İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ KULÜBÜ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Herkes İçin Acil Sağlık Derneği
Advertisements

HACETTEPE GO TOPLULUĞU (HUGOKU)
Ankara Yenilikçi Kütüphane Girişimleri Grubu
HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU
5. Hendese Grup Toplantısı
ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ
SPOR BİLİMLERİ DERNEĞİ
HACETTEPE TÜRKÇE TOPLULUĞU 16. YIL. HACETTEPE TÜRKÇE TOPLULUĞU 16. YIL HACETTEPE TÜRKÇE TOPLULUĞU 1997 SENESİNDE KURULMUŞTUR.
Böylelikle toplam üye sayımız ’ya ulaştı. İlk bilgi evini açtığımızdan bu yana toplamda ödünç kitap verdik.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Hale Uysal Şemsa Olşen Güzeldere. ÖNCEKİ ÇALIŞMALAR.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ TOPLULUĞU 1994
BİZ KİMİZ?  Hacettepe Üniversitesi Okuma Topluluğu, kısa adıyla “ HUNOK ” 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulmuştur. Bununla.
ODTÜ Kütüphanesi Web 2.0 Uygulamaları
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
HAYATI PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA MERKEZİ
Aylık Sosyal Medya Faaliyet Raporu Ekim Genel İstatistikler Notlar: Toplam erişim, beğenenler ve hakkımızda konuşulanları görmekteyiz.. Aylık Sosyal.
ERKEN ANNELER GÜNÜ Anneler Prematüre Bebekleri için Anneler Gününden bir hafta erken yürüdüler. Basın Yansımaları Mayıs 2012 Kurumsal İletişim Türkiye.
İ STKA/2011/EN İ / 70 Altı Nokta Körler Derne ğ i İ stanbul Ş ubesi ‘’Gönül Gözüyle Görebilmek’’
İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü
ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Avrupa kültür festivallerine destek Dizin
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2014
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
TMMOB TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI DENİZLİ ŞUBESİ X
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
TEMEL TIP BİLİMLERİ ÖĞRENCİLERİ İLE KLİNİK BİLİMLER ÖĞRENCİLERİ ARASINDA MESLEĞE BAKIŞ AÇISINDAN FARK VAR MIDIR? SUNANLAR: Batuhan TAVEL, Recep KAPLAN,
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kardeşliğe Çağrı Topluluğu Celal Akbaş Topluluk Başkanı.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU Merkez Müdürü / Prof. Dr. AYLİN GÖRGÜN BARAN.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 7. Yıllık Toplantısı 30 Mayıs-2 Haziran 2007 Karadeniz.
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
Hacettepe Otomotiv Topluluğu Tanıtım Sunumu
Akademik Danışman Prof. Dr. Çağlar ÖZEL Akademik Danışman Yardımcısı Alper BULUR.
ROTARY’NİN GELECEĞİ SİZİN ELLERİNİZDE
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
ENGELSİZ ODTÜ BİRİMİ (EOB) EOB’nin Kuruluşu 2006 yılında onaylanan ve 2010 yılında revize edilen “Yüksek Öğretim Kurumları Özürlüler Danışma.
Bilgi Topluluğu Tanıtımı:
HÜÇEV.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU MAYIS
HUYEL’in Amaçları * Yelken, Denizcilik ve Yatçılığı üniversitemiz öğrencileri arasında tanıtmak düzenli etkinlikler aracılığıyla yaygınlaştırmak, * Türkiye’de.
MARMARA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE KULÜBÜ YENİ GÖNÜLLÜLERLE TANIŞMA VE KULÜBÜMÜZÜ TANITMA TOPLANTISI.
Prof. Dr. Mübeccel GÖNEN Merkez Müdürü
H ACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BASKETBOL TOPLULUĞU Kuruluş Yılı 15 Ekim 2010 Başkan Umutcan KAYIKÇI Akademik Danışmanlar Prof.Dr. Engin YILMAZ Doç.Dr. Mutlu HAYRAN.
BİRBİRİMİZİ FARKLI ANLADIĞIMIZ KİŞİYLE NASIL İLETİŞİM KURALIM Kocaeli Üniversitesi Toplum Ruh Sağlığı Birimi ve Psikiyatri Anabilim Dalı sunuyor Kocaeli.
13 Mart 2012, Rektörlük Konferans Salonu, Boğaziçi Üniversitesi “Türkiye Üniversitelerinde Sınai Mülkiyet Hakları (SMH) Bilgisinin Yaygınlaştırılması”
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
Proje Adı : Lost Globe (Kayıp Küre)
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYET TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU Mart 2015
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
Türkiye Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu
Hacettepe Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Sorunlarını Araştırma Topluluğu Merve SOYSAL HÜTF D5 Öğrencisi.
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU SENATO TOPLANTISI GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU Akademik Danışman: Prof. Dr. Murat Caner.
Mezun Web Yönetimi Mezun Veri Tabanı Yönetimi Mezun Bilgi Güncelleme Mezun Analizleri oluşturulması ABD Mezunlar Buluşması Müzede Buluşma Mezunlar Algı.
Öğrenci Dekanlığı Pervin Merdan Öğrenci Dekanı
ÖZEL FENERBAHÇE KOLEJİ MÜNAZARA KULÜBÜ İsmet DİŞLİ Özlem ERGÜN GÜLMEZ.
Sultan Abdülhamit Han Orta Okulu Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir sürü kampanya yapmıştır.Örneğin: Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir.
MEZUNLAR TOPLULUĞU BİRİMİ
DÖNEM 6 ÇALIŞTAY SUNUMU MAYIS, 2017 Doç. Dr. Nurettin Özgür DOĞAN Yrd
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KIZILAY TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
2018 YILI DRAGOS HASTANESİ FAALİYET SUNUMU
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
Sunum transkripti:

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ KULÜBÜ

NELERDEN BAHSEDECEĞİZ? İÜPK Hakkında İÜPK Nasıl Çalışır? Neler Yaptık? Neler Yapacağız?

İÜPK Hakkında İstanbul Üniversitesi Psikoloji Kulübü, 2003 yılında kurulmuş; 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Öğrenci Kültür Merkezi yönetmeliği gereğince güncellenmiş, yeniden faaliyete geçmiş İstanbul Üniversitesi Psikoloji Öğrencileri Kulübü’dür.

İÜPK Hakkında Başladığımız günden itibaren psikoloji bölümü öğrencileri olarak kaynaşmak, dersler dışında da alan hakkında fikir edinmek adına çok çalışıyoruz. 13 kişilik yönetim kurulu ve 71 üye ile oldukça kalabalık bir ekibiz. 5 farklı takımımız var ve elimizden geldiğince çeşitli faaliyetler göstermeyi deniyoruz. Film gösterimleri, kitap okumaları, söyleşi ve mini seminerler düzenliyoruz

. En bilinen ve en kapsamlı etkinliğimiz İstanbul Üniversitesi ‘Psikoloji Günleri’dir. Psikoloji Günleri I ‘Hasta ve Hastalık’ (25-26 Mart 2011) Psikoloji Günleri II ‘İkinci Adım;Tedavi’ (3-4 Mayıs 2012) Psikoloji Günleri III (6-7 Mayıs 2013)

İÜPK Nasıl Çalışır? Neler yapar?

İÜPK 5 ANA TAKIMDAN OLUŞUR

İÜPK Nasıl Çalışır? Yönetim Kurulu •Başkan •Başkan Yrd. •Yazman •Sayman Takım Sorumluları Takım Üyeleri

Başkan Ecem Uzun (3. sınıf) Başkan Yardımcısı Sinem Gazez (4. sınıf) Yazman Ebru Karataş (4. sınıf) Sayman Tunahan Cömert (2. Sınıf)

Kulüp yönetim kurulu Cemre Gümüş ( 2. sınıf) Elif Balıkçı ( 2. sınıf) Elif Baştan (3. sınıf) Güneş Yetgin (2. sınıf) Hamdullah Tunç (2. sınıf) Hilal Beşikçi (3. sınıf) Mahmure Özbakır (2. sınıf) Melike Amet (4.sınıf) Pelin Öztürk (2. sınıf)

İLETİŞİM TAKIMI İÜPK tarafından düzenlenen tüm etkinliklerin duyurularını yapar ve sosyal medya üzerinden iletişim sağlar. www.istanbulpsikoloji.org Facebook/İstanbul üniversitesi psikoloji öğrencileri Twitter/iupk Formspring/iupsikoloji

SEMİNER TAKIMI İÜPK seminer takımı tarafından seçilen bir konu, kitap ya da yazı üzerine ‘konuşma’ etkinlikleri düzenler. Psikologların ve psikoloji bölümü hocalarının da konuşmacı olarak katıldığı bu etkinlikler tüm okulların psikoloji öğrencilerine açık olup keyifli bir sohbet şeklinde gerçekleşir.

SİNEMA TAKIMI İÜPK sinema takımı tarafından seçilen bir filmin gösterimi ve ardından tartışılması şeklinde yapılan etkinliklerdir. Diğerleri gibi tüm öğrencilere açık olan bu etkinlikler, biz psikoloji öğrencileri için “film izlemekten” öte bir anlam taşımaktadır. Filmin teması ve anlamı üzerine yapılan tartışmalar, farklı bakış açıları kazanmamızı sağlamaktadır.

SOSYAL FAALİYET TAKIMI İÜPK’nın en ‘eğlenceli’ takımıdır. Adından da anlaşılacağı gibi sosyal faaliyet takımı tamamen sosyal aktivitelere dönüktür; tanışma çayı, bölüm yemekleri, kulüp partileri ve gezileri organize eder.

SOSYAL SORUMLULUK TAKIMI Zor koşullarda eğitim gören öğrencilere destek olmak, çevreyi korumak ve sosyal sorumluluk bilinci kazandırmak amacıyla kampanyalar düzenler/ düzenlenen kampanyalara destek olur.

NELER YAPTIK?

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ GÜNLERİ