EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yoğun Programlar (IP - Intensive Programmes)
Advertisements

2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Her Grup için Hedefler Belirlenir
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU.
Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU YAPILANMA TOPLANTISI ŞUBAT 2013.
1 MURATLI İLÇE GENELİNDEKİ EĞİTİM ALMIŞ / ALMAMIŞ ENGELLİ BİREYLERİ TESPİT ETME VE TOPLUMA KAZANDIRMA PROJESİ 1.
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ’NDE
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
ULUSAL İSG AĞI TOPLANTISI AJANS’IN 2007 YILI ETKİNLİKLERİ SAKİNE OVACILLI 17 NİSAN 2007 ANKARA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
 Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak ve Şubat aylarında 18 İlçe ve İl Merkezinde Av Komisyonu toplantıları tamamlandı.  Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak Şubat.
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
ORTA ASYA VE KAFKASLARDAKİ DAĞ SU HAVZALARININ SÜRDÜRÜLEBİLİR YÖNETİMİ İÇİN KAPASİTE İNŞA ETME PROJESİ Erdoğan Özevren Bölgesel Proje Koordinatörü.
GEZİ - GÖZLEM KULÜBÜ.
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
Merkezimiz tarihli resmi gazetede yayınlanan yönetmelikle kurulmuş ve yaklaşık 2 yıldır faaliyet göstermektedir. Kısa adı NAKSAM’dır. NAKSAM’IN.
BALIKESİR MUHARREM HASBİ ANADOLU LİSESİ
Yönetim Bilgi Sistemleri Şubat TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
ÖĞRETİM DÖNEMİ PLANLAMALAR VE HAZIRLIKLAR.
Yapabildiklerimiz Yapabildiklerimiz
Capacity Building for Sustainable Management of Mountain Watershed in Central Asia and the Caucasus- GCP /SEC/002/TUR under FAO-Turkey Partnership Program.
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
YARATICI İSTANBUL ATÖLYELERİ PROJESİ 15 Ağustos 2013 – 14 mayIS 2014
PAZAR RAPORLARI_2013.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı 3.cü.
Aldığım Kurslar 1998 HAZIRLAYAN Abdulmuttalip ŞAHİN Mart
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
Erasmus Bölüm Koordinatörleri Toplantısı
Dış İ lişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Kırıkkale Üniversitesi.
Mardin’de Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi için Teknik Yardım Otel Temsilcileri Odak Grup Toplantısı No: Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye.
ULUSLAR ARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ (UR-GE) PROGRAMI
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Comenius Regio Projesi Yerel Ortaklar Toplantısı.
– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.
YERELDE AB SÜRECİ.
MEGEP ANTALYA BÖLGESİ II. DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ
ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SONU AKADEMİK KURUL TOPLANTISI
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI 15 Şubat 2011 Çankırı.
ODTÜ TEKNOKENT Gerçekleştirilen Etkinliklerimizden Örnekler.
Belediye Ortaklık Ağları Projesi TUSENET – Türk –İsveç Belediye Ortaklık Ağları / Turkish – Swedish Municipal Network.
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
UYEK 5. Dönem Yönetim Kurulu Faaliyet Sunumu.
COMENIUS PROJESİ (hayatboyu ögrenme programi) “LLP” MUĞLA TURGUT REİS LİSESİ.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ASİSTAN AKADEMİK KURULU 18 Aralık 2013.
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
AKADEMİK YILI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDE AVRUPA BİRLİĞİ HAYATBOYU ÖĞRENME VE GENÇLİK PROGRAMLARI FAALİYETLERİ.
Yeni ve Temiz Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi (YETAM) tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetler.
Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
MESLEK ANALİZİ ÇALIŞTAYI III 21 – 25 Ocak 2013 Ankara
Proje Adı : Lost Globe (Kayıp Küre)
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ SENATO SUNUMU
DEĞERLER ŞEHRİ KASTAMONU
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİN TANITIMI VE YÖNLENDİRMESİNE İLİŞKİN
ELMADAĞ MESLEKİ TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU ETKİNLİKLERİ HAZIRLAYANLAR AYFER YILDIZ NAGİHAN KARACA TÜLAY REÇBER.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU SENATO TOPLANTISI GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU Akademik Danışman: Prof. Dr. Murat Caner.
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
HURİYE EREN ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL-AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Öğr.Gör. Naci KANATLAR.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEK OKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK GENEL KURULU.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEK OKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ AKADEMİK GENEL KURULU 10 ŞUBAT 2014.
2016 Mart – 2017 Temmuz deuder.org.tr.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
T.C KARŞIYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARŞIYAKA ÖZEL BÜRO 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI BAŞVURU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 26 Aralık 2016 Saat:
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
Öğr. Gör. Dr. Dİdar sarI çallI
Sunum transkripti:

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEK OKULU 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ GERÇEKLEŞTİRİLEN VE PLANLANAN FAALİYETLER

OCAK – ŞUBAT 2014 TARİH GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYET 21 Ocak Ekonomad Ekoturizm Firması Genel Müdürü Nuraly Turgunbaev tarafından verilen “Kırgızistan’da Ekoturizm ve Girişimcilik Olanakları” konulu seminer 23 Ocak Rudolf Alois Fischer tarafından verilen `Career Opportunity And Development In The Hospitality Industry` konulu seminer Kegeti Projesi kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı’na yapılan ziyaret 28 Ocak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Kollegiya’sına Katılım Zil Kayak Merkezi Eğitim Gezisi 29 Ocak Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Bölüm Kurulu 29 Ocak - 01 Şubat Norveç Projesi Kapsamında Atbaşı bölgesine yapılan araştırma gezisi 30 Ocak Yiyecek İçecek işletmeciliği Bölümü Bölüm Kurulu 31 Ocak JICA Mezunları tarafından düzenlenen “Orta Asya ve Kafkasya Turizminde Yenilikçi Çözümler” konulu forumda “Kegeti Vadisinde Etnoekolojik Turizm Projesi” isimli sunumun yapılması 03 Şubat Ratateoullie Restaurant Şefi Clouth Minar tarafından verilen Fransız Mutfağı’na Yönelik Master Class STR Bölümü Bölüm Kurulu

ŞUBAT 2014 TARİH PLANLANAN FAALİYET 4. Hafta Bölümlerin Kendi Sektörleri ile ilgili Kırgızistan’daki ve Türkiye’deki Durumu ortaya koyan bölüm seminerlerinin gerçekleştirilmesi 3. Hafta Shoro Firması İnsan Kaynakları Müdürü tarafından verilecek seminerin gerçekleştirilmesi Şubat ayı içerisinde Otel Yönetim Stajı Programının Başlaması Biletleme konusunda uzman bir profesyonelin STR 2. sınıf öğrencilerine vereceği seminerin gerçekleştirilmesi 2. Hafta Zil Kayak merkezine gezi Seyahat Acentaları ile staj görüşmeleri STR 1. Sınıf öğrencileri için Bişkek Şehir Gezisi Seyahat Acente Yöneticileri tarafından verilecek seminerin gerçekleştirilmesi “Kırgızistan, Gürcistan ve Norveç’te İnovasyon ve Sürdürülebilir Turizm Eğitim Projesi”planlama ve analiz çalışmaları Tur Acentaları müdürleri ile Oryantasyon toplantısının gerçekleştirilmesi

MART 2014 TARİH PLANLANAN FAALİYET 4. Hafta Konaklama sektörüne yönelik bir yuvarlak masa toplantısı düzenlenmesi (Kırgızistan Konaklama Sektörüne hazır yönetici yetiştirme) Çevre temizlik faaliyeti Mart ayı içerisinde Issık Göldeki otellerin Bişkek ofislerine ziyaret Hazırlık sınıflarına bilgilendirme yönlendirme ve motivasyon toplantısı Seyahat sektöründen bir meslek uzmanının vereceği seminerin gerçekleştirilmesi Genç Aşçı Yarışması Düzenlenmesi Sanat Müzesi Gezisi STR 1. sınıf öğrencilerine "Golybiniy waterfall" eğitim trekking (1 günlük) Seyahat Acentaları ile staj görüşmeleri Girişimcilik dersine girişimcilerin davet edilerek kendi deneyimlerini öğrenciler ile paylaşmalarının organize edilmesi Ala Arça eğitim gezisi Alamedin eğitim gezisi Kegeti Projesi çalışmaları

NİSAN 2014 TARİH PLANLANAN FAALİYET 18 Nisan 2. Turizmde Yenilikçi İş Fikri Yarışmasının düzenlenmesi Nisan ayı içerisinde Birinci Sınıf öğrencilerine Issık Göl Otelleri Gezisinin düzenlenmesi Horeca Dergisi Genel Müdürü tarafından verilecek seminerin gerçekleştirilmesi Mezuniyet ve Tez Komisyonu Toplantısı Kyrgyz Concept firmasından bir Meslek uzmanının seminer vermek üzere davet edilmesi 2 sınıf öğrencilerine "Sarı Çelek, Arstanbap, Osh" eğitim gezisi (5 günlük) Seyahat acentaları ile staj görüşmeleri Mart ayı içerisinde Kegeti Projesi çalışmaları

MAYIS 2014 TARİH PLANLANAN FAALİYET 1. Hafta Türkiye’ye staja gidecek olan öğrencilere verilen “Staj, Staj Yeri ve Türkiye” konulu seminer 1. ve 2. Hafta Türkiye’ye staja gidecek olan öğrencilerin seyahatlerinin organizasyonu Mayıs ayı içerisinde Kırgız-Mutfağı Kitabının Etnografik Araştırma Projesinin Hazırlanması 2. Hafta STR 1. sınıf öğrencileri için Issık Bölgesi Eğitim Gezisi (4 günlük) Yüksekokul açık kapı tanıtım günleri 19-23 Mayıs Devlet sınavları ve bitirme tezi savunmaları 4.Hafta Mezuniyet Yemeği Kegeti Projesi çalışmaları

HAZİRAN 2014 TARİH PLANLANAN FAALİYET 1-8 Haziran Mevlana Değişim Programı Kapsamında Sakarya Üniversitesi'nden gelecek öğretim üyelerinin seminerlerinin organize edilmesi Haziran ayı içerisinde Norveç Projesi araştırma çalışmaları Staj yapan öğrencilerin denetimi 1. veya 2. hafta Yüksekokul akademik kurul ve bölüm kurullarının yapılması Kegeti Projesi çalışmaları