"Farkımız; sizin markanız bizim markamız!"

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

Yepyeni bir ürün, Muz, Çikolata, Fındık ve diğer kaplama malzemelerinin kusursuz birleşimi ve etkileyici sunumu.
Teknoloji İş Yapma Şeklimizi Değiştiriyor Yeni Nesil Medya Takip Teknolojileri ile iş süreçlerindeki dönüşüm…
İNTERNET = HASTALARA ULAŞMANIN EN HIZLI YOLU Talip Taştemel – Genel Müdür
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
İNTERNET VE REKLAM HİZMETLERİ İSMAİL ALKAN İNTERNET PROGRAMCISI Varsak Demirel Mah. Zübeyde.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
İstanbul /Tüyap Kongre Merkezi
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
2. KIRMIZI BÖLGE SONUÇLARI ÖZEL SAYI No 190.
Bizi Tercih Edenler... Biotekno ©2013.
WinDesk Çözümü.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
Yeni Nesil Mobil Katalog
LİBYA T.C. TRABLUS Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği
Kurumsal Satış Kanalları
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
REKLAMCILIK Hafta 5.
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
REKLAM KAMPANYALARI VE UYGULAMALARI
- 1 - Gelecek internette, çözüm EVET’te SoftwareConsultancy Marketing Aid.
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
Park Plus Pool Park Ödeme Hizmetleri
Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2013
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
Birtel İletişim Teknolojileri
Bizim İçin Kendini Anlatmak Çok Kolay…
İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı;
HLC GRUP A.Ş. BAYİ EĞİTİMİ.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
IAB Türkiye Basın toplantısı Büyük dönüşüm Dijital akıl.
Dijital Pazarlama İletişimi Semineri 15 Haziran 2013.
T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Stratejisi &
GELECEĞİN MESLEKLERİ.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
İÇERİĞİN HABERCİYE SUNULMASI
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.

JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
OSMAN KÖROĞLU Bilişim Editörü Technology Channel :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
TÜRKİYE’DE VE DÜNYADA YOKSULLUK ANALİZİ
Ü CRET Sİ STEMLER İ VE V ER İ ML İ L İ K DERS İ A RAŞTIRMASI  Hatice ÇAĞAN  Onur ULUSOY  Ali Kaya GÜLER  Pelin GÜZEL  Zeliha GÖK  Kübra ÖZKAN.
SANAL MAĞAZA UYGULAMALARI VE STRATEJİLERİ
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
GELECEK KUŞAKLAR ORMAN YOK DEMESİN ! GELECEK KUŞAKLAR ORMAN YOK DEMESİN !
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
SEÇİL ARICAN 1977 doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Ve Halkla İlişkiler mezunu. Üniversite 2. sınıfta hocası olan Betül Mardin’in.
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
Kurulduğu 1993 yılından günümüze kadar, otuz yıllık mesleki birikimin önderliğindeki deneyimli ve dinamik kadrosu, zengin bitki çeşitlerine sahip fidanlığı.
ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
TAKVİM TASARIMI?.
Setur-2.
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
Sunum transkripti:

"Farkımız; sizin markanız bizim markamız!"

CEMAKYOL Creative Kimdir? Tam hizmet "BUTİK" reklam ajansıdır. Reklamvereni için beyninin bir bölümünü ayırır. Çok düşünür, az konuşur, çok çalışır. Maksimum ajans konforu yaşatır. Neler Yapar? Kurumsal Grafik / Tasarım Hizmetleri Ambalaj Tasarım ve Uygulamaları Web ve İnteraktif Çözümler Fuar Standı Tasarım ve Uygulamaları Outdoor / Indoor Tasarım ve Uygulamaları Promosyon Tasarım ve Uygulamaları Fotoğraf Çekimi ve Manipülasyonu Baskılı İşler ve Medya Planlama/Satın Alma

Neden BUTİK ajans? Doğru ve zamanında hizmet için reklamveren ile yakın bir ilişki kurarız. Çok iyi tanırız ve bir departmanı gibi çalışırız. Çok müşterinin az işini yapmak yerine, az müşteriye çok hizmet üretiriz. Bu sayede bize ve müşterimize zaman kazandırırız. Sözleşme süresince aynı sektörden sadece bir reklamveren ile çalışırız. Sadece onun için düşünür, onun için strateji geliştirir ve uygularız. Sözümüzde duruyoruz. Sizin için yetişmesi gereken bir iş varsa bizim için de var demektir.

Sektördeki Tecrübemiz 12 yıldan beri kurumsal firmalara hizmet üretiyoruz. Ağırlıklı olarak endüstri ve teknik markalara hizmette uzmanlaştık. Grafik tasarım tecrübemizin yanında web sitesi ve interaktif çözümlerde de Türkiye’nin büyük markalarına hizmet verdik. 2013 yılında tasarlamış olduğumuz İzmir Ticaret Odası’ın resmi web portalı için "Türkiye Bilişim Yıldızları" yarışmasından "Birincilik" aldık.

Bazı Referanslarımız İzmir Ticaret Odası Göksan Pompa A.Ş. Atlasjet A.Ş. / ATS Team Yer Hizm. Hawle Group / Öz-kan Vana Genmar A.Ş. / Jump Spor Türkiye Arset A.Ş. Vansan A.Ş. TESCO Kipa / Kozmetik Ambalajları Beşer Holding İDİL Islak Mendilleri Jantsa A.Ş. Gürmar Marketler Zinciri Dental Labor Ankara Vakıflar Genel Müdürlüğü Öznur Group Konak Belediyesi / Kültür Müdürlüğü Pehlivanoğlu Şirketler Grubu Gaziemir Belediyesi Bilteks Kesici Takımlar Ege Canet Cemakyol Creative Showreel : www.cemakyol.com & http://vimeo.com/63821552

Bazı Web Sitesi Referanslarımız www.izto.org.tr www.kimkord.com İzmir Ticaret Odası Resmi Web Sitesi (Bilişim Yıldızları E-hizmet Kategorisi 2012 Türkiye 1.’liği) Öznur Group Şirketi – Kimkord Konveyör Kurumsal Web Sitesi   www.eksaskonveyor.com www.izmircvb.org.tr Öznur Şirketi – Şirketi İzmir Kongre ve Turizm Merkezi Resmi Web Sitesi Eksas Konveyör Kurumsal Web Sitesi www.jump.com.tr www.johntek.com.es Jump Spor Ayakkabıları Türkiye Web Sitesi İspanyol Jhontek S.R.L. Kurumsal Sitesi www.atsteam.aero www.bilteksmakina.com.tr ATLASJET Grup Şirketi – ATS Team Yer Hizmetleri Web Sitesi Bilteks Makina Kurumsal Web Sitesi www.oz-kan.com.tr www.villa-s.com Avusturya Hawle Grup Şirketi – Öz-Kan Makine A.Ş. Kurumsal Web Sitesi Çeşme Villa-s Web Sitesi www.vansan.com.tr www.ayvalikuygulamaoteli.com Vansan A.Ş. Kurumsal Web Sitesi Ayvalık Turizm Meslek Yüksek Okulu Uygulama Oteli Web Sitesi Cemakyol Creative Showreel : www.cemakyol.com & http://vimeo.com/63821552