Jane’s Information Group Metin Tunç Veritabanı Uzmanı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Dünya çapında 60’dan fazla ülkede kullanılan Westlaw International;
Advertisements

Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Duke University Press Elektronik Koleksiyon ve Servisler.
Diş Hekimliği Farmakolojik Bilgileri ve Klinik Referans Çözümleri
360Core Kütüphane Kullanıcıları için Kütüphaneciler için
KONU: HAZIRLAYANIN : ADI: EMRE SOYADI: YILMAZ FAKÜLTE: FEN
BİLGİSAYARLI GÖRMENİN UYGULAMA ALANLARI
ULAKBIM UASL Mayıs İçerik Türleri: Bilgide Bir Servet Hukuk Dergileri Online Hukuk Kitapları Yasalar, İçtihatlar ve Mahkeme Kararları Gazete ve.
E imza Selin ebrar anur Serap demirpolat.
Standards Expert Online Veritabanı DRM Uygulaması Detaylı Bilgi için; İstanbul Tel: Ankara Tel:
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Bu menü, ILL, Katalog, Konu başlıkları, Kütüphane Yönergesi dışında kalan tüm sayfalarda aktiftir Araştırma sürecinizi kolaylaştırmak, kütüphane kaynaklarına.
E-Journal A.M.S. (EJAMS) Kütüphaneciler için e-dergi koleksiyonlarının yönetiminde, kullanıcılar için ise bu koleksiyonlardan yararlanmada kolaylık sağlar.
Copyright 2006 Thomson Corporation 1 Ulusal Akademik Site Lisansı (UASL) Projesi çerçevesinde THOMSON SCIENTIFIC – ISI WOK EĞITIM SEMİNERLERİ – 2007 TEKNİK.
Kütüphane Web Sayfası Kullanıcı Eğitimi
Copyright © The OWASP Foundation Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the Creative Commons Attribution-ShareAlike.
LEBİB YALKIN-MEVBANK Lebib Yalkın tarafından 1996 yılında geliştirilmiş olan Mevbank, güncel mevzuata elektronik ortamda ulaşılmasını sağlayan bir mevzuat.
Oxford Online Dergi Koleksıyonu’ nun Etkin Kullanımı. Bölüm 1 Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini Genışletme.
KÜTÜPHANELERDE HALKLA İLİŞKİLER ve PAZARLAMA ANKARA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ ÖRNEĞİ Tuna CAN & E.Erdal AYDIN
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
WEB OF SCIENCE İLE ATIF TABANLI ARAŞTIRMA DEĞERLENDİRMESİ Eğitmen: Metin TUNÇ This presentation is an introduction to InCites - the new web-based.
MİKRO Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş. AV-DATA
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Emre Hasan Akbayrak ODTÜ Kütüphanesi Hizmetiçi Eğitim Seminerleri
THALES-YALTES Siber Güvenlik Çözümleri
CAB VetMed Resource Kurum: Tarih:
Geleceğin Yönetimi Bülent Şenver.
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
Emerald kullanıcılarınıza yayın yapma konusunda nasıl yardımcı olabilir? Kullanıcılarınız için yardımcı kaynaklar Mine Tonta Business Manager, Turkey.
Pratik kullanım rehberi elektronik dergileri. Hoş Geldiniz! IOP Elektronik Dergiler Rehberi İletişim için İçindekiler journals.iop.org 2 journals.iop.org.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
Wiley İnterScience TUBİTAK-EKUAL & SAĞLIK BAKANLIĞI Eğitim Toplantısı Wiley InterScience
İnternet. İnternet...  dünya çapında bir bilgisayar ağı  bilgi süper otoyolu (information super highway)
Springerlink.com Emel Kaynak Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANELERİ EĞİTİM TOPLANTISI.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
©Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
LOGO TÜBİTAK Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah.
Proje Web Sitesi ve IPPC Envanter Veri Tabanı Onur Mat
Uzm. Fatma BAŞAR Cahit Arf Bilgi Merkezi Eğitim ve Tanıtım Sorumlusu 22 Eylül 2010 T.C. Sağlık Bakanlığı Eğitim Toplantısı TÜBİTAK.
BİR PROJE YÖNETİM OFİSİ PROJESİ
E-Resource Access & Management ULAKARA TDNet - ULAKARA e-Dergiler Portal ve Federe Arama Çözümü TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Antalya – Mayıs 2009 e-Resource.
ENGINEERING SCIENCE DATA UNIT (ESDU) VERİTABANI Metin Tunç Veritabanı Uzmanı.
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
MİKRO Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş. IHS “Information Handling Services” Specs & Standards Veritabanı Aysun ÇAKAN
TÜBİTAK ULAKBİM Cahit Arf Bilgi Merkezi Araştırma Faaliyetleri ve Bilimsel İçeriğe Erişimde Cahit Arf Bilgi Merkezi & Dünden Bugüne TÜBİTAK EKUAL.
İNTERNET ADRESLERİ.
Springerlink.com Emel KAYNAK Stm-Info Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
GİRİŞ  Organizasyon Nedir?  Neden Organizasyon? Organizasyon ve bilgi; Arşiv, kütüphane müze, v.b. Anlamak, kavramak (understanding) Veri (Data) Bilgi.
Yazılım Geliştirme Projesi
Sertaç Çelikyılmaz Genel Müdür Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. Türkiye’de Kurumlar İçin e-Güven Altyapısı 07 Ekim 2004, İstanbul Eczacıbaşı Holding.
İDARİ BİRİMLER GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI Mayıs Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı.
Kritik Finansal Sistemlerde Yazılım Değişiklik ve Takip Yönetim Sistemi Mehmet Vacit BAYDARMAN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ.
HUKUKTA BİLGİ YÖNETİMİ BBY Veri Tabanları (Uluslararası) Nazan Özenç Uçak Güz.
Uçuşa Elverişlilik Dairesi
Ulusal Bilgi Sistemleri Güvenlik Programı Bilge KARABACAK 8 Haziran 2007, Ankara.
Metadata, z39.50, FRBR, ve RDA. Ders içeriği Web kaynakları ve web kaynaklarında kimlikleme Derin web – Yüzeysel web Arama Motorları Metadata Kopya Kataloglama.
Uygun Teknoloji Özgür Yazılım Ekonomisi Hakan Uygun.
İNTERNET ADRESLERİ.
Bilimsel Bilgiye Erişim
Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini
İNTERNET ADRESLERİ.
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Pratik kullanım rehberi
EBSCO Discovery Service (EDS) Daha İsabetli Sonuç Listeleri
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Çukurova Üniversitesi Kurumsal Açık Erişim Arşivi Çalışması
Sunum transkripti:

Jane’s Information Group Metin Tunç Veritabanı Uzmanı

Giriş Jane’s Portföyü Erişim/Sağlama Biçimleri Jane’s Uzmanlığı Sorular & Canlı Demo AJANDA

JANE’S Geçmişine Dair. John Frederick Thomas Jane Romancı, Denizcilik Yazarı, Gazeteci 1898 Jane’s Askeri Gemiler 1909 İlk JAWA(Jane's All the World's Aircraft) Edisyonu

1898’de Kuruldu Savunma, Güvenlik ve Havacılık konularında Lider Bilgi Sağlayıcısı 190’dan fazla ülkede organizasyon, kuruluş ve hükümetin ilgili faaliyetleri Merkez İngiltere “Ticari istihbarat hizmetinde ihtiyaç sahiplerine en yakın bilgi hizmeti” CBS 60 minutes JANE’S

Jane’s Ofisleri

Jane’s Portföyü Savunma Sistemleri Ekipman İstihbaratı Haber ve Analizler Güvenlik İstihbaratı Ulaştırma İstihbaratı Kamu Emniyeti Jane’s Danışmanlık Hizmetleri

Savunma Sistemleri Ekipman İstihbaratı Referans Kaynakları ve Teknik Bilgiler Tedarik İstihbaratı İş İlişkileri Geliştirme Tahminler Tehdit Saptamaları Pazar Saptamaları Saldırı/Savunma Sistemleri Son Anlaşmalar Envanterler

Haber ve Analizler Son Gelişmeler ve Haberler Jeopolitik İçerik Derinliği ve Analizler Savunma konularındaki son gelişmelere dair geçerli yorum ve değerlendirmeler Haberlerin arkasındaki haberler

Jane’s Magazinleri

JANE’S Kütüphaneleri

Güvenlik İstihbaratı Tehditlere Yönelik Analiz ve Değerlendirmeler İsyancı & Terörist Aktiviteler Haberler Politik ve Ekonomik İçerik Derinliği Güvenliğe Dair Yorum ve Değerlendirmeler

Ulaştırma İstihbaratı Referans Kaynakları Tahminler Tedarikçi ve Rakip Bilgisi Demiryolu ve Kentsel Ulaşım Sistemleri Sivil Havacılık Denizcilik

Kamu Emniyeti On-scene prosedürleri Tehditlerin tespiti ve açıklığa kavuşturulması Aksiyon ve Acil Durum Planlaması Kurtarma ve iyileştirme Yönetimi İlk Müdahillerin Elkitapları

Kamusal Emniyet Elkitapları

Erişim Biçimleri On-line Jane’s Data Service HTML / XML / EIS CD-ROM/ DVD-ROM Basılı Ortam

Jane’s On-line 24/7 Ağ üzerinden Erişim Günlük güncelleme. Anında bilgi sağlama Duyuru Hizmeti ve Arama Kaydetme Olanağı Ekstra İçerik Yüksek Kalite Görüntüler Aktarılabilir Veri Eğitim ve Müşteri Hizmetleri

Neden Jane’s Online Erişim? Masa üstünden anında erişim. En güncel bilgi. – Günlük güncelleme. - 6 yıllık Yearbook Arşivi - 18 yıla varan dergi arşivi Fonksiyonelliği - Bütün Jane’s üzerinden aramalarınızı yapın. - Publication & Section olarak tarama. - İlgili içeriklere hızlı linkleme - Duyuruları ve Aramalarınızı Kaydetme Verilerin Kulanım Olanağı - Kopyala & Yapıştır - Yüksek Kalite Görüntü - Dinamik Analizler

Jane’s Data Service JDS Güvenli Çoklu Tedarik Araçları FTP / / CD-ROM / DVD Entegre Edilebilirlik Teknik Destek

Günlük Haberler AFP, REUTERS, gibi Katkı Sağlayanlar Üreticiler Literatür Basın Analizler Referanslar Görüntüler Editoryal Takım | Doğrulama, Analiz | Standardizasyon İstihbarat Merkezi

Jane’s CD-ROM Tam arama fakat aboneliğe bağlı olarak sınırlı erişim CD ROM ortamında taşınabilir Hızlı Arama Motoru / Çapraz Arama Seçenekleri kaydedebilme Olanağı Üç Aylık veya Aylık Güncelleme

Sonuç “ Birikim ve uzmanlığı ile doğru ve tarafsız bilgi hizmeti sağlayarak hedeflerinize ulaşmanızda JANE’S önemli bilgi desteği sağlar.”

Sorularınız? Yerinde ziyaret istiyorsanız lütfen çantanızdaki formu doldurarak bize iletin.

Teşekkürler.