HOŞGELDİNİZ. ZAFER KALKINMA AJANSI Vizyonu: Bölgenin Kalkınması İçin, Dinamik Bir Takım Ruhuna Sahip, Kaliteli Hizmet Sunan, Öğrenen Ve Öğreten, Başlattığı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
Advertisements

GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ
MİSYONUMUZ Bölgemizin stratejik ili olan Batman’ı modern ve huzurlu bir şehir haline getirmek ve Batmanlıların yaşam kalitesini yükseltmektir.
Sayıştay Konferans Salonu Ankara,
ŞALPAZARI ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
1 Etik Değerler ve İş Ahlakı Bülent Şenver
İŞ KANUNUNDA ÜÇLÜ DANIŞMA KURULU VE EKONOMİK SOSYAL KONSEY AYŞE KÜÇÜK ZİYA AK MEHMET ÜSTBAŞ
HİBE DESTEĞİ VEREN KURUMLAR

AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
GAP GIDEM Projesi AB’nin mali desteği ile UNDP tarafından GAP BKİ ile işbirliği içerisinde yürütülmektedir GAP – GİDEM PROJESİ GİRİŞİMCİ DESTEKLEME.
PROENİN ORTAYA ÇIKIŞ GEREKÇESİ PROJENİN UYGULAMA AŞAMALARI
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
UNCCD COP HAZIRLIK TOPLANTISI 8 Eylül New York Toplantısı 20 Eylül 2011 Salı günü New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda “Sürdürülebilir.
Avrupa Birliği’ne Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi EĞİTİM İHTİYAÇ ANALİZİ SEMİNERİ.
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi VABpro KAPASİTE GELİŞTİRME FAALİYETLERİ TEKLİF ÇAĞRISI Proje Uygulama Başkanlığı 26 Haziran.
ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
UZUNKÖPRÜ - HASKOVA TARIMSAL SANAYİ GELİŞTİRME PROJESİ DOÇ. DR. SEFER GÜMÜŞ PROJE BAŞ KOORDİNATÖRÜ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRÜ.
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BOLU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÖLÜMÜ PROJELER KOORDİNASYON EKİBİ LdV Mesleki Eğitim Programı Ortaklık Projeleri (
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
SİVAS TİCARET VE SANAYİ ODASI. SİVAS 1901 yılında kurulmuştur. Yaklaşık 4000 aktif üyesi bulunmaktadır. 24 meslek grubundan 62 meclis üyesi ve 20 personeli.
Üye Paylaşım Toplantısı 11 Kasım Misyon Bilgi teknolojileri ve telekomünikasyon sektörlerini ülkemizin büyümesinin temel bileşeni olarak konumlandırırken,
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
TURİZMDE YENİ DESTİNASYONLAR
KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi Ulusal Kıyaslama Sisteminin Oluşturulması Kümelerin İzlenme ve Değerlendirme Süreci 18 Ekim 2012 – Ankara.
YERELDE AB SÜRECİ.
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
HAVZA ÖLÇEĞİNDE STRATEJİK PLANLAMA VE KALKINMA ‘Kelkit Havzası Örneği’
Belediye Ortaklık Ağları Projesi TUSENET – Türk –İsveç Belediye Ortaklık Ağları / Turkish – Swedish Municipal Network.
Hacettepe Otomotiv Topluluğu Tanıtım Sunumu
BEBKA Teknik Destek (TD) BEBKA Doğrudan Faaliyet Desteği (DFD) GSB Gençlik Projelerini Destekleme Programı (GPDP) Fatih KENARLI Bursa İl MEM ARGE Personeli.
HAYMANA MERKEZ ANAOKULU AÇILIŞ 05 KASIM 2012 tarihinde açıldı. “Eğitim Öğrenciyi Sevmekle Başlar” ilkesiyle.
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
Comenius Hazırlık Ziyaretleri ve İrtibat Seminerleri Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP)
Kastamonu-Çankırı-Sinop Meslek Yüksekokulları İşbirliği Toplantısı 15 Eylül Kastamonu Doç. Dr. Rıza Gürbüz Çankırı MYO Müdürü.
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI LdV Mesleki Eğitim Programı Ortaklık Projeleri.
75.YIL KARACAKILAVUZ CUMHURİYET ORTAOKULU EĞİTİMDE KÜLTÜREL ETKİ VE SOSYAL FARKINDALIK PROJESİ.
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
BALYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANLIĞI MEB / PKMB 1984.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
2015 Yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı Başvuru Sahibinin Adı KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ İŞBİRLİĞİYLE.
Yönetim Danışmanları Derneği Sun Danışmanlık. Kar Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlara Yönelik Destek Programları Mevcut durumda kamu kurumları başta olmak.
TÜKETİCİ AKADEMİSİ TOPLANTISI 1. Ulusötesi Proje Toplantısı Macaristan 17 Şubat 2016 Kurumsal İletişim Uzmanı Güldem Ulutürk.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROJESİ (TOGP)-2 PROJE SONUNDA UZUN DÖNEM ETKİLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ 07/02/2008 – TOBB - ANKARA.
T.C DİCLE KALKINMA AJANSI KALKINMA AJANSLARI, DESTEKLERİ ve DİCLE KALKINMA AJANSI.
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ. AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ EKİBİ Ofis Başkanı: Doç. Dr. Hazım Kemal Ekenel (Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi), Ofis Uzmanları:
T. C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI BÖLGESEL GELİŞME VE YAPISAL UYUM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 29 Aralık 2010, Diyarbakır.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
DOĞU ANADOLU TARIMSAL ÜRETİCİLER VE BESİCİLER BİRLİĞİ DERNEĞİ.
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
Proje Türü Tarımda Modernizasyonun ve Kırsal Kalkınmanın Sağlanması ile Sanayide Rekabetçiliğin Arttırılması Proje İle İlgili Olduğu Faaliyet Alanı 72.
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

HOŞGELDİNİZ

ZAFER KALKINMA AJANSI Vizyonu: Bölgenin Kalkınması İçin, Dinamik Bir Takım Ruhuna Sahip, Kaliteli Hizmet Sunan, Öğrenen Ve Öğreten, Başlattığı Her Girişimi Zafer'le Taçlandıran Bir Ajans Olmak Misyonu: Tr 33 Bölgesinin Yaşam Kalitesini Arttırmak Amacıyla; Bölge Dinamiklerini Harekete Geçirmek Ve Paydaşlar Arası Koordinasyonu Sağlamak, Bölgedeki Kaynakların Yerinde Ve Etkin Kullanımını Gerçekleştirmek, Girişimcilik Ve İnovasyonu Özendirerek Bölgeyi Cazibe Merkezi Haline Getirmek Ve Sürdürülebilir Kalkınmayı Sağlamaktır.

TURGUTLU TİCARET VE SANAYİ ODASI Vizyonumuz: Sanayi, Tarım ve Eğitim Kenti Olmak Kurumsallaşma ve hizmet sunumunda toplumsal memnuniyeti profesyonelliğimize artı değer katarak başaran, Her sektörde faaliyet gösteren sanayici-tüccarlarımızın takdirini kazanan bir kurum olarak; öncelikle ilçemiz ve ülkemizin gelişimine katkıda bulunan bir yöre, dünya ile bütünlesen bir ilçe ve ülke hedefinin gerçekleştirileceğine olan inancımızla, bu güne ve geleceğe güvenle bakıyoruz. Misyonumuz: Üyelerimize; ihtiyaç ve beklentilerinin ötesinde hızlı ve doğru hizmet sunmak. Yöremizdeki is aleminin geliştirilmesi için aktif rol üstlenmek. Yöremiz, bölgemiz ve ülkemizin, ekonomik ve sosyal anlamda kalkınmasına yönelik etkinliklerde bulunmak ve projeler üretmek.

ZAFER KALKINMA AJANSI’ NA PROJE YAZMAK İhtiyaçlarınızı ve Önceliklerinizi İyi Bilmek, bunları Ajansın öncelikleri ile ilişkilendirmek, Mantıksal Çerçeve Oluşturmak,(Neden, Amaç, Faaliyet ve Sonuç İlişkisi) Özverili ve Çalışkan bir ekibe sahip olmak, Belli bir bütçeye sahip olmak, Düzenli ve güvenli bir takip sistemi kurmak, Ajansla sürekli irtibatta olmak, Belirli periyotlarda raporlama yapmak,

TURGUTLU’ YA DEĞER Projemiz; Zafer Kalkınma Ajansı’ nın 2011 Yılında Sürdürülebilir Kırsal & Kentsel Altyapı Mali Destek Programı (SÜKAP) kapsamında, Odamız tarafından hazırlanmış ve Ajansımız tarafından desteklenmeye uygun görülmüştür. Proje kapsamında TUTSO hizmet binası içerisinde bulunan Çok Amaçlı Konferans Salonu yapım ve tefrişatını tamamlamak; Odamız, Üyelerimiz ve Turgutlu halkının kullanımına açmak hedeflenmiştir.

PROJEMİZİN AMACI Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile Turgutlu ve çevre halkının sosyokültürel açıdan gelişimine ve bilinçlenmesine katkı sağlamak nüfuslu Turgutlu İlçemize ihtiyacı olan modern ve çok amaçlı bir konferans salonu kazandırmak. Odamız üyeleri ile Turgutlu ve çevre halkı yararına sosyal, kültürel ve tanıtım aktiviteleri başlatmak. TR33 bölgesinde yapılacak büyük organizasyon ve toplantılara ev sahipliği yapmak. Turgutlu’ nun ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını arttıracak faaliyetlerde bulunmak.

SÜREÇLER Projemizin Hazırlanarak Ajansa Sunulması.( ) Projemizin Desteklenmeye Hak Kazanması ve Ajansımızla Sözleşme İmzalanması. ( ) Projemiz Kapsamında Çok Amaçlı Konferans Salonumuzun Yapım ve Tefrişatının Tamamlanması ( ) Projemiz Kapsamında Çok Amaçlı Konferans Salonumuzda Gerçekleştirilen Etkinlikler ( – )  Projemizin Sonlandırılması. ( )  Projemizin Yeminli Mali Müşavir tarafından denetlenmesi. ( )  Projemizin Nihai Raporunun Hazırlanarak Ajansımıza sunulması ( )

FAALİYETLERİMİZ Çok Amaçlı Konferans Salonumuzun Yapım İşi ve Tefrişatı

FAALİYETLERİMİZ Zafer Kalkınma Ajansı Bilgilendirme Toplantısı

FAALİYETLERİMİZ İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Gösterimi

FAALİYETLERİMİZ KOSGEB Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni

FAALİYETLERİMİZ Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Destekleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı

FAALİYETLERİMİZ Aydın/İzmir/Manisa Akreditasyon Ortak Akıl Platformu Toplantısı

FAALİYETLERİMİZ Dış Ticarette Finansman ve Ticari İngilizce Eğitimleri

FAALİYETLERİMİZ Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi

FAALİYETLERİMİZ İstihdam ve İnsan Kaynakları Eğitimi

FAALİYETLERİMİZ Sağlık, Gençlik ve Genetik Semineri

FAALİYETLERİMİZ Türk Sanat Müziği Konserleri

FAALİYETLERİMİZ Tiyatro Gösterileri

FAALİYETLERİMİZ Uluslararası Şiir Şöleni

FAALİYETLERİMİZ Folklor Gösterileri

FAALİYETLERİMİZ T.C. Manisa Valiliği Umutlar Çiçek Açsın Projesi Semineri

PROJEMİZİN SONUÇLARI Zafer Kalkınma Ajansı’ nın destekleriyle Odamıza, Üyelerimize, Halkımıza ve Bölgemize 250 kişilik modern bir çok amaçlı konferans salonu kazandırdık. Çok Amaçlı Konferans Salonumuzda 50’ ye yakın sosyal ve kültürel etkinlik gerçekleştirdik. Odamıza, Zafer Kalkınma Ajansı’ nın destekleriyle toplamda TL tutarında sabit yatırım gerçekleştirdik. Çok Amaçlı Konferans Salonumuzda yapılan etkinliklerde e yakın misafirimizi ağırladık. İlçemizde ve Bölgemizde Kaymakamlığımızın da büyük destekleriyle proje kültürünün gelişmesine katkı sağladık. YENİ Salonumuzda düzenlenen etkinliklerde 10 dan fazla YENİ Kurum, Kuruluş ve Sivil Toplum Örgütleriyle işbirliği yaptık. Kurum olarak proje kültürünü Odamıza yerleştirdik ve Yılı Stratejik Planımıza her yıl en az 2 proje yazma hedefi koyduk. …

TEŞEKKÜRLER  Ajans Genel Sekreteri Sayın Yılmaz ÖZMEN nezdinde Zafer Kalkınma Ajansı ve Değerli Uzmanlarına,  Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mesut ALTAN, tüm Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclisimize,  Yaptığımız her organizasyonda bizden desteklerini esirgemeyen ve İlçemizde Ajansımıza proje yazma konusunda teşviklerde bulunan; Turgutlu Kaymakamı Sayın Nazmi GÜNLÜ’ ye,  Odamız Genel Sekreteri Sayın Nevzat AVCI ve tüm Oda personelimize,  Odamıza bu modern konferans salonunu inşa eden BÜYÜKDAĞLAR şirketine ve Mimarı Sayın Mehmet Akif DURAN’ a,  Etkinliklerimizde işbirliği yaptığımız tüm Kurum, Kuruluş ve Sivil Toplum Örgütlerine,  Etkinliklerimize katılan üyelerimiz, misafirlerimiz ve tüm Turgutlu Halkına, SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.