SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI PROGRAM YÖNETİM BİRİMİ 17 Temmuz 2010.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
UYGULAMA EĞİTİMİ RAPORLAMA YÜKÜMLÜLÜKLERİ ve ÖDEME USÜLLERİ
Advertisements

T.C DİCLE KALKINMA AJANSI
Üretici firma sayısı 30 Sektörde istihdam edilen kişi sayısı yılı üretim miktarı Ton İhracatın üretime oranı %45-50 Üretim kapasitesi.
İŞ SOHBETİ: DÜNYA VE TÜRKİYE’DEKİ SON EKONOMİK GELİŞMELERE BAKIŞ HASAN BASRİ AKTAN MALİYE MÜSTEŞARI İş Dünyası Vakfı, İstanbul 30 Ocak 2009 T.C. MALİYE.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
MAKEDONYA T.C. Üsküp Büyükelçiliği-Ticaret Müşavirliği
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
EKONOMİK ve SEKTÖREL DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI
Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı
TÜRKİYE TIBBİ CİHAZ TEDARİKÇİ PROBLEMLERİ
İÇERİK 2  Yasal Yükümlülükler  Görünürlük Faaliyetleri  Görünürlük Araçları  SERKA Logosu  Görünürlük Kurallarına Riayet  Görünürlük.
Bİlİyor musunuz? Bİnanizin yapi kullanim İznİ
EKONOMİK GÖSTERGELER Gayri Safi Milli Hasıla(2007): 658 Milyar ABD Doları İthalat(2008) : 201,8 Milyar ABD Doları İhracat(2008) : 132 Milyar ABD Doları.
HİBE DESTEĞİ VEREN KURUMLAR
SI MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI 31. Grup Elektrik, Elektronik ve Bilişim Sanayii 32. Grup Enerji ve Elektrik Ekipmanları Sanayii 33. Grup Aydınlatma.
Küresel Büyüme Oranları (%)
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 05 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
R 108 VE R 109 TEKNİK DÜZENLEMELERİ VE UYGULAMALAR
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
1 Özgür TÖNGEL İzleme ve Değerlendirme Birimi Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı DEZAVANTAJLI GRUPLARA YÖNELİK SOSYAL İÇERME MALİ DESTEK.
ULUSLAR ARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ (UR-GE) PROGRAMI
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
Geçici Faaliyet Belgesi elektronik başvuru dosyasında
Ekonomi Komisyonu Abant Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı 22 Kasım 2014.
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
Sayın yetkili, 2010 Yılı itibariyle Comenius Okul Ortaklıkları kabul edilen okullar için hazırlanmış olan ve başvuru formunuzda belirtmiş olduğunuz e-posta.
GÜNCEL EKONOMİK GELİŞMELER VE 2008 OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 10 Temmuz 2008 T.C. MALİYE.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 5 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
KOBİ Komisyonu Abant Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı 22 Kasım 2014.
TEDAŞ TARAFINDAN YAPILAN KABUL İŞLEMLERİ
İstanbul Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Mali Destek Programları
Merhaba arkadaşlar konumuz ..ÜLKELER ARASI ALIŞVERİŞ
KAYSERİ SANAYİ ODASI ETKİNLİKLER HAZİRAN YABANCI KONUKLARIMIZ.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARLAMA FAALİYETLERİ - İBGS 2009/5 YURTDIŞINDA DÜZENLENEN FUARLARA KATILIM - İBGS 97/5.
Hizmetiçi Eğitim Programı Kasım 2012, Antalya
SANAYİ ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 15 Ekim 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
Ödeme Talep Formu hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar
İlhan AYDIN Kocaeli İl Müdürü.
ŞUBAT 2008 İHRACAT RAKAMLARI BASIN TOPLANTISI Türkiye İhracatçılar Meclisi 1 MART 2008 İSTANBUL.
GENEL MAKRO EKONOMİK DEĞERLENDİRME VE 2009 YILI BÜTÇESİ HASAN BASRİ AKTAN MALİYE MÜSTEŞARI 30 Ocak 2009 – İSTANBUL T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
İzleme,Değerlendirme ve Raporlama Birimi
VE ATIK YÖNETİMİ DESTEKLERİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
 Genel Olarak Dış Ticaret  İhracatın İthalatı Karşılama Oranı.
M ALİ D ESTEK P ROGRAMI Açılış Törenine Hoşgeldiniz
GEZER ELEKTRİK- MÜHENDİSLİK
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI YATIRIM VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SEYAHAT ACENTALARINA SAĞLANACAK TURİZM DESTEĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME.
YATIRIM TEŞVİK SİSTEMİ
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
IPARD II YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARI DESTEKLERİ TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ IPARD YÖNETİM OTORİTESİ İstanbul 07 Nisan
T.C DİCLE KALKINMA AJANSI KALKINMA AJANSLARI, DESTEKLERİ ve DİCLE KALKINMA AJANSI.
T.C. MEVLANA KALKINMA AJANSI TEMMUZ 2012 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI Temmuz 2012 Konya.
T. C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI BÖLGESEL GELİŞME VE YAPISAL UYUM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 29 Aralık 2010, Diyarbakır.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
2017 OCAK-NİSAN AYLARI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
FUAR TALEPLERİNİ BELİRLEME ANKET SONUÇLARI
( GÜZ DÖNEMİ İÇİN İNTÖRN MÜHENDİS ÖN-GÖRÜŞMELERİ)
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
ANKARA YATIRIM TEŞVİKLERİ
2018 OCAK AYI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
ÇORUM YATIRIM TEŞVİK SUNUMU
2008/2 Sayılı Tasarım Desteği Hakkında Tebliğ
2019 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI Bilgilendirme Sunumu
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
DESTEK VE TEŞVİK PROGRAMLARI
KÜSİ Bursa İl Temsilcisi
Sunum transkripti:

SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI PROGRAM YÖNETİM BİRİMİ 17 Temmuz 2010

Sözleşmelerin imzalanması, bildirimin tebliğ tarihi itibariyle 10 günlük süre içinde gerçekleşecektir.

Bu süre içinde, talep edilen belgelerle birlikte şirket/kurum/kuruluşu temsil ve ilzama yetkili kişilerin sözleşmeyi imzalamak üzere Ajansımıza müracaat etmemesi durumunda, Kalkınma Ajansları Proje ve faaliyet Destekleme Yönetmeliği’nin 24(3) maddesi gereğince sözkonusu destekten feragat etmiş sayılacaktır. Bu durumda, yedek listeden puan sırasına göre ilk sırada yer alan başvuru sahibi sözleşmeye davet edilecektir. SÖZLEŞME YETKİLİSİ

Türkiye Halk Bankası’nda başvuru sahibi şirket/kurum/kuruluş adına açtırılacak projeye özel banka hesabı üzerinden gerçekleştirecektir. Türkiye Halk Bankası şubelerinde açtırılacak projeye özel banka hesabı bilgilerinin mali kimlik formuna yazılarak ilgili şubeye onaylatılması gerekmektedir. ÖDEMELER

SÖZLEŞME İMZALAMA ESNASINDA BULUNDURULMASI GEREKEN BELGELER 1. EK V Ödeme TalebiEK V Ödeme Talebi 2. EK VI Mali Kimlik FormuEK VI Mali Kimlik Formu 3. EK VII Kimlik Beyan Formu (Tüzel Kişiler İçin)EK VII Kimlik Beyan Formu (Tüzel Kişiler İçin) 4. EK VII Kimlik Beyan Formu (Gerçek Kişiler İçin)EK VII Kimlik Beyan Formu (Gerçek Kişiler İçin) 5. EK XII Mali Kontrol Taahhütnamesi (Muvafakatname)EK XII Mali Kontrol Taahhütnamesi (Muvafakatname) 5. EK III-D Harcama Takvimi (Sözleşme imzalandıktan sonra 15 gün içinde hazırlanıp kaşe ve imzalı şekilde Ajansa teslim edilecektir)EK III-D Harcama Takvimi 6. Teminat Mektubu ÖrneğiTeminat Mektubu Örneği 7. Sosyal Güvenlik Prim Borcu Bulunmadığını Gösteren Belge 8. Vergi Borcu Bulunmadığını Gösteren Belge

SÖZLEŞME İMZALAMA ESNASINDA BULUNDURULMASI GEREKEN BELGELER 9. Projenin Uygulama Yerinin Mülkiyetini Gösteren Belge 10. Gelir Tablosu ve Bilançolar 11. Sicil Gazeteleri 12. Oda Sicil Belgesi 13. Çalışan Durumunu Gösteren SGK Belgesi 14. Proforma Faturalar 15. Ortaklık Kararı 16. ÇED Raporu 17. Diğer İzin Belgeleri

8 Kasım 2008 tarih ve sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Kalkınma Ajansları Proje ve faaliyet Destekleme Yönetmeliği”nin 26/5 maddesi gereğince; “Yapılan ön ödemeler tamamen harcanana kadar, proje hesabının bakiyesi yararlanıcı tarafından sözleşmede bildirilen proje hesabına bağlı bir repo hesabında değerlendirilir. Bu kapsamda elde edilen bütün faiz geliri ile bunun üzerindeki her türlü hak ajansın olup, bu durum sözleşmede de açıkça belirtilir. Proje özel hesabına bağlı hesaplarda biriken bu faiz gelirlerinin, proje dönemi sonunda ajansın kendi hesaplarına iadesi talep edilebileceği gibi yararlanıcıya yapılacak nihai ödemeden mahsup da edilebilir.” Proje sahipleri proje hesabına bağlı bir repo hesabı açtıracaklardır. REPO HESABI

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ile proje sahipleri arasında yapılacak olan sözleşmeler için yararlanıcının, projenin toplam bütçesi üzerinden iki nüshanın damga vergisini yatırması ve dekontları Ajans’a iletmesi gerekmektedir. Damga vergisinden muafiyeti bulunan kurumların da, muafiyete ilişkin belgeleri Ajans’a ulaştırması gerekmektedir. DAMGA VERGİSİ

PROJE BAZINDA SÖZLEŞME RANDEVU TARİHLERİ

Sıra No Proje No Başvuru SahibiProjenin Adı Sözleşmeye Davet Tarihi Sözleşmeye Davet Saati 1333 Rekabet Gücünü Artırıp Yeni Pazarlara Açılma Projesi Çorum Tekstil Ürünleri İnş. Taah. San. Dış Tic. A.Ş : Mac Tekstil Ürün Çeşitleme Projesi Mac Tekstil ve Konfeksiyon San. Tic. Ltd. Şti : Makine Yatırımı Rekabetçiliğin Arttırılması Projesi Ar-San Makina İmalat Ticaret A.Ş : Modernizasyon Yatırımı Projesi İmaretçioğlu Tıbbi Aletler San. ve Tic. Ltd. Şti. Samsun Serbest Bölge Şubesi : Artan Kapasite ve Kaliteyle Daha Fazla İhracat Projesi Gurur Tekstil San. Tic. Ltd. Şti : Teknoloji Seviyesinin Artırılması ile Yat Sektörüne Özel Kontrplak Üretimi Erbaa Kaplama San. Tic. Ltd. Şti : Teknoloji Entegrasyonu ile Rekabet Seviyesinin Artırılması ve Dışa Açılım Sadrettin Şahin - Şahin Mobilya : Ünal Yem Fabrikası Arge Altyapısı ile Ürün Kalitesinin Artırılarak Uluslar Arası Pazarlara Giriş Projesi Ünal Yem Sanayi ve Tic.Ltd.Şti : Atık Su Borusu Üretimi Projesi Parlar Plastik Pvc İnş. San.Tic. Ltd. Şti : Global A.Ş. İmalata Yönelik Yatırım Projesi Global İnş. Yapı Malz. San. Tic. A.Ş : Beton Hafif Yapı ve Çevre Düzenleme Elemanları Projesi Betontaş Yapı Elemanları İnşaat Tic. San. Ltd. Şti :30

Sıra No Proje No Başvuru SahibiProjenin Adı Sözleşmeye Davet Tarihi Sözleşmeye Davet Saati Abeka İnş. Müh. Çelik San. ve Tic.A.Ş. Abeka Çelik Atölye İş Geliştirme Projesi : Bülbüloğlu Oksijen Asetilen Tıbbi Gazlar San. ve Tic. Ltd.Şti. Otomasyonlu Oksijen ve Karışım Gazları Üretim Tesisi : Mandan Tekstil San. Tic A.Ş. Mandan Tekstil Kalite Ve Kapasite Artırımı Projesi : Fatma Emel Payalı - Karbon Plastik Tek Kullanımlık Plastik Bardak ve Karton Bardak İle Ürün Çeşitliliğinin Artırılması : Dovi Modüler Mobilya İml. San..Tic.Ltd.Şti. Özelle Devlet Elele, Teknolojik Gelişmeye : Ayyıldız Tarım Makinaları - Ahmet Turan Ayyıldız Ayyıldız Makina Üretim ve İhracat Kapasitesi Geliştirme Projesi : Anadolu Müh. İnş. Tur. Tic. Ltd. Şti. Emin Efendi Konakları Modernizasyon ve Kapasite Geliştirme Projesi : Mustafa Seber-Macit Çubuk - Dura Makina Sanayi Adi Ortakliği Yüksek Teknoloji Yatırımı ile Karlılığın Ve Rekabetçiliğin Artırılması Projesi : Gür Kalıp Mak. Pls. Paz. Hay. Tur. İnş. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. Gür Kalıp, Dünya Ambalaj Devi, İtw'Nin Tedarikçisi Oluyor : Çağrıpen Pvc ve Alüminyum Doğrama Isıcam İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Isıcam Üretim Kapasitesi Artırımı Projesi : Özdemir Makine - Gazi ÖzdemirÖzdemir Makine Kapasite Artırımı :30

Sıra No Proje No Başvuru SahibiProjenin Adı Sözleşmeye Davet Tarihi Sözleşmeye Davet Saati Aygün Cerrahi Aletler San. Tic. A.Ş. Cerrahi Motor Sistemleri (Tetik Mekanizmalı Pinomatik Projesi) : Nuri Şenel Kereste Tekstil Gıda İnşaat Turizm San. Tic. Ltd Şti. Modernizasyon ve Tevsii Yatırımı Projesi : Dinler Isı Metal San. ve Tic. A.Ş. Vakum Tüplü Güneş Enerji Sistemleri Üretimine Başlanması İçin Teknoloji Yatırımı ve Dış Ticaret Faaliyetlerimizin Güçlendirilmesi : Ensar İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Ensar Mobilya, Üretim Teknolojileri Geliştirme Projesi : Ekinpen Pvc Pencere Aksesuar. İml. Paz. Ltd. Şti. Mobilya Üretim Hattı Modernizasyonu ve Kapasite Artırımı Projesi : Yetsan Oto Kalorifer ve Radyatör San. Tic. A.Ş. Çevreye Duyarlı İzlenebilir Robotlu Üretim Sisteminin Geliştirilmesi : İmamzade Tekstil İmalat Tic. ve San. Ltd. Şti. Üretim Altyapısının Geliştirilmesi ile Rekabetçiliğin Artırılması Projesi : Sem Tekstil Nakliye İhracat İthalat Tarım İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. Modernizasyon ve Dışa Açılıma Destek Projesi : Hitit Makine Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Hitit Makinenin Üretim Teknolojisinin Yükseltilmesi Ve İhracatının Arttırılması Projesi : Timay Çıt Çıt Rivet ve Perçin Sanayi ve Ticaret A.Ş. Timay A.Ş. Zirveye Koşuyor : Elifya Baza - Halit Çay Elifya Kapasite Kalite Yeni Ürün Geliştirme Projesi :30

Sıra No Proje No Başvuru SahibiProjenin Adı Sözleşmeye Davet Tarihi Sözleşmeye Davet Saati 34396Şahin Makina İmalat San. Ltd. Şti. Şahin Makine Rekabet Gücünün Arttırılarak Ulusal Ve Ulusalararası Piyasalarda İş Hacmini Artırması : Mukadder Ergin - Rönmed Medikal Rönmed Medikal Rekabet Gücünü Artırıyor : Beşgöz Soğuk Hava Tarım San. ve Tic. Ltd. Şti. Kirazlar İhracata Çiçek Açıyor : Kat-San Oto Radyatör San. Tic. Ltd. Şti. Kat-San Oto Radyatörlerinin Üretim Kapasitesini Ve Rekabet Gücünün Arttırılması Projesi : Karadayı Makina San. ve Tic. A.Ş. Yeni Makine Yatırımı ile Karlılığın ve Rekabetçiliğin Artırılması Projesi : Rıfat Sargın - Sargınlar Yapı Market Sargınlar Yapı Market Üretim Tesisinin Modernleştirilmesi ve Firma İçi Kalifiye Eleman Sayısının Arttırılması Projesi : Üstün Avize Aydınlatma San. ve Tic. A.Ş. Üstün Avize Değişen Rekabet Şartlarına Uyum Projesi : Dost Doğrama - Azamet ŞimşekDost Doğrama Modernizasyon Projesi : Şener Pano Endüstri Ürünleri Elektrik San. Tic. A.Ş. Şener Pano Endüstri Ürünleri Elektrik Sanayi ve Ticaret Aş : Yeşil Amasya Hazır Yemek Gıda ve Hayvancılık Sanayi Tic.Ltd. Şti. Yemek Fabrikası Modernizasyon : Göze Hurdacilik Atik Toplama ve Geri Dönüşüm San.Tic. Ltd. Şti. Plastik Ambalaj Atıklarının Geri Dönüşümü ile Granül Üretimi :30

Sıra No Proje No Başvuru SahibiProjenin Adı Sözleşmeye Davet Tarihi Sözleşmeye Davet Saati Tüterler Konfeksiyon Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Tüterler Konfeksiyon Kalite ve Kapasite Artırma Projesi : Ali Kamil Yalçın - Yalçın MimarlıkSardunya Projesi : Akna İnşaat Gıda Orman Ürünleri Hayvancılık San. ve Tic. Ltd. Şti. Akna Pvc Profil : Özgür Gıda Mobilya Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Özgür Mobilya Ürün Çeşidinin ve Üretim Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi : Alapala Makina Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Üretimdeki Darboğazların Aşılması ve Üretim Kapasitesinin Artırılmasına Yönelik CNC Lazer Tezgah Yatırımı : Kırlangıç Metal Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Sera Yağmur Oluğu ve Klipsleme Sistemleri Üretimi : Nahil Uzunbacak - Dilek Kereste Orman Ürünleri Ambalaj Sanayi Ekolojik Biokütle Yakıt Projesi : Bahadır Tıbbi Alet Cihaz ve İnş. Mak. San. ve Tic. A.Ş. Üretim Teknolojisinin Geliştirilmesi ve Yeni Ürün Sunulması : BinYapı Mermer Madencilik İnş. Petrol Nakliye Makine İthalat İhracat San. ve Tic. A.Ş. Binyapı Kapasite ve Çevresel Etkiler İyileştirme Projesi : Şahin Kardeşler Otomotiv Tona Nakliye Tarım Hayvan Ürünleri San.Tic. Ltd. Şti. Şahin Kardeşler İmalathane Geliştirilmesi ve Modernizasyonu : Merzifon Elektromotor Metal Endüstri San. ve Tic. A.Ş. Merzifon Elektromotor Metal Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Kapasitesinin Arttırılarak Rekabet Gücünün Arttırılması ve Dışa Açılma Projesi :30

Sıra No Proje No Başvuru SahibiProjenin Adı Sözleşmeye Davet Tarihi Sözleşmeye Davet Saati Mustafa Kemal Kavlak - Simre Butik Otel Çevresel Duyarlığının Ön Planda Tutulduğu Yeni Teknolojilerle Donatılmış Simre Butik Otelin TR83 Bölgesi Hizmetine Sunulması Projesi : Akyol Gıda Tur. İnş. Petrol Tic. Ltd. Şti. Atakum Venn Markası ile Buluşuyor : Bektaşlar Mobilya Gıda İnşaat Tarım ve Day.Tük.Mal. San. ve Tic. Ltd. Şti. Kapasite Artırımı ve Modernizasyon Projesi : S.E Turizm Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. Katipler Konağı Yenileniyor : Koç Elektromekanik Tic. Ve San. A.Ş. Desenli Folyo İmalatı Projesi : Tekman Metal Otomotiv İnş. Nak.Sin. ve Tıbbi Gaz Dolum Tesisleri San. Tic.Ltd.Şti. Tekman Metal Teknolojiyi Geliştirme ve Kapasiteyi Artırma Yatırımı : Birlik Metal ve Metal Mamülleri İmalat San. Tic. A.Ş. Birlik Metal Teknoloji Geliştirme Projesi : Eken Kereste Orman Ürünleri Tarım Hayvancılık ve Kuyumc. San.Tic.Ltd.Şti. Eken Kereste İşletmesini Geliştirme Projesi : Coşkun Metal - Ahmet Coşkun Balım Dış Ticaretin Desteklenmesi ve Yenilik Projesi : Elit Unlu Mamülleri - Adnan SAROĞLU Dondurmam Elit : Samsun Akın Rejenere Kauçuk ve Lastik Ayakkabi Ltd. Şti. İki Renkli Pvc Çizme Üretim Projesi :30

Sıra No Proje No Başvuru SahibiProjenin Adı Sözleşmeye Davet Tarihi Sözleşmeye Davet Saati 67371Diva Ahşap ve İnşaat San. Tic. A.Ş. Diva Ahşap'ın Üretim Kapasitesinin, Teknolojisinin Geliştirilmesi ve Pazar Payının Artırılması Projesi : Campor Yapı Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş. Campor Teknoloji Yenileme Projesi : Samteks Makine, İnşaat, Taah. Teks. İmalat San.Tic. Ltd. Şti. Destek+Yatırım=İstihdam : Çopuroğlu Un Tarım Ürünleri Nakliyat Tic. ve San. Ltd. Şti. Teknoloji Yenileme Ve Kapasite Artırımı Projesi : Hitit Yalıtım ve Yapı Malzemeleri San. ve Tic. Ltd Şti. Eps Geri Dönüşüm ve Kazanım Projesi : Öm-San Otomotiv Makina İnşaat Nak. Kasa Damp. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Öm-San Teknoloji Geliştirme ve Kapasite Artırma Projesi : Sefer Orman Ürünleri Kapı fab. Gıda Oto Yed. Par. Doğ. San. Ltd. Şti. Sefer Kapı Kapasite Artırma ve Modernizasyon Projesi : Esse Makina ve Kalıp San. Tic. Ltd. Şti OKA Bölgesinde İlk Isıl İşlem Tesisi Yatırımı : Oğuz Taç - Taç Makine Geliştirilen Kompakt Balık Unu ve Yağı Üretim Hattının Seri İmalatı : Güner Makina Kazan İnş. Taah. Hayv. Taş. Tic. Ltd. Şti. Üretim Teknolojisini İyileştirilmesi Ve Rekabetçiliğin Artırılması Projesi : Dönüşüm Mimarlık Yapı ve Yapı Malzemeleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Dış Cephe Hazır Kaplama Malzemeleri ve Yapı Dekor Elemanları Üretimi :30

İLETİŞİM BİLGİLERİ Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Telefon : +90 (362) Faks : +90 (362) E-Posta : Adres : Kale Mahallesi Şükrüefendi Sokak No:2 Kat:3 İlkadım / SAMSUN

TEŞEKKÜRLER