H.Ü KAYAK VE SNOWBOARD TOPLULUĞU

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bozok Üniversitesi Bologna Süreci Uyum Çalışmaları
Advertisements

 1. Giden Öğrenci: Bu sene itibariyle 30 olan Erasmus giden öğrenci sayısını, akademik yılı sonunda 45’e çıkarmayı, önümüzdeki 4 yılda da yapılacak.
HACETTEPE GO TOPLULUĞU (HUGOKU)
HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU
«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
ORYANTASYON 2002 TANITIM PROGRAMI. Amaç ve Faaliyetler SPIEOSA Öğrencilerin bilime olan ilgilerini arttırmak ve teknolojideki yeni gelişmeleri SPIE ve.
kaynakca.info TÜRKİYE KAYNAKÇASI
MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI
Erasmus Staj Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı
HÜKAM Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
İçindekiler My.KU nedir?
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI
Erasmus Koordinatörler Toplantısına Hoşgeldiniz
 Avrupa Üniversiteler Birliği, Avrupa Üniversitelerini temsil eden tek kuruluştur.  Avrupa genelinde Yükseköğretim kurumlarının bütünleşmesini sağlayarak.
Erasmus+ Programı ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
AVRUPA BİRLİĞİ OFİSİ ERASMUS
KÜTÜPHANELERDE HALKLA İLİŞKİLER ve PAZARLAMA ANKARA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ ÖRNEĞİ Tuna CAN & E.Erdal AYDIN
Merkezimiz tarihli resmi gazetede yayınlanan yönetmelikle kurulmuş ve yaklaşık 2 yıldır faaliyet göstermektedir. Kısa adı NAKSAM’dır. NAKSAM’IN.
TÜBİTAK Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
(OFMAE) Fizik Eğitimi Anabilim Dalı
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
Türkiye'de Büyük Kentler Dışında Kurulan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Özellikleri ve Kurulmakta Olan Bölümlere Öneriler 50.Kütüphane Haftası Doç.
Lisans Öğrencileri için Proje Destekleri
TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projelerini Hazırlama Eğitimi Şubat 2014
LOGO TÜBİTAK Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kardeşliğe Çağrı Topluluğu Celal Akbaş Topluluk Başkanı.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Erasmus Staj Hareketliliği Programı Akademik Yılı Verileri Akademik Yılı Programı Uygulanışı.
ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 7. Yıllık Toplantısı 30 Mayıs-2 Haziran 2007 Karadeniz.
“DÜADEKK Paylaşım Toplantıları” Ekim 2009, DİYARBAKIR
HALK KÜTÜPHANELERİ SOSYAL AĞLARDA HALK KÜTÜPHANELERİNE ERİŞİM.
Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu 29 Aralık Şubat 2012 Prof. Dr. A. Haydar Demirel.
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
Kafkas Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Ve Uygulama Merkez Müdürlüğü Faaliyetleri Kafkas Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğr.Gör.Neriman.
YABAN HAYATI VE DOĞA BELGESELCİLİĞİ TOPLULUĞU
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Merkezi www. sem. metu
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ASİSTAN AKADEMİK KURULU 18 Aralık 2013.
Hacettepe Üniversitesi Satranç Topluluğunun Amacı
BİR ORGAN BİR HAYAT.
AKADEMİK YILI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDE AVRUPA BİRLİĞİ HAYATBOYU ÖĞRENME VE GENÇLİK PROGRAMLARI FAALİYETLERİ.
Bilgi Topluluğu Tanıtımı:
İLKÖĞRETİM MATEMATİK 7.SINIF
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU MAYIS
HUYEL’in Amaçları * Yelken, Denizcilik ve Yatçılığı üniversitemiz öğrencileri arasında tanıtmak düzenli etkinlikler aracılığıyla yaygınlaştırmak, * Türkiye’de.
LOGO TÜBİTAK Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah.
– 2012 DEĞERLENDİRME ÖĞRENCİ SAYILARI YıllarYeni Kayıt Toplam Öğrenci.
H ACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BASKETBOL TOPLULUĞU Kuruluş Yılı 15 Ekim 2010 Başkan Umutcan KAYIKÇI Akademik Danışmanlar Prof.Dr. Engin YILMAZ Doç.Dr. Mutlu HAYRAN.
Kurumsal Arşivler ve Açık Erişim Uygulamaları 44. Kütüphane Haftası, 31 Mart–4 Nisan 2008 Ömer Orhan Atılım Üniversitesi Kütüphanesi.
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
Doç. Dr. Levent ÖNAL Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Levent ÖNAL Erasmus Kurum Koordinatörü Şubat 2007 Erciyes Üniversitesi, Uluslararası Ofis Başkanlığı.
13 Mart 2012, Rektörlük Konferans Salonu, Boğaziçi Üniversitesi “Türkiye Üniversitelerinde Sınai Mülkiyet Hakları (SMH) Bilgisinin Yaygınlaştırılması”
Koordinatörler Toplantısı - 29 Kasım 2007 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Yoğun Programlar Intensive Programmes (IP) Doç.Dr. Sevinç Gülseçen Erasmus.
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
Nisan 2007 Koordinatörler Toplantısı. İçerik Akıllı kart nedir? Projenin kapsamı nedir? Akıllı kartınızla neler yapabilirsiniz? Akıllı kartınızla neler.
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ AKADEMİK KURULU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU Mart 2015
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN ENDÜSTRİ BİLİM TOPLULUĞU
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜZİK TOPLULUĞU
Sunum transkripti:

H.Ü KAYAK VE SNOWBOARD TOPLULUĞU (HUKAY) www.kayak.hacettepe.edu.tr Nisan,2013

AMAÇLAR 3.1. Hacettepe Üniversitesi Kayak ve Snowboard Topluluğu'nun temel amacı; ülkemizde gelişmekte olan Kayak ve Snowboard sporlarına üniversite öğrencilerinin de katılımını sağlayarak, bu sporları rekreasyonel anlamda yapabileceği hale getirebilmektir. 3.1.1. Hacettepe Üniversitesi Kayak ve Snowboard Topluluğu; eğitim faaliyetleri düzenleyerek üyelerinin eğitimli birer kayak ve snowboard katılımcısı olmasını sağlar. ref

AMAÇLAR 3.1.2. Hacettepe Üniversitesi Kayak ve Snowboard Topluluğu; bu sporların yapılmasında ve yayılmasında engel oluşturan yüksek maliyetlerin öğrenciler için ideal düzeylere çekilmesini hedeflemektedir.   3.1.3. Hacettepe Üniversitesi Kayak ve Snowboard Topluluğu; düzenleyeceği paneller ve konferanslarla bu sporları tanıtarak bu camiaya hizmet vermek isteyen bireyleri teşvik ederek; Hacettepe Üniversitesi’nin kayak ve snowboard camialarıda yer almasını hedeflemektedir. ref

İdari Yapı Akademik Danışman Organizasyon Komisyonu Eğitim Komisyonu Dış ilişkiler Komisyonu Kampüs Sorumluları Genel Koordinatör

Prof. Dr. Özgür Ahmet ATAY İdari Yapı Akademik Danışman Prof. Dr. Özgür Ahmet ATAY Organizasyon Komisyonu Kerim ER Eğitim Komisyonu Pamir BURGAZ Dış ilişkiler Komisyonu Kıvanç KANARYA Kampüs Sorumluları Utkan Soykan Denizhan ÖZDEMİR Genel Koordinatör Özgür Türkalp ref

Üye Sayısı 24.04.2012 tarihiyle topluluğumuzunüye sayısı 516 ‘dır. ref

Topluluk İşleyiş Üye olunması Etkinliğin duyurulması(mail grubu ve sosyal ağ) Etkinlik online kayıt Evrakların teslim edilmesi Teorik Eğitim Uygulama ref

Basında HUKAY Topluluğumuz medya’da yer aldığında sayfamızı güncelliyoruz. Haberler Röpörtajlar Tabiki arkadaşlarımız içinde… ref

2012-2013 Faaliyet Programı ref 15-16 Aralık 2012 ILGAZ TEMEL EĞİTİM FAALİYETİ Katılımcı: 54 kişi Eğitmen : 3 4-6 Ocak 2013 ILGAZ DAĞI REKREASYON FAALİYETİ Katılımcı: 32 kişi ref

2012-2013 Faaliyet Programı ref 4-6 Mart 2013 KARTALKAYA GELİŞİM FAALİYETİ Katılımcı: 60 kişi Eğitmen : 4 23-24 Mart 2013 ULUDAĞ DAĞ ‘REKREASYON’ FAALİYETİ Katılımcı: 45 kişi Eğitmen : 3 ref

2013-2014 Eğitim yılı Projelerimiz Sağlık muayenesi ve provizyon Kimlik kartı ve üye hizmetleri İlk yardım eğitimi ve ilk yardım çantası Acil durum planı ref

TEŞEKKÜRLER