Makine kırılması yangın yıldırım infilak kötüniyet terörizm dahili su basması yer kayması araç çarpması komşuluk mali sorumluluk hasar halinde mimar mühendislik.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
UTIKAD MARSH Tanıtım Sunumu
Advertisements

SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI
Döner Sermayeli İşletmeler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği
İSTANBUL BAROSU AVUKATLARI MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
GİDERLERİM GELİRLERİM BÜTÇEM NEDEN DENK DEĞİL? BİRİKİMLERİM, BORÇLARIM
06/03/11 06/03/11 BENİM SİGORTAM 1.
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
CHARTIS SİGORTA A.Ş..
Biz her gün size daha iyi nasıl hizmet verebiliriz diye düşünüyoruz, "Size ise hayattan geri kalmadan tadını çıkarmak kalıyor" Prestige Card hayatınızı.
YANGIN BRANŞI SİGORTA ÜRÜN ÇEŞİTLERİ
KASKO.
Para Yönetimi ve Paranın Zaman Değeri - 2
MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
Tek bir poliçe ile tüm aile fertleri sigortalı…
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
TARSİM ÇİFTÇİ EĞİTİMİ SARAY İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü
MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
SERMAYE( KAYNAK) MALİYETİ
GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI Yeni Girişimci Desteği
MENKUL KIYMETLER ÜNİTE 7
RİSK YÖNETİMİ 1. HAFTA.
HIRSIZLIK SİGORTASI.
KURŞUNLU Tevfİk fİkret İLK-ORTA OKUL MÜDÜRLÜĞÜ
Bu hesap, banka kredi kartlarıyla yapılan tahsilat ve bunlara ilişkin olarak yapılan mahsup ve iade işlemlerinin izlenmesi için kullanılır. Bu hesap, banka.
KISMİ İSTİSNALAR Kültür ve eğitim amaçlı istisnalar (17/1) - İlim, fen, güzel sanatlar, tarımsal amaçlı teslimler (a) - Tiyatro, konser salonu, kütüphane.
TÜRKİYE DENİZCİLİK VAKFI KONUT SİGORTALARI SUNUMU 07/02/2012 Consumer Connexions Osman Mert & Melis Oktay Istanbul.
KONUT SİGORTALARI Konut sigortanızı yaptırırken 3 türlü seçim yapabilirsiniz: Konut sigortası ile bina ve isteğe bağlı olarak içinde yer alan eşyalar güvence.
Kıyı Tesisleri Deniz Kirliliği Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası 19/10/2010, İstanbul 19/10/2010, İstanbul.
KDV MUAFİYETİ. Çağdaş bir eğitim yalnızca... “Diğerlerine” mi ait ?
KASKO SİGORTASI.
YAZILIM HAKLARI İÇİNDEKİLER 1-)Telif Hakkı Nedir Ve Ne İşe Yarar?
SİGORTA TÜRLERİ 4. HAFTA.
Getiri Ltd. Şir.’nin Ocak 2005 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız
Kronos Sigorta ve Reasürans Brokerlik A.Ş
Getiri Ltd. Şir.’nin Ocak 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız. İşletme 7/A maliyet.
AK Sigorta Ücretsiz İşyeri Sigortası Kampanyası.
MuhaseBENİN TEMEL DENKLİĞİ VARLIK – KAYNAK DENGESİ
ALMANYA‘DA YAŞAMAK İSTEĞE BAĞLI SİGORTALAR. İhmal, hata veya şanssızlık sonucu oluşabilecek bazı olayların mali sorumluluğu kişilerin ve ailelerin güçlerinin.
Yangın ve Doğal Afet Sigortaları
Montaj Sigortaları, Montaj Bütün Riskler. Bu sigorta teminatı, kuruluş sırasında tesise monte edilecek makinaların, montajının başlamasından montaj işleminin.
GENEL ZARARLAR.
SORUMLULUK SİGORTALARI
Ürün Mallar ve Hizmetler
İŞYERİM PAKET SİGORTALARI
25-MADDİ DURAN VARLIKLAR
HAVACILIK SİGORTALARI
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
FİNANS YÖNETİMİ.
 ERGO. EN FAZLA İKİ PARÇADA OLAN ÖLÇÜ SINIRI OLMAYAN KÜÇÜK HASAR ONARIMINIZI AUTO KİNG FİRMASINDA 500 TL YE KADAR YAPAR. HASAR DOSYASI AÇILMAZ. HASARSIZLIK.
GENEL MUHASEBE ıı YRD. DOÇ. DR. SERHAN GÜRKAN Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi
EV SİGORTASI AİG SİGORTA. AIG SİGORTA EV SİGORTASI TEMİNATLAR Yangın, Yıldırım, İnfilak Konut Ek Teminatları (Dahili Su, Duman, Fırtına, Yer Kayması,
Ticari genişletilmiş kasko. Ticari kasko ürünü Ürünümüzün sunduğu teminatlar; Aracınızın çarpması ya da aracınıza çarpılması Aracınızın çalınması Aracınızın.
Konu : Sigorta – Trafik Cezaları – Trafik Suçları
DEVLET DESTEKLİ TARIM SİGORTALARI Başa Dön. Devlet Destekli Bitkisel Ürün Sigortası Devlet Destekli Bitkisel Ürün Sigortası Devlet Destekli Büyükbaş Hayvan.
 Veteriner mesleki sorumluluk sigortası.   Sigorta Süresi  Tarife fiyatları yıllık sigorta esasına göre belirlenmiştir. Bir yıldan kısa süreli sigortalarda.
Laboratuvar (Tıbbi Tahlil Hariç) ve Muayene Hizmetleri (Egsoz Ölçümü Dahil) Mesleki Sorumluluk Sigortaları sigorta Kapsamı Bu sigorta ile sigortacı; sigortalının.
Risk verme ve kabul esasları
PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ
Örnek Olay-1 Denetlenen Kurumun Bütçe Büyüklüğü :
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
SİGORTA PRİMİ Prim; sigortalının ödediği ücrettir. Sigorta edilen rizikonun gerçekleşmesi halinde sigortacının ödeyeceği meblağların esasını teşkil eden.
YENİ TARIM SİGORTALARI SİSTEMİ DEVLET DESTEKLİ TARIM SİGORTASI.
15 Stoklar 15 Stoklar 150 İlk Madde Malzeme 151 Yarı Mamüller – Üretim
İÇİNDEKİLER Borç Yönetimi Swaplar Opsiyon Sözleşmeleri
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Kuyumcu Paket Sigortası.
Multi Medya Mesleki Sorumluluk Sigortası
Avukat Mesleki Sorumluluk Sigortası
Sigortanın tanımı Sigortacının alacağı bir prim karşılığında bir kimsenin para ile ölçülebilir, yasa ile korumaya değer bir menfaatine zarar veren bir.
Sunum transkripti:

makine kırılması yangın yıldırım infilak kötüniyet terörizm dahili su basması yer kayması araç çarpması komşuluk mali sorumluluk hasar halinde mimar mühendislik teminatı. Hasar sonucu geçici ikamet masrafları Sel ve su baskını hasarlarında muafiyet uygulanmaz.

İşsizlik durumunda FATURA ödenmesi. Seyahat halinde kişisel eşyaların çalınması Kişisel genişletilmiş koruma teminatı aile bireylerinin Kredi kartı,pasaport,kişisel dökümanlar,nakit para ve döviz teminat altındadır. Eşyalar için yüksek limitli kazaen kırılma Yüksek limitli Bina Kazaen Kırılma teminatı Üçüncü şahıs mali sorumluluk sigortası tüm aile fertleri için tüm dünyada geçerli usd Bina hasarının eşya hasarının eskime payı düşülmeden ödenmesi Yeni satın alınan eşyalar ve sanat eserleri teminatı

Değerli eşya bedeli toplam eşya sigorta bedelinin %40 ıdır. eğer %40 ı aşıyorsa ek teminat verilir. Yüksek limitli elektrik hasarları ve buna bağlı gıda bozulması Hukuksal koruma Medline ambulans Hasar onarım hizmetleri yakıt sızması Don ma Açıkta bulunan ziynet eşyalarına,antika sanat eserleri video kamera ve bilgisayar donanımı ve gümüşler usd karşılığı limitle teminattadır Bina sabit tesisat hırsızlık teminatı İzolasyon kusuru Makine kırılması Misafir eşyaları Şirket eşyaları Yakıt sızması