KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU 1.1.2009\31.12.2009 Eğitim Tekrarları OCAK-2009 Kartal Kaymakamlığı Afet Yönetim Merkezinde.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ
Advertisements

ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
Meriç Belediyeler Birliği
TMMOB TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI DENİZLİ ŞUBESİ FAALİYETLERİ.
12.MAG ÇALIŞTAYI 7 Ocak 2010 Maltepe Yılı Faaliyetleri.
“Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı’nda AB Standartlarının Uygulanması” Projesi
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANLIĞI MÜDAHALE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERİN KİMLİK DAĞITIM TÖRENİ
Mahalle Afet Gönüllüleri Uygulaması
 Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak ve Şubat aylarında 18 İlçe ve İl Merkezinde Av Komisyonu toplantıları tamamlandı.  Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak Şubat.
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ
Bursa Tütün Kontrol Çalışmaları
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
TR R3. TR R3 Bu Eylem 5.1 Projesi (Ulusal Gençlik Toplantısı) AB Gençlik Programı tarafından desteklenmiş ve Türk Kızılayı.
Müdürlüğümüz AR-GE Birimi bünyesinde bulunan Proje Koordinasyon Ekibi koordinesinde Ulusal Ajans, Merkezi Finans ve İhale Birimi, Toplum Yararına Çalışma.
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
Strateji Geliştirme Başkanlığı
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ DÖNEMİ STRATEJİK PLANLAMA
Toplum Afet Gönüllüleri
İstanbul Proje Yönetim Derneği Çalışma Dönemi 2009 Faaliyet Raporu 06.Ocak.2010 Portaxe, Baltalimanı.
YALOVA MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ
GÜNLÜK FAALİYET RAPORU
HASTA HAKLARI SAVUNMA ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME DERNEĞİ
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
Çalıştay: Başbakanlık Uzmanları için DEA 13 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR Oturum 1 DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar.
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI SİVİL SAVUNMA UZMANLIĞI 2010 YILI FAALİYETLERİ Kartal Belediyesi
28 ŞUBAT 1959 SİVİL SAVUNMASIZ YURT SAVUNMASI OLMAZ 28 ŞUBAT YILDIR ÜLKE HİZMETİNDE.
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Belediye Ortaklık Ağları Projesi TUSENET – Türk –İsveç Belediye Ortaklık Ağları / Turkish – Swedish Municipal Network.
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
ALTINYILDIZ İLKOKULU DEĞERLER YÜRÜTME KOMİSYONU
……….. Rotary Kulübü Rtn. …….. ……. Kulüp Başkanı.
ANTALYA KALİTE ÖDÜLÜ S Ü R E Ç Antalya Kalite Ödülü’nün duyurulması (21 Mart 2003) Antalya Kalite Ödülü’nün duyurulması (21 Mart 2003) Antalya.
Çalıştay: Başbakanlık Üst Düzey Yöneticiler için DEA Oturum 2: DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar 14 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR.
KOCAELİ MAHALLE AFET GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ MAG ETKİNLİKLERİ KIŞ KAMPI KIŞ KAMPI ŞUBAT ŞUBAT 2009 AYVAZPINAR /KOCAELİ AYVAZPINAR /KOCAELİ.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANLAMA.
İl Düzeyinde Hayat Boyu Öğrenme Koordinasyon Birimleri (HBÖKB) Nevin Şenol & John Hart Politika ve Mevzuat Geliştirme Uzmanları Jove Jankulovski Kilit.
Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine.
ANTALYA VALİLİĞİ 112 Acil Çağrı Merkezi SAYILARLA 112 MART
Hacettepe Biyoetik E ğ itim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜBAM) Faaliyetleri Hacettepe Biyoetik E ğ itim Uygulama ve Araştırma.
ELMADAĞ MESLEKİ TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU ETKİNLİKLERİ HAZIRLAYANLAR AYFER YILDIZ NAGİHAN KARACA TÜLAY REÇBER.
DARICA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
TOPLANTI GÜNDEMİ Açılış Sunum Soru-Cevap Kapanış.
DİYARBAKIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KAYSERİ -MELİKGAZİ BİRLİK MENSUCAT İLKOKULUNDA OKULLAR HAYAT BULSUN PROJESİ.
İŞYERİ SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ
T. C. DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İşyeri Sağlığı ve Güvenliği İlçe Milli Eğitim Müdürleri Bilgilendirme/Değerlendirme Toplantısı 20/10/2015 DENİZLİ.
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
İSG BİRİMLERİNİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
U Ş AK İ L M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü İŞ YER İ SA Ğ LIK GÜVENL İ K B İ R İ M İ.
Çevre ve Doğa Bilimleri Uygulama Araştırma Merkezi Bülteni Ekim-Kasım-Aralık 2015.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLARININ BOLOGNA SÜRECİNDEKİ ROLÜ Sabancı Üniversitesi 22 Ekim 2010.
E Ş ME İ LÇE M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü İŞ YER İ SA Ğ LIK GÜVENL İ K BÜROSU.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
Türkiye’de Afet Yönetim Sistemi
HAZİRAN – ARALIK 2015 GENEL MERKEZ GENÇLİK ÇALIŞMALARI
YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
BURHANİYE HMFK ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Dış Değerlendirme Süreci
Sunum transkripti:

KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU \ Eğitim Tekrarları OCAK-2009 Kartal Kaymakamlığı Afet Yönetim Merkezinde ip eğitimi tekrarları yapıldı. ŞUBAT-2009 İtfaiye Haftası etkinlikleri çerçevesinde Burak Bora Anadolu Meslek Lisesi Milli Eğitim Okulu, Yakacık Lisesi öğrencilerine temel afet bilinci eğitimleri verildi. Yangın ve yangın güvenliği tatbikatları yapıldı. Siemens, Kartal Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü ve Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği ilçemizdeki çeşitli kurumları ziyaret etti. HAZİRAN Haziran Büyükada’da kamp yapıldı. Kartal’dan çeşitli mahallelerden MAG’lar bu kampa iştirak etti.

KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU AĞUSTOS Ağustos Kapadokya(performans eğitimleri ve gezi programına kartal ilçesinden çok sayıda arkadaş katıldı) gezisi düzenlendi. 17 Ağustos etkinlikleri için 400 MAG İzmit körfez ilçesinde seminer\forum ve akşam yürüyüşü için bir araya gelindi. Kartaldan çok sayıda katılımcı oldu. Kartal Mahalle afet gönüllüleri derneği ve Kartal Belediyesi Strateji Müdürlüğünde Planlama toplantıları yapıldı Ağustos günü acil durum müdahale ekipleri toplantısı mahallelerde duyuruldu ve Kartal Mag-der ve Kartal Belediyesi sivil savunma müdürlüğü arasında protokol hazırlıkları toplantısı yapıldı. Sağnak yağış ve su taşkınlarının yarattığı ani su baskınlarında Kartal Fen işleri müdürlüğü Kartal Zabıtası, Kartal Sivil savunma müdürlüğü ve Kartal Mahalle afet Gönüllüleri Derneği Cumhuriyet Mahallesi Yunus Ve Kartal merkezde su taşkınlarına karşı ortak müdahalelerde bulundu.

KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU EKİM Ekim 2009 Onbirinci Mag Çalıştayına çok sayıda arkadaşla katkıda bulundu. ADAMALKAR projesinin hayata geçirilmesi için ortak çalışma kararı alındı. KASIM Kasım Ayvazpınar arama-kurtarma eğitim kampına ilçemizdeki MAG’lar katıldı eğitimler tekrarlandı ve performans ölçümleri yapıldı. Kartal Belediye başkanlığı meclisi afet komisyonu ile toplantılar yapıldı. Kartal MAG-DER konseyinin oluşturduğu çalışma grubuna katıldı. İtfaiye okulunun İBİTEM eğitim programına acil müdahale ekiplerinin oluşturulması için yapılan ilk çalışmaya kartaldan gönüllülerde katıldı. ARALIK-2009 İtafaiyedeki arama kurtarma eğitimleri tamamlandı. Şile kampına ve eğitim tatbikatına Kartal’dan gönüllüler katıldı Kasım Yalakdere kampına Kartal’dan mahalle afet gönüllüleri derneği üyeleri katıldı.

KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU OCAK-2010 Kartal mahalle afet gönüllüleri derneği ve sivil savunma müdürlüğü belediye başkanlığı görüşüne sunulmak üzere ortak bir protokol çerçevesinde çalışmalarını tamamladı. Kartal belediyesi çocuk gelişim merkezinde 4-6 yaş grubuna yönelik eğitimleri birlikte vermek üzere bir çalışma yaptı sivil savunma haftası etkinlikler: Kartal ilçe milli eğitim, Kartal belediyesi sivil savunma müdürlüğü, Kartal itfaiye grup müdürlüğü ve Kartal mahalle afet gönüllüleri derneğince programa alındı.

KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU Çalışmalarımız bundan ibarettir. Katılımcı arkadaşlara saygılarımızı sunarız. KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLÜLERİ DERNEK BAŞKANI ŞENOL KARASU