LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Öğrenciler nereye gidiyor ?
Advertisements

Zamanı Ölçme.
Ви предлага 4 дневна екскурзия със следният маршрут:
“Kolhida” dağ evi “Kolhida” uluslararası av turizm için dağ evi oldukça ilginç ve “Avcılığa çikan parti lideri” stilinde yapılmış. Dağ evi bol yeşillik,
REHA NECLA MİDİLLİ İLKÖĞRETİM OKULU TÜRKÇE PERFORMANS ÖDEVİ
Foça Mah. Selim Günday Cd. No   Fethiye/Muğla/Türkiye
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
Elhovo – Stefan Karacovo – Yambol – 2 günlük gezi
Bodrum’da turizm Yakın zamana kadar Bodrum Turizminin referans unsurları; Deniz, kum ve güneş, Balık ve yöresel yemekler Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro,
DOĞU KARADENiZ TURU HAZİRAN 2 GECE 3 GÜN
OTEL VE TATİL KÖYÜ DIŞINDA KALAN TURİZM YAPILARI
ULAŞIM Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri.
Hazırlayan Yard.Doç.Dr. Cihan SEÇİLMİŞ
DÜNYANIN EN BÜYÜK MÜZESİ :TÜRKİYE PROJESİ Bakanlığımız- BKG-TURSAB işbirliği Kitap projesi Sergi projesi.
BÜYÜK KAPADOKYA TURİZM HAVZASI İÇERİSİNDE ERCİYES MASTER PROJESİ
Twin Grubu * Twin grubu 1995 yılından beri dünyanın her yerindeki Öğrencilere dil eğitimi vermektedir. * Yüksek standartlarda hizmet veren.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU
YAMBOL VE CİVARINDA TATİL TEREZA VE TANYA’NIN TEKLİFİ
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi HİZMET BİNASI
YAMBOL - DRAMA - BOYACİK
POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar.
30 EYLÜL-2 EKİM FOÇA KARATAŞ BRİÇ FESTİVALİ Program : 30 Eylül Cuma Hoş geldin İkili Gece serbest 1 Ekim Cumartesi 9.00 Tekne turu (Siren kayalıkları)
NÜANS TURİZM HAC "İlk defa kayıt yaptıranlar 294 bin 567 kişi. Kayıt yeniletenler 1 milyon 76 bin 664. Türkiye geneli toplam müracaat 1 milyon 372.
Turizm paketi Yambol ili ve Yambol şehrinde üç günlük tur gezisi.
Sportif balıkçılık fırsatı tanıyan
ULUDAĞ GEZİSİ KIŞIN KEYFİNİ ULUDAĞ’DA ÇIKARALIM. 24 ŞUBAT 2013 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN ULUDAĞ GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ ÇARŞAMBA.
AMACIMIZ: Dim Barajı ile deniz arasındaki alanın yönetim planının çıkarılması, turizm alanında daha fazla yararlanmak, denizden içeriye doğru 1 km’lik.
Bünyamin GÜNAYDIN ( Sınıf Öğretmeni )
Geçmişi & Geleceği Birleştirmek Konferans ve Workshoplar 26 Eylül 2012 tarihinde Olympos‘da.
Otelimiz Turizm Bakanlığı onaylı ve denetimli 3 yıldızlı bir tesistir Otelimiz 52 odadır 36 odamız 2 adet single bed 12 odamız 1 double bed 1 single bed.
Yambol.
İrtibat ve Rezervasyon
BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM.
Kurumumuz Cumhuriyet mahallesi Yıldız Sokak adresinde yer almaktadır. Adını ; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ün verdiği; sessiz.
Norveç.
Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad Erdek/BALIKESİR
Aydın’dan 07.30’da servisle İzmir’e sonra İtanbul’a gittim.198tl İzmir İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti ücreti ödedim. 499 euro ile konaklama giriş-dönüş.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
302-3 Kırsal Turizm.
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI
MEHMET AKİF ERSOY SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
Turizm Nedir ? Başka yerleri görmek, tanımak, eğlenmek, dinlenmek ve alıveriş yapmak için yapılan gezilerdir. Bu gezilere katılanlara turist denir. Turizm;
SEA LİFE FAMİLY RESORT. TESİS ÖZELLİKLERİ BarKuru TemizlemeAsansörSaunaHavuz BarLobi BarSolaryum Akdeniz ve dünya mutfağının değişik tadlarını gurmelerin.
Hülya Uçar İngilizce Öğretmenliği 1-B Normal Öğretim
19 MAYIS ŞEHRİ SAMSUN.
HOŞGELDİNİZ FUNDA KÖROĞLU REHBERLİK SERVİSİ.
Oteller ve yıldızlarına göre nitelikleri
Oda Tipleri.
Turizmin gelişimi, büyük ölçüde doğal kaynaklara bağlıdır.Turizmin gelişmesi doğaya zarar vermektedir. Doğal kaynakların içinde turizm için vazgeçilmez.
Türkmenistanlılar.
ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
MÜZELER GEÇMİŞİ GELECEĞE BAĞLAYAN KÖPRÜLERDİR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
FLORIDA YAZ OKULU.
Mayıs 2016’ya Kadar Kayıt Yaptırın;
KARİYER TURİZM SULUCA TATİL KÖYÜ.
BÖLGEMİZDE VE HASANKEYF’TE ALTERNATİF TURİZM
Türkiye’nin Biyolojik Çeşitliği
Tranş, kesilip parçalanmadan bütün halde pişirilen et yemekleri, balıklar, tavuk ve diğer kümes hayvanları ile av etlerinin temizlenip dilimlenmesi ve.
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
AKDENİZ TURU-4.
AKDENİZ TURU.
Ankara çıkışlı 7 Gün 6 Gece Marmara Turu. 40 kişilik Marmara turu.
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE MALİYET ANALİZİ
KAHİRE & NİL & LUXOR & HURGADA
MÜZELER GEÇMİŞİ GELECEĞE BAĞLAYAN KÖPRÜLERDİR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
GASTRONOMİ UZMANLIĞI, TURLARI VE REHBERLİĞİ
Sunum transkripti:

LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE Tatil, av ve nehir üzerinden gezi fırsatı LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE

1’İNCİ GÜN Saat 9:30 - Lesovo’dan gidiş Saat 10.20 - ”Tunca” dağ evine varış. Konaklama, öğle yemeği ve araziyi dolaşmak. ”Tunca” dağ evi Sakar dağ’nın eteklerinde, Srem geçidi, Tunca ırmağı yakınlarında bedii löngoz ormanı içinde bulunur. Tesiste 3 suit, 3 çift kişilik ve 2 üç kişilik odası var. Oda özellikleri – wc, televizyon, buz dolabı. Modern mutfak, yemekhane, meyhane ve cazip bir şekilde yapılan barbekü ve çevirmesi ile yaz terası misafirlerin hizmetinde. Uluslararası av turizm için “Tunca” dağ evi oldukça caziptir. Arazi ormandan kuşatılmış. Hafif yokuştan inerek 5 dakikada Tunca ırmağa varıyorsunuz. Burada balık avlamak ya da kayıkla gezebilirsiniz. Dağ evinde avdan yemekler pişirebilirsiniz.

Açık yemekhane Açık mutfak Havuz wc suit Mutfak Çift kişilik oda

2’inci gün Saat 8:30 – kahvaltı. Saat 9:30 – gerçek bir macera ve doğa içinde stres atma fırsatı, verilen av takımlarıyla 4-5 saat süren av seferi. Saat 15:00 çivarında dağ evine dönüş ve dinlenme. Saat 20:00 – akşam yemeği. Yemekten sonra konuklara özel disko gecesi.

3’üncü gün Saat 8:30 - kahvaltı. Saat 9:30 – verilen takımlarla balık avı (4-5 saat). Saat 15:00 civarında dağ evine dönüş ve dinlenme., Saat 17:00 – barbekü.

4’üncü gün Saat 8:30 – kahvaltı. Srem köyüne gidiş. Buradan turistler seyahatçı ruhu’ile organize bir şekilde kayıklarla Tunca üzerinden 5 – 6 saat süren yolculuktan sonra Elhovo kasabasına yetişecekler. Tunca güneydoğu Bulgasristan üzerinden geçer ve komşumuz Türkiye topraklarında devam eder.

Irmağın suları nadir bitkiler barındıran sulak bölgeler ve löngoz ormanlar civarından geçer. Yola çıkmadan önce organizatörler hoş bir sürpriz hazırlamışlar: animasyon programı ile birlikte yapılan eğitim. Program içinde komedi etütler, seçilmiş yerel şarapları degustasyonu, folklor gösterileri v.s. yer alır .

Eğitim ve keyfleri arttıran eğlence programdan sonra gereken kurtarma elekler, radyo irtibatı, fotoraf makineleri, kameralarla donatılmış turistler kayıklara binip yola çıkar. Kayıklarla yavaş yolculuk eden turistler kıyılarda bulunan doğanın harikaları bitkiler ve yabani hayvanlara - kuşlar, geyikler, ceylanlar’a hayran kalıyorlar.

Elhovo kasabasına vardıktan sonra turistler Veselinovo köyüne gidecekler ve “Ekaterina” motelinde konaklanacaklar

“EKATERiNA” MOTELi Toplam 63 yatak, 33 (3 tek kişilik ve 30 çift kişilik) odaya sahip. Oda özellikleri – minibar, telefon, wc. Rum service, değerli esyalar için kasa, kuru temizleme, çamaşır yıkama otelin hizmetlerin arasında yer alır. Büyük ve hoş lokanta. Buradan iş ve tanıtım turizmi yapabilirsiniz.

5’inci gün Saat 9:00 – kahvaltı. Saat 10:30 Kabile köyüne gidiş. Burada gerçekten görülmeye değer arkeoloji kazılardan keyif alacaksınız. Ondan sonra turistlere 2 saat dolaşmak ve öğle yemeği için zaman verilecek. Saat 14.00 - gidiş.

Ulusal arkeoloji rezerve “Kabile" Ulusal arkeoloji rezerve “Kabile” 8 km mesafede Yambol’un kuzey batısında bulunur. Ziyaretçiler M.Ö. IV yüzyilda kurulan ve Orta çağlara kadar hayatını sürdüren Trakya’nın en büyük ve önemli kentlerinin kalıntılarını görebilirler. Ulusal rezervenin müzesinde 960 m2 alan üzerinde M.Ö. VII binyil – XIII yüzyil arasında Kabile antik kenti ve Yambol ili topraklarında 1972 yilında başlayan arkeoloji kazılar sonucu gün ışığına çıkarılan bulgular sergisi yer alır. Müze binasında bilim toplantılar, konferanslar ve sempozyumlar düzenlemek üzere 60 kişilik toplantı salonu mevcut.

Tur gezisi ücreti - 130 leva 1.Hayat sigortası 2.Dört kahvaltı ve iki akşam yemeği 3.Konaklama 4.Yol 5.Rehber hizmetleri