Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

FLY VISIONNEDİR?FLY VISIONNEDİR? Flyvision, özel tasarım cihazları ile ürünleri yerçekimsiz ortamda havada asılı kalma ve hareket etme ilüzyonu yaratan.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "FLY VISIONNEDİR?FLY VISIONNEDİR? Flyvision, özel tasarım cihazları ile ürünleri yerçekimsiz ortamda havada asılı kalma ve hareket etme ilüzyonu yaratan."— Sunum transkripti:

1

2 FLY VISIONNEDİR?FLY VISIONNEDİR? Flyvision, özel tasarım cihazları ile ürünleri yerçekimsiz ortamda havada asılı kalma ve hareket etme ilüzyonu yaratan ayrıca özel görsel efektlerle süsleme imkanı bulunan eşi olmayan patentli bir teknolojidir.

3 Flyvision nasıl çalışır? Flyvision hiçbir yerde kullanılmayan eşsiz patentli bir teknolojidir. Hangi cisimler Flyvision’da kullanılabilir? Farklı çözümlere herhangi bir cisim kullanılabilir. Özel durumlar haricinde üzerinde herhangi bir işleme ihtiyaç yoktur. cisimle r Cihaza yerleştirilmiş cisimler değiştirilebilir mi? Uygulanan çözümlere göre cisimler kolaylıkla ve hızlı bir şekilde değiştirilebilir. Cihaza birkaç ürün aynı anda konulabilir mi? Evet konulabilir fakat tecrübelere göre daha az ürün daha fazla etki yaratıyor.

4 Cisimler hareket ettirilebilir mi? Teknoloji buna imkan tanımakta. İstenilen özelliklerde Flyvision cihazı yapılabilir mi? Flyvision cihazı istenilen şekilde, metalden, ahşaptan, taş ya da suni bir malzemeden yapılabilir. Flyvision cihazı için teknik gereklilikler nedir? Cihaz için özel bir teknik gereklilik bulunmamaktadır. Hareket eden ve ışıklı cihazlar için güç kablosu ya da pil gerekmektedir.

5 Flyvision Nerelerde kullanııyor ? Saat ve Mücevher Firmalarında Parfümerilerde Cep telefonu operatörleri ve teknoloji firmalarında FMCG ürünlerinin reklam ve tanıtımlarında Mağaza vitrinlerinde ve mağaza içinde ürün sergilemede Müzelerde Sanat galarilerinde. Alışveriş merkezlerinde Firma genel merkez ve showroomlarında Fuar alanlarında

6 Ürünü öne çıkaran Word-of-mouth yaratan FarklıBeklenmedikPrestijli Akılda kalan Markaya özgü tasarım Neden Flyvision ?

7 Store

8

9

10

11

12

13

14 Referanslar

15


"FLY VISIONNEDİR?FLY VISIONNEDİR? Flyvision, özel tasarım cihazları ile ürünleri yerçekimsiz ortamda havada asılı kalma ve hareket etme ilüzyonu yaratan." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları