Başkanlık Özel Kalem EROL TEOMAN. GÖREV VE SORUMLULUKLARI  İLETİŞİM VE BİLGİLENDİRME  1)Marmaris ticaret odası üyelerini ilgilendiren konularda SMS.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DIŞ TİCARET BİRİMİ DEİK TEMSİLCİLİĞİ
Advertisements

Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
Yrd. Doç. Dr. İsmail SEZER ÖYP KURUM KOORDİNATÖRÜ
Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı 1995 yılında 228 gönüllü üye ile kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür.
 Önemli siyasi ve ticari bir partner olan AB’nin KOBİ ve esnaf-sanatkar mevzuatını ve ilgili diğer mevzuatını incelemek, gerekli olanlarını tercüme etmek,
Meriç Belediyeler Birliği
SODES PROJELERİ YÖNETİMİ VE UYGULAMALARI
2440. BÖLGE BAŞKANLAR EĞİTİM SEMİNERİ.
İŞ KANUNUNDA ÜÇLÜ DANIŞMA KURULU VE EKONOMİK SOSYAL KONSEY AYŞE KÜÇÜK ZİYA AK MEHMET ÜSTBAŞ
Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü
OKAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI
Yerel Yönetim Reform Programına Destek Projesi Bratislava Regional Center 1 MİB’nin temsil (lobi) rolü: Üyelerinin çıkarlarını korumak ve temsil etmek;
MMO ÖRGÜT KURULUŞ GÖREV VE YETKİ YÖNETMELİĞİ ŞUBE ÖRGÜTÜ Şube Genel Kurulu, Şube Yönetim Kurulu, Şube Danışma Kurulu, İl/ilçe Temsilcilikleri, Mesleki.
DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİ Alper BİLGİN. BAŞVURU MODÜLÜ DAVETLER ve RANDEVULAR GÖREV ve OLURLAR DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİNİN BİLEŞENLERİ RAPORLAR.
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
GÜMRÜK KIYMETİ TEKNİK KOMİTESİ Ek:II. 1. Bu Anlaşmanın 18 inci Maddesine göre, teknik düzeyde yorum ve uygulama birliği sağlamak amacıyla Gümrük İşbirliği.
MARMARİS TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
GÖZ.TEM.İŞL.MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPILANMASI
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
 BİRİMİMİZİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI * Odanın faaliyetlerinin yerel ve ulusal basın aracılığı ile odamızca çıkarılacak bülten ve dergiler aracılığıyla.
PATNOS BELEDİYE BAŞKANLIĞI SU VE KANALİSAZYON MÜDÜRLÜĞÜ 2014 YILI FAALİYETLERİ.
NİHAL GÖZDE ERAKALIN SİNEM VASFİYE ÜNAL
Hasta Bakıcı Görev Yetki Ve Sorumlulukları
SUNUM. BAŞKANLIK ZOR ZANAAT Esnaf ve sanatkârlar meslek kuruluşlarının organ seçimleri ile yönetim kurulu başkanlarının seçimi 5362 sayılı kanunun 49.
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 7. Yıllık Toplantısı 30 Mayıs-2 Haziran 2007 Karadeniz.
POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI
Hacettepe Otomotiv Topluluğu Tanıtım Sunumu
ÖĞRENCİ VELİSİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI
POLATLI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
8. Tıp hizmetleri organizasyonu
HUKUK BİRİMİ. GÖREVİ MARMARİS TİCARET ODASI ADINA YA DA ALEYHİNE AÇILAN İCRA TAKİPLERİNİ VE DAVALARI TAKİP ETMEK.
ÜNİVERSİTEMİZDEKİ YÜKSEKOKULLAR Yıldız Meslek Yüksekokulu
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 5. Yıllık Toplantısı Haziran 2005 Süleyman Demirel Kütüphanesi, Sakarya.
Boun EMBA Platform Yeni Fonksiyonel Gruplar Yapılanması.
ÖĞRENCİ VELİSİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI
Projeler.meb.gov.tr Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANLIĞI 2010.
Bilişim Suçları Ve Güvenlik
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ ETKİNLİK VE ÇALIŞMALARI ( )
2547 SK. GÖRE 39. MADDE GÖREVLENDİRİLME İŞ AKIŞ SÜRECİ
İSG BİRİMLERİNİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler Operasyonel Hizmetler Maddi Destekler.
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlık Bürosu Müdürlüğü’nün başlıca görevleri arasında; Yönetim Kurulu ve Meclis toplantılarının gündemlerini.
TURNUVALARA KATILIM İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.  Kurum/Kuruluşlar tarafından ilan edilen sportif faaliyetler değerlendirilir.
İSG BİRİMLERİNİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜĞÜ İnsan Kaynakları Müdürlüğü 1 KARİYER İMKANI ÇALIŞAN BİLGİLERİ STAJ BAŞVURUSU SOSYAL İMKANLAR AÇIK.
Milletlerarası Ticaret Odası (MTO) Nedir, Ne Demek
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı.
2709 sayılı TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI Anayasanın bağlayıcılığı ve üstünlüğü MADDE 11 – Anayasa hükümleri;  Yasama,  Yürütme ve  Yargı organlarını,
İDARİ İŞLER VE SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ
ARAŞTIRMA, GİRİŞİMCİLİK VE MESLEKLERİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ EKİM – KASIM – ARALIK 2015 DÖNEMI FAALIYETLERI.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
Üye Sicil Müdürlüğü olarak, Ülkemizde ilkleri yapan İZMİR TİCARET ODASI’ nın, kendi görev alanında ilkleri yapan Müdürlüğü olmaya devam ediyoruz…
ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU 48.BÖLGE OSMAN İ YE ECZACI ODASI.
YENİ TÜRK TİCARET KANUNU SÜRECİNDE YOL HARİTASI Hazırlayan: Recep Aşır Temmuz 2012.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROGRAMI II SUNUM İÇERİĞİ :  PROJE FAALİYETLERİ  PROJEDEN ELDE EDİLEN KAZANIMLAR  PROJENİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ  YENİ EŞLEŞTİRME.
Personel Yönetim Sistemi PERMANSYS SecLaB Bilişim.
TEKNOPAZARDESTEĞİ HAZİRAN 2016 ANKARA. Teknolojik Ürün, Tanıtım ve Pazarlama (TEKNOPAZAR) Destek Programı Bakanlığımıza bağlı Bilim ve Teknoloji Genel.
Een.ec.europa.eu Azimli KOBİ’lere Uluslararası büyüme ve inovasyon konularında yardımcı oluyoruz.
 Adres: İSABEY MAH.2006 SOK.NO:15 D:4, Selçuk/İzmir Adres  Telefon: (0232) Telefon  Çalışma saatleri: 08:30–17:30 Çalışma saatleri.
TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ETKİNLİKLERİ İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ
HALKLA İLİŞKİLER VE BASIN TANITIM SUNUMU 2017
KÜTAHYA TİCARET BORSASI MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SUNUMU.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI DOSYALAMA YÖNERGESİ (1)
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
Organizasyon Şeması ( )
Sunum transkripti:

Başkanlık Özel Kalem EROL TEOMAN

GÖREV VE SORUMLULUKLARI  İLETİŞİM VE BİLGİLENDİRME  1)Marmaris ticaret odası üyelerini ilgilendiren konularda SMS sistemi üzerinden kayıtlı üyeleri ve kamuoyunu bilgilendirmek.  2)Meslek komitelerine toplantı ve komitelerini ilgilendiren,ihale,duyuru ve eğitimleri SMS yoluyla bilgilendirmek. 3)Yönetim kurulu ve meclis toplantılarını üyelerine hatırlatıcı SMS 4)Toplantı gündemlerini meclis ve yönetim kurulu üyelerine ile iletmek.  İLETİŞİM VE BİLGİLENDİRME  1)Marmaris ticaret odası üyelerini ilgilendiren konularda SMS sistemi üzerinden kayıtlı üyeleri ve kamuoyunu bilgilendirmek.  2)Meslek komitelerine toplantı ve komitelerini ilgilendiren,ihale,duyuru ve eğitimleri SMS yoluyla bilgilendirmek. 3)Yönetim kurulu ve meclis toplantılarını üyelerine hatırlatıcı SMS 4)Toplantı gündemlerini meclis ve yönetim kurulu üyelerine ile iletmek.

GÖREV VE SORUMLULUKLARI  ETKİNLİK TAKVİMİ  5)Yönetim kurulu Başkanı ve Meclis Başkanının görüşmelerini yürütür,bilgi akışı yapar,gelen randevu taleplerine göre etkinlik takvimi oluşturur,ve hatırlatır. 6) Yönetim kurulu Başkanı ve Meclis Başkanının her türlü ziyaret,davet,karşılama,uğurlama,ağırlama organizasyonlarını yürütmek.  ETKİNLİK TAKVİMİ  5)Yönetim kurulu Başkanı ve Meclis Başkanının görüşmelerini yürütür,bilgi akışı yapar,gelen randevu taleplerine göre etkinlik takvimi oluşturur,ve hatırlatır. 6) Yönetim kurulu Başkanı ve Meclis Başkanının her türlü ziyaret,davet,karşılama,uğurlama,ağırlama organizasyonlarını yürütmek.

GÖREV VE SORUMLULUKLARI  POLİTİKA VE TEMSİL  7)Yönetim kurulu Başkanı ve Meclis Başkanının Odanın lobicilik sorumluluğunu yerine getirmek için gerçekleştirdiği faaliyetlerin kayıt,organizasyon,takip,izleme ve raporlanması.  POLİTİKA VE TEMSİL  7)Yönetim kurulu Başkanı ve Meclis Başkanının Odanın lobicilik sorumluluğunu yerine getirmek için gerçekleştirdiği faaliyetlerin kayıt,organizasyon,takip,izleme ve raporlanması.

GÖREV VE SORUMLULUKLARI SEYAHAT VE FUAR ETKİNLİKLERİ 8)Yön.kur BSK. Ve ÜYELERİ,MECLİS BŞK. ve ÜYELERİ,GENEL SEKRETER’İN YURT İÇİ VE DIŞI TÜM ZİYARETLERİNİN ORGANİZASYONUNU YAPMAK,ULASIM VE KONAKLAMAYI SAĞLAMAK. SEYAHAT VE FUAR ETKİNLİKLERİ 8)Yön.kur BSK. Ve ÜYELERİ,MECLİS BŞK. ve ÜYELERİ,GENEL SEKRETER’İN YURT İÇİ VE DIŞI TÜM ZİYARETLERİNİN ORGANİZASYONUNU YAPMAK,ULASIM VE KONAKLAMAYI SAĞLAMAK.

GÖREV VE SORUMLULUKLARI  Evrak kayıt ve Yazışmalar  9)Yönetim kurulu Başkanı,Üyeleri,Meclis Başkanına gelen evrakların ilgili birimlere havalesini yaparak,gelen evrak kaydına arşivlemek.  10)Başkanlık makamlarının özel yazışmalarını takip etmek,konuşmalarını,basın açıklamalarını hazırlamak ve ilgili birimlere göndermek.  Evrak kayıt ve Yazışmalar  9)Yönetim kurulu Başkanı,Üyeleri,Meclis Başkanına gelen evrakların ilgili birimlere havalesini yaparak,gelen evrak kaydına arşivlemek.  10)Başkanlık makamlarının özel yazışmalarını takip etmek,konuşmalarını,basın açıklamalarını hazırlamak ve ilgili birimlere göndermek.

GÖREV VE SORUMLULUKLARI  Toplantı ve organizasyon  11)Oda aktiviteleri,toplantı,organizasyonları düzenlemek,davetlilerin ve protokol un oturma düzenini ve ikramların organizesini sağlamak.  Toplantı ve organizasyon  11)Oda aktiviteleri,toplantı,organizasyonları düzenlemek,davetlilerin ve protokol un oturma düzenini ve ikramların organizesini sağlamak.

TEŞEKKÜRLER  İLETİŞİM : (DAHİLİ 113)   İLETİŞİM : (DAHİLİ 113) 