FOTO Ad SOYAD Kısa özgeçmiş… 1.TASARIM ÖN VE ARKA GÖRÜNÜM 2. TASARIM ÖN VE ARKA GÖRÜNÜM.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SATRANÇ SEMİNERİNE HOŞGELDİNİZ
Advertisements

Yüzde 83 vasıfsız işsiz ! ÖSS’de düz lise öğrencilerinin yüzde 83‘ü üniversiteli olmayı başaramamış. (2004 ÖSS istatistikleri) Üniversitelere sadece.
Sık Kullanılan Kontroller
Okuldan İşe Geçiş – Son Eğilimler
JAPONYADA EĞİTİM SİSTEMİ
Düşünelim Çözelim Hayallerim Çizgide Saklı
Kale ve Filin Özellikleri
LAZER EPİLASYONUN İNCELİKLERİ Estethica Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
1.)ELEKTRİKLENME İLE AYRILMA
İSTATİSTİKSEL KALİTE KONTROL YÖNTEMLERİ İLE MEVCUT DURUM ANALİZİ VE İYİLEŞTİRME ÖNERİLERİ Esra ERGEN Merve ZENCİRKIRAN Merve ŞAHİN Ayşe CİLACI TOMBUŞ.
KALBiMiZDESiN.
TELA VE SORU İŞARETLERİ ? ? ?.
Çevremizdeki her maddenin bir sıcaklığı vardır
Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 23 Aralık 2009 Çarşamba Adem usta, 28 tane çeyrek.
Konu : Okulumuzun Tanıtımı İlgili resimler okul web sayfamızın foto galerisinden alınacak. 1-5 TANE SLAYTIMIZ OLACAK (15 P) 2- HER SAYFANIN KENDİNE AİT.
Merve İLBAYLI Merve BÜTÜN H. Buse BİTMEZ Section 2
Öğrenci sayıları ve verilen dereceler Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi Program Kayıtlı öğrenci sayısı Mezun sayısı Tekstil.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG)-2014 Eylül ayında duyurulan ve kısaca TEOG olarak adlandırılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi bu.
Yukarıdaki resimleri yorumladıktan sonra parçayı okuyunuz.
ASLI DER.
Adı ve Soyadı : …………………………………………. 19 Şubat 2009 Perşembe Matematik
PEER SUPPORT TEAM.
DÖNGÜLER.
Poster tasarımları resimlerle desteklenmelidir Yazılar acık ve net olmalıdır. Yazı tipleri okunur olmalıdır . Başlık olmalıdır. Fazla yazı kullanılmamalıdır.
TURKCELL AR-GE BİNASI. TURKCELL AR-GE BİNASI MEHMET EMİN KARAMEHMET KİMDİR ?
Bir 16. yüzyıl çeşmesi, fon müziği: Conzone Perte, Sergio Endrigo Ö y k ü c ü n ü n Floransa foto safarisinden… Mayıs 2009.
HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİ VE SEÇMELİ DERSLER
SABİHA GÖKÇEN.
Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 28 Aralık 2009 Pazartesi Sevgili kuzucuklarım,
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 11 Mayıs 2009 Pazartesi Matematik İşleme uygun soru cümlesi yazalım. Aşağıdaki.
ALAN DEĞİŞİKLİĞİ VE DERS SEÇİMİ
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
Dersin Öğretim Üyesi: Prof.Dr. Canan ÇETİN
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM Öğretim Yılında 8. sınıf öğrencileri, Ortaöğretime yeni sınav sistemiyle yerleştirileceklerdir.
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
Bugün Türkiye genelinde 31 tane bulunan Sosyal Bilimler Lisesi ’inden 13. ’sü hayırsever işadamı Ergün Erünal tarafından yaptırılıp Türk Milli Eğitimi’ne.
Bilgisayar Mühendisliğine Giriş
ATATÜRK'ÜN ÖĞRENİM HAYATI
TEMEL KALIP Ç İ Z İ MLER İ KEND İ L İĞİ NDEN P İ L İ L İ ETEK KALIBI GAMZE NUR ÇEÇEN DAMLA AT İ K İ LAYDA Y İĞİ T II. ÖĞRETİM.
HAD MADDE EAST TASARLAYAN:MELEK TUBA UÇAR İ L: İ STANBUL OKUL: MALTEPE OSMANGAZ İ İ MAM HAT İ P ORTAOKULU.
İMAM HATİP LİSELERİ VE ORTAOKULLARI
YAPIM KUŞAĞI ÜRETİYORUM ETKİNLİĞİ.
GOLDEN JUNGLE 2012 SONBAHAR/KIS KOLEKSIYONU EYLÜL 2012.
TASARIM ÖĞELERİ.
Oyun iki bölümden oluşmaktadır
KURUMSAL KİMLİK.
ÇANAKKALEDEN DUMLUPINARA YÜKSELEN ŞANLI BAYRAK
MOON.
Akademik Yılı Güz Dönemi Sistem Analizi ve Tasarımı I Dersi
Kendilerine özgü yazı ve alfabeyi kullanmaları, ipekten kağıt üretmeleri onların kültürel alanda ilerlediklerinin göstergesidir. Siyasi birliğini tamamladı.
Konfeksiyon yardımcı malzemeleri
KUMAŞ ÇEŞİTLERİ.
ÇALIŞANLARIN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNİN USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK 15 Mayıs 2013  ÇARŞAMBA RG Sayı :
YENİ SINAV SİSTEMİ YAMAN DEDE İMAM HATİP ORTA OKULU REHBERLİK SERVİSİ
MEDYADAN,İNTİHARA GİDEN İNCE ÇİZGİ İSMAİL BAŞBUNAR PSİKOCAN AKADEMİ.
PowerPoint'e Hoş Geldiniz
Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde eğitim alan Çınaroğlu, 1961 senesinde buradaki eğitimini tamamladıktan sonra grafiker olarak çalışmaya başladı
Cumhuriyetimizin Kurucusu… Mustafa Kemal ATATÜRK.
E.
 Uzay kirliliği son 40 yılda ortaya çıkan bir sorundur. Dünya’ya yakın yörüngelerde dönen uydular için bir başka tehdit de uzay kirliliğidir. Peki uzay.
TOLGA GÜMÜŞAY.
Ders adı, numara Öğretim Görevlisi Grup üyesi adları
ÖZGEÇMİŞ-MÜLAKAT işsizlik KUYUMCU -TASARIMCI tezgahtarlık
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
PROJE SERGİSİ VE YARIŞMASI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bitirme Çalışması Başlığı
Affedersiniz. Afiyet olsun Bol şanslar. Çok yaşa.
Sunum transkripti:

FOTO Ad SOYAD Kısa özgeçmiş… 1.TASARIM ÖN VE ARKA GÖRÜNÜM 2. TASARIM ÖN VE ARKA GÖRÜNÜM

Tema: TEMA ADI Tema açıklaması, kullanılan kumaşlar, detay olarak yazmak istedikleriniz….. MOOD BOARD

GEÇEN SENEDEN ÖRNEK;

Aslıhan PARMAKSIZOĞLU 25 Kasım 1989 yılında İstanbul'da doğdu. BJK Koleji ve İstek Atanur Oğuz da okuduktan sonra, lise eğitimini Galileo Galilei İtalyan Lisesinde tamamladı.2009 yılında FIT- ITU Sunny Programını kazandı ve 2009'dan beri eğitimini sürdürmekte.

Tema: Tsunami Etkisi Tsunami; felaket, yıkım, enkaz, kayıp... Koleksiyon Japonya ve tsunamiyi konu alıyor.Koleksiyondaki iki parça “Tsunami Anı” ve “Tsunami Sonrası” şeklinde düşünüldü. Denizdeki yükselme, dalgaların gelişi, girdaplar ve bunların arkasından gelen denizdeki sakinlik ancak geride bıraktığı yıkım. Tasarımlarda bu hüzün biraz renkli biraz umutlu Japon kültürüyle ele alınıyor. Kumaşlar genellikle su renklerinden oluşan degrade şifon, saten, ipek şantuk, ve tafta olarak seçildi. Kemer ve büstiyer üzerinde girdaptan ilham alınarak kumaşların karışımı biyeler yerleştirildi. Tsunami sonrasındaki etek için tafta ipek organzeyle kombinlenerek, taşlarla karışıklık efekti verilmeye çalışıldı.