(Dynamic Education) İNGİLİZCE DİL EĞİTİM SİSTEMİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI
Advertisements

DYNED İNGİLİZCE DİL EĞİTİM SİSTEMİ
75. Yıl İlköğretim Okulu Edremit - BALIKESİR
Çocuğunuza Dair Hayallerinize Değecek Bir Okul
2007 / 30 SAYILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMDE TANITIM VE YÖNELTME ÇALIŞMALARI GENELGESİ DOĞRULTUSUNDA İLÇEMİZ İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA YAPILMASI.
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
EĞİTİM KURUMU YÖNETİCİLERİ GÖREV SÜRESİ UZATMA İŞLEMLERİ
VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ (VBS)
DYNED İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİ SİSTEMİ UYGULAMASI
Eğitim-Öğretim Yılı Eylül Dönemi Seminer Çalışması
Çoklu Ortamda Etkileşimli İngilizce Eğitimi
DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi
DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi
Records Manager’a çift tıkladığınızda bu ekran gelir.
Öğrenci listelerinin sistemde eksik görünmesi DynEd sistemini uygulamaya çalışan öğretmen arkadaşlarımdan sıklıkla duyduğum bir sorun. Bu nedenle bu konuyla.
DYNED İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİ SİSTEMİ UYGULAMASI
VAN EDREMİT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TEST – 1.
Çoklu Ortamda Etkileşimli İngilizce Eğitimi
1. ÇALIŞMA SÜRESİ (GÜN OLARAK) Son iki hafta içinde değişik günlerde yaptığı çalışma; 6 gün ve üzeri ise +2 puan, az ise -2 puan 8 gün ve üzeri ise +3.
Çoklu Ortamda Etkileşimli İngilizce Eğitimi
DYNED ŞİFRELER.
ÖĞRENCİLERE E-POSTA PROJESİ
Bilişim Teknolojisi Sınıfları ile İlgili Genelge ve Yönergeler
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (Uz.).
(Dynamic Education) İngilizce Dil Eğitimi Sistemi
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ FORMATÖR ÖĞRETMENLERİNİN BAKIŞ AÇISI İLE OKULLARDAKİ BİLGİ TEKNOLOJİSİ SINIFLARI.
DYNED NEDİR, NASIL KURULUR?
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü
TEFBİS Hanehalkı Eğitim Harcamaları Anketi Uygulama Örneği
DynEd Kullanıcı Bilgilerini Güncelleme İşlemleri
İl Millî Eğitim Müdürlüklerinin Görev ve Sorumlulukları
DYNED. Önceki Sürümlerinde Olduğu gibi Dyned'in kurulum CD'sini bilgisayarımıza taktığımızda yandaki kurulum penceresi otomatik olarak açılacaktır.
Bu sunum 04 Eylül 2013 tarihinde MEB tarafından yapılan basın açıklaması temel alınarak hazırlanmıştır. Puan sistemi hakkında yeni açıklamalar olduğunda.
Sınav Rehberliği Konusunda
Dyned Kurulumu ve Kullanımı
TANIMLAR GÖREV VE SORUMLULUKLAR
Dyned eba şifre güncelleme işlemleri için
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Uygulaması Genel Değerlendirmesi
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ. O eğitim öğretim yılında sadece 8. sınıf öğrencileri uygulanacak olan merkezi ortak sınavlara gireceklerdir. O 8.
DYNED Dynamic&Education.
DynEd Şifre İşlemleri.
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi.  DYNED, Dynamic ve Education (Dinamik ve Eğitim) kelimelerinin bir araya getirilerek yazılmasından oluşmakta ve.
TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi
DYNED NEDİR, NASIL KURULUR?
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ
Dyned sunusu.
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Kurulumu
T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MALATYA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
DYN-ED,MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İÇİN SANKO HOLDING TARAFINDAN AMERİKALI PROGRAMCILARA YAPTIRILAN İNTERAKTİF BİR EĞİTİM PROGRAMIDIR.DYN-ED (DYNAMIC EDUCATION)
DESTEK EĞİTİM ODASI İŞLEYİŞ USUL VE ESASLARI
MANİSA ŞEHZADELER KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
DYNED BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Dil öğrenme bir beceri edinme sürecidir ve pratik gerektirir.
Destek Eğitim Odaları.
DYNED İLE İLGİLİ SIRASIYLA HANGİ İŞLEMLER YAPACAĞIZ 1.Bilgisayarımızda İnternet Explorer yani tarayıcı penceresini açtığımızda; ilk yapacağımız şey Tüm.
İbrahim AYDIN Bilişim Teknolojileri İl Koordinatörü.
1 DynEd DynEd (Dynamic Education) İNGİLİZCE DİL EĞİTİM SİSTEMİ Sanko Holding A.Ş. tarafından bağışlanmıştır.
DYNED GÜNCELLEME KILAVUZU
DR REŞİT GALİP İLKOKULU
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı DynEd İngilizce Dil Eğitimi BAYRAKLI
MBT-303 özel öğretim yöntemleri-ı
DİYARBAKIR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
a. DynEd ngilizce Merkez Destek Ekibi:
DESTEK EĞİTİM ODALARI.
Bu sunum Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 08/09/2014 tarihli /480.99/ sayılı , “Dyned Destek Hizmeti” konulu yazısına istinaden.
ABİDE Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi.
Çoklu Ortamda Etkileşimli İngilizce Eğitimi
OKUL MÜDÜRLERİNİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI
Sunum transkripti:

(Dynamic Education) İNGİLİZCE DİL EĞİTİM SİSTEMİ DynEd DynEd (Dynamic Education) İNGİLİZCE DİL EĞİTİM SİSTEMİ Sanko Holding A.Ş. tarafından bağışlanmıştır.

DynEd TANIMLAR DynEd Merkez Yürütme Ekibi DynEd Merkez Destek Ekibi DynEd İngilizce Merkez Destek Ekibi DynEd Bilgisayar Merkez Destek Ekibi DynEd İngilizce Bölge Temsilcileri DynEd Bilgisayar l Koordinatörü (Mebbis Sorumlusu) DynEd İngilizce Okul Sorumluları DynEd Bilgisayar Okul Sorumluları (Bilgisayar Formatör Öğretmenleri) DynEd İngilizce Sınıf Temsilcileri

DynEd DynEd İngilizce Okul Sorumluları: DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi’nin ilköğretim okullarında verimli kullanılması için gerekli tüm iş ve işlemleri yapmaktan sorumlulardır.

DynEd DynEd Bilgisayar Okul Sorumluları (Bilgisayar Formatör Öğretmenleri): DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi’nin ilköğretim okullarındaki bilgisayar sistemlerine kurulması ve aksaksız çalıştırılması için gerekli tüm iş ve işlemleri yapmaktan sorumludur.

DynEd DynEd İngilizce Sınıf Temsilcileri: Resmî ilköğretim okullarında görevli 4. ve 5. sınıf öğretmenleri ve/veya İngilizce branş öğretmenleridir. DynEd İngilizce Sınıf Temsilcileri; Dyned İngilizce Okul Sorumlusu’na karşı sorumludur.

DYNED İNGLİZCE SINIF TEMSİLCİLERİNİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI (4 – 5. Sınıf Öğretmenleri ve/veya İngilizce Branş Öğretmenleri) 1. DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi ile ilgili eğitim desteğini kendi okulundaki DynEd İngilizce Okul Sorumlusu’ndan almak, 2. DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi ile ilgili bilgisayar teknik desteğini kendi okulundaki DynEd Bilgisayar Okul Sorumlusu’ndan almak,

DynEd 3. DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi’nden İngilizce ders aracı olarak faydalanmak ve öğrencilerle birlikte azami derecede bilgisayar basında çalışmayı sağlamak, 4. Okula ait Grup Şifresi’ni ve eğitim verdikleri sınıf/sınıflara ait Sınıf Şifresini ve DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi’nde öğrenci oturumu açmak için öğretmen e-postasını ve şifresini DynEd İngilizce Okul Sorumlusu’ndan almak,

DynEd 5. Derse girdiği sınıflarda öğrencilere DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi ile ilgili rehberlik yapmak, 6. DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi çerçevesinde öğrencilere kendi kendine öğrenme yönteminin işleyişi ile Öğrenci El Kitabı ve Kullanım Kılavuzu’nda veya elektronik ortamda belirtilen Doğru Çalışma Yöntemleri’ni anlatmak, 7. Öğrencilerin çalışma verimini “Tutor” yazılımı ile izlemek ve öğrencileri daha verimli çalışmaya yönlendirmek,

DynEd 8. Öğrencilerin ilerleme düzeyini, DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi’ndeki ölçme değerlendirme araçları ile takip etmek, 9. Öğrencilerin DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi’ndeki çalışmalarını, performans belirlemeye yönelik çalışmalar kapsamında değerlendirmek, *DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sisteminde değerlendirme; Tutor yazılımı sonuç puanı, beceri sınav sonuçları ortalaması ve öğrenci için hedeflenen üniteye ulaşabilme performansına göre öğretmen tarafından yapılır.

DynEd 10. Öğrencilerin, DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi’nden hem okul bilgisayarları hem de şahsi bilgisayarları vasıtası ile azami derecede yararlanmalarını sağlamak, 11. Dyned İngilizce Dil Eğitimi Sistemi’nin 4 – 8. sınıf öğrencileri haricinde kişi/kişilerce kullanılmasını engellemek için gerekli tedbirleri almak,

DynEd 12. Öğrencilere, kendi Oturum Açma Kimliklerini ve Şifrelerini sadece kendilerinin kullanması gerektiğini anlatmak. (Aksi takdirde aynı şifreyi kullanan öğrencilerden hiçbirinin DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi’nden faydalanamayacağını, nedenleri ile birlikte öğrencilere anlatmak ve DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi’nin yanlış kullanımının önüne geçmek.), 13. Öğrencilere, gerektiğinde kendi Şifrelerini nasıl değiştirebileceklerini anlatmak,

DynEd 14. Öğrencilere DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi yazılımlarının nasıl güncelleştirileceğini anlatmak ve gerektiğinde öğrencilerin güncelleme yapmalarını sağlamak.

DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Şifre Dağıtım ve Kullanım Haritası

DynEd

DynEd

DynEd Ayrıntılı Bilgi İçin: http://mebides.meb.gov.tr