R. ŞİRKETİN TARİHÇESİ 1948 ‘de Sedat SİMAVİ tarafından kurulmuştur. 1 Mayıs 1948’de yayınlanmaya başlamıştır. 1953’de Sedat SİMAVİ’nin vefatı üzerine.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Teknoloji İş Yapma Şeklimizi Değiştiriyor Yeni Nesil Medya Takip Teknolojileri ile iş süreçlerindeki dönüşüm…
Advertisements

İNTERNET GAZETECİLİĞİ
SIGN İSTANBUL 2011 Uluslararası 13. Açıkhava Reklamcılığı Fuarı ARALIK 2011 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
İstanbul /Tüyap Kongre Merkezi
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI
Yeni Medya’nın özellikleri
MEDYA Medyayı Tanımak - Medya Çalışanları -.
2009. Logaritma 2009 Logaritma 2002’de internet reklam satış şirketi olarak Ekin İlyasoğlu ve Fatih Muslu ortaklığı ile kuruldu. Ortaklar eğitimleri ile.
MEDYA Medyayı Tanımak - Medyaya Dair Temel Bilgiler -
2013 MEDYA ANALİZ RAPORU.
Dumansız Hava Sahası uygulaması ile basında olumlu ve olumsuz haber akış ilişkisinin değerlendirilmesi Elif Dağlı, Murat Güner, Efza Evrengil, SSUK.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
ERKEN ANNELER GÜNÜ Anneler Prematüre Bebekleri için Anneler Gününden bir hafta erken yürüdüler. Basın Yansımaları Mayıs 2012 Kurumsal İletişim Türkiye.
ÜNİTE: İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ KONU: KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI
ECZACIBAŞI İLAÇ.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
Her gözden iyilik Uluslararası ÜNİVERSİTELER KISA FİLM FESTİVALİ
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
GÜCÜN MERKEZİNDEKİ 20 KADIN. Güler Sabancı Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı.
İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı;
TEMEL EKONOMİ 1. GİRİŞ Temel Ekonomi - Prof. Dr. Tümay ERTEK.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
Dijital Pazarlama İletişimi Semineri 15 Haziran 2013.
Medya Paylaşım Toplantıları Reklam Yatırımları 2010/2011 Yıllık Değişim Büyüyen Sektörler Gündemimizdeki Konular 1.
MEDYANET DISPLAY REKLAM ÜRÜNLERİ
– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.

İnternet Gazeteciliği ve Yeni Medya
ERTUĞRUL ÖZKÖK İzmir doğumlu olan Ertuğrul Özkök, yaklaşık 20 yıl boyunca Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği yapmış önemli bir gazeteci.
VAKKO’NUN TARİHÇESİ 1934 yılında Vitali Hakko’nun “Şen Şapka” adlı küçük dükkanıyla ortaya çıkmıştır. Vakko'nun tarihi, bir bakıma, Cumhuriyet sonrasındaki.
FATİH ERDOĞAN. Fatih Erdoğan 23 Nisan 1954'te İzmir'de doğdu. Yaşamının geri kalanını İstanbul'da geçiren yazar, Kültür Koleji ve 1973'te Robert Kolej'den.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
17 Şubat 2015 DENİZLİ SONUÇ RAPORU. TİMAKADEMİ 2023 Seminerleri dizisinin 2015 yılında başlayan Şehirler turu kapsamında altıncı seminer, 17 Şubat 2015.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Sosyal ilan statüsünde olan vefat ilanları, gazeteye hayatını kaybeden kişinin vefatından sonra verilen çerçeveli formattaki ilanlardır. Hürriyet vefat.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Haldun Taner’İn hayatI
Özel Alışveriş Sitesi.
TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte.
İnteraktif Medya Dünü Bugünü Yarını Uğur Şeker / Dijital Büro İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi 'Mobile Marketing Conference'
VESTEL YEREL MEDYA SUNUMU
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
ONLINE MEDYA TAKİBİ “FIRSATLAR”. Online Medya Takibi DİNLE -> KATIL -> ÜRET.
HABERLEŞME ARAÇLARI MESLEKLER.
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
1. Sunum (Giriş - Ders Hakkında - Tanışma) Öğr. Gör. Mehmet Akif BARIŞ Medya ve Çocuk.
Hizmet İşlemleri Yönetimi Dersi Dönem Projesi Güz Dönemi.
TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ Kamu Bilişim Platformu - 17
HUKUKTA BİLGİ YÖNETİMİ BBY Veri Tabanları (Uluslararası) Nazan Özenç Uçak Güz.
Connecting People Through News. © PressReader. All rights reserved. 2 Connecting People Through News 2011, 2012 & 2013 Yıllarının En İyi Aplikasyon Ödülü.
Mobil Gaste. Neden Mobil Gaste? Okunabilirliği artırmak; Günümüzde insanlar cündanları olmadan dışarıya çıkabilirler ancak.
Logo.
ACİL BAKIM GEREKTİREN HASTALIKLARDA İLK YARDIM.
Fahriye OBUT.
TCHIBO MERVE NUR ÜNER.
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
TCHİBO Ağahan köse
Tchibo Marka Araştırması
“”éHayata İz Bırakan Kadınlar…
SHB-101 SOSYOLOJİ TOPLUMSAL GRUPLAR, KURUMLAR VE FORMEL ÖRGÜTLER DOÇ
TÜRK DİLİ I DR. ÖĞR. ÜYESİ AHMET DOĞAN TURAN (Ders Koordinatörü)
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
MİNYATUR SANATI HAZIRLAYANLAR: SAİT DEMİRAL FURKAN YİĞİT MELİKE TEPRET ÖYKÜ İREM ÖZ DOĞAN.
Sunum transkripti:

R

ŞİRKETİN TARİHÇESİ 1948 ‘de Sedat SİMAVİ tarafından kurulmuştur. 1 Mayıs 1948’de yayınlanmaya başlamıştır. 1953’de Sedat SİMAVİ’nin vefatı üzerine gazetenin yönetimini oğulları Haldun ve Erol SİMAVİ devam ettirmişlerdir. 1954’de gazetenin seri ilan yayınına başlanmıştır. 1969’da Almanya’da yayınlanmaya başlanmıştır yılında gazete Haldun SİMAVİ, Erol AKSOY ve Dinç BİLGİN’in ortak girişimi haline gelmiştir.

1994 ‘de gazetenin sahibi Doğan Yayın Holding olmuştur 1997’de gazetenin ilk online girişimi başlamıştır. 2010’da Radikal alımı gerçekleşmiş.Radikal ve Referans birleşmiştir

YÖNETİM YAPISI BAŞKAN VUSLAT DOĞAN SABANCI BAŞKAN YARDIMCISI YAHYA ÜZDİYEN

S

MİSYON Küresel bir medya markası olarak, okurları ve müşterileriyle devamlı etkileşim halinde 7x24 her mecra ve her formatta haber, içerik ve hizmet sunmak ve hayatlarına değer katmaktır

VİZYON Hedefimiz 2015 yılında günde 10 milyon kişiye dokunabilen bir medya kuruluşu olmak ve bu sayede dijital medya gelirimizin toplam gelirimiz içindeki payını %30 seviyesine çıkartmaktır.

GAZETENİN İÇERİĞİ GÜNDEM DÜNYA EKONOMİ SPOR KELEBEK EMLAK AİLE HÜRRİYET TV MAHMURE BİGPARA YAZARLAR DİĞER

YAZARLAR  Ertuğrul Özkök  Gülse Birsel  Rauf Tamer  Güzin Abla  Ayşe Arman  Mehmet Öz DİĞER  Kültür-Sanat  Sağlık-yaşam  Teknoloji  Astroloji  Hava Durumu  Sinema

HÜRRİYET YAN ÜRÜNLERİ

RAKİPLERİ

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ AİLE İÇİ ŞİDDETE SON ACİL YARDIM HATTI HAKLI KADIN PLATFORMU HÜRRİYET HAKKIMIZDIR TRENİ VAN DEPREMİNİN ARDINDAN ÇEVRE SAĞLIĞI

SLOGANLAR HÜRRİYET BENİM REKLAM HÜRRİYETE VERİLİR TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR

HAZIRLAYANLAR NURAY YILDIRIM HÜLYA BOZKURT