SİBEL KURNAZ SERAP ARIMAN YAKUP ARSLAN
AFİŞ TASLAĞI Doğru beslenme konusunda dikkat çekici ve sağlıklı beslenme hakkında farkındalık uyandırılması amaçlı hazırlanacaktır.
ÖĞRENCİ BROŞÜR TASLAĞI İÇERİK: Kahvaltının önemi Besin grupları ve günlük alınması gereken miktarları - Süt grubu - Et, yumurta, kurubaklagil grubu - Sebze meyve grubu - Ekmek ve tahıl grubu Yenilmesi zararlı gıdalar Dengeli beslenme önerileri
ÖĞRETMEN BROŞÜR TASLAĞI İÇERİK: ÖĞRETMEN BROŞÜRÜ Doğru beslenme konusunda yardımcı bilgiler Beden kitle indeksinin hesaplanması Öğrenciye yönelik doğru beslenme bilgileri Doğal beslenmenin vurgulanması aile ve öğrenciye öğretmen tarafından bilgilendirme yapılması Aile ve öğrenciye verilmesi gereken öneriler
VELİ BROŞÜR TASLAĞI İÇERİK: Beden kitle indeksi hakkında bilgilendirme ve gelişim sürecinde takip edilmesinin önemi Kahvaltının önemi Doğal besinlerin günlük hayatta tüketilmesi Besinlerin kalori değerleri ile ilgili bilgilendirme Günlük alınması gereken besin miktari örneği Uzak durulması gereken gıdalar
İNTERNET SİTESİ TASLAĞI İÇERİK: VELİ BROŞÜRÜ Broşürlerdeki bilgilerin derlenmiş ve kategorize edilmiş halleri Örneğin; sağlıklı besinler, beden kitle indeksinin hesaplanması hangi aralıkta ne değerler aldığı