Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Smart Watch Hüseyin Özkan Halil Güvel Emre Karakaş Şeyda Kervan

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Smart Watch Hüseyin Özkan Halil Güvel Emre Karakaş Şeyda Kervan"— Sunum transkripti:

1 Smart Watch Hüseyin Özkan Halil Güvel Emre Karakaş Şeyda Kervan
Grup4 Fatih Akkaya Hüseyin Özkan Halil Güvel Emre Karakaş Kübra Kantarcıoğlu Şeyda Kervan Okan Yigit ANKARA 2014

2 Smart Watch Giyilebilir teknolojiler başlığı altında incelenen smart watch ile artık saatlerimiz birer saatten çok daha ileri bir teknolojiye ulaşmış bir durumda. Bu teknoloji ile android bir işlemciye sahip, işlevleri bir sonraki slaytlarda anlatılacak olan bu teknoloji hayatımızı fazlasıyla kolaylaştıracak.

3 Samsung Gear Fit Nedir? Samsung’ un 2010 yılından bu yana giyilebilir teknolojiler kapsamında AR-GE çalışmalarında geliştirildiği bu teknoloji ile fitness ile uğraşan sporcular için geliştirilmiş bir teknoloji olarak karşımıza çıkıyor.

4 Samsung Gear Fit Nedir?(2)
İnce ve su geçirmez tasarımı ile karşımıza çıkan kavisli Super Amoled ekranını ilk kez kullandığı bu teknoloji ile alarm, sms, e-posta ve sesli mesajlaşma gibi bir çok işlevi yerine getirebilmektedir.

5 Samsung Gear Fit Özelikleri?
Galaxy Gear akıllı saatin 2,5 inc boyuntunda 320 x 320 piksel çözünürlüğündeki OLED (bükülebilir) ekranı dikkatleri çekiyor. 1,5 Ghz çift çekirdekli işlemciye sahip olan Samsung Galaxy Gear akıllı saatin 1 Gigabyte hızındaki RAM‘i ile oldukça başarılı bir performans sergilediği belirtildi. İki farklı seçenek halinde piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy Gear Akıllı saat, 6 ve 8 Gigabyte kapasite seçeneği ve genişletilebilir bellek yuvası ile birlikte gelecek. 4 Megapiksel kamerası bulunan bu kol saati, aynı zamanda 720p kalitesinde HD video kaydıda yapabilmekte. 10 saate kadar dayanabilen bataryası ve Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemiyle birlikte piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy Gear akıllı telefonun fiyatı hakkında henüz bir varsayım bulunmamakta.

6 İwatch Teknolojisi Apple’ ın bahsi geçen ürününün tahmini özeliklerine bakacak olursak; Pedometer (Adım Sayacı) Siri Maps (Ses komutlu harita sistemi) Kalp atışı izleme ekranı Müzik Çalar ve Camera gibi bazı standart özellikleri

7 İwatch Teknolojisi(2) Bu ürünün Healthbook ile birlikte kullanılacağı konuşulmaktadır. Heathbook, çeşitli fitness aktivitelerini takip eden (adım sayısı, mesafe ve benzeri) bir iç-uygulama. Bu uygulamanın bir başka işlevi ise kan basıncı, kalp atış hızı gibi verileri de toplayabiliyor olması. Tanıtım Videosu: eTA

8 Microsoft Ürünleri Şu an bir Microsoft Smart watch ürünü bulunmamakla birlikte yakında çıkacağı yönünde haberler gelmektedir. Microsoft’ un da kendi işletim sistemini kullanacağı düşünülmektedir.

9 Tanıtım Videoları [Erişim Tarihi: ] [Erişim Tarihi: ] [Erişim Tarihi: ] [Erişim Tarihi: ]

10 Kaynakça [Erişim Tarihi: ] [Erişim Tarihi: ] [Erişim Tarihi: ] smartwatch-2 [Erişim Tarihi: ] [Erişim Tarihi: ]


"Smart Watch Hüseyin Özkan Halil Güvel Emre Karakaş Şeyda Kervan" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları