KANSERE KARŞI LİMON Tıpta son yenilik, kansere karşı etkili!

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bana Aklından ne geçtiğini söyle, Sana kim olduğunu söyleyeyim!
Advertisements

A1PEMBE SINIF SAĞLIKLI BESLENME VE YAŞAM PROJE SUNUMU
TÜKÜRÜK YOLU İLE BULAŞAN HASTALIKLAR
MEYVE – SEBZELER.
ﻙ Çikolata Hakkında Gerçekler.
Dilim dilim dilinir Tuzlanıp yenilir?.
Sindirim Sistemi.
Sağlam Birey Takibi Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Eylül 2009 Doç. Dr. Zekeriya Aktürk / 10 1.
Günde Bir Elma Obez Olma Projesi
MEYVELERİN VE SEBZELERİN YARARLARI MEYVELERİN YARARLARI.
Doğadaki En Sağlıklı 60 Besin....
Beslenme ve Kanser Riski
ÇİM SUYU Buğday çiminin önemi öncelikle yaprakların, yeşil görünmesini sağlayan klorofil içeriğinden gelir. Klorofil birçok bitkide bulunur. Buğday çimi.
K RPUZ Yaz sıcağında en lezzetli serinleme yollarından biri olan karpuzun faydaları Kanser türlerine karşı etkisinin yanısıra kalp fonksiyonlarının.
KANSER NEDİR? Sağlık Slayt Arşivi:
ZEYTİNDEN ÜÇ FARKLI DAMAK TADI
Antibiyotikler ve Antibiyotik Direnci
SAĞLIKLI BESLENME STJ.DYT. MERYEM İTEK
Periampüller bölge tümörleri
BESLENME EPİDEMİYOLOJİSİ
MEYVELERMEYVELERMEYVELERMEYVELER Prof.Dr.Semih ÖTLEŞ.
TC. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 186 İLKNUR BEKTAŞ 201 SELDA AKAY 3-C CANLILARIN ÇEŞİTLİLİĞİ.
BADE ŞARAP BUTİĞİ’NE HOŞGELDİNİZ....
Prof.Dr.Semih ÖTLEŞ İVİ Kivi meyvesi folik asit, potasyum, krom ve E vitamini yönünden zengindir. Bir kivi meyvesi günlük C vitamini ihtiyacını fazlasıyla.
HAZIRLAYAN: NESLİHAN ERGÜZEL İPEKNUR AYVAZOĞLU
Kanser artıyor mu? Dr. Yavuz Dizdar İ.Ü. Onkoloji Enstitüsü.
ZEYTİN, ZEYTİNYAĞI ve SAĞLIK
KÖTÜ ALIŞKANLARIN BAŞLAMA NEDENLERİ
ANTALYA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Şubesi OKUL ÇAĞI ÇOCUKLARINDA BESLENME.
A VİTAMİNİ HAZIRLAYANLAR: Gökçe Selin Şahin İrem İnal Zeynep
TÜMÖR BELİRTEÇLERİNİN KLİNİK TANIDA ÖNEMİ
VİTAMİNLER:Hücrelerin normal metabolizması için gerekli organik maddelerdir.
Tavşanlar ülkesinde o gün okullar açılıyormuş
FAYDALI BESİNLER.
Şeftali Şeftali anayurdu Doğu Asya ve Çin olan meyvedir.Çiçekleri kabızlığı giderir ve bağırsak solucanlarını düşürür. Şeftalinin faydaları Vücudun hastalıklara.

VİTAMİNLER Ali DAĞDEVİREN
ALANYA TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ
BESİNLER.
BESLENME REHBERİ 1.
TÜRK HALK EDEBİYATI TARİHİ SUNUMU AYŞE İNCE
Sevdiğimiz sebze ve meyveler
BÖLÜM 12 Hücresel Bozukluklar (Onkoloji)
KEMOTERAPÖTİKLER.
BÖLÜM 7 Hepatobiliyer ve Pankreas Hastalıkları
SEBZELERİN FAYDALARI. Domates C ve E vitaminleri içerir. Yüksek kan basıncını düşürmeye yardımcı olur ve vücudun su tutmasını engeller. Kalp hastalıklarına.
Bilimsel Bilgiye Erişim ve Sunma
Sindirim Sistemi Nedir ?
AİLE SAĞLIK ÖYKÜSÜ “GEÇMİŞE KISA BİR BAKIŞ GELECEĞİNİZ İLE İLGİLİ ÇOK ŞEY SÖYLEYEBİLİR” Dr.Metin Okucu Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi.
Sağlıklı beslenme dengeyle ilgilidir; ne kadar hareketli olduğunuza bağlı olarak belirli miktarda yemek yiyerek ve farklı yiyeceklerin tadını çıkararak,
World Kidney Day is a joint initiative DÜNYA BÖBREK GÜNÜ.
Uzm.Dr. Mehmet Zahit Çıracı
Hypericum Perforatum Yerine Kullanılabilecek İlaçlar.
BESİN KİRLİLİĞİ Sağlığınız için sağlıklı ve dengeli beslenmeniz gereklidir. Sağlıklı beslenmek için vücuda alınan besinlerin güvenilir olması gerekir.
Avrupa’da doğal bir ilaç olarak kabul edilen keçi sütünün faydaları saymakla bitmiyor. Keçi sütü tedavi edici ve kendine özgü üstün özelliklerinden.
BESLENME VE BESİN ÖĞELERİ
BESLENME VİTAMİNLER.
ORDU SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ AKCİĞER KANSERİ AKCİĞER KANSERİ Sağlık Slaytları Sağlık Slaytları
ÇOCUKLARDA ASTIM YÖNETİMİ Yrd. Doç. Dr. Tülay KZULU AYYILDIZ
BESLENME VE DİYETETİKTE TEMEL KAVRAMLAR
DÜNDEN BUGÜNE KANSER KÖK HÜCRESİ
VİTAMİNLER.
YİYECEKLER-İÇECEKLER
Şişe.
İLAÇ VE BAHARAT BİTKİLER
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
İdrar tahlilinde neler test edilir ? Standart bir idrar tahlilinde test edilen kimyasal ve mikroskopik maddeler aşağıda sıralanmıştır. Bunların dışında.
TEST.
Sunum transkripti:

KANSERE KARŞI LİMON Tıpta son yenilik, kansere karşı etkili! Dikkatle okuyun ve kararı siz verin!!! Limon, kanser hücrelerini öldüren mucizevi bir mahsul. Kemoterapiden 10,000 kat daha güçlü!!!

. Limon kemoterapinin korkunç yan etkilerine sebep olmuyor.

Bildiğiniz gibi limon ağacı, limon ve lim (yeşil limon) gibi çeşitleriyle bilinir. Bu meyveyi farklı lezzetler üreterek te yiyebilirsiniz:

Posasını yiyebilir, suyunu sıkabilir, içecekler hazırlayabilir,parfe,limonlu dondurma,şerbetler ve tatlılar yapabilirsiniz. C vitamini faydasının yanısıra , en ilginç olanı tümör ve kistler üzerine olanıdır. Bu meyva her tür kanser tipine karşı kanıtlanmış bir çaredir. Bazıları kanserin her türlü varyasyonuna karşı yararlı olduğunu söylüyor

Bakteri enfeksiyonları ve mantarlara karşı anti mikrobal spektrum olduğu, kurt ve parazitlere karşı etkili olduğu kabul ediliyor. Yüksek tansiyonu dengeliyor. Bunlar dışında stresle savaşan, sinir bozukluklarına iyi gelen etkisi var.

Bu bilginin alındığı kaynak gerçekten büyüleyici: Dünyanın en büyük ilaç üreticilerinden birinden öğrenildiğine göre; 1970'ten beri 20'den fazla farklı laboratuar test etti - sonuç olarak limon ekstresinin 12 kanser tipinde kötü huylu hücreleri yok ettiği yönünde…….

Bu kanserler içinde kolon, göğüs, prostat,akciğer ve pankreas kanserleri de var. Kanser hücrelerinin büyümesini yavaşlatmada limon ağacı bileşenlerinin Adriamycin in bütün dünyada genellikle kemoterapide kullanılan bir ilaçtan 10,000 kat daha faydalı olduğu gösterildi

Limon ekstreleri ile yapılan terapi sadece kötü huylu kanser hücrelerini yok ediyor ve sağlıklı hücrelere hiçbir yan etkisi bulunmuyor

Institute of Health Sciences, 819 N. L. L. C Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD1201