Eğitim Hazırlık ve Planlama Çalışmaları Doç. Dr. Bülent Dilmaç AEP Formatör Eğitimi İstanbul, 30 Kasım-06 Aralık 2012 Necmettin.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Online İletişim Eğitimi
Advertisements

AEP’te Sürekli Gelişim ve Öğrenme
Kapasite Geliştirme Çalıştayı Dr. Serap OĞUZ TANATAR Lefkoşa, 09 Kasım 2010 Project: EuropeAid/124745/D/SER/CY Roadway Safety Education & Campaigning TRAFİK.
T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı KATILIMCILARA YÖNELİK MATERYALLER.
STRTEJİK PLAN HAZIRLAMA TAKIMININ OLUŞTURULMASI. Hazırlık Dönemi Çalışmaları ve Takımın Oluşturulması Stratejik planlama çalışmalarının başarısı plan.
AEP Medya Alanı Eğitim İçeriği İncelemesi
Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü
SAĞLIKTA DEĞİŞİM: DEĞİŞİMİN YÖNETİMİ SEMPOZYUMU
TC Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı, ©2006STRATEJİK YÖNETİM SİSTEMİ1 Maliye Bakanlığı STRATEJİK PLANLAMA ÇALIŞMALARI 25 Ağustos 2006.
Eğitim Süreci ve Sonrası Çalışmaları
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA ETKİLİ YÖNETİM
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA ETKİLİ YÖNETİM
3.OLAĞAN GENEL KURULU 06.Mayıs.2012, Pazar Okyanus Koleji
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik olarak Kütüphanemizce düzenlenen oryantasyon programına; Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Diş.
Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı 3.cü.
ETKİ DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
HASTA EĞİTİMİ (SAĞLIK EĞİTİMİ)
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
Lojistik Yönetimi Ders – I
Ölçme ve Değerlendirme Semineri
Eğitici Eğitimlerinin Organizasyonu
T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI ZİRAİ ÜRETİM İŞLETMESİ PERSONEL VE MAKİNE EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SAFER 2009 AÇILIŞ TOPLANTISI.
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
ARAŞTIRMA - UYGULAMA MERKEZİ BİLGİ SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
Sponsorluk 1.
Dr. Mustafa Çetin AEP Formatör Eğitimi İstanbul, 30 Kasım-06 Aralık 2012 AEP Eğiticiliği: Eğitim Materyallerini Yerelleştirme.
/ 61 Zekeriya Aktürk, Nezih Dağdeviren EQuiP Türkiye Delegeleri Aile Hekimliğinde Kalite Kursu Bir Kalite İyileştirme Planı (KİP) Oluşturma Grup Çalışması.
İçindekiler I. Ders Tanıtımı II. Konular III. Değerlendirme Kriterleri
Doç.Dr. Şirin Karadeniz ÖĞRETIM UYGULAMASI IÇIN PLANLAMA.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 MEZUNİYET PROGRAMI
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANLAMA.
YİĞİT OĞUZ DUMAN TÜRKİYE PERSONEL YÖNETİMİ DERNEĞİ BAŞKANI.
İletişim Fakültesi Dekanlığı Prof. Dr. Suavi AYDIN.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı
13 Mart 2012, Rektörlük Konferans Salonu, Boğaziçi Üniversitesi “Türkiye Üniversitelerinde Sınai Mülkiyet Hakları (SMH) Bilgisinin Yaygınlaştırılması”
YusufAlpaydın AEP Formatör Eğitimi İstanbul, 30 Kasım-06 Aralık 2012 Eğitim Materyallerini Yerelleştirme Prof. Dr. Halil EKŞİ
Prof. Dr. Ahmet AYAR (TÜBİTAK 2237 Programı)
Insert picture in this frame Grid Halkla İlişkiler ve Organizasyon Faaliyetleri Elif Duygu Koca 02 Aralık 2014 İletişim Müdürlüğü Halkla ilişkiler ve Organizasyon.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilgi Sistemi Toplantısı, 29 Nisan 2011, SAU Kültür ve Kongre Merkezi Öğretim ve Ölçme Değerlendirme Yöntemi Neden Belirlenmeli.
2008 Yılı Analitik Bütçe Sınıflandırması T.C. MALİYE BAKANLIĞI BÜTÇE ÇALIŞMALARI ARALIK 2007.
PANEL KONUSU: TÜRKİYE’DE AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM TEMEL POLİTİKASI Modelleri – Kurumları – Mevzuatı KATILIMCILAR Prof. Dr. Üstün ÖZEN-Atatürk Üniversitesi.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Stratejik Plan Formatı
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ
Medya ile ilişkiler Webinar-3 Kütüphan-e Türkiye Projesi Tanıtım Çalışma Grubu 23 Ekim 2014.
ANADOLU ÜNIVERSITESI ERASMUS+ GELEN ÖĞRENCI UYGULAMALARı DOÇ. DR. BİLGE KAĞAN ÖZDEMİR ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRÜ Ekim 2015.
İLETİŞİM FAKÜLTESİ AKADEMİK PERSONEL 1 PROFESÖR 7 YARDIMCI DOÇENT 16 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ (ÖYP) 1 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ 3 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ, (1 50 d) (1 DOÇENT,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Ders Adı : Çoklu Ortam Tasarımı Ders Hocası.
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ, 2015 NİSAN 2016.
STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLARININ BOLOGNA SÜRECİNDEKİ ROLÜ Sabancı Üniversitesi 22 Ekim 2010.
7. TÜRKİYE HAKSIZ REKABET KONGRESİ Mesleğimizde Haksız Rekabet Haksız Rekabetle Mücadelede; Hizmet Kalitesi ve Meslek Kararının Rolü ve Önemi Ali Kamil.
BİZ KİMİZ 2000 Yılından bu yana farklı organizasyonlarda aktif olarak görev almış; alanında uzman ve akademik anlamda ciddi projelere imza atmış bir ekibiz.
FONKSİYONEL KODLARIN KULLANIM ALANLARI
HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ
YÖNETİMİ GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Doç. Dr. Yalçın KIRDAR Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi.
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Dış Değerlendirme Süreci
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
PROJE BAŞLIĞI NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

Eğitim Hazırlık ve Planlama Çalışmaları Doç. Dr. Bülent Dilmaç AEP Formatör Eğitimi İstanbul, 30 Kasım-06 Aralık 2012 Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü

Eğitim Hazırlık ve Planlama Çalışmaları  AEP nedir, ne işe yarar?  ATHGM’nin beklentileri ve vadettikleri nelerdir?  AEP’te görevler ve bu görevlerin gerektirdiği nitelikler ne olmalı?  AEP’te hangi eğitim araç gereçleri var?  AEP’in sürdürülebilirliği için neler gerekli? AEP’e Göz At!

Eğitim Hazırlık ve Planlama Çalışmaları  Kurumun kaynaklarını ve konumunu değerlendir!  İnsan kaynağınızı analiz et!  Mali kaynaklarınızı analiz et!  Mekân, ekipman, tedarikçi, paydaş analizi yap!  Paydaşlarınızın/iş ortaklarınızın kaynaklarını analiz et! Kurumsal İmkânlarını Gözden Geçir! (1/2)

Eğitim Hazırlık ve Planlama Çalışmaları  AEP’i uygulayan başkalarına bak, dinle!  “Aile Eğitim Birimi” oluştur!  Çalışacağın eğiticilerini belirle!  Yardımcı personel ve eğiticiler için oryantasyon çalışması yap! Kurumsal İmkânlarını Gözden Geçir! (2/2)

Eğitim Hazırlık ve Planlama Çalışmaları  Hedef kitlenizi tanımlayın.  Hedef kitlenizin özelliklerini ve ihtiyaçlarını belirleyin.  Hedef kitle gruplarına göre eğitim paketleri oluşturun. Hedef Kitleni Analiz Et!

Eğitim Hazırlık ve Planlama Çalışmaları  ATHGM ile programı uygulayacağınıza dair protokol yapın.  Uygulama planı hazırlayın.  Program mekânında gerekli düzenlemeleri yapın.  Programda görev alacak kişileri uygulama planı hakkında bilgilendirin.  Programla ilgili teknik düzenlemeleri yapın. Uygulama Planı Hazırla!

Eğitim Hazırlık ve Planlama Çalışmaları  Tanıtım ve duyuru stratejisini hazırla!  Tanıtım ve duyuru stratejisini ATHGM’ye Onaylat!  Tanıtım ve duyuru stratejisine uygun materyalleri hazırla!  Tanıtım toplantısı düzenle!  Programın medyada yer almasının sağla! Tanıtım ve Duyuru Çalışmalarında Bulun!

Eğitim Hazırlık ve Planlama Çalışmaları Katılımınız için teşekkürler!