İç mİmarlIk İç Mimarlık Nedir? İç Mimar Olmak İçin Gereken Özellikler

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Öz (saf) Şiirin Özelliklerinin Özeti
Advertisements

Mobilya ve Oda Tasarımı
İÇ MİMARLIK.
İç Mimarlık Ve Çevre Tasarımı Sanat ve Tasarım Bölümü
Reklam Fotoğrafçılığı
FERİHA UYAR KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİNE HOŞGELDİNİZ
KÜLTÜR ve SANAT Yaratıcı kültürel yaşama sahip olmak dengeli, dinamik ve sağlıklı bir toplum yaratmak için gereklidir. Sanatın tüm dalları toplumun kültürel.
Yaşam3Geni Eğitim Danışmanlık
İŞ KALİTESİ VE MALİYET İLİŞKİSİ.
Ottoman Store ve İç Mimar Tunç YETENEK ve mobilya sektorunde 20 yildir aktif olarak faaliyet gosteren Desinatör Murat YİLMAZ tarafından kurulmuştur.
Mesleki Tanıtım ve Yöneltme Hizmetleri
MOBİLYA VE İÇ MEKAN TASARIMI
Içmimarlık nedir?.
İç Mimarlık Nedir? İç mimarlık, her türlü kapalı ya da yarı açık mekânı, o mekânın işlevine uygun bir biçimde, strüktürel ve estetik değerleri göz ardı.
Beyza Duygu Güzel Sanatlar Fakültesi
İÇ MİMARLIK NEDİR?.
Girişimcilik.
Sanayi Ar-Ge Proje Destek Başurusu Hazırlama Becerileri Geliştirme Çalıştayı ArGe_Projesi_Hazirlama_Calistayi (061110)
Güçlü Kişilik Özellikleri Üstün Yönetsel Beceriler
6 Hafta 6Yazılı İletişim IIBLUES. 6 2 Faaliyet Raporu Nedir? Faaliyet raporu kuruluşun mevcut ve potansiyel iş ortaklarını ve menfaat sahiplerini bilgilendirmek.
1 “Selas-KALITATIF” GRUP GÖRÜŞMELERİ MODELİ. Selas-KALITATIF Modeli “Paket Çözüm” “Selas-KALITATIF” Soyut kavramların, somut bilimsel temellere oturtulması.
FRANK LLOYD WRIGHT KİMDİR? ABD’li ünlü mimar. 8 Haziran 1867’de Wisconsin’de doğdu. 9 Nisan 1959’da Arizona’da öldü. 20.yy’nin başında modern mimarlık.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
Endüstri Ürünleri Tasarımı
DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS)
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
REHBERLİK DERSİ III.
ENDÜSTRİYEL TASARIM Endüstriyel Tasarım eğitimi, tüketim pazarına yönelik, seri üretilebilecek her türlü kullanım eşyasının tasarımını içerir. Otomotiv.
ENDÜSTRİYEL TASARIM.
Neden Proje Yönetimi - PROBLEMLERİN KARMAŞIKLIĞI - TEK BİR KİŞİNİN ÇÖZÜME ULAŞMA GÜÇLÜĞÜ - DİSİPLİNLER ARASI İLİŞKİLERİN SAĞLANMASI - MADDE VE İNSAN KAYNAKLARININ.
FİZİK MÜHENDİSİ TANIM Doğadaki maddelerin yapısını ve
Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü
Kalite Nedir? Furkan LEVENTOĞLU.
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE EVLER VE DEKORASYON
ALİ-HASAN COŞKUN meslekİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Hangi Liselere Gidebilirim?
Görsel İletİşİm TasarImI
El Sanatları Bölümü  Halıcılık ve Kilimcilik Programı  Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı  Geleneksel El Sanatları Programı Mimarlık ve Şehir Planlama.
ALAN SEÇİMİ.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
BORU ORTAKLIĞI Çözüm.
MINIMALIZM.
Bilgi? Öğrenme, araştırma veya gözlem yolu ile elde edilen gerçek, İnsan zekâsının çalışması sonucu ortaya çıkan düşünce ürünü,
ÇOCUK EDEBİYATI ÖĞRETİMİ
Öğr.Gör.Seda AKIN GÜRDAL
Reklamın Amaçları.
REKLAM.
AKADEMİK BENLİK KAVRAMI ÖLÇEĞİ
MESLEKİ YETERLİLİK MEB ÖZEL EĞİTİM REHBERLİK VE DANIŞMA HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
YAPIM KUŞAĞI ÜRETİYORUM.
İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ EĞER KALİTE İSE DENGE NAKLİYAT SİZE BUNU SUNMAKTADIR. PROFESYONEL OFİS TAŞIMACILIĞI.
ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Mekanda Strüktür Çalışmaları
ULUDERBNET SABANCI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ 2016
YYÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü
HÜDAVEND HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
GÖRSEL SANATLAR DERSİ.
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
FEN BİLİMLERİ DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI
GÜMÜŞHANE HAYME ANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Resimle İlgili Meslekler
Uzay ve Uzay Çalışmaları.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
GÖRSEL-İŞİTSEL ARAÇLAR.
Sunum transkripti:

İç mİmarlIk İç Mimarlık Nedir? İç Mimar Olmak İçin Gereken Özellikler İç Mimarların Görevleri Kaynakça

İç mİmarlIk İç mimar, bir mekan (ev , büro, sinema, lokanta vb.) veya çevreyi, müşterinin isteklerini ve ekonomik olanaklarını dikkate alarak sanat ilkelerine uygun biçimde düzenleyen ve döşeyen kişidir.

İç mimarlık ; yaşamın tüm zaman dilimlerinde ve teknolojik gelişmelerin ışığında zaman tasarruflu, kolay yaşanır, kişi ya da kurumsal kimliğe özel, rahat, konforlu, estetik, özgün, ruhu ve bedeni pozitif besleyen bireysel ve genel mekanların tüm donanımı ile tasarlanmasını kapsar.

Amaç, bu verilerden yola çıkarak araştırma, Ana Sayfa Amaç, bu verilerden yola çıkarak araştırma, proje uygulama ayağı ile global rekabetin içinde var olabilecek özgün, yaratıcı, yenilikçi, toplumdan kopmayan donanımlı içmimarlar yetiştirmektir.

Mİmar olmak İçİn gereken özellİker Ana Sayfa İç mimar olmak isteyenlerin: Normalin üstünde genel yeteneğe, Şekil ve uzay ilişkilerini görebilme, renkleri ayırt edebilme, zihinde canlandırabilme özelliklerine, Yaratıcı güce ve görsel sanatlara ilgiye, Eleştiriye ve yeniliklere açık kişilik özelliklerine, Bir işi planlayıp uygulayabilme yeteneğine, Başkalarını etkileyebilme gücüne sahip olmaları gerekir.

İç MİmarlarIn görevlerİ Ana Sayfa Müşterinin isteklerini ve ihtiyaçlarını saptar, Mekanda yapılması gereken değişiklikleri ve konulacak eşyaları tasarlar, Tasarımın krokisini çizer, Kullanılacak malzemenin ve satın alınacak eşyanın kalitesine göre fiyatını ve işçilik ücretini hesaplar, Dekorasyon malzemelerinin ve mobilyaların satın alınmasında müşteriye yardımcı olur, Mobilyaların, halı ve perdelerin yerleştirilmesini sağlar.

hazIrlayan Beste Aleyna Avcı Çıkış Beste Aleyna Avcı BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM…. Kaynaklar : http://tasarimakademisi.com/bilgi-ic-mimar-nasil-olunur http://www.mimarlikforumu.com