 Yoklu ğ un varl ığı n ate ş ten g ö mlek yoklu ğ un ondanda k ö t ü m ü mk ü n de ğ il senle g ü lmek yoklu ğ un ondan da k ö t ü. bu belay ı a ş k.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Şiirlerde yolculuk Hazırlayan: NÜZHET AKGİRAY.
Advertisements

KARAKTER + MİZAÇ (huy,FITRAT) = KİŞİLİK
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
BENİM DE BİR FİKRİM VAR.
HÜSEYİN OKAN EROĞLU TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ
GÖZLERİN(Nazım Hikmet)
Sunu: akie
Her kahve aynı tadı taşımaz... Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona
AHMET NAFİZ DEMİR * * 2005 a.g.b k.g.b z.g.e a.g.b a.g.b o.l.m a.g.b
PAMUK PRENSES YEDİ CÜCELER
I am a student. Ben öğrenci-y-im. Ben hasta-y-ım.
ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ.
Gözlerini severim en çok, Gökteki yıldızlardan parlak; Bir parça da ba ş tan çıkarak. Dans edelim gel! Ne halleri vardı, sahiden, Bedbaht a ş ı ğ ı berbat.
Şerife duran bilmeceler
Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim. Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim. Böylece.
RUBAI.
Altıncı Grup Birinci Harf Ğ sesi sunumu MÜRŞİT BEKTAŞ.
SERBEST OKUMA METİNLERİ
SLAYT GEÇİŞLERİ İÇİN… LÜTFEN TIKLAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
K İ M L İ K. “Cem, 16 Eylül 2009 seninle kar ş ıla ş mamızın 10. yılına giriyoruz. Kalbi(m/n) 33 ya ş ında, tenim 64 … Doktorlar, kalp naklinden sonra.
NERDESİN İSHAK SAKA.
SENDEN GİTTİM Slayt otomatiktir kendi haline bırakınız
Gidiyorum ben... Bugüne kadar yaşanılanlardan ne artmışsa Alarak sessizce içime... Aramayın, ve istemeyin beni Hiç öpmeyin artık Işığa pusu kurmuş alnımdan!
Günü Sevgiyle Başlat.
GÖNÜL KÖPRÜSÜ.
Aklımıza esti ş u «Rodos'u» bir görelim dedik. Kalktık Marmaris'ten bir saatlik dalgalı bir deniz otobüsü yolculu ğ u sonunda, oraya vardık.. Bizi orada,
Copright:Bu slayt Yahya Yahşi’nin Sabır Çiçeği adlı şiir kitabından oluşturulmuştur. Her hakkı mahfuzdur. Dağıtımı kaynak adı değiştirmemek şartıyla.
Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği-2
Uykuların kaçar geceleri
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
KALP BU KALB İ, E Ğ ER BANA GÜVEN İ YORSAN BENDE DAH İ L 2010 YILINDA KAYBETMEK İ STEMED İ KLER İ NE GÖNDER,
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Anlar Gibiydin… …. Oysa sen, onlar gibi degildin... Anlar gibiydin.
“ Ş imdi o dünyadan hiçbir haber yok Yok bizi arayan, soran kimsemiz Öylesine karanlık ki gecemiz Ha olmu ş, ha olmamı ş penceremiz.” Cahit Sıtkı TARANCI’yı.
Dı. ka dı ta dı ca dı sar dı var dı yan dı di.
SU HALDEN HALE GİRER. İŞTE YAĞMURUN OLUŞMASI! Yağmurun oluşmasında 2 işlem gerçekleşiyor. Yoğunlaşma ve buharlaşma. Güneş ışığının etkisi ile her gün.
ZAMİRLER.
VAN UÇMAYI SEVDİ, UÇAK VE YOLCU SAYILARI ARTMAYA DEVAM EDİYOR…. TÜRKİYE'DE Kİ TÜM HAVALİMANLARINDA OLDUĞU GİBİ VAN FERİT MELEN HAVALİMANINDA Kİ YOLCU,
2. CNC TAKIM TEZGÂHINDA PARAMETRELER
Hazırlayan: Filiz BİLİCİ Hatice Seyit Çeker İlkokulu Nizip/Gaziantep
UYAK ÇEŞİTLERİ 1-Uyak Çeşitleri:Mısra sonlarında tek ses benzerliğine dayanan uyak çeşididir. Atımızı koşalım, Dağı taşı aşalım, Sen yağmur ol ben bulut,
O R T L G İ M A A Ve Problem çözme.
TAMLAMALAR.
ARAPÇA BİLGİ YARIŞMASINA HOŞ GELDİNİZ AHMET ARSLAN.
M Ü ŞRİKLERİN BOYKOT İLÂNI. Mekke m ü şrikleri, İslâm n û runun s ö nmesi i ç in, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Alay, hakaret ve işkencenin her.
YALIN YÖNETİM YALIN SAĞLIK.
SENİ DÜŞÜNDÜĞÜMDE... Müzik Brave Heard Film Müziği.
ÜZEYİR GARİH DOSTLUK İLKÖĞRETİM OKULU 1-A SINIFI SAKARYA/ ARİFİYE
Hızlı Okuma Egzersizleri
E Hazırlayan;Kapkara1980 Eğitimhane.
Işık Işık kaynakları Işık ve madde Işığın yayılması Işığın yansıması
Kişisel-Sosyal Rehberlik
PROGRAMLAMAYA GİRİŞ VE ALGORİTMA
PEPE’NİN HİKAYESİ.
BESLENME VE DİYETETİKTE
HAVA PERSPEKTİFİ Doğada yakınımızda bulunan varlıklar gözümüze gerçek renk ve boyutlarıyla net olarak görünür. Oysa bizden uzaklaştıkça nesnelerin boyutları.
Klavye Kullanımı.
SONBAHAR.
BÖLÜM 9 Faz Değişimi ve Isı Transferi. BÖLÜM 9 Faz Değişimi ve Isı Transferi.
St SİMON MANASTIRI "AZİZ SİMON" ( Antakya'nın gizli hazinesi) Terk-i Dünya tarikatının merkezi olarak bilinen St.Simon Manastırı HATAY(Samandağ -Antakya) arasındadır.
Ø Kitaba uzak bir toplum fikirsiz toplumdur
Hızlı Okuma Egzersizleri
Hızlı Okuma Egzersizleri
PROGRAMLAMAYA GİRİŞ VE ALGORİTMA
YRD. DOÇ. DR. EDA ÖZDİLER KÜÇÜK
2. Isının Işıma Yoluyla Yayılması
GENEL H İ JYEN E Ğİ T İ M İ. EL H İ JYEN İ.
Profesör öğrencilerine “stres yönetimi” konusunda ders veriyordu...
Sunum transkripti:

 Yoklu ğ un varl ığı n ate ş ten g ö mlek yoklu ğ un ondanda k ö t ü m ü mk ü n de ğ il senle g ü lmek yoklu ğ un ondan da k ö t ü. bu belay ı a ş k ı n ile, g ü ld ü rmessin bir g ü n bile seninle her g ü n ü m ç ile yoklu ğ un ondan da k ö t ü efkar elem ç ile kat kat her g ü n ü me salar feryat azap olur senle hayat yoklu ğ un ondan da k ö t ü bi a ğ lat ı r bi g ü ld ü r ü rs ü n ö te gitsem ç ı ld ı r ı rs ı n senle kalsam ö ld ü r ü rs ü n yoklugun ondan da k ö t ü kendim i ç in azar azar kazd ı r ı rs ı n bana mezar bilmez de ğ il bilirim yar yoklu ğ un ondan da k ö t ü edim ahmet ç ank ı r ı 2006

 Müptela durdurdum zamanı yarım yamalak a ğ ır aksak gider iken saçımdaki akın bedeli deyip tecilli arzularım rötar yaparken vakit bu vakittir demedim elan sordum hesabını a ğ rılarımın bu cihette haklı kimdir bilinmez eyvallah etmedim namerde çekip kapattım kapımı sırf inat olsun diye görmeyeyim diye kim bilir? güne ş altı yaz ya ğ muru benden beter efkarlıymı ş gökyüzü benden beter a ğ ladı karı ş tırdım kederleri saldım topra ğ a vesselam kalmadı gamı demim bir mahcubum çok ş ükür vira bismillah yollar yormaz beni ben yollara müptelayım edimahmet Çankırı 2006

Ç ilingir sofras ı ç ilingir sofras ı nda t ı r ış kadan na ğ meler d ö kt ü r ü rken ba ğ lamam ben de ğ ildim bendeki e ş kalim aynalarda g ö lgem tebelle ş olup d ü ş erdi pe ş im s ı ra kap ı p bizi sarho ş luk yala yak ı la çak ı rkeyfe gö ğ e basard ı aya ğı m postu sererdik yere o vefas ı z yar i ç in o bivefa yar ş imdi edimahmet yaylakent2000

Yolcu Yolcuyum...işte yarınlara kutlu yol; Kapımı açtım çile ne kadar dolarsan dol. EDİMAHMET Yenifoça 1995