1 Zekeriyaköy ve civardaki yedi köyde yaşamayı tercih eden A ve A+ sosyoekonomik gruba, ayrıca işlerinin gereği olarak piyasalara hâkim, statülerini sağlamlaştıracak,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Advertisements

2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
YENİ KOOPERATİFÇİLİK HAREKETİ
EV TURİZMİ KOMİTESİ.
Sinaps Alternatif İletişim Çözümleri
Eğitsel Yazılımların Değerlendirilmesi
TİE Platformu Yürütme Kurulu Başkanı
14 Mayıs 2013 Swissotel The Bosphorus. Women to Watch 1997 yılından beri dünyanın en büyük pazarlama iletişimi dergisi Advertising Age tarafından pazarlama,
KİŞİSEL SATIŞ Müşteri istek ve ihtiyaçları doğrultusunda gösterim ve ikna etmeye dayalı tutundurma çabalarına kişisel satış denir.
ALIŞVERİŞ STRESİNİ MUTLULUKLA DEĞİŞTİRDİK… devam etmek için lütfen tıklayınız…
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
Intertech, Finans sektörünün ihtiyaç duyduğu Bilgi Teknolojileri hizmetlerini sunmak amacıyla 1987 yılında kuruldu. Bugün 650 kişiye varan kadrosuyla.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
VİP ELEKTRONİK HOŞGELDİNİZ
Bölüm 2 Stratejik Yönetim Süreci ve Unsurları
EV TURİZMİ KOMİTESİ.
KalDer - Üye Memnuniyeti Araştırması TMME Araştırma, KalDer’in 2005 yılından bu yana KA Araştırma tarafından yürütülen TMME modelinin KalDer müşterileri.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
Yaptığımız iş ne olursa olsun, o işi aşkla yapmalıyız… Rehber öğretmen Zeliha ATAŞCI.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
İçindekiler Referanslarımız Çalışma Alanlarımız Hizmet Alanlarımız Hizmet Kalitemiz Şirketimiz.
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
okul bittiyorYa Sonrane yapacağım
 Demet Cengiz, “Bilişim Teknolojilerinin Öğrenciler Tarafından Kullanılmasını Sağlayacak Unsurların Belirlenmesi,” TBD Bilişim Kurultayı, Ankara, Eylül.
Bireylerin hayatlarını ve kurumların yapılarını, yeniden inşa etmeleri için; deneyimleri sonucunda ürettiklerini paylaşan, danışmanlık yapan ve bu yolda.
CPM MASTER ERP GENEL MUHASEBE Pbx
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kardeşliğe Çağrı Topluluğu Celal Akbaş Topluluk Başkanı.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
HAYATIN İÇİNDEN PSİKOTERAPİ MERKEZİ
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
Çin’de temsilcilik ofisi açma
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
Kişisel satış, Satış geliştirme, Reklam ve Halkla İlişkiler
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Yeni Pazarlama Teknikleri
BİT’ini Kullanarak Bilgiye Ulaşma ve Biçimlendirme
HAYATIN İÇİNDEN PSİKOTERAPİ MERKEZİ
Quality Function Deployment
Kalite Kültürüne Dönüşüm Stratejileri
MEHMET TUZA PAKPEN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
ÜNİTE ÖZETİ Öğrenciler çevrelerinde gördükleri teknolojik araçlar hakkında bilgi edinecekler. Yeni teknolojik araçlar tanıyacaklar. Tanıdıkları araçların.
Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
Pazarlama Yönetimi Süreci
Yrd. Doç Dr. Ozan BÜYÜKYILMAZ
Ö.Yavuz KARAGÖZ Mevlüt BALTA Hasan AKKOÇ
E-ÖĞRENME SİSTEMİNİN HİZMET İÇİ EĞİTİMDE KULLANILMASI VE E-ÖĞRENME SİTELERİNİN KULLANIM KOLAYLIĞI AÇISINDAN İNCELENMESİ Yasemin BOY Yaşar ARSLAN Doç. Dr.
Turkcell Iletisim Hizmetleri Corporate Communications Ekim 2008 HABTEKUS 2008 Çok-girdili Çok-çıktılı Sistemlerde Konum Belirleme Tekniği Güneş Karabulut-Kurt,
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
Yrd. Doç. Dr. Şule AYDIN TURAN
Tüketici davranışlarını etkileyen faktörler:
HEMŞİRELİKTE GİRİŞİMCİLİK VE YENİLİK (ENTREPRENEURSHIP AND INNOVATION IN NURSING) ÖĞRETİM GÖREVLİSİ GONCA KAZANCI.
Dr. Adil AKINCI Bankacılık ve Finans Bölümü
Pazarlama Araştırmalarına Giriş ve Araştırma Süreci
PAZARLAMA ARAŞTIRMALARI
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
WEB TABANLI DESTEK.
BRANDING - MARKETING - TRADING
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
İslam kültür ve medeniyetinde yönetim anlayışının esasları.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

1 Zekeriyaköy ve civardaki yedi köyde yaşamayı tercih eden A ve A+ sosyoekonomik gruba, ayrıca işlerinin gereği olarak piyasalara hâkim, statülerini sağlamlaştıracak, mal ve hizmet talep eden üst düzey yöneticilere ulaşmanın en kısa yolu… Devam etmek için “enter” tuşuna basınız

2 Zeck Yaşam Kültür Dergisidir adet VIP abonelerimize, kalan 4227 adet Zekeriyaköy ve çevre 7 köydeki villalara dağıtılmaktadır. Şimdilik…

3 Zeck Yaşam Kültür Dergisi uzman çalışanlarıyla, kullandığı doğru teknolojiyle, okurlarının ihtiyaç ve beklentileri paralelinde sürekli geliştirdiği geniş içerik yelpazesiyle, müşteri memnuniyetini sağlamış hizmet anlayışıyla, toplum üzerinde oluşturduğu saygın, istikrarlı ve güvenilir imajı ile profesyonel bir basın organıdır.

4 Biz, kendi bölgelerimizdeki insanları iyi tanıyor, bölge insanının Medya’dan ne istediğini iyi biliyoruz. Bölge insanı ile sürekli iletişim halindeyiz.

5 İÇERİK Gezi Sanat Söyleşi Binicilik Ayın Mekanı Sağlık Aktif Yaşam Gelen Kutusu Alternatif Tıp Yaşam Sizin için Seçtik Teknoloji Nuh’un Gemisi

6 Yerel Medyadaki profesyonel çalışmalarımız ile nitelik açısından başarılı bir yılı geride bırakırken, yeni yüzyılda size özel avantajlar sunmaya devam ediyoruz.

7 Dağıtım Listemiz

8

9 Birlikte çalışmak dileğiyle… İletişim: (0212) (0212)