OKULUN ADI : TEPECİK İLKÖĞRETİM OKULU KURUM MÜDÜRÜ : Özcan HÜNER

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

EĞİTİM YÖNETİMİNE KATILIM
ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU
Ankara Örneğinde Medya Okuryazarlığı Dersi Süreci ve Yaygınlaştırılması Çalışmaları İçin Öneriler 1.
OKULDA STRATEJİK PLANLAMA SÜRECİ
Gazete İlanları ve Okul Kütüphaneciliği
2007 / 30 SAYILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMDE TANITIM VE YÖNELTME ÇALIŞMALARI GENELGESİ DOĞRULTUSUNDA İLÇEMİZ İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA YAPILMASI.
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
PROENİN ORTAYA ÇIKIŞ GEREKÇESİ PROJENİN UYGULAMA AŞAMALARI
BALIKESİR MUHARREM HASBİ ANADOLU LİSESİ
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI PROGRAMI Kartal Belediyesi
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI PROGRAMI (OCAK /15 MAYIS ARALIĞI) Kartal Belediyesi
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
Hazırlayanlar; Mehmet KÖK Ümit YAMAN
SİLİFKE İLÇESİ MUSTAFA ÖZCAN İLKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
İçişleri Bakanlığının 2008/55 Sayılı Genelgesi
BİLGİSAYARIN B Sİ Bilgisayar Kullanım kursu (1. Kademe)
İlköğretim Okul Müdürlerinin Teknoloji Liderliği Davranışları Bu çalışmanın amacı, ilköğretim okul müdürlerinin okullarında eğitim teknolojilerinin sağlanması.
FEVZİ PAŞA ORTAOKULU PROJENİN ADI: PROJENİN ADI: EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN BULUŞUYORUZ EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN BULUŞUYORUZ.
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
2010 yılı Mart ayında Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’ne yapılan gezide Urla Eko okulları Fakülte bahçesine SU isimli bir zeytin fidanı hediye.
OYNUYORUM, EĞLENİYORUM ÖĞRENİYORUM PROJESİ
KEŞFET KENDİNİ PROJESİ
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
Kurumumuz Cumhuriyet mahallesi Yıldız Sokak adresinde yer almaktadır. Adını ; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ün verdiği; sessiz.
 HEKAP - VİZYON.  Hatay’da eğitimin mevcut durumunu resmi verilere göre ortaya koyduktan sonra; 1. Öğretmen 2. Öğrenci 3. Veli 4. Yönetici 5. Müfettiş.
DİĞER EĞİTİM KURUMLARINDA DEĞERLER EĞİTİMİ ÇERÇEVE PLANI
İZMİR YÖNELİŞ KOLEJİ. TEMANIN ADI: BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK ÇALIŞMANIN ADI: MEŞE PALAMUDU EKİMİ ÇALIŞMANIN UYGULANDIĞI YAŞ: TÜM OKUL (ANASINIFI )
ÖĞRENCİ VELİSİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI
Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli.
ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI SOSYAL ETKİNLİKLER YÖNETMELİĞİ
KARABURNA İLK/ORTAOKULU 2013/2014 TANITIM
OKUL AİLE BİRLİĞİ GÖREV VE YETKİLERİ
SEVGİ BAYRAKTAR ANAOKULU
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
Nedir?. Eğitime %100 Destek Projesi 193 Sayılı Gelir ve 5422 Sayılı Kurumlar Vergisi Kanunlarında değişiklik yapan 24/04/2003 tarih ve sayılı Resmi.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
OKUL VELİ EL ELE PROJESİ ŞAPHANE 2012
18 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU ANA SINIFI
DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL İLKOKULU
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
KURUMDA YAPILAN FİZİKİ DEĞİŞİKLİKLER ÖNCEKİSONRAKİ.
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
OKULUMUZ ÇALIŞMALARI YEREL MEDYADA VE ARSİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NIN WEB SİTESİNDE GÜNDEMDE İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün.
SORKUNCAK İLKOKULU/ORTAOKULU OCAK VE NİSAN DÖNEMİNDE YAPILAN ETKİNLİKLER.
TOPLANTI GÜNDEMİ Açılış Sunum Soru-Cevap Kapanış.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI CANDAN MERZECİ ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ ETKİNLİK VE ÇALIŞMALARI ( )
HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİ KURS İSTATİSTİKİ BİLGİLERİ 2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı ( – ) Kurs İstatistikleri KURS TÜRÜ KURS SAYISI.
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
MAVİKENT RAMAZAN ABACI İLKÖĞRETİM OKULU
DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ
EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI İÇEREN FAALİYET RAPORU.
İstişare ve tanıtım toplantısına hoş geldiniz…
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
İNSANLAR VE YÖNETİM.
KENT KONSEYİ OKUL GEZİLERİ KEŞAN KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULUNUN – TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ OKUL ZİYARETLERİNİN DEĞERLENDİRME.
TOPLUM İÇİN ÇALIŞANLAR
ARALIK Kurum Sayısı WebTelefon / FaxAdres Sanayi Cad. No1 Azdavay.
İnsanlar ve yönetim ARDA KIRTASİYE. Yerel yönetimler İnsanların beslenme,barınma ve sağlık gibi temel ihtiyaçları vardır.İnsanlar bu ihtiyaçlarını karşılamak.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
EĞİTİM ÖĞRETİMDE ÇEVRE İMKANLARINDAN YARARLANMA
Değerler eğitimi komisyon üyeleri sorumluluk değeri ve genel değerler ile ilgili yapılacak çalışmalar ve planlamalar ele alındı.
KARAYAHŞİLER ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
Sunum transkripti:

OKULUN ADI : TEPECİK İLKÖĞRETİM OKULU KURUM MÜDÜRÜ : Özcan HÜNER PROJEYE KATKI SAĞLAYANLAR : Mehmet İREN (Tepecik Belediye Başkanı) Kamil – Şükran BAYRAM (Hayırsever) Rasim BALABAN (Proje Sorumlusu) Necati ÖZYİĞİT (M.Kemalpaşa TEMA Vakfı Temsilcisi Okulun Bütün Öğretmen ve Öğrencileri Öğrenci Velileri ve Tepecik Beldesi yaşayanları. İletişim : Tel : 0224635 2007 Faks : 0224635 2006

Amaç ; Yaşadığımız çevredeki insanlara ağaç sevgisini, ağaçlandırmanın önemini ve küresel ısınma sonucunda çevrede görülen olumsuzlukların zararlarını anlatmaktır. Hedefler ; Çevremizin ağaçlandırılmasına katkı sağlamak. Öğrenci ve velilerimize ağaç sevgisi ve ağaçlandırmanın ülke ekonomisine ve doğaya olan etkilerini kavratmak. Cevizin insan sağlığına ve ekonomiye olan katkılarını anlatarak, ceviz ekimini teşvik etmek. Çalışmanın Önemi ; Öğrencilerimize sorumluluk duygusu kazandırmak, veli ve vatandaşı doğrudan projenin içine alarak paylaşmayı, sorumluluk sahibi olmayı, katılımcı olmayı sağlamak; ileriki yıllarda okulun kendi ihtiyaçlarını buradan gelecek gelirle temin ederek eğitim-öğretimde kaliteyi arttırmak.

YAPILAN FAALİYETLER Tepecik Belediye Başkanlığı ile projenin uygulama basamaklarının görüşülmesi. Ceviz ekilecek yerin belirlenmesi. Tepecik Belediye Başkanlığı Meclis 02/01/2008 tarih ve 4 No.lu kararı ile yer tahsisinin yapılması. Tepecik Belediye Başkanı Mehmet İREN ile Tepecik İ.Ö.O.Müdür Vekili Özcan HÜNER tarafından protokol imzalanması. Ceviz fidanı temin edilmesi ve çevresinin tel örgü ile çevrilmesi ile ilgili yardımcı olacak Kamil BAYRAM ile görüşülmesi.

YAPILAN FAALİYETLER 6. Ceviz ekilecek yerlerin Tepecik Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanması. 7. Ceviz bahçesinin etrafının tel örgü ile çevrilmesi. 8.Ceviz ekim töreni ile ilgili programın Tepecik Belediye Başkanlığı ile görüşülerek hazırlanması. 9. Günün anlamına uygun olarak törende ikram olarak Cevizli Ekmek hazırlanması. 10. İlçedeki okul ve resmi kurumlara davetiyelerin hazırlanması.

YAPILAN FAALİYETLER 11. 04/03/2008 günü ceviz fidanlarının ekim töreninin yapılması. 12. Törene katılan davetlilere cevizli ekmek ikramı ve cevizlerin ekilmesi. 13. Tören sonunda Hayırsever Kamil -Şükran BAYRAM ve ailesi adına katkılarından dolayı Plaketin takdim edilmesi. 14.Ceviz Bahçesinin bakımının yapılması.

ÇEVREYE KATKILARI VE DİĞER OKULLARA ÖRNEK OLMASI Yapılan çalışmalara bütün çevremizde yaşayan herkesin dikkatini çekmesi anlamda yerel yazılı basında, radyolarda haber ve davet olarak, Tepecik Beldesinde ve M.Kemalpaşa İlçesinin muhtelif yerlerine ilan ve afişle duyurulmuştur. Ekim töreni sonunda yerel basında İlçe M.E.D. Web Sitesinde haber olarak yer alması sağlanmıştır. Okulumuzun uzun vadede kırtasiye, araç-gereç, donanım, binanın bakım onarım gibi ihtiyaçlarının ceviz bahçesinden gelecek olan gelirle karşılanması düşünüldüğünden; diğer okulların da gelir kaynağı olabilecek çalışmalar yapabilmesi anlamında örnek teşkil etmektedir. Çevremizde ağaçlandırmanın önemini kavratması anlamından insanların meyveciliğe yönlendirilmesine örnek olmaktadır. Cevizin sağlık açısından gerekli bir besin kaynağı olduğunun önemini kavratacaktır. Ülke genelinde okulların kendi ihtiyaçlarını karşılayarak daha kaliteli bir eğitim - öğretim ortamı hazırlamaları için yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve hayırsever vatandaşlarla işbirliği içinde olmanın önemini göstermektedir.