ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI
FAYDALANICI KRİTERLERİ
103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI UYGUN YATIRIMLAR
SPESİFİK UYGUNLUK KRİTERLERİ ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI
SPESİFİK UYGUNLUK KRİTERLERİ ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI
SPESİFİK UYGUNLUK KRİTERLERİ
103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI SPESİFİK UYGUNLUK KRİTERLERİ
103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI UYGUN YATIRIMLAR YAPIM İŞLERİ
103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı
103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI UYGUN HARCAMA TUTARI
103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI PROJE SEÇİMİ İÇİN SIRALAMA KRİTERLERİ Bütçe Kalemi 1 Yatırımın, yan ürünlerin işlenmesini hedeflemesi20 Mevcut et işletmelerinde, rendering tesisi olması veya atıkların tasfiyesi için bir rendering işletmesi ile sözleşmesinin bulunması; yeni işletme olması durumunda, yatırımın rendering tesisi yapımı içermesi 20 Et işletmesi veya kesimhanenin organik tarım sertifikasına sahip olması10 Kesimhanelerin karkas sınıflandırmasını gerçekleştirmesi20 Yatırımın kesimhane içermesi durumunda30
103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI PROJE SEÇİMİ İÇİN SIRALAMA KRİTERLERİ Bütçe Kalemi 2 Yatırımın, yan ürünlerin işlenmesini hedeflemesi20 Mevcut et işletmesinde, rendering tesisi olması veya atıkların tasfiyesi için bir rendering işletmesi ile sözleşmesinin bulunması; yeni işletme olması durumunda, yatırım rendering tesisi yapımı içermesi 40 Et işletmesi veya kesimhanenin organik tarım sertifikası olması durumunda10 Yatırımın kesimhane içermesi durumunda20
Teşekkürler