Www.trz.com.tr T R Z TRZ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İLERİ, Arama-Kurtarma, Yangınla Mücadele, Savunma ve Güvenlik alanında en ileri teknolojiye sahip, fonksiyonel ve yüksek kaliteli ürünlerin geliştirilmesi.
Advertisements

Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
NANOLIFE 2 YIL ETKİLİ DUŞAKABİN KİREÇ VE SU LEKESİ ÖNLEYİCİ
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
TEMEL ELEKTRONİK EĞİTİMİ
TÜBİTAK BİLİM FUARLARI
3. EGITIM CNY 70 SHARP SENSÖRLER ULTRASONİK SENSÖRLER LDR.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
2. KIRMIZI BÖLGE SONUÇLARI ÖZEL SAYI No 190.
AMBALAJ VE GERİ DÖNÜŞÜM
Prof. Dr. Aysel Aziz İstanbul Arel Üniversitesi
Senkronize Gösteriler

ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
28 KASIM STAMPA TEKSTİL san.tic.Ltd.Şti. NONWOVEN ürün tanıtımı DAYANIKLI GÜÇLÜ GÖRSEL UCUZ HAFİF NONWOVEN.
Hidro-Optik Dezenfeksiyon™ Teknolojisi. 2 Membran Filitreler Pastörizatörler HOD gelişmiş dezenfeksiyon teknolojisi Düşük maliyette yüksek performans.
Tanıtım Olanakları 0 5 – 0 8 ARALIK Growtech Eurasia Fuarı'nda yer alan katılımcı firmaların ürün, hizmet ve adres bilgilerinin yer aldığı fuar.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.

Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Ülkemizde toplanan sütün online olarak kayıt altına alınması, Tarım Bakanlığı, Tarım İl Müdürlükleri, Kontrol Genel Müdürlükleri gibi kurumların süt ile.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
Iısnmak için NANO THERMO kullanılan evlerde huzur vardır. Konfor vardır. Sağlıklı bir ısınma yaşadığınızı tüm benliğinizle hissedersiniz. Eviniz için satın.
Su Yaşamın Temel Kaynağı SU YOKSA, HAYAT DA YOK!
İçindekiler Referanslarımız Çalışma Alanlarımız Hizmet Alanlarımız Hizmet Kalitemiz Şirketimiz.
CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel.
FLY VISIONNEDİR?FLY VISIONNEDİR? Flyvision, özel tasarım cihazları ile ürünleri yerçekimsiz ortamda havada asılı kalma ve hareket etme ilüzyonu yaratan.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
KİŞİSEL SES SİSTEMİ Dikkat çekici Sesli reklam Eğlenceli aktarımlı İstediğiniz alanda ses Ürünlerinizi konuşturur Ses istenmeyen mekanlarda kullanım Geleceğin.
İletişim Araçları.
BÖLMELER ( İNCE YAPI ) L.EMRE BAŞAR.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
DOKUN BANA Gelişmiş teknolojiler her alanda boy gösteriyor. İletişim çağı vitrinlere yansımaya başladı. İşte bu noktada mağaza vitrinleri.
HAFTA III KISIM 4. Raketler 118x115 boyutlarında Işıklı ve cam çerçeveli.
SIVI PARTİKÜL SAYIM CİHAZLARI Atotest Laboratuar Cihazları İthalat ve Mümessillik Ticaret Limited Şirketi Yeniköy mah.Güzelce Alipaşa Cad. No:45/1 Sarıyer/İstanbul.
İnfo Stand Sistemi ileri teknoloji ürünüdür. İnfo Standlar müşterinize ürünlerinizle ilgili her türlü bilgi ve detayı.
TÜBİTAK BİLİM FUARLARI
Poster tasarımları resimlerle desteklenmelidir Yazılar acık ve net olmalıdır. Yazı tipleri okunur olmalıdır . Başlık olmalıdır. Fazla yazı kullanılmamalıdır.
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
 E-TİCARETİN GELİŞME SAFHALARI  GELENEKSEL TİCARET İLE E-TİCARETİN KARŞILAŞTIRILMASI  E-TİCARETİN AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
Meyve ve Sebze Satış Elemanlığı Hijyen Eğitimi
Yenİ NESİL IŞIKLI REKLAM SİSTEMLERİ
ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE E-KİTAP
Kapalı mekan ve açık hava reklam mecralarında yenilikçi ve vurucu çözümler sunar. Düşük enerji tüketimi ile ledden ortalama %80 oranında daha.
Şekil 13. 8B’de verici ve alıcı ayrı, ayrı yerlerdedir
SPORDA KULLANILAN İLETİŞİM ARAÇLARI
AYNA ÇEŞİTLERİ.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
BRANDING - MARKETING - TRADING
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
İletişim Araçları.
Fazilet Hazal Burmabıyık
TÜRKIYE’NIN EN INCE LCD LED NEGATOSKOPU Uzaktan Kumandalı En İnce Ultra Slim Led Negatoskop.
I Ş IK K İ RL İ L İĞİ. TANIMI Işık kirliliği yanlış yerde ve zamanda gerektiğinden fazla ve yanlış yöne yapılan aydınlatmadır.
Uygulamalarımız.
VRF SİSTEMLERİ MMO ADANA ŞUBE / MERVE ECEMİŞ
Bedensel TERMAL TERAPİ MERKEZİMİZ Sosyal
AC500 Eğitim Sunumları 4. CP600 Başlangıç.
Poster Başlık Yazarlar
MONİTÖRLER.
Sunum transkripti:

www.trz.com.tr T R Z TRZ

Kullanım Alanları Her Türlü Tanıtım ve Fuar Standlarında Kiralayarak Kendi Reklam Alanlarımızda, Reklam Vermek Amaçlı Ofislerde, Evlerde, Otellerde ve Benzeri Yerlerde Dekoratif Amaçlı İnsanın Kendine Bakabileceği Heryerde… TRZ

Kullanım Alanları Alışveriş Merkezleri Sinema ve tiyatrolar Havalimanları Konser alanı ve gösteri merkezleri Fuar ve kongre merkezleri Cafe, bar, restaurant ve gece kulüpleri Oteller Zincir mağazalar Dershaneler ve üniversiteler Spor merkezleri Güzellik, solaryum merkezleri, kuaförler Soyunma kabinleri TRZ

Tanıtım Aynası Çeşitlerimiz İnce ve Sensörlü Ayna Özellikler Tanıtım Aynası Çeşitlerimiz Işık paneli ve aynadan oluşur her türlü gösterime uygundur. Aynadan postere, posterden aynaya şeklinde, gelişmiş sensörü sayesinde iki yönlüde kullanılabilir. Sensör mesafesi iki metredir kullanıcı istediği mesafeyi ayarlayabilir. Ürünün kalınlığı 1 cm’dir, Özel ve ince üretimdir. Her türlü boyutta üretilebilir. Sensör Devreye girince ışıklı panel Veya sensör devreye girince ayna TRZ

Resim Çevirebilen Ayna Tanıtım Aynası Çeşitlerimiz Özellikler Büyüklüğüne göre iki ila sekiz arasında farklı resim göster- mesi mümkündür. Kolay resim değişimi ve kuru- lum yapılabilir. İstenilen renklerde ve boyutta üretilebilir. Enerji tasarruflu özel bir aynadır. TRZ

Tanıtım Aynası Çeşitlerimiz Sensörlü Ayna Özellikler Tanıtım Aynası Çeşitlerimiz Işık paneli ve aynadan oluşur her türlü gösterime uygundur. Aynadan postere, posterden aynaya şeklinde, gelişmiş sensörü sayesinde iki yönlüde kullanılabilir. Sensör Devreye girince ışıklı panel Veya sensör devreye girince ayna TRZ

Led’li ve Sensörlü Ayna Tanıtım Aynası Çeşitlerimiz Özellikler Büyüklüğüne göre dört ila sekiz arasında farklı resim göstermesi mümkündür. Kolay resim değişimi ve kurulum yapılabilir. İstenildiğinde sensörlü ve sensörsüz olarak üretilebilir. Çerçevesi özel alüminyumdan üretilmiştir. Kullanılan led’li yazılar sayesinde daha fonksiyoneldir. TRZ

Led’li Tanıtım Panoları Led’li İnce Panolar Özellikler Led’li Tanıtım Panoları Led’li ışık paneli ve yüksek kaliteli alüminyumdan üretilmiştir. Kolay açılabilir çerçevelere sahiptir. (Kolay resim değişimi sağlar.) - Enerjide diğer ürünlere göre %70 oranında tasarruf sağlar. Ürünün kalınlığı 1 cm’dir, Özel ve ince üretimdir. Her türlü boyutta üretilebilir. TRZ

TRZ İç ve Dış Ticaret, Reklamcılık Ltd.Şti. İletişim www.trz.com.tr T R Z KAYSERİ ANKARA Emek Dördüncü Cadde(Kazakistan Caddesi), No:90\6 Ankara Tel : 0312 2222023 Cumhuriyet Mahallesi, Millet Caddesi, No:17, Kat:2, Melikgazi\Kayseri Tel : 0352 2222524 0352 2314304 Fax: 0352 2315219 Cep: 0532 3707408 Cep: 0532 4752144 TRZ İç ve Dış Ticaret, Reklamcılık Ltd.Şti. TRZ