Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları (11-13-15-17-19 Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Kardanadam festival.
Advertisements

TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
AKDENİZ AR-GE KASABASI MEDITERRANEAN R&D COUNTY İş+Ev+Sağlıklı Yaşam+Yaratıcılık=AKDENİZ Business+House+Wellness+Innovation=MEDITERRAIEN 1 Ekim 2007 Sadık.
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 10 KASIM 2013 DENİZLİ AQUATLONU
1-YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ 2-DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ
MAKEDONYA T.C. Üsküp Büyükelçiliği-Ticaret Müşavirliği
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
Prof. Dr. Aysel Aziz İstanbul Arel Üniversitesi
12.MAG ÇALIŞTAYI 7 Ocak 2010 Maltepe Yılı Faaliyetleri.
SPOR YAP SAĞLIKLI YAŞA! A1 Lila Sınıf.
Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri
SPOR VE ÇEVRE KAMU KURUM VE KURULUŞLARIN SPORA ETKİSİ
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
PRIME AJANS m.
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
ALAN ADLARI .TR UZANTILI SİTELER ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
1www.turkegitimsen.org.tr Şuayip ÖZCAN Türk Eğitim – Sen Genel Başkanı ÖĞRENCİLERİN, EĞİTİM VE EĞİTİM SORUNLARINA BAKIŞI.
28 KASIM STAMPA TEKSTİL san.tic.Ltd.Şti. NONWOVEN ürün tanıtımı DAYANIKLI GÜÇLÜ GÖRSEL UCUZ HAFİF NONWOVEN.
ÇEVKO ‘nun Sorumlulukları ve Belediyelerle Çalışma Sistemi
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
BALIKESİR MUHARREM HASBİ ANADOLU LİSESİ
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 8 EYLÜL 2013 BALIKESİR AQUATLONU TRİATLET BRİFİNGİ TRİATLET BRİFİNGİ.
Türkiye / Bölüm II Her alışverişte para kazanın..
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
BASKETBalL CHALLENGE CUP
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
REKLAM OLANAKLARI Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı 6 – 10 Ekim 2010 TÜYAP, Istanbul Fuar Ana Sponsoru Organizatör.
YURTDIŞINDA OFİS-MAĞAZA AÇMA, İŞLETME VE MARKA TANITIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ (Tebliğ No: 2005/4)
STREETBALLİSTANBUL 26 TEMMUZ – 1 AĞUSTOS BOSTANCI SAHİL 2010 DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASI ÖNCESİNDE.
Birtel İletişim Teknolojileri
Yandex Reklamları.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
UZAKTAN ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SEMİNERİ
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
Türk Balıkadamlar Kulübü
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
Gençler için Avrupa Fırsatları. nedir? Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 7 EYLÜL 2013 YAŞ GRUPLARI İSTANBUL TRİATLONU TRİATLET BRİFİNGİ.
 *İlçemizin nüfusu 20 bin 772 kişi olup, 9 bin kişi yeşil karttan faydalanmaktadır.Mahallemiz 1300 nüfusa sahiptir. Mahallemizde ortalama bir ailenin.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
SAYILAR NUMBERS. SAYILAR 77 55 66 99 11 33 88.
Süleyman Demirel Üniversitesi
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
DEĞERLER EĞİTİMİ.
KAYSERİ İLE OKUMAK PROJESİ
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
OKUL SÜTÜ PROGRAMI 1.
BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
Etkinliğe 300 kişinin katılımı hedeflenmektedir. Katılımcı detayı aşağıdaki gibi beklenmektedir. Katılım düzeyi olarak Kamu kurumlarının ilgili Genel.
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
Sunum transkripti:

Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları (11-13-15-17-19 Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim hakkı Sponsora ait olacak.Afişlerde Sponsor adı geçecek. Sponsor firma adı ile istediği il’deki 20 veya 40 okula malzeme dağıtılacak. 20 veya 40 Okulda Sponsor firma Squash Spor okulları başlatılacak. 20 veya 40 Beden Eğit. öğretmenine Sponsor adı ile Antrenörlük semineri verilecek. 20 veya 40 Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor adı geçecek. Müsabaka Türk Spor TV’de 15 gün banttan yayınlanacak. Müsabaka da Kort kenarlarında Sponsor firma reklam panoları olacak. Web Sitemizde 1 Yıl Sponsor firmanın reklamı olacak.

“Artık …………… ’da 200 veya 400 bin Öğrenci …………… sayesinde Spor yapacak”

PROJENİN TANIMI ve SPONSOR HAKLARI Sponsor firmanın belirleyeceği bir ilde spor salonunda “…………………Yaş gruplarından birinde Türkiye Squash Şampiyonası” yapılmasıdır. Sponsor’a Geri Dönüşü : Projenin İsim hakkı,afiş ve pankartlarda Sponsor’un adı ile anılacak. 20 veya 40 Okula Firma’nın adı ile malzeme dağıtılacak. 20 veya 40 Okulda Sponsor firma adı ile Squash Spor okulu başlatılacak. 20 veya 40 Okulun Beden Eğitimi öğretmenine Antrenörlük semineri verilecek. 20 veya 40 Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor firmanın adı geçecek. Müsabaka Türk Spor TV’de 15 gün banttan yayınlanacak. Müsabaka da Kort kenarlarında sponsor firmanın reklam panoları olacak. Squash Spor Okullarına dağıtılacak ; * Raketlerin üzerinde “ Sponsor firmanın hediyesidir” etiketleri olacaktır.

Projelerin Amaç ve Hedefleri Seçilen ilde Squash’ın tanınması ve yaygınlaştırılması. Seçilen ilde Spor Salonlarının aktif hale getirilmesi. Seçilen ilde Beden Eğitimi ve Sınıf Öğretmenleri’nin harekete geçirilmesi. Seçilen ilde yaşayan çocukların sürekli yapabilecekleri bir sporla eğitilmeleri. Seçilen ilden Squash Milli Takımı’nın alt yapısına sporcu yetiştirilmesi. Seçilen ilden Squash’ta da Uluslararası alanda başarı getiren sporcular yetiştirmek.

Somut Faydalar Sponsor Firmanın belirleyeceği il-İlçe sınırları içerisinde ki 20 veya 40 okulda “Sponsor firma Squash Spor Okulları” Projesinin İsim hakkı sahibi olarak en az birebir 20-40 okul, 200-400 öğrenci ve ailelerle birlikte yaklaşık 600-1000 kişiye ulaşmış olacaktır. Seçilen İl sınırları içerinde görev yapan yaklaşık 20-40 Beden Eğitimi veya Sınıf Öğretmeni Sponsor firmanın Potansiyel Antrenörü olacaktır.

Sponsorluk Alternatifleri ve İş Birliği Koşulları Dağıtılacak Toplam Malzeme; 200 veya 400 Adet Squash Raketi 200 veya 400 Squash Topu Her Bir Okula Dağıtılacak Malzeme; 10 Badminton Raketi 20 Squash Topu

Sponsorluk Bedeli “Yaş grupları Türkiye Squash Şampiyonası” ve Bütün Sponsor haklarının toplam bedeli : 15.000 YTL (20 Okula Malzeme dağıtımı olursa) 20.000 YTL (40 Okula Malzeme dağıtımı olursa )

Bize Ulaşmak İçin Ulus İş Hanı A Blok Kat : 10 No : 1013 Ulus / ANKARA WEB: www.badminton.gov.tr MAİL: badminton@badminton.gov.tr muratozmekik@badminton.gov.tr Tel : 0.312.310 80 54 Fax : 0.312.310 99 78 Sponsorluk Hattı Başkan Cep Tel : 0.533 224 65 01