Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ EĞER KALİTE İSE DENGE NAKLİYAT SİZE BUNU SUNMAKTADIR. PROFESYONEL OFİS TAŞIMACILIĞI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ EĞER KALİTE İSE DENGE NAKLİYAT SİZE BUNU SUNMAKTADIR. PROFESYONEL OFİS TAŞIMACILIĞI."— Sunum transkripti:

1 İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ EĞER KALİTE İSE DENGE NAKLİYAT SİZE BUNU SUNMAKTADIR. PROFESYONEL OFİS TAŞIMACILIĞI

2 Denge Nakliyat Ofis Taşımacılığında Kusursuz Hizmet Sunar… Ofis TaşımacılığıOfis Taşımacılığı terimini açıklığa kavuşturmadan, konu hakkında bilgilendirme yapmadan önce ofis nedir ?, ofislerin önemi nedir ?, ofis dekorasyonunda neler gereklidir gibi konulara değinerek akabin de siz değerli müşterilerimize kaliteli hizmetimizden bahsedelim. Ofis Nedir? Ofis, bir işletmeyi veya bir hizmeti yönetmek üzere organizasyonal faaliyetlerin yapıldığı alandır. Bu alan birkaç metrekare olabileceği gibi yüz binlerce metrekare de olabilir. Ofis binaları amaca uygun olduğu sürece her yerde inşa edilebilir. Ofislerin Önemi Ofisler firmaların faaliyetlerini organize ettikleri ve yürüttükleri alanlardır. Firmalar bütün işlerini bu m erkezlerden yürütürler. Bu nedenle ofislerde koordinasyon çok önemlidir. Yaşanacak en ufak bir aks aklık şirketlerin zararına neden olacaktır. Ofislerin yerleşimi ve çalışanları arasındaki bağ çok iyi olm alıdır. Ofisler firmaların merkezi konumundadır. Hal böyle olunca taşınma işlemleri de oldukça önemli duru mdadır. Ofis taşımacılığı işleminde oldukça titiz ve ayrıntılı düşünmek gerekir. Zira oluşabilecek en u fak hatada firmalar oldukça büyük zararlara uğrayabilmektedir. Denge Nakliyat olarak ofis taşıma hiz metimizi en ince ayrıntıya kadar düşünmekte ve bir yol haritası kurmaktayız.

3 Ofis Dekorasyonu Ofis Dekorasyonunda Nelere Dikkat Edilmelidir? Yıllardır bu sektörde olmamızın getirdiği bilgi birikimi ve uzman kadromuzla en ufak bir aksaklığa yer vermemekte ve çalışmalarımızı son derece iyi yürütmekt eyiz. Ofis taşıma firmaları arasında daima öncü ve yenilikçi bir firma olmuşuzdu r. Özellikle İstanbul’da yürüttüğümüz çalışmalarda ofis taşıma işlemlerini 1 iş gü nü içerisinde tamamlamaktayız. Böylece taşıdığımız firmalar faaliyetlerine hız k esmeden devam edebilmektedirler. Ofis dekorasyonu, çalışanlar için oldukça büyük bir öneme sahiptir. Detaylara d ikkat edilmeden ve iç mekanı hem dekorasyon hem de konfor açısından iyileştir meyecek türden mobilyaların tercih edilmesi, kötü bir ofis dekorasyonunun en b üyük sebeplerindendir. Kötü bir ofis dekorasyonu demek, ofiste çalışan kişilerin verimliliğinin de düşeceği anlamına gelmektedir. Çünkü doğru bir dekorasyon il e, ofiste çalışan kişilerin motivasyonunu artırabilir ve onların daha ferah bir orta mda çalışmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca, rahatsız mobilyalar ile yapılmış bir ofi s dekorasyonu, yine doğrudan çalışanları olumsuz olarak etkileyecek bir durum dur. Bu sebeple, mümkün olduğunca ofis dekorasyonu konusuna önem vermeli ve titiz davranmalısınız. Uyumlu renkler ve özenle seçilmiş mobilyalar ve çeşitli detaylar gibi konuları göz önünde bulundurarak yapacağınız bir dekorasyon, he m sizin için, hem de ofisinizde çalışan diğer çalışanlar için pek çok artıyı berabe rinde getirecektir. Bu sebeple de ofis dekorasyonu, oldukça önemli bir durumdu r.

4 Dekorasyon Önerileri Meslek Gruplarına, Farklı Dekorasyon Önerileri Farklı Meslek Gruplarına, Farklı Dekorasyon Önerileri Ofis dekorasyonunun ilk adımı, ofisin hangi iş için kullanılacağının bilinmesidi r. Örnek vermek gerekirse, bir avukatlık bürosunun dekorasyonu, mümkün ol duğunca mesleğin ciddiyetini yansıtmalı ve konforlu olmalıdır. Keskin hatlara sahip koyu renk tonları barındıran mobilyalar, avukatlık büroları gibi mekanlar için ideal seçim olacak ve iç mekanın genel havasını değiştirecektir. Bir başk a önemli konu ise, tercih edilecek mobilyaların sunduğu konfordur. Çalışanlar ın, günlerinin bir kısmını ofisinde geçireceği düşünülürse ofisin, mümkün oldu ğunca dekorasyon yönünden zengin olduğu kadar, konfor yönünden de zengi n mobilyalar ile zenginleştirilmesi gerekmektedir. Reklam ajansı gibi yaratıcılığın ön planda olduğu bir ofise sahipseniz, bu çalı şma ortamında yaratıcılığın ortaya çıkması ve çalışanların kendilerini rahat hi ssetmelerini sağlayabilmek adına mümkün olduğunca renkli ve konforlu mobil yalar ile ofis dekore edilmelidir. Bu sayede iş modeline uygun bir dekorasyon sayesinde firma bünyesinde çalışan kişiler kendilerini daha rahat hissedebile cek ve ofis içerisinde yer alan canlı renkler sayesinde yaratıcılıklarını ön plan a çıkarabileceklerdir. Ofis mobilyalarının mesleklere uygun şekilde tercih edil mesinin büyük önemi vardır. Bu nedenle de, ince noktalara mümkün olduğun ca dikkat göstermeniz tavsiye edilmektedir.

5 Ofis Dekorasyonu Nasıl Olur Başarılı Bir Ofis Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır? Mobilyaların yanı sıra duvarlardaki renklerin ve ufak aksesuarların da ofislerin g enel dekorasyonuna etkisi bulunmaktadır. Genel anlamda, bir ofiste çalışanları n kreatif olabilmesi ve iş verimliliklerinin artması için tercih edilen boyaların da c anlı renklerden oluşması önemlidir. Bu hususta yapılan araştırmalar, ofislerde t ercih edilen canlı renklerin çalışanların verimine doğrudan etki ettiğini birçok ke z kanıtlamıştır. Ofis dekorasyonunda dikkat etmeniz gereken noktalardan bir başkası ise iç me kanın boyutuna uygun mobilyaların tercih edilmesi gerektiğidir. Örneğin, küçük bir ofise sahipseniz ve bu ofiste geniş ofis mobilyaları tercih ederseniz, bu geni ş mobilyalar ofisinizin genel havasını baskılayacak ve olumsuz bir dekorasyon doğuracaklardır. Böyle bir sorunla karşı karşıya kalmamak adına mobilya seçi minde ofisinizin boyutlarını da göz önünde bulundurmanız şarttır. Ayrıca, doğal malzemelerin kullanıldığı dayanıklı ofis mobilyaları hem daha sağlıklı bir ofis ort amı yaratacak hem de finansal açıdan daha uygun bir tercih olacaktır. Ofis mo bilyası tercihinde kaliteden ödün vermeniz halinde, tercih ettiğiniz mobilyalar kı sa bir süre içerisinde eskiyecek ve eskiyen mobilyalar, ofisinizin kötü bir görünü m kazanmasını sağlayacaktır. Bu durum, iş yeri prestijinizi de olumsuz olarak e tkileyecektir. Bu sebeple de ofis dekorasyonunda burada yer alan önerilere kul ak vermeli ve ofisinizi bu şekilde dekore etmeye dikkat etmelisiniz. Bu sayede uzun yıllar rahatlıkla çalışabileceğiniz ve herkesin verimli bir biçimde bir arada çalışabileceği bir ofise sahip olabileceksiniz.

6 Ofis, İşyeri, Büro Taşımacılığı Ofisler firmaların faaliyetlerini yürüttükleri yerlerdir. Firmalar müşterileri ile ilk tem ası ofislerinden gerçekleştirirler. Ayrıca her türlü yasal evrak, şirkete özel dosyala r ve şirket ile müşteri arasında gerçekleştirilen sözleşmeler ofislerde bulunur. Ayrı ca işletmelerin mimari dokusu, dekorasyonu ve dizaynı iş verimliliğini ve mekana duyulan ilgiyi artıran faktörlerdir. Bu nedenlerden dolayı ofis taşımacılığı hizmeti ç ok büyük özen isteyen bir iştir. Ofis, işyeri nakliyat hizmeti; evden eve nakliyat hizmetinden daha bilinçli ve kalite li olarak yapılması gereken bir nakliyat hizmetidir. İşletmeniz ne kadar hızlı, sorun suz ve güvenli bir şekilde taşınırsa, iş ve bütçe kaybınız da o kadar az olacaktır. Denge Nakliyat olarak bunun farkında olup taşıma işlemini en ince ayrıntısına ka dar planlıyoruz. Ofis taşımacılığı diğer nakliyat türlerinden farklı olarak çok daha ayrıntılıdır. Ofis eşyalarının çoğunluğunu mobilyalar oluşturmaktadır. Bu nedenle taşıma firmasını n bünyesinde marangozların bulunması gerekmektedir. Denge Nakliyat bünyesin de her türlü teknik donanım ve ekipman bulunduğu gibi marangoz elemanları da bulunur. Denge Nakliyat ofis taşıma işlemi şu şekilde yürütür:


"İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ EĞER KALİTE İSE DENGE NAKLİYAT SİZE BUNU SUNMAKTADIR. PROFESYONEL OFİS TAŞIMACILIĞI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları