ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HACETTEPE GO TOPLULUĞU (HUGOKU)
Advertisements

HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU
BAŞKANDAN •BİLKA ‘nın amacı siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel, fenni ve teknik konularda, her türlü araştırma metodunu kullanarak veri elde etmek ve.
Serkan UĞUR Business Sunumu 2. Kısım Paranız nasıl geri döner?
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ TOPLULUĞU 1994
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE BOSAV İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI.
27 Haziran 2008, Prof. Dr. A.S.GÖKALP BOLOGNA SÜRECİ VE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp.
Araştırma Görevlilerinin Öğrenci Laboratuvarlarına Katılımı
Kurulu ş Misyon Vizyon Amaçlar ve Hedefler E ğ itim-ö ğ retim alt yapısı Fakülte Bina Proje Süreci Akademik Kadro Da ğ ılımı Eylem Planı Stratejik Plan.
Türkiye / Bölüm II Her alışverişte para kazanın..
isletmehacettepe kariyer_hit
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA ETKİLİ YÖNETİM
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA ETKİLİ YÖNETİM
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Erasmus Bölüm Koordinatörleri Toplantısı
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER TOPLULUĞU
TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projelerini Hazırlama Eğitimi Şubat 2014
YAZAR: Aylin TUTGUN ÜNAL
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ KULÜBÜ
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
Hukuk Fakültesi Dekanlığı
Kafkas Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Ve Uygulama Merkez Müdürlüğü Faaliyetleri Kafkas Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğr.Gör.Neriman.
.. HASTANEMİZE HOŞ GELDİNİZ. .. EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNİN TARİHÇESİ 20 Mayıs 1955 günü Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen.
SİVAS KONGRESİ EYLÜL 1919 AMASYA GENELGESİ doğrultusunda YURT GENELİ’nde SEÇİMLER YAPILMIŞ ve her ilden 3 ‘er TEMSİLCİ ‘ nin,bu kongreye katılımı.
Hacettepe Otomotiv Topluluğu Tanıtım Sunumu
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ TOPLULUĞU
Estetik Cerrahi Uygulama ve Araştırma Merkezi Faaliyet Raporu
Akademik Danışman Prof. Dr. Çağlar ÖZEL Akademik Danışman Yardımcısı Alper BULUR.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Tıp Fakültesi Prof. Dr. Elif N. Özmert. Dekanlık Seçimi ( ) Dört Aday Fakülte Akademik Kurulu ( ) Öğretim elemanları, tüm asistanlar.
HÜTKOM Hacettepe Üniversitesi Tütün Kontrol, Eğitim, Vergilendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, 20 Haziran 2012 tarih ve sayılı Resmi Gazete'de.
Hacettepe Üniversitesi Satranç Topluluğunun Amacı
ATIK YÖNETİMİ TOPLULUĞU. AMACIMIZ Üniversitemiz bünyesinde oluşan atıkların toplanmasını, izolasyonunu ve yaşanılabilir dünya için çevreyi korumayı amaçlar.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PATEN SPORLARI TOPLULUĞU
AKADEMİK YILI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDE AVRUPA BİRLİĞİ HAYATBOYU ÖĞRENME VE GENÇLİK PROGRAMLARI FAALİYETLERİ.
Yeni ve Temiz Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi (YETAM) tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetler.
Bilgi Topluluğu Tanıtımı:
Üstün Yetenekli Çocuklar Uygulama ve Araştırma
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU MAYIS
HUYEL’in Amaçları * Yelken, Denizcilik ve Yatçılığı üniversitemiz öğrencileri arasında tanıtmak düzenli etkinlikler aracılığıyla yaygınlaştırmak, * Türkiye’de.
Erzurum Teknik Üniversitesi Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Misyonu Prof. Dr. Muammer YAYLALI Erzurum Teknik Üniversitei Rektörü.
Uzm. Fatma BAŞAR Cahit Arf Bilgi Merkezi Eğitim ve Tanıtım Sorumlusu 22 Eylül 2010 T.C. Sağlık Bakanlığı Eğitim Toplantısı TÜBİTAK.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Özdeğerlendirme Kurulu Raporu 30 Haziran 2010 Ankara.
Prof. Dr. Mübeccel GÖNEN Merkez Müdürü
H ACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BASKETBOL TOPLULUĞU Kuruluş Yılı 15 Ekim 2010 Başkan Umutcan KAYIKÇI Akademik Danışmanlar Prof.Dr. Engin YILMAZ Doç.Dr. Mutlu HAYRAN.
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ OKÇULUK TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYET TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU Mart 2015
Avrupa İş Etiği Ağı Türkiye Temsilciliği European Business Ethics Network Turkey (EBEN-TR)
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
Atatürkçü Düşünce Topluluğu 07 Şubat 2008 tarihinde kuruldu ve kurulduğu günden bugüne Hacettepe Üniversitesi öğrencilerini , öğretim üyelerini.
Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
Bİz kİmİz? Hacettepe Robot Topluluğu mikro denetleyici temelli robot ve otomasyon teknolojileri üzerine çalışan bir öğrenci.
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU SENATO TOPLANTISI GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU Akademik Danışman: Prof. Dr. Murat Caner.
Uzaktan ve Karma Eğitim
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ TOPLULUĞU
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜZİK TOPLULUĞU
Uzay ve Uzay Çalışmaları.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
TÜRK HEMŞİRELER DERNEĞİ ÖĞRENCİ KOMİSYONU Hemşire Kimdir?  Hemşire melektir.  Hemşire çiçektir.  Şevkattir.  İğne yapan kişidir.  Klinikte iş yapmayan.
Sunum transkripti:

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

Kısaca ACM ve ACM Hacettepe ACM , Uluslararası Bilişim Kuruluşudur. Dünya’nın en büyük bilimsel ve eğitsel bilişim topluluğudur. ACM Hacettepe 16 Ekim 2010 tarihinde kurulmuştur. Hacettepe Üniversitesi’ nin en iyi topluluğudur.

Neler Yaptık… İlk amaç, devamlı olabilmesi adına kurumsallaşmaydı. 2 yıl önce yepyeni bir ekiple büyük bir heyecan içinde kuruldu. İlk amaç, devamlı olabilmesi adına kurumsallaşmaydı. Yaptığımız etkinliklerle fark yarattık. Her zaman daha ileriye, örnek alınan topluluk olduk.

Neler Yapıyoruz… Deneyim kazanmış, kurumsallaşmış topluluk. Çalışkan bir ekiple birlikte 2012-2013 Dönemi. Şuana kadar 30 etkinlik. 500’ ün üzerinde üye sayısı ve 80’ e yakın aktif çalışan üyelerimiz Farklı etkinliklerle okulun adını en iyi şekilde duyuruyoruz.

Neler Yapacağız… Çeşitli Eğitimler(PHP, Java) Akademik Etkinlikler Teknik Geziler(Roketsan,TAI,Uzay GözlemEvi) Sosyal Medya Söyleşileri

ACM Türkiye! Her yıl hızla artan ACM Öğrenci Kolları ACM Türkiye kuruluş faaliyetlerine Şubat 2010’da başlandı. İlk amaç, daha büyük daha sağlam bir yapı, farklı üniversiteler; tek çatı. Bu amaç doğrultusunda ilk kongre Hacettepe Üniversitesi’ nde yapıldı. Bir sonra ki yıl Bilkent Üniversitesi’ nde olacak.

Sosyal Medya Söyleşileri Son günlerin vazgeçilmezi – Sosyal Medya Hacettepe Üniversitesi’ nin adına yakışır bir etkinlik. Okul adına iyi bir tanıtım Ünlülerin, twitter fenomenlerinin sosyal medyayı kullanması Ünlülerle tanışma fırsatı Davetiyeyle katılım

ACM Hacettepe Yapısı 3 sene içerisinde oturmuş, tecrübeli kadro Koordinatörlükler Yeni dönem için aktif üye seçimi Mülakatlar