Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ELEKTRİKTE BAĞIMSIZ OLUN..!
Advertisements

Kardanadam festival.
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
Üçgenleri açı ölçülerine göre sınıflandırır
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
1-YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ 2-DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ
GÜRÜLTÜ   "Bir gün gelecek insanlar kolera ve veba gibi gürültüye karşı da amansız bir mücadele verecekler." Robert KOCH (1910)
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TEMEL SAĞLIK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri
PRIME AJANS m.
TOR YAPIM ZEYNEP TOR Firuzağa Mah. Ağahamamı cad. No:5/3 Cihangir/İstanbul.
Birtel İletişim Teknolojileri
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
Fikirler Özel Programı Ideas/ERC Asiye Tuba ZENGİN Ideas/ERC 31 Ekim 2008 İzmir Ekonomi Üniversitesi.
EYLEM 2 AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı.
YURT DIŞI B İ R İ M,MARKA VE TANITIM FAAL İ YETLER İ N İ N DESTEKLENMES İ Tebliğ no 2010/6 Hitaş ymm ltd.
Üçgenleri açı ölçülerine göre sınıflandırır
Tanıtım Olanakları 0 5 – 0 8 ARALIK Growtech Eurasia Fuarı'nda yer alan katılımcı firmaların ürün, hizmet ve adres bilgilerinin yer aldığı fuar.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
SANAYİ SİCİL BELGESİ YILLIK İŞLETME CETVELİ’NİN İNTERNET ORTAMINDA GİRİLİRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER.
CAN Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri canozelguvenlik.com.tr.
REKLAM OLANAKLARI Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı 6 – 10 Ekim 2010 TÜYAP, Istanbul Fuar Ana Sponsoru Organizatör.
YURTDIŞINDA OFİS-MAĞAZA AÇMA, İŞLETME VE MARKA TANITIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ (Tebliğ No: 2005/4)
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
Birtel İletişim Teknolojileri
Yandex Reklamları.
GIDA GÜVENLİĞİ TÜKETİCİ HATTI 2008 YILI FAALİYET RAPORU “GÜVENLİ GIDA SAĞLIKLI TÜRKİYE”
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Karenin Çevre Uzunluğu
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
1 ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİNDE KOSGEB DESTEKLERİ (Serhan EKER – 2008 Aralık)
T R Z TRZ.
Türk Balıkadamlar Kulübü
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
Gençler için Avrupa Fırsatları. nedir? Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu
EYLEM 2 AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
Madde-2) Kurumların merkez, taşra ve yurtdışı teşkilatlarında yer alan tüm birimlere ait kodların güncellenmesi işlemlerinde kurumların strateji geliştirme.
KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
Badminton Nedir?.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
BANKA 5.923,55 TL KAT MALİKLERİNDEN ALACAĞIMIZ ,51 TL BANKA ,69 TL KAT MALİKLERİNDEN ALACAĞIMIZ ,08 TL BORÇ DURUMU.
Etkinliğe 300 kişinin katılımı hedeflenmektedir. Katılımcı detayı aşağıdaki gibi beklenmektedir. Katılım düzeyi olarak Kamu kurumlarının ilgili Genel.
ÖĞRENCİ STAJ RAPORU LABORATUVAR
FAALİYET RAPORU.
Sunum transkripti:

Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor hakları: 160 cm x 60 cm çift taraflı Reklam Panosunda Sponsorun reklamı yer alacak. Reklam Panoları Türk Spor TV’de canlı ve banttan 2008’de en az 30 defa yayınlanacaktır. 1 Yılda yapılacak en az 10 faaliyette reklam panosu yer alacak. Müsabakalarımız Türk Spor TV’den canlı ve banttan yayınlanmaktadır. Sponsor firma adı ile istediği il’deki 3 okula malzeme dağıtılacak. 3 Okulda firmanın Badminton Spor okulları başlatılacak. 3 Okula dağıtılacak malzemelerde firmanın adı geçecek. Web Sitemizde 1 Yıl firmanın reklamı yer alacak.

“ Artık ……………… Badmintonun yükselen de ğ eriyle birlikte daha da yükselecektir”

PROJEN İ N TANIMI ve SPONSOR HAKLARI Badminton Federasyonuna ait 80 Reklam Panosunun federasyon faaliyetlerinde 1 Yıllık kiralanması. Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor hakları:  160 cm x 60 cm çift taraflı Reklam Panosunda Sponsorun reklamı yer alacak.  Reklam Panoları Türk Spor TV’de canlı ve banttan 2008’de en az 30 defa yayınlanacaktır.  1 Yılda yapılacak en az 10 faaliyette reklam panosu yer alacak.  Müsabakalarımız Türk Spor TV’den canlı ve banttan yayınlanmaktadır.  Sponsor firma adı ile istediği il’deki 3 okula malzeme dağıtılacak.  3 Okulda firmanın Badminton Spor okulları başlatılacak.  3 Okula dağıtılacak malzemelerde firmanın adı geçecek.  Web Sitemizde 1 Yıl firmanın reklamı yer alacak.

Sponsorluk Bedeli : 1.Teklif : 80 Reklam Panosunun 1 Yıllık toplam kira bedeli YTL ’dir. 2.Teklif : Her bir Reklam panosunun 1 Yıllık kira bedeli YTL ’dir

Bize Ulaşmak İçin Ulus İş Hanı A Blok Kat : 10 No : 1013 Ulus / ANKARA WEB: Tel: Fax: Sponsorluk Hattı Başkan Cep Tel :