Kadın erkeğe karşı....

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÜÇ FİLTRE SOKRATES. ÜÇ FİLTRE SOKRATES SOKRATES (M.Ö ) “Kendi kendini tanı" özdeyişinin felsefesinin temel kuralı olduğuna inanmış, “Hiç bir.
Advertisements

Iletişimde üç filtre
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
BİR KADINI AĞLATMAK AZİZ NESİN F5 tuşuna basınız.
Beni hatırlamak için
PARALARIMIZ.
Bu 10 arkadaş en güzel fikrin Eğitim Fakültesinin ön kapısında fotoğraf çekinmek olduğunu düşünürler ve okul bitmek üzere olduğundan bu işi her hafta yapmaya.
Erkek Dükkanı.
Baba ve minik oğlu şehrin sıcak(!) bir sokağından arabayla geçerken…
BOŞANMA SEBEBİ.
KUMDA AYAK İZLERİ
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
Işte kadınlar Pakize SUDA'nın bir yazısı.....  Sesli.
Ilk göz ağrım.
DİLİMİZDE İKİ TÜRLÜ “DE” VARDIR:
KADIN VE ERKEK ARASINDAKi FARKLAR
Meksika'da Inka tapınaklarına ç ıkmak isteyen Avrupalı bir grup arkeolog, birka ç yerli rehberle yola koyuluyor. Dağın tepesindeki tapınaklara giden uzun.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Çin öyküsü
MUSUGİN SUNAR.
Adam üç yaşındaki kızına, pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için kızmıştı.
1. Erkeklere topluluk içinde asla bir şey öğretmeye kalkışmayın
Bu devirde kadın olmak Can Dündar.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
Hiçbir şey istemememizi istemeyin... - Seni seviyorum sözünü bir kez söyleyip, bununla 20 sene idare etmemizi beklemeyin.
1/20 Zamir A B C D Aşağıdaki cümlelerin hangisinde şahıs ( kişi ) zamiri vardır? Akşam dayımlar geldiğinde uyuyordum. Durmadan yağan kar çocukları heyecanlandırdı.
Sıradan bir arkadaş, sizi asla ağlarken görmez.
AŞK GÜNLÜĞÜ.
Aşk ve arkadaşlık....
Şiiri el yazı ile Türkçe defterine yazalım. ALISVERIS
DiŞ DOKTORU Diş hekiminin odasına giren genç ve güzel kadın:
ÜÇ İHTİYAR MİSAFİR ÖYKÜSÜ
Eğer sen benden önce ölecek olursan ,
ZAMİRLER (ADILLAR). ZAMİRLER (ADILLAR) Bu konuda seni uyarmıştım. Şunları bahçeye bırakır mısın? Aşağıdaki cümlelerdeki zamirleri bularak türlerini.
Ömer Hayyam rubailer Ömer Hayyam
NASREDDİN HOCA ‘ DAN FIKRALAR
A.Sözcük halindeki zamirler: 1.Ben bugün okula gittim. Sen neden gelmedin? (Kişi zamirleri) 2.Bunu buradan götür. Şu çok ucuz. (İşaret zamirleri)
Sen hangisini seçerdin?
ÇIKMA TEKLİFİ !!! ERKEK : Bana isminizi bağışlar mısınız? KADIN :
BABALAR VE KIZLARI.
HAYATIN HER ANINDA BİR MATEMATİK / MANTIK GİZLİDİR……
VARLIKLARIN ÖZELLİKLERİNİ BİLDİREN KELİMELER (SIFAT-ÖN AD)
UNUTMA Ki ….
ADAMIN BIRI YAŞLI GÖRÜNMEKTEN ŞİKAYETÇİYMİŞ.
FİİL (EYLEM).
KURALLARA UYMAK.
YAŞAMDA EN BÜYÜK MUTLULUK SEVİLDİĞİNİ BİLMEKTEN GELİR Victor HUGO
Arkadaşlık Haftası Ask ve arkadaslık bir gün yolda karşılaşırlar aşk, kendinden emin bir şekilde sorar; ben senden daha samimi ve daha cana yakınım sen.
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
Aforizmalar Çiçekleri seviyorsun , onları kökten kesiyorsun; Köpekleri seviyorsun , boyunlarına tasma geçiriyorsun; Kuşları seviyorsun, onları kafese kapatıyorsun,
İKİ MÜHENDİS İki mühendislik ögrencisi kampus içerisinde yürürken biri diğerine sorar, - Bu muhteşem bisikleti de nereden buldun ? Diğeri cevap verir,
Anlar Gibiydin… …. Oysa sen, onlar gibi degildin... Anlar gibiydin.
Bugün...
KADINLAR NE İSTER..? Kral Arthur, bir soruya doğru cevap verebilirse
MÜHENDİS DEYİP GEÇME.
TEMEL telefon açar: "Cemal sen misin. " "Yanlış çevirdiniz
7 Günlük, 7 Aylık, 7 Yıllık EVLİLİK
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU
ÖMER VE EL. Bu Ömer Ve Ömer’in yanında gördüğünüz onun arkadaşı El. Şimdi şöyle düşünün el nasıl iyi bir arkadaş olabilir? Daha fazla düşünün….
BOŞANMA SEBEBİ.
Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
Bunu okursanız iyi olur. Bir şey kaybetmezsiniz....
O kitap okumakokuyor. O masada oturmakoturuyor. O kapı açmak açıyor. O ekmek almak alıyor. O gelmek geliyor. O dışarıda beklemek bekliyor. O şarkısöylemek.
Eğlenceyi çok seven bir ağustos böceği varmış.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA.  Bahanelerle kendinizi küçültmeyin  Sizi engelleyen tek şey kendinizsiniz  Kendinizi engellemeyeceğinize söz verin Birbirinizden.
Keloğlan ve Kuyu Bir varmış, bir yokmuş. Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, bir Keloğlan’la ninesi varmış. Bunlar çok yoksul insanlarmış. Keloğlan’ın.
HAYATIN HER ANINDA BİR MATEMATİK / MANTIK GİZLİDİR……
MATEMATİK DERSİ PARALARIMIZ
Sunum transkripti:

Kadın erkeğe karşı...

Kadın dediki .. . İyi ama sen de don giyiyorsun... Erkek dediki.. . Doğrusu neden sütyen takdığını anlamıyorum içine koyacak hiçbirşeyin yokki Kadın dediki .. . İyi ama sen de don giyiyorsun...

Erkek dediki ...Bu gece pozisyonlarımızı değiştirelim mi?.. . . Kadın dediki...İyi fikir ben kanepede otururken sen de ütü masasının yanında dikil. . .

Kadın dediki. . . Dön de şöyle bir ayna da kendine bak anlarsın Erkek dediki..Sana yiyecek alman için verdiğim parayla ne yapıyorsun? . .. Kadın dediki. . . Dön de şöyle bir ayna da kendine bak anlarsın

Bayanlar tuvaletinin duvarında şöyle yazar Bayanlar tuvaletinin duvarında şöyle yazar. . . “Benim kocam beni tuvalette bile takip eder “Tam altında şu yazar “Ben değil. “

Soru. Bir adamın gelecekle ilgili planlar yaptığı nasıl belli olur Soru...Bir adamın gelecekle ilgili planlar yaptığı nasıl belli olur?. Cevap...İki kasa bira aldığı zaman....

Soru. Sarışınlarla ilgili fıkralar neden çok kısadır. Cevap Soru... Sarışınlarla ilgili fıkralar neden çok kısadır?. Cevap...Erkekler kolayca hatırlayabilsin diye....

Soru. Kaç tane erkek tuvalet kağıdı bitince yerine yenisini takmıştır Soru...Kaç tane erkek tuvalet kağıdı bitince yerine yenisini takmıştır?. Cevap...Bilmiyoruz şimdiye kadar hiç böyle bir şey olmadı.....

Soru.... Neden hassas şefkatli ve bakımlı erkek bulmak çok zordur? Cevap..Onların zaten erkek arkadaşları var.....

Soru. Kocasının her gece nerede olduğunu bilen kadına ne denir. Cevap Soru...Kocasının her gece nerede olduğunu bilen kadına ne denir?.? Cevap..Dul.... .

Soru..Neden evli kadınlar bekar kadınlardan daha kiloludur? Cevap..Bekar kadın eve gelir buzdolabında ne var diye bakar ve yatağa gider. Evli kadın eve gelir yatakta ne var diye bakar Ve buzdolabına gider...

Soru. Bekar barlarındaki bütün erkeklerin ortak özelliği nedir. Cevap Soru..Bekar barlarındaki bütün erkeklerin ortak özelliği nedir?.   Cevap..Evli olmaları

Tanrı cevap verir: “O seni sevsin diye... Erkek Tanrı ya sorar...Tanrım neden kadını bu kadar güzel yarattın?: “Tanrı cevap verir Sen onu sevesin diye... Ama Tanrım neden onu bu kadar aptal yarattın?" Tanrı cevap verir: “O seni sevsin diye...

Eğer hoşunuza gittiyse: Bunu gülmeye ihtiyacı olan akıllı kadınlara yollayın ve tabiki başaçıkabileceğini düşündüğünüz erkeklere de..