Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Teknoloji Harikası www.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü www.it800.org.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Teknoloji Harikası www.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü www.it800.org."— Sunum transkripti:

1 Teknoloji Harikası www.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü www.it800.org

2 www.it800.org www.mobit.com.trwww.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü  Kırılmayan Ekran Teknolojisi – Casio Blanview  3G HSDPA GPRS ile 7.2 Mbps Veri İndirme Hızı  GSM Görüşmesi ile Cep Telefonu Olarak Kullanım  Mifare Temassız Kart Okuyucu – Yazıcı  16 Kanal GPS Alıcısı  Yeni nesil Windows Mobile 6.5 İşletim Sistemi  İnsan Eline Göre Özel Tasarım  Bildiğiniz Üstün Casio Kalitesi

3 www.it800.orgwww.it800.org www.mobit.com.trwww.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü  Her Türlü Koşulda Hızlı Veri Toplama ve İletişim Yeni Casio It-800 sunduğu zengin kablosuz bağlantı seçenekleri ile her türlü koşulda her turlu uygulama için hızlı veri toplama ve iletişim olanağı sağlar. IT-800, Yüksek Hızlı 3G HSDPA, W-LAN (IEEE802.11b/g), Bluetooth ve GSM Ağı Bağlantılarına sahiptir. Ayrıca Tüm IT-800 modelleri dahili Smart Kart Okuyucu/Yazıcı ile birlikte sunulmaktadır. Son teknolojilere sahip yeni IT-800 tüm iş sektörlerinde en çok tercih edilen el terminaliolmaya aday.

4 www.it800.orgwww.it800.org www.mobit.com.trwww.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü  Blanview, Darbeye Dayanıklı Yeni LCD Ekran  Casio tarafından geliştirilen yeni Blanview LCD Teknolojisi ile artık ekrandaki yazılar ve görüntüler, güçlü güneş ışığı dahil tüm ışık koşullarında mükemmel bir şekilde görüntülenebiliyor. Daha az enerji tüketimi sayesinde ise cihazın batarya kullanım süreside artırılıyor. Casio’nun süper dayanıklı yeni ekranı dokunmatik panel ve LCD Panel arasına yerleştirilen özel bir madde sayesinde, güçlü şok ve darbeleri emer ve ekran dayanıklılığını geleneksel LCD ekranlara göre 10 kata kadar artırır.

5 www.it800.orgwww.it800.org www.mobit.com.trwww.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü  Hassas GPS Alıcı It-800’ün tüm 3G GPRS’li Modelleri yüksek hassasiyetli GPS alıcı birlikte sunulur. Bu sayede Lojistik, Posta Dağıtım,Perakende ve her türlü saha uygulamalarınızda uydu konum bilgilerine ulaşabilir, daha verimli konum ve rota planlaması yaparak işgücü ve yakıt maliyetlerinizde ciddi tasarruflar sağlayabilirsiniz.

6 www.it800.orgwww.it800.org www.mobit.com.trwww.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü  Temassız Smart Kard Okuyucu / Yazıcı  Temassız Smart Kart Okuyucu/Yazıcı teknolojisi, kısa mesafe kablosuz iletişimi ile manyetik kart ve el terminal arasında veri iletişimini sağlar. Genellikle yolcu taşımacılığı, kimlik ve üyelik kartları gibi uygulamalarda kullanılan bu teknoloj sayesinde kullanıcıların bilgileri güvenli bir şekilde el terminaline aktarılabilir. It-800’tün tüm modellerinde Temassız Smart Kart Okuyucu/Yazıcı sunulmakta, ve, ISO14443 Tip A/B ve FeliCa teknolojileri desteklenmektedir. Güvenli Kullanıcı Girişi, Erişim Kontrolü ve Yolcu Bileti Kontrolü gibi uygulamalarda kullanılabilir.

7 www.it800.orgwww.it800.org www.mobit.com.trwww.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü  Üstün Barkod Okuma Performansı IT-800, sunduğu barkod okuma teknolojileri ile tüm barkod uygulamalarında güvenle kullanılabilir. 1D boyutlu barkod gerektiren uygulamalara yönelik hızlı ve yüksek okuma başarısı sağlayan Lazer Barkod Okuyucusunun yanı sıra, 2D Barkod gerektiren uygulamalar içinde üstün okuma performanslı C-MOS IMAGER teknolojisini sunar. IT800 güçlü işlemcisi, geniş RAM kapasitesi ve geliştirilmiş barkod çözücüsü sayesinde barkod teknolojisine bağlı kalmaksızın, her türlü ortamda her türlü barkodu hızlı ve başarılı bir şekilde okur.

8 www.it800.orgwww.it800.org www.mobit.com.trwww.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü  Zorlu Şartlar İçin Maksimum Dayanıklılık Casio tarafından geliştirlen el terminalleri, her türlü ortamda ve zorlu şartlarda güvenli ve üstün performans sağlayacak şekilde üretilir. Ağır şartlarda test edilen yeni Casio IT800, IP54 seviyesinde toz ve su sıçrama( IEC60529 standartına uygun), 1,5 metre yükseklikten toplam 20 kez beton zemine düşürülme ve 3G şiddetinde ulusal standartlara uygun titreşim testelerine tabi tutulur. Yeni Geliştirilen süper dayanıklı Casio Blanview LCD ekran, 530gr.lık bir demir bilyenin 25cm. yükseklikten düşürülmesi ile dayanıklılık testinden geçirilir.

9 www.it800.orgwww.it800.org www.mobit.com.trwww.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü  İnsan Odaklı Tasarım Ergonomik ve şık görünümlü Casio IT800, tüm fonksiyonlar dahil en fazla 340 gr. ağırlındadır ve rahatlıkla bir gömlek cebinde taşınabilir. Tuş takımı kullanıcının başparmağı ile tuşlara kolayca erişimini sağlanacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca uygulamlarınız için tanımlayabileceğiniz, ana tuş takımından ayrılmış 4 adet farklı renkli fonksiyon tuşu (F1 ile F4 Arası) bulunur. 3 Adet Barkod Okuyucu tuşu ile iki elinizlede barkodları rahatça okuyabilirsiniz. Yeni It-800 ‘ün insan odaklı ergonomik tasarımı, uluslararası ISO13407 standartına uygun olarak, kullanıcıların el yapıları ve kullanım şekillerinin incelenmesi ile geliştirilmiştir.

10 www.it800.orgwww.it800.org www.mobit.com.trwww.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü  2.0 Megapiksel AutoFocus Parlak LED Flaşlı Kamera IT-800, 2.0 Megapiksel Renkli Dijital kamera ile birlikte sunulabiliyor. Autofocus özelliği sayesinde, görüntüye odaklama- netleme yaparak yüksek kalite ve net fotoğraflar çekebilirsiniz. Fotoğaf çekme fonskiyonu sayesinde, uygulamalarınızda farklı bir fotoğraf makinesi taşımaya veya iki farklı cihazdaki bilgileri birleştirmeye gerek kalmadan kolay kullanım sağlayabilirsiniz. Bu fonksiyon sayesinde çözümlerinizde verimlilik artışı sağlayabilir, veya yeni çözümler geliştirebilirsiniz.

11 www.it800.orgwww.it800.org www.mobit.com.trwww.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü  Microsoft Windows Mobile 6.5 İşletim Sistemi IT-800 El terminalleri yeni Microsoft Windows Mobile 6.5 işletim sistemi üzerinde çalışır. 3G WWAN modeller Professional versiyon, diğer modeller için Standart versiyon ile sunulur. Bu sistem mobil ürünler ve PDA cihazları için geliştirilmiş en son işletim sistemidir ve yeni kurumsal iş çözümleri bu platformlar üzerinde geliştirilmektedir. Windows Mobile 6.5, PDA arayüzü olarak en gelişmiş arabirimi sunar, kablosuz teknolojilerin en verimli şekilde yönetilmesini sağlar. Eski Windows Mobile Ailesi cihazlarda çalışan ticari yazılım paketleri ile geriye dönük olarak uyumlu çalışabilir.

12 www.it800.orgwww.it800.org www.mobit.com.trwww.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü  Esnek ve Zengin Model Seçenekleri IT-800, mevcut tüm teknolojileri içerir ayrıca SDIO Yuvası, MicroSD Hafıza Kartı Yuvası ve SIM Kart Yuvasına sahiptir. IT- 800, arkasında bulunan genişleme yuvası sayesinde ileride yeni çıkabilecek teknolojilere uyumluluk sağlayabilir.

13 Teknoloji Harikası www.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü Hemen Arayın! (212) 210 32 32 www.it800.org IT-800’ün Etkileyici test videosunu buradan izleyebilirsiniz; http://www.youtube.com/watch?v=0jVnaua3m4E


"Teknoloji Harikası www.mobit.com.tr Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü www.it800.org." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları