TURKCELL Proje Önerileri.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Advertisements

 Teachertube.com sitesinin ana sayfa görüntüsünu sol taraftaki resimden görebiliyoruz. Teachertube.com slideshare.com ‘a benzer bir sosyal paylaşım sitesidir.
Musicpedia Müzik Ansiklopedisi Programı (Dünya’nın En Büyük Mobil Müzik Ansiklopedisi) KADİR GÜLAĞIZ (Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Müh.)
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
WORDPRESS İLE BLOG HAZIRLAMA REHBERİ
4/3/2017
DİCLE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK BİLGİ SİSTEMİ (AKADEMİKWEB)
İNTERNET VE SOSYAL AĞLAR.
Web Tasarım Maliyeti Bir web sitesine sahip olmak için üç tür ödeme yapılır. 1. Web sitesinin ismi (domain name) için yapılan ödeme. 2. Web sitesinin barındırılması.
Örnek Web Sitesi Tasarım Dökümanı
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Proje Önerileri 08 Ekim 2012.
INTERNET EXPLORER TEMEL İŞLEMLER GOOGLE ARAMA TEKNİKLERİ
Hiperkitap Kullanıcı Kılavuzu. Kütüphane web sayfanızda yer alan arama kutusunu kullanarak istediğiniz bir aramayı gerçekleştiriniz. Örneğin; fizik. Fizik.
Weebly Web Sitesi Kurmak
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
1 DİNAMİK WEB SAYFASI. 2 Personel ve Öğrenciler ile tüm internet kullanıcılarına hizmet verebilecek, Ziyaretçilerin kolay anlaşılabilir bir ara yüz ile.
Yeni yıl akşamı fizy ile “karaoke yılbaşı partisi” düzenliyoruz
Görsel Okur-Yazarlık *
Evyap Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır PV : imp/ ay UV :
Turkcell “Goller Cepte” Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır PV :
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Web Sitesi Hazırlama.
1 DAHA ÖNCEDEN KAYDEDİLEN EĞİTİM BİLGİLERİNİN GÜNCELLENMESİ VE DÜZELTİLMESİ KAYITLI EĞİTİMLERİN GÜNCELLENMESİ.
ETwinning Twinspace Kullanımı Nisan 2014.
RSS Rss nedir? Rss özellikleri nelerdir? Rss Nasıl kullanılır?
2.4. Dönüşümlü Resimler (Rollover) Oluşturma
NAYİM DEMİR Bu sitede çeşitli başlıklar altında konular verilmiştir ve öğrencilerin kolayca bilgilere ulaşmasın sağlanmıştır.
Adı Soyadı : Serkan YILDIZ No : Bölüm : Türkçe Öğretmenliği 2. Sınıf Örgün Eğitim.
ERZURUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Muhtar Bilgi Sistemi.
Web 2.0 Araçlarının Tanıtımı
INTERNET EXPLORER TEMEL İŞLEMLER GOOGLE ARAMA TEKNİKLERİ
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
e-MarEdu Nedir? Mihenk Taşları İlkeler Misyon ve Vizyon İstatistikler Çözüm Ortakları Önemsediklerimiz İletişim Bilgileri Servisler Uygulamalar.
WORD WORD UYGULAMA.
WORDPRESS TE WEB TASARIM. Aşağıdaki linke gidin:
Ford Fiesta Fizy Projeler tekil kullanici sayfa gösterimi ziyaretçi Sitede geçirilen ortalama süre 46dk Rakamlarla fizy.
ARÇELİK Ankastre Fırın Proje Önerileri. modaturkiye.com PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google.
“Ankastre Fırın” Proje Önerileri. Arçelik ankastre fırın için meleklermekani.com sitesinde bir rich media uygulaması hazırladık. Bu uygulamaya göre: -
ŞEMSETTİN BULUT TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ ( 2.SINIF ÖRGÜN)
E ĞITIMDE W EB 2.0 ARAÇLARı Eyyüp CAN Türkçe öğretmenliği örgün öğretim
Hazırlayan Veteriner Hekim Mahmut YAZGAN
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı
Peugeot Proje Önerileri
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
Proje Önerileri. PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Ekim raporundan alınmıştır.
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Birliğimiz ile KTÜ arasında yapılan protokolle Kamu Yönetimi ve İşletme dallarında yapılan “Uzaktan Öğretim.
Sevgililer Günü – Proje Önerileri
AVEA Futbol Tutkusu Proje Önerileri. PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics.
12/11/ TURKCELL / İŞ TCELL PROJE ÖNER İ LER İ.
* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Mayıs raporundan alınmıştır fizy.com PV : imp / ay UV : kişi / ay.
Jack Daniel’s Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Gemius Aralık raporundan alınmıştır PV: imp / ay UV: kişi.
Çocuklu ailelerde supercan oyunun bilinirliğini artırmak, fayda zarar ekseninde Supercan’ın diğer oyunlardan farkını ortaya koymak için oluşturduğumuz.
KFC Snack Box Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır haberler.com PV :
HONDA CR-Z Proje Önerileri. PV : imp/ ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Şubat raporundan.
Nokia C7 Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Aralık raporundan alınmıştır. PV : imp / ay UV :
Proje Önerileri ’ nin rakiplerinden ayrılması, ve güçlü bir imaj yaratılması için, kullanıcıların internet üzerinde ki arama işlemleri ile 11850’yi.
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
ANA GİRİŞ SAYFASI. AŞAMA 1 Alan adı “burakreisilkokulu” olarak yazılacak.
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
Airties Air5750 Modem Kurulumu
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
İNTERNET TEKNOLOJİLERİ
GENÇLERDE UYUM.
powerPoint nedir
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Sunum transkripti:

TURKCELL Proje Önerileri

fizy.com / Genç List TURKCELL

Site genelinde gözükecek şekilde üst menüye “genç list” tabi eklenir fizy.com Site genelinde gözükecek şekilde üst menüye “genç list” tabi eklenir Gençler için hazırlanan özel “genç” şarkıları bu alandan kullanıcılarla paylaşılır. * Görseller temsilidir

fizy.com Butona tıklandığında bir pop-up açılır. Pop-up’ta “genç” şarkıları listelenir Ziyaretçiler buradan istedikleri şarkıyı Turkcell sponsorluğunda dinlerler. * Görseller temsilidir

diziport.com / Turkcell’in Seçtikleri

diziport.com Diziport.com bir dizi portalıdır. Dizileri, yayınlandıktan kısa bir süre sonra internete aktaran site oldukça hızlı yayın yapmaktadır. Site genelinde görülecek şekilde “Turkcell’in Seçtikleri” butonu konumlandırılır. Ziyaretçiler butona tıkladıklarında… * Görseller temsilidir

diziport.com İçerik sayfasına gelirler. Sayfada kampanya konseptine uygun olarak daha çok liselilerin izledikleri, genç kitleye hitap eden diziler seçilerek listelenir. Dizilerden herhangi birine tıklandığında… Ayrıca seçilen diziler, sağ kolonda gösterilen diziler arasında yer almayacak. Böylece Turkcell’ e ayrıcalık sağlanmış olacak. * Görseller temsilidir

diziport.com Dizinin videosunun olduğu sayfa gelinir. Video etrafı tamamen marka logo, görsel ve kampanya mesajı ile giydirilir Marka görselinden markanın web sitesine yönlendirme yapılır * Görseller temsilidir

akilli.tv / Turkcell ile Video Keyfi

Butona tıklayan ziyaretçiler özel içerik sayfasına yönlendirilirler… akilli.tv Site genelinde “Turkcell video keyfi” butonu açılır ( Buton Turkcell konsept ismine uygun olarak değiştirilebilir) Butona tıklayan ziyaretçiler özel içerik sayfasına yönlendirilirler… * Görseller temsilidir

akilli.tv İçerik sayfası tamamen Turkcell’ e özel (logo, kampanya mesajı, rengi ve görselleri) hazırlanır Ziyaretçiler bu sayfadan Turkcell’ in belirlediği videolar’ı (daha çok liselilerin, genç hedef kitleye uygun videoları) seçerek izlerler * Görseller temsilidir

TEŞEKKÜRLER