SANAYİ KURULUŞLARININ YÜSEM’DEN BEKLENTİLERİ ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
Üretici firma sayısı 30 Sektörde istihdam edilen kişi sayısı yılı üretim miktarı Ton İhracatın üretime oranı %45-50 Üretim kapasitesi.
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
Eğitim İhtiyaç Analizinin Kilit Bulguları & Sonuçları Simon Forrester 26 Haziran 2013.
ADOPEN.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
Farklı Kültürlerde Liderlik Yapmak Prof. Dr. Yeşim Toduk Akiş
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı M. Emrah SOĞANCI Dış Ticaret Uzmanı Haziran 2014.
BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ Halil İbrahim AKÇA DPT Müsteşar Yrd. 7 Eylül 2006.
M2M ve Yakınsama’nın Pazara Dolaylı Etkileri Öner Tekin, Operatörler ve Kurumlar Teknoloji Lideri Bilişim’12, 12 Eylül 2012.
TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Dairesi 3 Aralık 2010 GEBZE T.C.
Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A
URGE Programı ile Şirketlerin İhracat Hacminin Arttırılması Program tanıtımı ve Ernst & Young desteği.
Ortak Öğrenme Nasıl Gerçekleşir? Türk Otomotiv Sektöründen Örnekler TÜSİAD – UİG Rekabet Öncesi İşbirlikleri Başarı Hikayeleri Semineri Dr. Umut EKMEKÇİ.
Bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmak Vizyon’ u Güçlü bir sivil toplum bilinci ve ileri teknolojiyi kullanan, rekabet gücü.
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
1 ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİNDE KOSGEB DESTEKLERİ (Serhan EKER – 2008 Aralık)
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
Biz Kimiz, Hangi Konularda Hizmetinizdeyiz?
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARLAMA FAALİYETLERİ - İBGS 2009/5 YURTDIŞINDA DÜZENLENEN FUARLARA KATILIM - İBGS 97/5.
KOBİ’LER VE KOBİ’LERİN ORTAK ÖZELLİKLERİ
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
Teknoloji ve İnovasyon için Gelişim ve İletişim Platformları Selen Kocabaş.
SANAYİ ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TÜBİTAK Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
EKONOMİK ARAŞTIRMALAR VE DEĞERLENDİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI 31 Ağustos – 4 Eylül 2015.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
BUSINESS MADE SIMPLE Türkiye ArGe Üssü Olabilir mi? C. Müjdat Altay Genel Müdür, Nortel Netaş.
Hızlandırma Programı ‘Fikirden Girişime En Hızlı Yol’
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
YATIRIMCILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 23/03/07. Akrilik Elyaf Talebi (t/yıl) ,637, ,560, ,691, ,685, ,778,000.
YATIRIMCILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (2009 / 3.ÇEYREK) YATIRIMCILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (2009 / 3.ÇEYREK) 24/12/09.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
Türkiye’nin dünyaya anlattığı hikayesi imalattaki gücüyle başlıyor, ihracattaki potansiyeli ile devam ediyor..
YATIRIMCILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 31/10/08. AKSA STRATEJİK PLANININ ŞİRKET KARLILIĞINA ETKİSİ 1.
KOSGEB ve Kuruluş Amacı KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Düzce’de 2012 yılında faaliyete başlamıştır. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
YATIRIMCILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK MEVCUT DESTEKLER ve UYGULAMAYA KONULAN
YATIRIMCILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Stratejik İKY ve Örgüt Performansı İlişkisi
KARİYER YÖNETİMİ WEB SİTELERİ
HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK MEVCUT DESTEKLER ve UYGULAMAYA KONULAN
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
DESTEK VE TEŞVİK PROGRAMLARI
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

SANAYİ KURULUŞLARININ YÜSEM’DEN BEKLENTİLERİ ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI

KURULUŞ : 1968 FABRİKA: YALOVA MERKEZ OFİS: İSTANBUL İLK ÜRETİM: 1971 İLK KAPASİTE : TON / YIL ŞİMDİKİ KAPASİTE : TON / YIL.....BAZI ÖNEMLİ BİLGİLER..... %41,7 ’si HALKA AÇIK DÜNYA PAZARINDA % 12 ; TÜRKİYE PAZARINDA %60 PAZAR PAYINA SAHİP YENİSİ 750 MİLYON USD YATIRIM İLE KURULABİLECEK TÜRKİYE İHRACATININ % 20 ’SİNİ SAĞLAYAN TEKSTİL SEKTÖRÜNE ARA HAMMADDE ÜRETEN m2 ALAN ÜZERİNE KURULU BİR TESİS DÜNYANIN EN HIZLI BÜYÜYEN ve EN BÜYÜK ÜRETİM KAPASİTESİNE SAHİP AKRİLİK ELYAF ÜRETİCİSİ TANITIM FİLMİ TANITIM FİLMİ

DÜNYA AKRİLİK BAZLI TEKSTİL VE TEKNİK ELYAF SEKTÖRÜNDE, VERİMLİ VE ÇEVRE İLE UYUMLU ÇALIŞAN, YENİLİKÇİ VE MÜŞTERİ ODAKLI YAKLAŞIMIYLA İLK TERCİH EDİLEN ÜRETİCİ OLMAK TEKNOLOJİMİZE YATIRIM YAPARAK ; KATMA DEĞERİ, KENDİMİZDE VE MÜŞTERİMİZDE EN YÜKSEK DÜZEYE TAŞIMAK VE AKRİLİK ELYAF İÇİN KARLI, YENİ KULLANIM ALANLARI YARATMAK. TEKNOLOJİMİZE YATIRIM YAPARAK ; KATMA DEĞERİ, KENDİMİZDE VE MÜŞTERİMİZDE EN YÜKSEK DÜZEYE TAŞIMAK VE AKRİLİK ELYAF İÇİN KARLI, YENİ KULLANIM ALANLARI YARATMAK.

AKSA YETENEK YÖNETİMİ ARAÇLARI  LİDER GELİŞTİRME PROGRAMI – UZMAN VE ÜSTÜ ÇALIŞAN  360 DERECE YETKİNLİK DEĞ.VE GERİ BİLDİRİM SİSTEMİ  NEO PI-R KİŞİLİK ENVANTERİ UYGULAMALARI  DEĞERLENDİRME MERKEZİ UYGULAMALARI  KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ  MENTORLUK GÖRÜŞMELERİ  AKSA OKULU – OPERASYONEL SEVİYE  KOÇLUK PROGRAMLARI – MÜDÜR YRD. VE ÜSTÜ  YETKİNLİK GELİŞİM ATÖLYELERİ – TÜM ÇALIŞANLAR  TEKNİK EĞİTİMLER – TÜM ÇALIŞANLAR

YÜSEM’DEN BEKLENTİLERİMİZ  YETENEK YÖNETİMİ UYGULAMALARIMIZI DESTEKLEYECEK EĞİTİM PROGRAMLARI VE UZMAN EĞİTİMCİ DESTEĞİ  MÜHENDİSLERE YÖNELİK POLİMER OKULU  ORTA DÜZEY YÖNETİCİ YETİŞTİRME PROGRAMI

AKSA’NIN YÜSEM’LE OLASI PAYLAŞIMLARI  AKSA BULUŞÇULUK LABORATUARI  AKSA PİLOT TESİSLER  AKSA BİLGİ BELGE TOPLAMA MERKEZİ  AKSA ÇALIŞANLARI BİLGİ VE DENEYİM PAYLAŞIMLARI  YÜSEM’LE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİLECEK PROJELER

AKSA’NIN YÜSEM’LE PAYLAŞIMLARI  AKSA BULUŞÇULUK LABORATUARI  AKSA PİLOT TESİSLER  AKSA BİLGİ BELGE TOPLAMA MERKEZİ  AKSA ÇALIŞANLARI BİLGİ VE DENEYİM PAYLAŞIMLARI  YÜSEM’LE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİLECEK PROJELER

TEŞEKKÜRLER