OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ E Ğ İTİM MÜDÜRLÜĞÜ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü
Advertisements

OKULUMA GÜVENLİ GİDİYORUM PROJESİ
ŞALPAZARI ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
2014 YILINDA BAŞLAYAN YATIRIMLARIMIZ
EFELER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
TC ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2011 – 2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
CUMHURİYET ORTAOKULU BENCHMARKİNG 4.ALT GRUP. 1-OKUMA SAATLERİ Okullarımızda okuma saatleri planlanarak başlatıldı.. Dönerli ve 7.ve 8 sınıflarda 7.saatte.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ “ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER : 1485.
COMENIUS – LEONARDO DA VINCI - GRUNDTVIG PROJELERİ VE GENÇLİK PROGRAMLARI.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. A.(300,00 TL ) GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI.
İSTATİSTİKİ BİLGİLERİN TOPLANDIĞI TÜM MODÜLLERDE YAPILACAK İŞLEMLER
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
12 Yıllık Zorunlu Eğitime Yönelik Uygulamalar
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. A.(300,00 TL ) İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ A. Desteklemeler: 2014 yılında alınacak.
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım
Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi. AMAÇ 1.Kadınların mesleki açık öğretim ortaokul ve liselerine kayıt yapmalarını sağlamak. 2.Kadınları kayıt.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI MÜDÜRLÜĞÜ.
EMET ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
OKULUMUZLA İLGİLİ BASINDAN HABERLER
KARŞIYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ
KARS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. İLİNTARİHİ 2 …..Binada ………..m 2 alanda …….Kat…….Oda İLİN COĞRAFİ DURUMU 3.
2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI KAPSAMINDA -SAKARYA İL MÜFTÜLÜĞÜ VE – SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU, LİSE.
ALACA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. BOLU VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. T.C. BOLU VALİLİĞİ 2013 Yılı Yatırım Ödenekleri2013 Yılı Yatırım Ödenekleri İlkokul –Ortaokul - Anaokulu.
 Cazibe Merkezi Okullar  Hacı Rafet Gümüş Lisesinin Dönüşümü  Arzulu İlk Öğretim Okulunun Durumu.
EĞİTİM İSTATİSTİKLERİ
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Siz Şu Anda Tam burdasınız. Bu noktada Size yardımcı olmak için bu sunuyu hazırladık.
M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
MURATLI OKUYOR ŞUBAT – “MURATLI OKUYOR PROJESİ” KAPSAMINDA ŞUBAT AYI İÇİNDE İLÇEMİZ GENELİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR Koordinatör okul olarak aylık çalışma.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
KAMAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş  (TEOGS) Sınavına Hazırlık Ve Başarıyı Artırma.
DARICA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
STRATEJ İ GEL İ ŞT İ RME BAŞKANLI Ğ I E Ğİ T İ M Ö Ğ RET İ M YILI İ STAT İ ST İ K B İ LG İ LER İ.
KAHTA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
PROJESİ VEZİRKÖPRÜ AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA VABA
TEOG (TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ) TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ KAĞITHANE REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Hazırlayan: Zehra AKÇA (Psikolojik Danışman)
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
EĞİTİM İSTATİSTİKLERİ
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEFENNİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015 – 2016
Misyon: Örgün öğretimde yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendirebilme, yaygın eğitimde sektörlerin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek, Okul öncesi.
1. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında eğitim
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
1 BRİFİNG “” Mustafa Kemal Atatürk “En büyük sava ş, cahilli ğ e kar ş ı yapılan sava ş tır.” Mustafa Kemal Atatürk Dursunbey İlçe Milli Eğitim.
1 ERENLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE/İSTATİSTİK BİRİMİ.
G ENEL B ILGI Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ilimiz bünyesinde çok sayıda yatırıma imza atmış olup, halen daha da yeni yatırımlara.
MURATLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MURATLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MURATLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
OKULÖNCESİ İLKOKUL/ORTAOKULORTAÖĞRETİM KURUMLARI ESKİŞEHİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu.
BATMAN YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ
ARALIK Kurum Sayısı WebTelefon / FaxAdres Sanayi Cad. No1 Azdavay.
PERSONEL DURUMU OKUL-ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ DURUMU OKUL ÖNCESİ EĞİTİM.
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
OKULLARDA SAĞLIĞIN KORUNMASI ve GELİŞTİRİLMESİ PROGRAMI
Şehit Ahmet Özsoy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Şehit Ahmet Özsoy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Sunum transkripti:

OCAK 2014 OCAK 2014

T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ E Ğ İTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ * Belirli Günler ve Haftalar çerçevesinde kutlama ve anma günleri anlamına uygun bir şekilde düzenlenecektir. * “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında başladığımız çalışmalarımız sürdürülecek ve ihtiyaçlar çerçevesinde yeni faaliyetler planlanacaktır. * Merkez Ortaokulu bünyesine Z-kütüphane kazandırabilmek için gerekli çalışmalar yapılacaktır. * Halk Eğitim Merkezi müdürlüğümüz vasıtasıyla özellikle açılacak olan Havaalanı ve Çikolata parkta çalıştırılmak üzere ilçe insanımızın ihtiyacı olan istihdama ve sertifikalandırmaya yönelik kursların açımına devam edilecektir. * Okul ve kurumlarımızın ihtiyacı olan onarım işleri yapılarak öğrencilerimizin hiçbir engelle karşılaşmadan eğitim-öğretimlerini sürdürmeleri sağlanacaktır.

T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ * Bakanlığımız ve Valiliğimiz tarafından başlatılan kampanyalar-projeler ilçemiz nezdinde sürdürülecektir, “BENCHMARKİNG PROJESİ” kapsamında 1-“10 Kitap 10 Soru 10 Dakika” 2-“Rehberim Peygamberimi Öğreniyorum” 3-“Ben de Yapabilirim”. 4-“Veren Eli Bilmiyorum.” 5-“Star Of The Week” Projesi vb. projeler sürdürülecektir * Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi ve Turnasuyu Ortaokulu bünyesine Z-kütüphane kazandırabilmek için gerekli çalışmalar yapılacaktır. * İl ve ülke genelinde düzenlenen yarışmalara katılma noktasında azami gayret gösterilecek ve ilçemizin en iyi şekilde temsili sağlanacaktır. * “Değerler Eğitimi” planımız çerçevesinde okullarımızda gerekli çalışmalar yapılarak öğrencilerimizin değerler hususundaki farkındalıklarının geliştirilmesine özen gösterilecektir.

T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ * Taşımalı eğitim kapsamında sürdürülmesi gereken çalışmalar titizlikle yapılacaktır. * Düzenlenecek olan fuar v.b. faaliyetlere ilçe olarak yoğun katılımın olması için gerekli işbirliği sağlanarak öğrencilerimizin sosyal ve kültürel düzeylerinin ilerletilmesi çalışmaları yapılacaktır. * İlçemizde hayata geçirilmeye çalışılan projelerin altyapısına yönelik eğitim faaliyetlerine önem verilerek, öğrenci ve velilerimizde yeni ufukların açılması çalışmaları yapılacaktır. * İlçemiz Ayşe Şahin Çok Programlı Lisesinde yeni alanlar açılması nedeniyle okul binası ihtiyaca cevap veremediğinden yeni okul binası yapımı için Bakanlık ve Valilik düzeyinde gerekli çalışmalar yapılacaktır. * Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi yerleşkesinde 16 derslikli 200 kişilik pansiyonu olan Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi yapılması için gerekli çalışmalar yapılacaktır.