ARAŞTIRMA - UYGULAMA MERKEZİ BİLGİ SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Finansal Eğitim Merkezi ve Eğitim Teknolojileri 2012 – 2013 Dönemi Değerlendirmesi Mesleki Gelişim ve Kurumsal İletişim Grup Başkanlığı Temmuz 2013.
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
BOLOGNA SÜRECİ - EĞİTİM ÖĞRETİM GÜNCELLEME
“IT Manager” Ünvanına Sahip Olun örnekler, kısa tanıtımlar
Web 2.0 Araçları Rıdvan Gezici
ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURU BELGELERİNİN HAZIRLANMASI Adet Aday Öğrenci Başvuru Formu (Duyurular Bölümündeki linkten indirebilirsiniz) 2- 2 Adet Transkript.
13 Mart 2009 itibarıyla Facebook'un yeni arayüzü tüm hesaplarda kullanılmaya başlamıştır. Ancak bu arayüz, kullanıcılar arasında ikilik yaratmıştır.
Kişisel Web Sayfaları Kullanım Bilgileri
STRTEJİK PLAN HAZIRLAMA TAKIMININ OLUŞTURULMASI. Hazırlık Dönemi Çalışmaları ve Takımın Oluşturulması Stratejik planlama çalışmalarının başarısı plan.
INTRANET.
Açıköğretim Fakültesi “Yapısı ve İşleyişi”
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2013
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2014
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
BİLİŞİM SEKTÖRÜNDE KARİYER M. HAKAN CAN. Ajanda  Hedefin Belirlenmesi  Sertifikasyon Eğitimleri  Güncel Sistem Uzmanlık Sertifikasyonları  Çevrimiçi.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
Bu sunum Akdeniz Üniversitesi öğrencisi tarafından Bilgisayar 2 dersi için hazırlanmıştır. KONU: WEB 2.0 ARAÇLARI.
DOKTORA SONRASI ARAŞTIRMA PROGRAMI (DOSAP)
ÖĞRENME NESNESİ Sibel SOMYÜREK.  Çeşitli öğrenme ortamlarında tekrar kullanılabilen küçük parçalara bölünmüş olan e-içeriklere öğrenme nesnesi denir.
Kalite Çerçevesinin Etkili Kullanımı Dr Marleen Collins.
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
IT 504 İnternet ve Web Programlama Tanıtım Yrd. Doç. Yuriy Mishchenko.
Temel Bilişim Eğitiminde Enformatik Bölümlerinin Rolü
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ VE HUKUKSAL SORUNLAR
EGE ÜNİVERSİTESİ «TPE BİLGİ VE DOKÜMANTASYON BİRİMİ» PATENT BİLGİ VE DOKÜMANTASYON MERKEZLERİNİN (PATLIB) YENİDEN YAPILANDIRILMASI PİLOT PROJESİ.
Eğitici Eğitimlerinin Organizasyonu
Windows Server 2008’e Genel Bakış Microsoft Windows Server 2008, bilgi teknolojileri (BT) uzmanlarının altyapıları üzerindeki kontrollerini maksimum seviyeye.
Microsoft’ta Devrim Visual Studio 2010 Kariyer Üstü Prestij.
AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı YENİLİK TRANSFERİ PROJELERİ 2008.
e-Sertifika Programları
Active Directory, Replikasyon Nasıl Çalışır örnekler, kısa özetler
Eğitim Hazırlık ve Planlama Çalışmaları Doç. Dr. Bülent Dilmaç AEP Formatör Eğitimi İstanbul, 30 Kasım-06 Aralık 2012 Necmettin.
ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi 2007 – 2008 Bahar Dönemi Beytepe - ANKARA BTÖ302 - İNTERNET ORTAMINDA.
ÖZET TÜBİTAK EVRENA projesinin temel amacı eğitim fakültelerinin sınıf öğretmenliği bölümlerinde okuyan öğretmen adaylarına sürekli, sistemli ve yapıcı.
Uzaktan Eğitim Programları
Kurumsal Dünyada Yazılım Geliştirme ve Veritabanı Programcılığı
BİLİM Sanat Merkezine Öğrenci Seçimi
ÖZET Sınıf Öğretmenliği Anabilim dalındaki öğretmen adaylarına Öğretmenlik Uygulaması I ve II dersleri kapsamında anlattıkları derslere sistemli ve çok.
T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İl Düzeyinde Uygulanması Sürecinde Karşılaşılan Sorunların Tartışılması.
Kurumsal Dünyada Yazılım Geliştirme ve Veritabanı Programcılığı
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Enformatik Bölümü Ar-Ge Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Alt Yapı & Uygulama Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.
Yazılım Geliştirme Projesi
Ağlar ve Veri İletişimi
ÖNCELİK 6 : HAYAT BOYU ÖĞRENME İZLEME ve DEĞERLENDİRME SİSTEMİNİN GELİŞTİRİLMESİ
BÖLÜM 7 İşgören Eğitimi ve Geliştirme. BÖLÜM 7 İşgören Eğitimi ve Geliştirme.
EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER.
Üniversiteler İçin Öğrenci Topluluk Yönetim Bilgi Sistemi
Üniversiteler İçin Proje Yönetim Bilgi Sistemi
TÜRKİYE TEKNİK OPERASYONLAR İNSAN KAYNAKLARI BE THE BEST STAJ PROGRAMI YAZ DÖNEMİ 2016 SANDOZ İLE EN İYİ STAJIN OLSUN, STAJYERİN EN İYİSİ OL!
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI “Geleceğe… En İyiye…” Nisan 2016 İDARİ DEĞERLENDİRME.
Muğla Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI 28 Nisan 2010 Muğla.
STAJ İŞLEMLERİ T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ DERSİ KAPSAMINDA
DUYURU Yükseköğretim Kurumları Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Programı kapsamında Eğitim-Öğretim yılı için Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma.
ERASMUS PERSONEL HAREKETLİLİĞİ
KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRILMASI İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ
UYGULAMALI MÜHENDİSLİK DENEYİMİ DERSİ
İŞE ALIM SÜRECİ. Sunumun İçeriği İşe alım ihtiyacını belirleme Yeteneğe ulaşmak Yeteneği seçmek Yeteneği organizasyona yerleştirmek Yeteneğin organizasyona.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
Öğretim Yılı Oryantasyon Programı
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Dış Değerlendirme Süreci
ÜNİVERSİTELER İÇİN WEB TABANLI MAAŞ - BORDRO PROGRAMI
Kadir Has Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
Sunum transkripti:

ARAŞTIRMA - UYGULAMA MERKEZİ BİLGİ SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ EGE ÜNİVERSİTESİ İLAÇ GELİŞTİRME VE FARMAKOKİNETİK ARAŞTIRMA - UYGULAMA MERKEZİ (ARGEFAR) BİLGİ SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

5 sunucu ve 100+ bilgisayardan oluşan Microsoft Windows 2008 Server ağını yönetiyoruz. Kullanıcı sorunlarıyla ilgileniyoruz. Takımlar halinde çeşitli yazılım projelerinde çalışıyoruz. Kullanıcılara gerekli görülen paket programlarla ya da geliştirdiğimiz projelerle ilgili eğitimler veriyoruz. Hakkımızda

Sizi bekleyenler… Yazılı Başvuru Belirtilen son başvuru tarihine kadar fotoğraflı özgeçmiş ve başvuru formlarınızı kabul ediyoruz. Sözlü Mülakat İlk değerlendirme sonrasında uygun görülen adayları birimimize sözlü mülakata çağırıyoruz. Bahar Dönemi Pratik Değerlendirme Bu aşamaya geçen adaylardan haftada birkaç saat birimimizde bulunmanızı istiyoruz.

ARGEFAR Bilgi İşlem Birimi

Sizi bekleyenler… (2) Yaz Dönemi Yoğun Eğitim Süreci Resmi olarak çalışmaya başlamadan önceki bu son süreçte, yaz tatilinde 1-1,5 ay gibi bir süre birimimizde bahar döneminde görülen eğitimi ayrıntılı olarak alıyorsunuz ve oryantasyon süreciniz tamamlanmış oluyor. Kısmi Zamanlı Çalışma Takip eden güz dönemi ile birlikte resmi olarak aramıza katılmış oluyorsunuz.

Bugüne kadar ne yaptık? aRGiS Bilgi Sistemi Terapötik İlaç İzlem Otomasyonu BY/BE Raporlama Otomasyonu Çevrimiçi Analiz Başvuru Sistemi ARGEFAR Web Sitesi megaPhone Duyuru Sistemi Biyosidal Web Teklif Sistemi Personel Özlük Takip Sistemi Kurumun ihtiyacına yönelik diğer küçük projeler Bugüne kadar ne yaptık?

Kimlerle Çalışmak İstiyoruz? Sorumluluk sahibi Araştırmacı Yeni teknolojiler öğrenmeye hevesli Takım çalışması yapabilecek Kimlerle Çalışmak İstiyoruz?

ARGEFAR Bilgi İşlem Birimi

Sizlere Katacakları Sektördeki ilk tecrübe Aktif ve kurumsal bir iş ortamında yer alma Düzenli ve sistemli çalışma yeteneği Faaliyette olan projelerde görev alma İletişim yeteneğini geliştirme Okul dışında kendini geliştirme Sorumluluk bilinci Sizlere Katacakları

Son başvuru: 22 Mart 2015 Sorularınız ve başvurularınız için; argefar.bilgisistemi@gmail.com Kurum hakkında bilgi için; http://www.argefar.com Son başvuru: 22 Mart 2015