David Henry Wilson, 1937 yılında Londra'da doğdu ve Dulwich Koleji'nde ve Cambridge Üniversitesi'ne bağlı Pembroke Koleji'nde öğrenim gördü. Halen Bristol.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İSMİN HALLERİ 1.YALIN HAL 2.YÖNELME HALİ 3.BULUNMA HALİ 4.AYRILMA HALİ
Advertisements

CEM YILMAZ GURURLA SUNAR…
Değişkenler.
KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ.
ASIL EKSİKLİK Asıl eksiklik, eksik olduğumuzu düşünmekti. Asıl eksiklik, çareyi başkasında aramaktı.
Baba, itiraz eder, Olmaz öyle çok dost, Hakikisi belki bir, belki iki, Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki...
Anneler günü nasıl başladı birlikte öğrenelim….
DA VINCI ŞİFRESİ.
DÜŞÜNDÜREN BİLMECELER
POLYANNA’ NIN MUTLULUK SIRLARI 
AŞK YARASI SESLİDİR.
ANLATIM BOZUKLUKLARI.
ÇOCUKLA İLETİŞİMDE KULLANILAN DİL.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
? 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, … ? ? ?.
PAMUK PRENSES YEDİ CÜCELER
HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ
VII. Geleneksel TED İ stanbul Koleji Kitap Haftası Ocak 2014.
J.K. ROWLİNG.
ZAMİRLER.
NOKTALAMA İMLERİ.
SIFATLAR ÖN AD.
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU.
(ses düğmesini açabilirsiniz) ihtiyar mısırcı ve sürpriziniz.
Aşk ve Evlilik Geçişler İçin Tıklayınız Tasarım: magirbas ©
ZAMİRLER.
Lütfen SESLİ izleyiniz...
Korkmuyorum Seni Sevmekten
AŞKLaRıM.
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
MİM KEMAL ÖKE.
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
CÜMLEDE ANLAM.
ÇOCUKLAR İÇİN BEŞ SEVGİ DİLİ
Uzun İnce Bir Fasulye.... Seslidir... Yazar..: Çınar Alişan Yılmaz
MÜLAKAT (GÖRÜŞME) Ünlü kişileri çeşitli yönleriyle tanıtmak veya toplumu ilgilendiren önemli bir konuyu aydınlatmak için ünlü kişi yahut uzmanlarla.
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
Copright:Bu slayt Yahya Yahşi’nin Sabır Çiçeği adlı şiir kitabından oluşturulmuştur. Her hakkı mahfuzdur. Dağıtımı kaynak adı değiştirmemek şartıyla.
CEM YILMAZ GURURLA SUNAR…
KENDİNİ SEV HAZIRLAYAN : ELİF ÖZDEMİR
NİYE BEN" DİYEN HERKES İÇİN....
Bir kitap olsaydı hayatın, kütüphanenin neresine koyardın?
“O tatile gidiyormuş.” Reported Statements talebe U32  
1. Aşağıdaki altı çizili sözcüklerden hangisi soyut değildir
Sonsuz Maymun Teoremi Yaşar Tonta H.Ü. BBY yunus.hacettepe.edu.tr/~tonta/courses/spring2010/bby208/
Türk Töresinde Kadın VE aile
AYDINLANMA Nasıl anlatsam bilmiyorum Düşündükçe şaşırıyorum. Dün akşam bir haller yaşadım Aydınlanıverdi sonra aklım. Yarı uykulu yarı uyanık Oda oldukça.
4 Mart 1965 Afganistan Kabil'de bir diplamatın oğlu olarak doğdu. Ailesi, 1980'de Amarika Birleşik Devletleri'nde siyasi sığınma hakkı elde etti.
1. Kelime Madenî, saksı şeklinde çeşitli boyları olan, içinde sarkan tokmağı bulunan, bu tokmağın kenarlarına vurması ile ses çıkaran ve işaret vermek.
yazdı. Annesinin yanında da iyi yazı yazıyor. Ziya
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © Fotoğraflar : Cem Yurtsev.
GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKOKULU-REHBERLİK SERVİSİ
15 Eylül15 Eylül 1890 – 12 Ocak Ocak1976.
DİKKATİNİZİ ÖLÇÜN (İLLÜZYON)
Bu hikaye bir babanın para ve değerli bir eşyayı kaybettiği için 5 yaşındaki kızına ceza verdiği zaman meydana geldi. Paranın bulunamadığı zor zamanlardı.
SORUN YOKTUR BAKIŞ AÇILARI VARDIR.
SESLİDİR İZMİRDE KADIN OLMAK Örselenmeden çocukluğu, genç kızlığı yaşamakmış... Nereden bilebilirdim bunun bir ayrıcalık olduğunu? Sanırdım ki, Tüm.
Kızılderili Reisi Seattle’ın, kabilesinin yaşadığı toprakları satın almak isteyen ABD başkanı’na
Anne Aslan ve Yavruları
1. Christy ‘nin rahatsızlığını anlayan ilk kim olmuştur
GENEL TEKRAR - 6 CÜMLE ÖĞELERİ - VURGU – ARASÖZ FEM DERSHANELERİ
Atatürk, yaşamı boyunca tüm sevdiklerine "Çocuk" diye seslenirdi. Çocuk sözcüğünü çok severdi. Bu sözde bir sevgi, bir yaşam ve bir canlılık bulurdu.
Ercan, Bursa’da iktisat öğrencisi. Levis kot giyiyor, okula arabayla gidiyor, saçına jöle sürüyor. Arkadaşları gibi…
HİKMET SIRMA TEKERLEMELE R. PATLICAN P atlıcan var patlıcan, Patlasın senin kocan. Şisko şisko biberler, Arabaya bindiler. Elmalar yedi buçuk, Onu yedi,
Seni Benim Gibi CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR.
POLYANNA’ NIN MUTLULUK SIRLARI 
KEMIK VE KEMIK YAPıSı AD: Ömer Faruk SOYAD: Mercan SINIF: 6/A NO: 92.
Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu Soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun Ve keşke dediğin bütün güzellikler.
Affedersiniz. Afiyet olsun Bol şanslar. Çok yaşa.
Sunum transkripti:

David Henry Wilson, 1937 yılında Londra'da doğdu ve Dulwich Koleji'nde ve Cambridge Üniversitesi'ne bağlı Pembroke Koleji'nde öğrenim gördü. Halen Bristol Üniversitesi'nde ve tiyatro kolunu kurduğu, Batı Almanya'daki Konstanz Üniversitesi'nde ders vermektedir. Yazdığı oyunlar İngiltere, Amerika, Almanya ve İskandinavya'da büyük ilgi gördü; çocuk kitapları ise (özellikle Jeremy James dizisi) farklı dillere çevrildi. The Coachman Rat (Arabacı Fare) adlı romanı, İngiltere, Amerika ve Almanya'da övgü topladı. Yazar, evli ve üç yetişkin çocuk babasıdır. Somerset'e bağlı Taunton'da yaşamaktadır.

Çeviren:Mercan Yurdakuler Uluengin Yazar:David Henry Wilson Kapak Resmi:Suat AysuMercan Yurdakuler UluenginDavid Henry WilsonSuat Aysu Yayınevi:İletişim Yayınlarıİletişim Yayınları Jeremy James endişeliydi. Saçlarını seviyordu. Saçları onun ayrılmaz bir parçasıydı sanki. Saçları olmasa kel olurdu. Kel olmak da istemiyordu. Jeremy James'in yalnız saçlarını değil, üç tekerlekli bisikletini, Üçüncü Dünya'yı ve de Richard'ın sigara tiryakisi babaannesini kurtarması gerekiyor. Ayrıca bodrumda kötü, bitpazarında iyi, Timothy'nin ellerindeyse tehlikeli bir şey buluyor.

Çeviren:Mercan Yurdakuler Uluengin Yazar:David Henry WilsonMercan Yurdakuler UluenginDavid Henry Wilson Yayınevi:İletişim Yayınlarıİletişim Yayınları İlk kez ölü fıstık diye bir şey duyuyorum," dedi Peder Cole. "Fıstık değil," dedi Jeremy James. "Hemstır." "Haa!" dedi Peder Cole. "Nerede?" "Burada," dedi Jeremy James, Bin Bir Çeşit Şekerleme kutusunu uzatarak. "Teşekkür ederim," dedi Peder Cole. "En sevdiğim şeker..." Hemstırları cennete göndermek, Jeremy James’in görevlerinden yalnızca biri... Jeremy James’in ayrıca Richard’ın babaannesini tuvaletten, kendi ailesini de çikolatasız bir yaşamdan kurtarması gerekiyor

Çeviren:Mercan Yurdakuler Uluengin Yazar:David Henry Wilson Kapak Resmi:Suat AysuMercan Yurdakuler UluenginDavid Henry WilsonSuat Aysu Canavar, ağzının tek bir hareketiyle binlerce lolipop çatırdatabilirdi. Bu dişlerle, düşmanlarını öldürmesine bile gerek yoktu: Dişleri gören, zaten korkudan ölürdü. Jeremy James Londra'da tuhaf yaratıklarla karşılaşıyor... Bunların arasında kurt olmayan bir kurt, polis olmayan bir polis, kafanıza "şlop" yapan güvercinler ve ülkenin canına okuyan Başbatan da var.

Çeviren:Mercan Yurdakuler Uluengin Yazar:David Henry Wilson Kapak:Suat Aysu Editör:Bahar SiberMercan Yurdakuler UluenginDavid Henry WilsonSuat AysuBahar Siber Melissa tel gibi bir sopayı kemanına sürttü. Çıkan ses, iğne düğme deliğinden nasıl geçerse salonu öyle yarıp geçti... Melissa'nın kemanı ve Baba'nın kayıp araba anahtarı gibi sorunları Jeremy James'ten başkası çözemez. Yalnız iş sarı-mor saçlara, fatura ödemeye, nehre düşmeye gelince Jeremy James de bir parça sorun yaratabilir

Jeremy James'in Maceraları 3 Dağınık yeleli, koca bir aslan, salına salına arabanın yanına gelip, gözlerini Jeremy James'in gözlerine dikti. "Camı açsam," dedi Jeremy James, "aslana dokunacağım neredeyse". "Camı açarsan," dedi Baba, "kim kime dokunuyormuş, görürsün". Aç aslanlar, Warkin-on-Sea tatil beldesinin ilginç sakinlerinden yalnızca bir tanesi... Jeremy James, bu defa da, durmaz kalkmaz bir eşekle, çocuklardan nefret eden bir kadınla, totti botti bir adamla ve araba yiyen maymunlarla karşı karşıya