Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu Soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun Ve keşke dediğin bütün güzellikler.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu Soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun Ve keşke dediğin bütün güzellikler."— Sunum transkripti:

1 Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu Soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun Ve keşke dediğin bütün güzellikler senin olsun..

2 Öyle insanlar tanıdım, her biri gökte bir yıldız gibi parlıyordu Oysa ben seni güneşim seçtim Ve bir güneş için binlerce yıldızdan vazgeçtim.

3 Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım
Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım... Sense kaçırırdın gözlerini benden. Oysa , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm. Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin

4 Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık
Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık. Sandım eylemlerin, insanların gözlerimde ve yüzümde oynaşmasını Seyredecek. "Evet" dedim belli belirsiz. Yumdu gözlerini. şaşırdım. Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni.

5 Yaşamak gecenin tüm karanlığına rağmen, Buğulu bir cama güneşi çizebilmektir. YAŞAMAK DİRENMEKTİR !

6 Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın
Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın. Çünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır.

7 Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun, Duyduğum en derin sevgi senin eserin, Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin, Ve kurduğum en güzel hayal sensin.

8 Hayatın bütün güzelliklerini gör. Hiçbir şey için üzülme
Hayatın bütün güzelliklerini gör.. Hiçbir şey için üzülme ..kırılsan da ağlama.. Bir gün sevdiğinden ayrılsan da, Hayatı gözyaşlarınla sevindireceğine gülüşünle cezalandır... Sevmek güzel şeydir, seviyorsa sevilen...


"Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu Soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun Ve keşke dediğin bütün güzellikler." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları