Ceviz.Net Anasayfa Kuruluşumuz Ceviz.Net 14 Mayıs 2001 yılında kuruldu Fakat öncesinde free hostlarda baska isimlerle hizmet veriyordu. Kuruluştaki ilk.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Advertisements

Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
PHP & MYSQL.
Web 2.0 Nedir Eğitimde Nasıl Kullanılır?
Bir Kuruluş Öyküsü.
Sınavlar; Öğrenci ve Veliler
Alakalı müşterileri hedefleyin. Google ile Yeniden Pazarlama Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hedefleyin.
C Programlama Dili AT&T Bell laboratuvarlarında, Ken Thompson ve Dennis Ritche tarafından UNIX işletim sistemini geliştirebilmek amacıyla B dilinden türetilmiş.
HAZIRLAYAN HÜLYA ZOBU TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ İ.Ö
MIT504 İnternet ve Web Programlama: Javascript programlama devam Yrd. Doç. Dr. Yuriy Mishchenko.
MYENGLISHLAB ONLINE Kayıt Kılavuzu.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
Web Programlama Kursu Bu kurs ne değildir? Neyi amaç edinmiştir?
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
WEB 2.0 ARAÇLARI SABRİYE ESER TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ.
SOSYAL MEDYA VE GÜVENLİĞİ
GAMZE KAYA JSON.
Organize Sanayi Bölgeleri Bilgi Sitesi Kullanıcı Rehberi
LİDERLİK.
 Demet Cengiz, “Bilişim Teknolojilerinin Öğrenciler Tarafından Kullanılmasını Sağlayacak Unsurların Belirlenmesi,” TBD Bilişim Kurultayı, Ankara, Eylül.
Temel Bilişim Eğitiminde Enformatik Bölümlerinin Rolü
Muhammed ALTINTAŞ Bilişim Teknolojileri Öğretmeni 2012
CONTENT MANAGEMENT SYSTEM (İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ)
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Merkezi www. sem. metu
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …. Çocuklarımızı çok severken kişisel isteklerimizin, beklentilerimizin onlar için belki de aşırı bir yük olacağını.
 “Herkes, sosyal güvenlik hakkına sahiptir. Devlet, bu güvenliği sağlayacak gerekli tedbirleri alır ve teşkilatı kurar.”  CHP iktidarında; Aile sigortası.
E-postanın nasıl kullanılır?
BİLGİSAYAR AĞLARINA GİRİŞ
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
(Kütüphanelerarası Kaynak Paylaşım Sistemi)
BİLGİSAYAR AĞLARINA GİRİŞ
İNTERNET TARAYICI (WEB BROWSER) PROGRAMLARI
WEB 2.0 ARAÇLARI TANITIM MUSTAFA EROĞLU
Türkiye’deki Üniversitelerde İnternet Tabanlı Akademik Kayıt ve Not Takip Sistemleri (IANTS) Y.Doç.Dr.Ender Özcan Yeditepe Üniversitesi.
Adnan TUTCAN Web 2.0 Nedir ? Toplulukları bir araya getiren, standart tasarım anlayışına yepyeni bir boyut kazandıran, daha dinamik özelliklere.
Mart ayının ilk haftası
ATATÜRK’Ü ANLAMAK. ATATÜRK’Ü ANLAMAK.
web dünyasında yeni bir yaklaşım: AJAX
Adı Soyadı : Serkan YILDIZ No : Bölüm : Türkçe Öğretmenliği 2. Sınıf Örgün Eğitim.
Atatürkçü Düşünce Topluluğu 07 Şubat 2008 tarihinde kuruldu ve kurulduğu günden bugüne Hacettepe Üniversitesi öğrencilerini , öğretim üyelerini.
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
Ev adreslerimiz Adresler ne işe yarar?
Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu
Twinspace
TUĞBA ŞAHAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF ÖRGÜN ÖĞRETİM
WEB2.0 ARAÇLARI Gökçe Hanım EMİR K ONULAR : ajax, rss, css, vidcast, podcast podcast.
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
Modern işletmeler için sınıfının en iyisi üretkenlik araçları Telista Bilişim ve İletişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Yükseköğretim Kurulu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
BAĞIMLILIK TÜRLERİ 1-TEKNOLOJİ 2-TÜTÜN 3-MADDE 4-ALKOL 5-KUMAR
Bilişim Ortağınız.
İSKENDERUN SAHİL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
 Internet’e bağlı kuruluşlar değişik gruplara ayrılabilir ve bir kuruluşun internet adresi, o kuruluşun ait olduğu guruba göre ilgili kısaltmalar içerir.
BACKLINK NEDIR? NASıL BACKLINK ALıRıZ? ÜCRETLI BACKLINK FAYDA VE ZARARLARı.
Başlıklar... ● Wikipedia nedir? ● Wikimedia vakfı nedir? ● Wikipedia nasıl oluştu? ● Türkçe Vikipedi ne zaman oluştu? ● Felsefe ve temel ilkeler ● Neler.
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Web Tasarımı Giriş.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Web Teknolojileri Giriş.
Server Yönetim Programları
E-TİCARET HALİÇ ÜNİVERSİTESİ EMİN KADIOĞLU 24 MART 2017.
Ocak, 2013 Akdeniz Üniversitesi
Amazon Web Servisleri ve Javascript Dilinin Birlikte Kullanımı
Bu sununun aynısını (Animasyonlar vb
Bu sununun aynısını (Animasyonlar vb
Sunum transkripti:

Ceviz.Net Anasayfa

Kuruluşumuz Ceviz.Net 14 Mayıs 2001 yılında kuruldu Fakat öncesinde free hostlarda baska isimlerle hizmet veriyordu. Kuruluştaki ilk amac yazıtiplerindeki Türkçe karakter sıkıntısına bir çare bulmaktı ve bugün herkes tarafından kullanılan 1000 civarında yazıtipine Türkçe karakter eklenerek bu amaca ulaşılmış oldu. Daha sonra diğer IT konularında insanlara nezih bir paylasim alanı sağlamaktı ki bu amaca da bugün erişilmiştir.

Neden Ceviz ? Herkes tarafından kabullenilecek empatik ve Türkçe bir isim ararken Ceviz.Net ismi üzerinde karar kılınmıştır. Sloganımız olan “Cevizin kabuğunu kırıp özüne inemeyen cevizin hepsini kabuk zanneder” özdeyişi de bu ismin belirlenmesinde etkili oldu.

Ne kadarlık bir sermaye ile kuruldu ve şu an sermayesi ne kadar? Ceviz.Net Google gibi bir garajda olmasa da kişisel bir bilgisayarla çok kısıtlı bir bütçe ile yayın hayatına başladı. Şu anda da geliri kendi ayakları üzerinde yürümeye yetecek düzeydedir.

Ceviz.Net Wiki

Sistemlerinde hangi teknolojiler kullanılıyor? Bugün kendi dedicated serverinde PHP+MySQL+Apache üçlüsünün yanında XML, JavaScript, Ajax gibi teknolojilerle yayın hayatına devam ediyor, hiç bir zaman çıkar ya da kar amacı düşünülmediği için kazanılan gelirler aynen yine Ceviz.Net için kullanılmaktadır.

Kampanyalar Ziyaretçilerimize, sitemizi okuyarak yararlanmanın yanında, yazarak paylaşım yapmalarını teşvik amacı ile aylık makale yarışmalarımız vardı bu devam edecek yine yakında bir logo yarışmamız olacak ve eskisi gibi programlama yarışmalarına da devam edeceğiz.

Diğer forumlardan farkı nedir? İsminin verdiği güven en büyük farktır, Ceviz.Net’e gelen birisi bilir ki burada insanlar sadece Türk Bilişim Dünyası için uğraşıyorlar başka bir düşünceleri yoktur. Saygın ve temiz bir ortamdır bugün yüzlerce üyesine direk ya da dolaylı yoldan meslek ve iş kazandırmıştır.

Ceviz.Net Forum

Planlarımız: Çok yakında tüm IT elemanlarını yakından ilgilendirecek bir projemizi hayata gecireceğiz şu an için bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor ayrıca yine eskisi gibi ödüllü yarışmalarımıza devam edeceğiz.

Vizyonumuz Hiç bir çıkar beklemeden verdiğimiz tüm hizmetlerde Türkiye'nin en iyisi olmaya devam ederek örnek ve öncü olmak.

Misyonumuz Yarınlarımız için güvenilir, nezih ve bilginin özgürce paylaşıldığı Türkiye için değerler yaratan bir site olmak.