SmartWatch(SW) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal Emrah.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
Advertisements

Motion CL910 TABLET PC 1.
Web 2.0 Nedir Eğitimde Nasıl Kullanılır?
• 78’’, 87’’ ve 95’’ boyut seçenekleri • Çift kullanıcılı standart • 2 öğretmen ve 2 öğrenci kalemi • Entegre hoparlör ve amfi sistemi • 2 adet USB.
Teknoloji Harikası Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü
GenelTasarımİletişimDayanıklıEn İyi ÇözümKullanıma Hazır Barkod Okuma Hızlı ve Doğru Veri Girişi İşletim Sistemi Microsoft Windows CE.net 5.0 İletişim.
Sosyal Ağların Eğitimde Kullanımı
YENİ MOBİL YAZICILAR. Mobil Yaşam Gittikçe Büyüyor • çeyrekte toplam akıllı telefon kullanımı 1 milyar cihaza ulaştı. • 2015 yılında bu rakamın.
MOBİL ÖĞRENME VE MOBİL UYGULAMALAR
MICROSOFT XBOX Hazırlayanlar Adem ÖNAL Emrah YETGİN Enes YİĞİT
FİİLLERDE ÇATI KONUSUNDA EN İYİ ÜÇ İNTERNET SİTESİYLE İLGİLİ SUNUM
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
GESTURE BASED INTERFACE
ANDROID işletim sistemi
ANDROİD Android, Google, Open Handset Alliance ve özgür yazılım topluluğu tarafından geliştirilen, Linux tabanlı, mobil cihaz ve cep telefonları için geliştirilmekte.
Bu sunum Akdeniz Üniversitesi öğrencisi tarafından Bilgisayar 2 dersi için hazırlanmıştır. KONU: WEB 2.0 ARAÇLARI.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU DERS:E-TİCARET KONU:ELEKTRONİK TİCARETİN GELİŞİMİ VE GELENEKSEL TİCARET İLE KARŞILAŞTIRILMASI HAZIRLAYAN:DİLEK.
Mobil Uygulamalar ve Bilgi Hizmetleri Orçun Madran
ANDROID işletim sistemi
Artırılmış Gerçeklik (AR)
T.C. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Ders: İnsan Bilgisayar Etkileşimi Ders Sorumlusu: Doç.
Mobil Öğrenme m-öğrenme
MAYIS AYI BİLİŞİM PANOSU General Mobile E-Tab. T ABLET Ö ZELLIKLERI İşletim Sistemi : Android Gingerbread Ekran Boyutu : 16:9 geniş ekran, 8,9"
Google Glass(GG) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal.
Bilişim Teknolojilerine Giriş
GİYİLEBİLİR BİLİŞİM Ders: İnsan Bilgisayar Etkileşimi
Grup Üyeleri: Fatih Akkaya Hüseyin Özkan Halil Güvel Emre Karakaş Kübra Kantarcıoğlu Şeyda Kervan Okan Yigit 1 ANKARA 2014.
MİMİO Hazırlayanlar Duygu Akdiş Ayşenur Konur
Leap Motion Grup Üyeleri: Fatih Akkaya Hüseyin Özkan Halil Güvel
NAVİGASYON NAV-750 TV Harita ve Yazılım Özellikleri • Türkiye adres yapısına özel MIREO Don’t Panic navigasyon yazılımı ve TELEATLAS haritası • 81 il.
PLAYSTATION EĞLENCE KONSOLU
T.C. H ACETTEPE Ü NIVERSITESI E ĞITIM F AKÜLTESI B ILGISAYAR VE Ö ĞRETIM T EKNOLOJILERI E ĞITIMI B ÖLÜMÜ Ders: İnsan Bilgisayar Etkileşimi Ders Sorumlusu:
SMARTWATCH HAZIRLAYANLAR Burcu MAYDA Ceren ÖZDAL Hatice PEHLEVAN
Ders: İnsan Bilgisayar Etkileşimi Ders Sorumlusu: Doç. Dr. Hakan TÜZÜN
LEAP MOTION Hazırlayanlar Adem ÖNAL Emrah YETGİN Enes YİĞİT
Grup 4-Apple TV Emre KARAKAŞ Okan YİĞİT Halil GÜVEL Fatih AKKAYA Emine Şeyda KERVAN Hüseyin ÖZKAN Kübra KANTARCIOĞLU.
CEP TELEFONLARI E. Irmak Çalışkan
E-postanın nasıl kullanılır?
Giyilebilir Bilişim Halil Güvel Emre Karakaş Okan Yigit Hüseyin Özkan
T.C. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Ders: İnsan Bilgisayar Etkileşimi Ders Sorumlusu: Doç.
Etkileşimli Tahta Teslim Alma
Grup 2 Damla Akdulum Gizem Dertli Burak Karadaş Osman Kuzgun İpek Özcan Yakup Uludağ 2014 Bahar Dönemi Ankara.
Google Glass İnceleme Hafta 3 Grup 4: Emre KARAKAŞ Fatih AKKAYA
Google Glass Nedir? "Zenginleştirilmiş Gerçeklik Teknoloji" adı verilen teknolojinin uygulandığı Google Gözlüğü sanal aleme açılan üçüncü bir göz olarak.
SANAL MAĞAZA UYGULAMALARI VE STRATEJİLERİ
Smart Watch Hüseyin Özkan Halil Güvel Emre Karakaş Şeyda Kervan
Google Glass Damla AKDULUM Gizem Sahime DERTLİ Burak KARADAŞ
BURCUGÜL B İ LG İ N TÜRKÇE Ö Ğ RETMENL İĞİ ( İ.Ö.) EĞİTİMDE WEB 2.0 ARAÇLARI.
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ
Gesture – Based İnterfaces
CES 2014 Ders Sorumlusu: Hakan TÜZÜN Ders Asistanı: Sinan KESKİN Hazırlayanlar Adem ÖNAL Emrah YETGİN Enes YİĞİT İsmail YILDIZ Kadir KAYMAN Mustafa YARAMIŞ.
Hacettepe Üniversitesi
Leap Motion HAZIRLAYANLAR Burcu MAYDA Ceren ÖZDAL Eziz DURDİYEV
Adı Soyadı : Serkan YILDIZ No : Bölüm : Türkçe Öğretmenliği 2. Sınıf Örgün Eğitim.
WEB 2.0 ARAÇLARI Semra ACAR
Satış Odağı Şık ve Renkli Tasarım 12.1mm inceliğinde ve 3,14” ekran boyutuna sahip.
İŞLETİM SİSTEMİ.
İçindekiler Notebook Netbook Ultrabook Tablet Phablet.
Bunlar yokken ne yapıyorduk?. Şu anda olmazsa olmaz dediğimiz hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen birçok teknoloji bundan sene önce yoktu. Peki.
Bir telefon daha nasıl olabilir ? Samsung,Apple ile rekabetini devam ettirebilmek için yeni amiral gemisinin çalı ş malarına devam ediyor.Yeni ş ık tasarım.
Günümüzde, kullanıcılar sıradan bir akıllı telefondan daha fazlasını bekliyor ve tüm mobil görüntüleme deneyimlerini genişletmek istiyorlar. 7” genişliğinde.
Wave II sunduğu özellikleri ve servisleri ile çok daha rekabetçi Güçlü Özellikler HSDPA / 5MP 3.7” WVGA SUPER LCD t9 Trace Klavye 1GHz AP (Humming Bird)
Güçlü İşlemci & Performans 800MHz güçlü işlemcisi sizlere - Sorunsuz ve hızlı bir şekilde internette gezinme - Eşzamanlı uygulama kullanımı ile birden.
Kütüphane ve Dokümantasyon
Sade ve Şık Tasarım Zarif görünüm ve dayanıklılık birarada
GPS 301 A Akıllı Çocuk Telefonu Hızlı Kurulum
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
My Work İş Teknolojileri
Cep telefonunun mucidi o dönemde Motorola’da mühendis olarak çalışan Martin Cooper’dır yılında ilk cep telefonunu geliştirmiştir. İlk cep telefonu.
Giyilebilir Teknoloji  Giyilebilir teknoloji, aksesuar olarak ya da kıyafetin bir parçası olarak giyilen teknolojik ürünleri tanımlamak için kullanılan.
Sunum transkripti:

SmartWatch(SW) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal Emrah Yetgin Enes Yi ğ it İ smail Yıldız Kadir Kayman Mustafa Yaramış

SmartWatch Nedir? Akıllı saat temelde akıllı telefonumuzla sürekli ba ğ lantı içerisinde olan ve sadece zamanı göstermekle kalmayıp telefon görüşmelerimizden tutun da günlük elektronik posta kontrollerimizi yapabilmemize ya da üzerinde bulunan kamera sayesinde görüntü yakalayıp bunları sosyal a ğ larda paylaşabilmemize olanak sa ğ layan bir giyilebilir teknolojidir.

Sony SmartWatch 2 Tek dokunuşlu NFC özelliklidir, NFC(Near Field Communication) Yakın Alan İ letişimi: İ ki elektronik cihazın kısa mesafe temassız teknoloji ile veri paylaşımı yapabilmesidir. Dünyanın ilk Android uyumlu SmartWatch’udur.

Sony SmartWatch 2 Pili tek şarjda 4 gün dayanabilmektedir, Güncelleme ve bildirimler hariç ekranda saat görünür, Su, toz ve çizilmelere karşı dayanıklıdır, Her hava koşulunda kullanılabilir ve su altında kalabilir.

Sony SmartWatch 2 için Runtastic Antrenmanları kolay ve e ğ lenceli hale getiren bir SmartWatch uygulamasıdır, Antrenmandaki ilerleyişi izler ve sonuçları ölçer.

Sony SmartWatch 2 Teknik Özellikler Android 4.0 ve üstü tüm akıllı telefonlarla uyumludur, Pil süresi az kullanımda 7 gün, normal kullanımda 3-4 gündür, Bluetooth 3.0, Mikro USB ile şarj, Suya dayanıklı IP57, 1.6 inç LCD ekran, Alüminyum(gövde) ve silikon bileklik/ veya metal paslanmaz çelik. SmartWatch 2 + Bilek bandı (sete dahildir): 122,5 gram Boyut: 42 x 9 x 41 mm

Sony SmartWatch 2 Uygulamalar/Eklentiler Ça ğ rı yönetme Cevapsız ça ğ rı bildirimi SMS/MMS E-posta Facebook Twitter Müzik kumandası parçası/müzik yönetme Takvim Slayt gösterisi Walkmate(Adım sayıcı) Calender Reminder(Hatırlatma)

Samsung Galaxy Gear Arama Dokunmatik ekrandan zaman, mesaj ve müzik gibi özellikler kontrol edilebilir, Paslanmaz çelik bir malzemeden yapılmıştır, Gelen ça ğ rılara cevap verip, arama yapılabilir.

Samsung Galaxy Gear S Voice Konuşulan ve yazılan komutları eşit şekilde hızlı seçenekler haline getirir. S voice işlevi, planlar oluşturmanıza ve hızlı bir şekilde yeni mesajları kontrol etmenize imkan verir.

Samsung Galaxy Gear Bildirim ve Smart Relay Önemli bir bildirim alındı ğ ında, telefonunun ele alınmasıyla birlikte otomatik olarak mesaj görüntülenir.

Samsung Galaxy Gear Memographer Hızlı anlık görüntüler almayı sa ğ lar. Aynı zamanda bu görüntüler SNS üzerinden hızlı bir şekilde paylaşılabilir.

Samsung Galaxy Gear Teknik Özellikler Bluetooth GB dahili bellek 512MB RAM Boyutlar: 36,8 x 56,6 x 11,1 mm A ğ ırlık: 73,8 g Ekran boyutu: 1,63" (41,4 mm) 1,9 MP, BSI Sensör Kapasite: 315 mAh 2 Mikrofon (Gürültü İ ptali), 1 Hoparlör 800 MHz İ şlemci Akselerometre / Gyro Sensörü mevcut

Pebble Bir Kickstarter projesi olarak başlamıştır Kickstarter: ABD merkezli kar amacı güçmeyen bir ba ğ ış şirketidir. Yapım için gereken miktar belirtilir ve site üzerinde yayınlanır inç renksiz özellikli E-paper ekrana sahiptir, IOS ya da Android cihaza bluetooth 4.0 ile ba ğ lanabilir, 38 gram a ğ ırlı ğ ındadır, 5 ATM basınca dayanabilir ve suyun yaklaşık 50 m. Derinli ğ ine dayanabilir, GPS özelli ğ i ile saatte kaç km. hızla gidildi ğ ini gösterir, Ekran dokunmatik de ğ ildir, kontrol 4 adet tuşla sa ğ lanır.

Video Linkleri

Kaynakça sw2/ sw2/ phone/mobile-phone-accessory/SM-V7000ZKATUR-features phone/mobile-phone-accessory/SM-V7000ZKATUR-features