HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
Advertisements

FİLTRE PRES BEZLERİMİZ;
EYMEN MAKİNA İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1 Genel İsim: İlyas Toktaş
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
Firmalarımız. Firmalarımız İştiraklerimiz Arıdil Beton Kandıra Tesisi Arıdil Beton Kaynarca Tesisi Arıdil Beton Erenler Tesisi Arıdil Beton Arifiye.
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
EKONOMİK ve SEKTÖREL DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.
EKONOMİK GÖSTERGELER Gayri Safi Milli Hasıla(2007): 658 Milyar ABD Doları İthalat(2008) : 201,8 Milyar ABD Doları İhracat(2008) : 132 Milyar ABD Doları.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UZUNÇİFTLİK NUH ÇİMENTO MESLEK YÜKSEK OKULU
Bilim ve Teknoloji Politikaları Malzeme ve Makina Paneli
KUMLAMA MAKİNE VE TESİSLERİ
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Laboratuvar Hizmetlerimiz
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.

Ülkemizde toplanan sütün online olarak kayıt altına alınması, Tarım Bakanlığı, Tarım İl Müdürlükleri, Kontrol Genel Müdürlükleri gibi kurumların süt ile.
MAKİNE EMNİYETİ INDESIT UYGULAMALARI
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ KOMİSYONU 30 Kasım 2013.
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
RDG Bilgi ve Üretim Teknolojileri
Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı EÇİ’ye.
CAN Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri canozelguvenlik.com.tr.
Alıştırma Eğitim Dokümanları
ENTEKNO, Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler Ltd. Şti.
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
KOBİ GELİŞTİRME KOMİSYONU
ENKA CIVATA ENKA 1 FABRİKA ENKA 2 FABRİKA
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Hakkımızda 2003 yılında KUTLU KARGO olarak kurulan firmamız çağın hızına ayak uydurmak lojistik konusunda müşterilerine yeterli hizmeti vermek amacı ile.
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
M.O.S.B. 4. KISIM 405. CD. NO:1 MANİSA
LABORATUVAR SAF SU CİHAZI
Tahta + Grafit uç + Silgi + Silgi tutucu + Tasarım Rev 0 –
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI Bodrum, 30 Nisan 2012.
Hacettepe Üniversitesi
KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
SEDAT KAYA ÖN KAPUT YAN BAĞLANTI PARÇASI PROF.DR.KERİM ÇETİNKAYA.
ATMA DEĞERLENDİR MESLEK OKULLARINI GÜÇLENDİR PROJESİ (ADMOG) SPONSORLUK DOSYASI.
MOTOR BALATA MONTAJ KULAKÇIĞI PARÇASININ ÜRETİMİNİ SAĞLAYACAK KALIBIN KULLANIMI Aysun Kaya
BURSA / TÜRKİYE
PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
GIDA SEKTÖRÜNDE BİR İLK
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
KARTAL ŞEHİT BURAK CANTÜRK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
SUNUM
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
NX SIEMENS NX CAD DÖKÜMAN 2019.
ŞİRKET SUNUMU 2018.
Sunum transkripti:

HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı yapmaktadır. 2 adet plastik enjeksiyon makinası ve 1 adet lastik kompresyon presi ile Darıca Or-Pa sanayi sitesinde üretime başlamış ve halen faaliyetini sürdürmektedir yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı yapmaktadır. 2 adet plastik enjeksiyon makinası ve 1 adet lastik kompresyon presi ile Darıca Or-Pa sanayi sitesinde üretime başlamış ve halen faaliyetini sürdürmektedir.

Amacımız müşterilerimizin ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayan ürün ve hizmetler sunmaktır. Amacımız müşterilerimizin ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayan ürün ve hizmetler sunmaktır. Bilgi ve tecrübelerimizi, günümüz bilgi ve tecrübeleri ile birleştirmek, rekabet gücümüzü arttırmak, verimli ve karlı çalışarak planlı büyümek, ekonomimize ve istihdama katkı sağlamak öncelikli hedeflerimizdir Bilgi ve tecrübelerimizi, günümüz bilgi ve tecrübeleri ile birleştirmek, rekabet gücümüzü arttırmak, verimli ve karlı çalışarak planlı büyümek, ekonomimize ve istihdama katkı sağlamak öncelikli hedeflerimizdir.

ÜRÜN GRUPLARI Beyaz Eşya Beyaz Eşya

Otomotiv Otomotiv

Kozmetik Kozmetik

Mobilya Mobilya

Diğer Diğer

MAKİNA PARKI 280 ton Hür-mak Plastik Enjeksiyon Makinası 280 ton Hür-mak Plastik Enjeksiyon Makinası 95 ton Jon Wai Plastik Enjeksiyon Makinası 95 ton Jon Wai Plastik Enjeksiyon Makinası 80 ton Kauçuk Kompresyon Presi 80 ton Kauçuk Kompresyon Presi 40’ lık Kırma 40’ lık Kırma Kurutma Fırını Kurutma Fırını

REFERANSLAR Yamaç Sanayi Tekerlekleri A.Ş. Yamaç Sanayi Tekerlekleri A.Ş. – Uğur Soğutma A.Ş. Ceylanoğlu Plastik Ltd. Şti. Ceylanoğlu Plastik Ltd. Şti. – Flormar Kalite Lastik Plastik A.Ş. Kalite Lastik Plastik A.Ş. – Serkan Metal Ltd. Şti. – Bosal A.Ş. – NBR Makina Ltd. Şti. – Başkurt Otomotiv – Ditaş A.Ş.

İLETİŞİM Adres : Piri Reis Mah. Or-Pa Sanayi Sitesi Adres : Piri Reis Mah. Or-Pa Sanayi Sitesi No: 30 / 9 No: 30 / 9 Darıca – KOCAELİ Darıca – KOCAELİ Telefon : Telefon : Gsm : Gsm : Mail : Mail :