Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Yönlendirilmesi ve Motive Edilmesi
Advertisements

Kardanadam festival.
Farabi Değişim Programı Tanıtım Prof. Dr. Şaban ÇALIŞ YÖK Başkan Danışmanı Ulusal Öğretim Elemanı ve Öğrenci Değişim Komisyonu Üyesi Ankara Üniversitesi.
GÜRÜLTÜ   "Bir gün gelecek insanlar kolera ve veba gibi gürültüye karşı da amansız bir mücadele verecekler." Robert KOCH (1910)
OKULSPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ
Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
SPOR YAP SAĞLIKLI YAŞA! A1 Lila Sınıf.
2007 / 30 SAYILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMDE TANITIM VE YÖNELTME ÇALIŞMALARI GENELGESİ DOĞRULTUSUNDA İLÇEMİZ İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA YAPILMASI.
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri
İ ZC İ L İ K FEDERASYONU FEDERASYON BA Ş KANI : FEDERASYON ASBA Ş KANI : GENEL SEKRETER İ :
SPOR VE ÇEVRE KAMU KURUM VE KURULUŞLARIN SPORA ETKİSİ
PRIME AJANS m.
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
T.C SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI
Kütüphanelerarası İşbirliğinin ABC’si
Birtel İletişim Teknolojileri
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
AVRUPA BİRLİĞİ OFİSİ ERASMUS
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
SANAYİ SİCİL BELGESİ YILLIK İŞLETME CETVELİ’NİN İNTERNET ORTAMINDA GİRİLİRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
YURTDIŞINDA OFİS-MAĞAZA AÇMA, İŞLETME VE MARKA TANITIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ (Tebliğ No: 2005/4)
Birtel İletişim Teknolojileri
Yandex Reklamları.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
UZAKTAN ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SEMİNERİ
Türk Balıkadamlar Kulübü
BAĞLANTI (KÖPRÜ) OLUŞTURMA
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
Gençler için Avrupa Fırsatları. nedir? Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
BEDEN EĞİTİMİ PERFORMANS ÖDEVİ
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu
Prof. Dr. Yaşar SEVİM “Ailelerin” “Beden Eğitimi Öğretmenlerinin” ve
Madde-2) Kurumların merkez, taşra ve yurtdışı teşkilatlarında yer alan tüm birimlere ait kodların güncellenmesi işlemlerinde kurumların strateji geliştirme.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
KAYSERİ İLE OKUMAK PROJESİ
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
Badminton Nedir?.
MOTOS İ KLET FEDERASYONU FEDERASYON BA Ş KANI : FEDERASYON ASBA Ş KANI : GENEL SEKRETER İ :
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
İ ZC İ L İ K FEDERASYONU FEDERASYON BA Ş KANI : FEDERASYON ASBA Ş KANI : GENEL SEKRETER İ :
SPOR DALLLARINDA KULLANILAN ONDALIK KES İ RLER VE BU DALLARIN TANIMI.
Etkinliğe 300 kişinin katılımı hedeflenmektedir. Katılımcı detayı aşağıdaki gibi beklenmektedir. Katılım düzeyi olarak Kamu kurumlarının ilgili Genel.
ÖĞRENCİ STAJ RAPORU LABORATUVAR
TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ
FİLLER.
Sunum transkripti:

Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Sponsor firma adı ile istediği il’deki 1 okula Badminton malzemesi dağıtılacak. 1 Okulda Sponsor firma Badminton Spor okulları başlatılacak. 1 Beden Eğit. öğretmenine Sponsor adı ile Antrenörlük semineri verilecek. 1 Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor adı geçecek. Türk Spor TV’de firmanın logosu banttan yayınlanacak. Müsabakalarda Kort kenarlarında Sponsor firma reklam panosu olacak. Web Sitemizde 1 Yıl Sponsor firmanın reklamı olacak.

“Artık …………… ile 1 Sporcumuzun Geleceği daha parlak olacak”

PROJENİN TANIMI ve SPONSOR HAKLARI Sponsor firmanın Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi sporcu ve sporculara Burs Sponsorluğu yapmasıdır. Sponsor’a Geri Dönüşü: Sponsor firma adı ile istediği il’deki 1 okula Badminton malzemesi dağıtılacak. 1 Okulda Sponsor firma Badminton Spor okulları başlatılacak. 1 Beden Eğit. öğretmenine Sponsor adı ile Antrenörlük semineri verilecek. 1 Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor adı geçecek. Türk Spor TV’de firmanın logosu banttan yayınlanacak. Müsabakalarda Kort kenarlarında Sponsor firma reklam panosu olacak. Web Sitemizde 1 Yıl Sponsor firmanın reklamı olacak. Okula verilecek; Malzemelerin üzerinde “Sponsor firmanın hediyesidir” etiketleri olacaktır.

SPONSORLUK ALTERNATİFLERİ VE İŞ BİRLİĞİ KOŞULLARI Bir Burs Miktarı :1 Aylık en az: 50 YTL. 1 Yıllık Toplam: 500 YTL. 1 Okula Dağıtılacak Toplam Malzeme;  10 Badminton Raketi  2 Kutu Top  1 File  1 Dikme (Spor salonu olan okullara) (Sponsorun yaptığı Sponsorluk miktarına göre Sponsor adı ile Okullara Badminton Malzemesi dağıtılıp, Badminton spor okulları açılacaktır.)

Bize Ulaşmak İçin Ulus İş Hanı A Blok Kat : 10 No : 1013 Ulus / ANKARA WEB: Tel: Fax: Sponsorluk Hattı Başkan Cep Tel :