Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
FETHİYE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

METAB ENCÜMEN TOPLANTISI
METAB ENCÜMEN TOPLANTISI
HALK ELİNDE HAYVAN ISLAHI ÜLKESEL PROJESİ II
DEĞERLENDİRME VE PROJELER
Proje Şube Müdürlüğü.
MEKÂNSAL PLANLAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmar Planlama Dairesi Başkanlığı
İMAR , PLANLAMA ve KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI Hazırlayan : Muharrem GÜLER
GÖREVLERİMİZ  Görev kapsamındaki kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin taşıyıcı sistemi ile zemin mekaniği mühendislik hesaplarını ve her.
altyapI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILI ÇALIŞMALARI
 Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak ve Şubat aylarında 18 İlçe ve İl Merkezinde Av Komisyonu toplantıları tamamlandı.  Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak Şubat.
KURULUŞLARDA FİİLEN KALAN ÇOCUK SAYISI
TAYYAR KUZ Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü
PROJE ve YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILININ GENEL VE ÖZEL BÜTÇE YATIRIMLARI.
PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLERİ 2012 YILINDA VAZİYET PLANLARI, PLANKOTE, AVAM PROJE,RÖLÖVE PROJESİ, TADİLAT PROJESİ, DEPREMSELLİK ÖN İNCELEME KEŞİF ÖZETİ.
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
KAYSERİ VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
Yönetim Bilgi Sistemleri Şubat TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
İMAR İSKAN VE KOOPERATİF ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Strateji Geliştirme Başkanlığı
KIRGİZTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
2010 Yılı Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Faaliyet Raporu.
ProJe Şube Müdürlüğü görev ve faalİyetlerİ
KİLİS İL ÖZEL İDARESİ ( – ).
ATIKSU ARITMA TESİSİ PROJE ONAYI GENELGESİ
Geçici Faaliyet Belgesi elektronik başvuru dosyasında
YAPI ÜRETİM SÜRECİNDE ZEMİN UYGULAMALARI SUNUMU
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İNSAN KAYNAKLARI
ERİŞİLEBİLİRLİK Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü
PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLERİ 2012 YILINDA VAZİYET PLANLARI, PLANKOTE, AVAM PROJE,RÖLÖVE PROJESİ, TADİLAT PROJESİ, DEPREMSELLİK ÖN İNCELEME KEŞİF ÖZETİ.
6306 SAYILI AFET RİSKİ ALTINDAKİ ALANLARIN DÖNÜŞTÜRÜLMESİ HAKKINDA KANUNUN UYGULAMA YÖNETMELİĞİ R.G
İmar ve Planlama Şube Müdürlüğü
Yatırımcı Kuruluşun Adı
PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA ALANLARI
KOCAELİ ARSLANBEY ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2013 YILI İŞ PROGRAMI.
TURYAP İSTANBUL , BEYKOZ- RİVA 146 DÖNÜM KONUT ARSASI
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ). İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ) Belediye meclisimizin muhtelif oturumlarında gündeme alınarak komisyonumuza havale.
GENEL KONUM ULAŞIM İLİŞKİLERİ Pendik Kurtköy Kültür Merkezi ve Yeşil Alan Düzenleme Uygulama Projesi ; Bölgede son yıllarda hızla gelişen konut dokusuna.
YAPI STAJI ŞEYMA SERİN İŞ GÜNÜ.
Hizmetiçi Eğitim Programı Kasım 2012, Antalya
Projelerin inşaat ihalesine hazır duruma getirilmesini sağlamak, yatırımcı kuruluşlardan gelen projelerin tetkik ve tasdik işlemlerini yürütmek, devam.
PROJE ve YAPIM İŞLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
Orman Bölge Müdürlüğü Sn Proje AdıSektörüYeriProjenin Durumu 1 Orman KadastroTarım/OrmancılıkMuhtelifİhalesi yapılmıştır 2 Orman Koruma ve İşletmecilik.
Konu : Kurullar – Kuruluşlar – Komisyonlar
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ, İNSAN KAYNAKLARI ve DESTEK HİZMETLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1.
KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE
PROJE VE YAPIM İŞLERİ.
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ, İNSAN KAYNAKLARI VE DESTEK HİZMETLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1.
İş kur İl Müdürlüğü Hizmet Binası : Proje ve yaklaşık maliyet hazırlandı, ihale talimatı bekleniyor.
PROJE VE YAPIM İŞLERİ.
Ödeme Talep Formu hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar
ASPB ENGELİ VE YAŞLI HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. BOLU VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. T.C. BOLU VALİLİĞİ 2013 Yılı Yatırım Ödenekleri2013 Yılı Yatırım Ödenekleri İlkokul –Ortaokul - Anaokulu.
PROJE ve YAPIM İŞLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1.
BİR GÖNÜL-LÜLÜK HİKAYESİ
KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ EĞİTİM BİRİMİ
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ, İNSAN KAYNAKLARI ve DESTEK HİZMETLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1.
MANİSA AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ Aralık 2015.
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
İmar ve Planlama Şube Müdürlüğü
T.C. BURSA VALİLİĞİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 2006 YILI YATIRIM PROGRAMI (1. DÖNEM)
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 437/2015
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müd. Yrd.
T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
ŞİRKET PROFİLİ Nida İnşaat, 1985 yılında güncel projeler üretmek üzere çalışmalarına başlamıştır. İlk kurulduğu yıllarda grup şirketlere ait sanayi ve.
Bakanlıklar ve Bakanlıklara Bağlı Kurum ve Kuruluşlar;   Adalet Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlikler Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı.
Sunum transkripti:

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Proje Şube Müdürlüğü Proje Şube Müdürlüğü Personel Durumu Görevi Personel Sayısı Şube Müdürü 1 Jeoloji Mühendisi İnşaat Mühendisi 2 Elektrik Mühendisi Makina Mühendisi Mimar Tekniker Toplam 8 Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Proje Şube Müdürlüğü PROJE ŞUBESİNİN 2012 YILI FAALİYETLERİ Kamu kurum ve kuruluşlara ait toplam 15 adet güçlendirme veya yapım işinin uygulama projeleri, hesapları, yaklaşık maliyetleri tamamlanarak onaylanmıştır. Kamu kurum ve kuruluşlara ait toplam 11 adet güçlendirme veya yapım işinin uygulama projeleri, hesapları, yaklaşık maliyetleri çalışmaları 2012 yılında başlamış ve 2013 yılında tamamlanarak onaylanmıştır. Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Proje Şube Müdürlüğü 2012 yılında kamu kurum ve kuruluşlarından gelen 28 adet deprem tahkiki talep yazılarına karşılık toplam 51 adet bina için deprem tahkiki raporu hazırlanmıştır. 2012 yılında 2 adet özel kuruluşa uygunluk görüşü verilmiştir. 2012 yılında proje şubesine gelen evrak sayısı 436 adet, işlem gören evrak sayısı 411 adet ve sonraki yılda işlemleri davam ederek tamamlanan evrak sayısı 25 adettir. Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Proje Şube Müdürlüğü PROJE ŞUBESİNİN 2013 YILI FAALİYETLERİ Kamu kurum ve kuruluşlara ait toplam 18 adet güçlendirme veya yapım işinin uygulama projeleri, hesapları, yaklaşık maliyetleri tamamlanarak onaylanmıştır. Kamu kurum ve kuruluşlara ait toplam 4 adet güçlendirme veya yapım işinin uygulama projeleri, hesapları, yaklaşık maliyetleri çalışmaları 2012 yılından başlamış devam etmektedir. Kamu kurum ve kuruluşlara ait toplam 8 adet güçlendirme veya yapım işinin uygulama projeleri, hesapları, yaklaşık maliyetleri çalışmaları 2013 yılında başlamış devam etmektedir. Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Proje Şube Müdürlüğü 2013 yılında kamu kurum ve kuruluşlarından gelen 13 adet deprem tahkiki talep yazılarına karşılık toplam 14 adet bina için deprem tahkiki raporu hazırlanmıştır. 2013 yılında 3 adet özel kuruluşa uygunluk görüşü verilmiştir. 2013 yılında proje şubesine gelen evrak sayısı 278 adet, işlem gören evrak sayısı 267 adet ve işlemleri davam eden evrak sayısı 11 adettir. Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Proje Şube Müdürlüğü Proje Şubenin 2014 Yılı Faaliyetleri A) BAKANLIĞIMIZ 2014 YILI GENEL BÜTÇE YATIRIM İŞLERİ ltyapı İŞİN ADI YILI YAPILAN İŞLEM 1 Manisa Yurdu 1.2.3.4 ve 5. Yatak Blok. Binalarının Deprem Dayanımının Belirlenmesi 2012 İş devam ediyor, Projeler Müellifte. 2 Manisa Kırkağaç Vergi Dairesi Müd. Hizmet binası projesi. 2013 Proje Hizmet Alımı için yaklaşık maliyet Manisa Vergi Dair. Bşk.lığına gönderildi. 3 Manisa Akhisar Akselendi Gördes Baraj 27 Adet Konutu Sondajlı Zemin Etüt İşi Zemin etüdü bitti, Rapor onaylandı. 4 Manisa Akhisar Akselendi Gördes Barajı 27 Adet İskan Konutu ve Altyapı İnşaatı Vaziyet Planı bitti. İhalesi yapıldı. Sözleşme imza aşamasında. 5 Manisa Akhisar Tapu Müdürlüğü Hizmet Binası Deprem Dayanımının belirlenmesi 2014 Kurumdan 2. aşamaya geçilmeyeceği bildirildi. 1. aşama kabulü yapıldı. 6 Salihli Huzurevi + Sosyal Hizmet merkezi binası proje hizmet alım işi İhalesi yapıldı iş devam ediyor. 7 Manisa Rehabilitasyon Merkezi İnşaatı Engelsiz Yaşam Merkezi 60 Kişilik (E+P+İ) Arsa Hukuki Belge ve Bilgileri istendi. Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Proje Şube Müdürlüğü B) DİĞER KAMU KURULUŞLARINA AİT YAPILAN HİZMETLER İŞİN ADI YILI YAPILAN İŞLEM 1 Alaşehir Kenan Evran E.M.L. Güçl. Projesi 2014 İş bitti. 2 Manisa Merk. Emniyet Hiz. Binası Proje işi 3 Alaşehir Hükümet Konağı Güçlendirme Projesi. 1. Aşama bitti 2. aşamaya geçilmeyecek 4 Saruhanlı Hükümet Konağı Güçlendirme Projesi 5 Tarım, Gıda ve Hayvancılık İl Müd. Binaları Güçlendirme Projesi 1.Aşama bitti 2. Aşama Kurum tarafından feshedildi. 6 Aile ve Sosyal Politikalar İl Müd. Güçlendirme Projesi 2014 1. Aşamada (Yer Teslimi Yapıldı) İşe başlanılmadığından Kurum tarafından tek taraflı fesh edildi. 7 Gördes Huzurevi Hizmet Binası Projesi Taslak Proje seçimi ve imar planı tadilatı bekleniyor. Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Proje Şube Müdürlüğü 8 Turgutlu Halk Kütüphanesi Güçlendirme projesi 2014 Ödenek teminine esas tahmini bedel gönderildi 9 Orman ve Su işleri IV. Bölge Müdürlüğü hizmet binası Güçlendirme projesi 10 Kırkağaç Sosyal Yardımlaşma Vakfı Yurt Binası Güçlendirme projesi Yaklaşık maliyet ve Şartname gönderildi 11 Akhisar Sosyal Yardımlaşma Vakfı Yurt Binası Güçlendirme projesi 12 Demirci Sosyal Yardımlaşma Vakfı Yurt Binası (MEB.2004.76 B+Z+3 kat) Proje arsaya sığmıyor, proje seçimi bekleniyor. 13 Salihli Sosyal Yardımlaşma Vakfı Yurt Binası (MEB.2004.76 B+Z+3 kat) Zemin etüdü ve vaziyet planı yapıldı, işin ihalesi yapıldı. 14 Akhisar İHL. Sosyal Yardımlaşma Vakfı Yurt Binası (MEB.2004.56 B+Z+3 kat) İmar planı revizyon işlemleri bekleniyor. Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Proje Şube Müdürlüğü Manisa Akhisar Akselendi Gördes Baraj 28 Adet İskan Konutu ve Altyapı İnşaatı Vaziyet Planı Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Proje Şube Müdürlüğü Manisa Akhisar Akselendi Gördes Baraj 28 Adet İskan Konutu Bina Görünüşü Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Proje Şube Müdürlüğü 2014 yılında proje şubesine gelen evrak sayısı 241 adet, işlem gören evrak sayısı 237 adet ve işlemleri devam eden evrak sayısı 4 adettir. 2 adet proje incelenmiş, 2 adet Milli Eğitim İl Müdürlüğü Bina Mevcut Durum Raporu incelenmiş, 4 adet Sağlık Müdürlüğü Özel Hastane Denetim Komisyonu, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu, OSB Denetim Komisyonu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Denetim Komisyonlarına katılımcı eleman gönderilmiştir. Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü