçıkları geri dönüş poşetine konulmayacak yalnızca cevap formları, varsa tutanak ve yoklama listesi vb. poşete konacaktır. 15. Sınav poşetleri imza karşılığında sınav komisyonuna teslim edilecektir.