GÜVENLİR Kaliteli Ürün! Ortak!. HOLAG FRUIT Şeffaflık Ve Gerçekçilik ! 1of4 GÜVEN VE KARŞILIKLI MENFAATLERE SAYGI ILKELERINI GÖZETIRIZ!!! Farklı coğrafya.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ORGANİK YARASA GÜBRESİ
Advertisements

Food & drink ● Possession
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
KESİRLERİ TANIYALIM.
 Bu ünitede öğrenciler mevsimleri ve mevsimleri birbirinden ayıran özellikleri öğrenecekler.  21.yüzyıl becerileri: Bilgi ve Medya Okur Yazarlığı.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ
A1 TURKUAZ SINIF SEBZE VE MEYVELER PROJESİ
MEYVELER VE KURUYEMİŞLER
MEVSİMLER.
MEYVELER VE VÜCUDA YARARLARI
Türkiye’nin en büyük mail grubu Türkiye’nin en büyük mail grubu Lütfen slaydı tüm sediklerinizle paylaşınız Hayat paylaştıkça güzeldir.
Doğadaki En Sağlıklı 60 Besin....
ARALIK.
Rusya,Avrupa ve Balkan ülkelerine ihracatını yapmakta olduğumuz ürünleri aşağıda inceleyebilirsiniz. Ürünlerimize isteğe bağlı olarak ambalaj yapılabilir.
BÜTÜN - YARIM.
ADAÇAYI Mide bağırsak gazlarını, bulantıyı giderir.Mide bağırsak gazlarını, bulantıyı giderir. Göğsü yumuşatır.
YETERLİ VE DENGELİ BESLENME
TOHUM OLUŞUMU.
YETERLİ VE DENGELİ BESLENME
İL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ
MEVSİMLER.
SEBZELERİN GENEL EKİM – DİKİM BİLGİLERİ
MEVSİMLER
HAZIRLAYANLAR MUSTAFA TATAR VEYSİ KOÇAK.
BAHÇE BİTKİLERİNİN EKOLOJİK ve FİZYOLOJİK İSTEKLERİ
MEVSİMLER.
MEYVELER
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Vitaminler Konuşuyor V İ T A M İ N L E R A B C K E D.
MEYVELER Ahududu, Ananas, Avokado, Ayva, Böğürtlen, Çilek, Elma, Erik, Greyfurt, Hindistan cevizi, İncir, Kavun, Karpuz, Kayısı, Kiraz, Kivi, Muz, Nar,
A VİTAMİNİ HAZIRLAYANLAR: Gökçe Selin Şahin İrem İnal Zeynep
BAHÇE BİTKİLERİNİN SINIFLANDIRILMASI.
MEVSİMLER
BESİNLER.
HEDEFLER: 1.Sağlıklı yaşayabilmek için dengeli beslenmeyle ilgili davranışları gösterebilme. 2.Verilen nesneleri çeşitli özelliklerine göre sınıflayabilme.
NOKTALAMA İŞARETLERİ NOKTALI VİRGÜL (;).
Hazırlayan:Tuba Kalaycı
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
BAHÇE BİTKİLERİ Bahar Yarıyılı
ŞİRKET TANITIM DOSYASI
Mitat Zorlu 1 Bir bütün oluşturan yarımları, aşağıdaki örnekte olduğu gibi yazalım. Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 21 Nisan 2009 Salı Matematik Bir bütün.
Vİtamİnler BAŞLA.
RF’YE YAPILACAK YAŞ SEBZE-MEYVE İHRACAT UYGULAMA ESASLARI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
MATEMATİK DERSİ 1 KESİRLER TAM - YARIM.
BİTKİLER VE SU.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
İLKOKUL VE ORTAOKULLAR İÇİN SAĞLIKLI BESLENME EĞİTİMİ PROGRAMI
Bilişim Ortağınız.
MENÜ SEBZELER VE MEYVELER KIŞ SEBZELERİ YAZ SEBZELERİ KIŞ MEYVELERİ
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
Karaciğer, süt, havuç, domates, yumurta sarısı, sebzeler, balık ve ette çok miktarda bulunur. Karaciğer, süt, havuç, domates, yumurta sarısı, sebzeler,
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Prof.Dr. Birhan KUNTER BAHÇE BİTKİLERİ Bahar Yarıyılı Ders:1
BESLENME VE DİYETETİKTE TEMEL KAVRAMLAR
TÜRKİYE'DE TARIM İnsanların  toprağı işleyerek ekme ve dikme yoluyla ondan ürün elde etmesi faaliyetine  tarım denir.
MEYVELER.
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
VİTAMİNLER.
SEBZELER.
YİYECEKLER-İÇECEKLER
Kültür Bitkilerinin Orijin Merkezleri
Otizm Farkındalık Araştırması
BESLENME ÇANTASINDA BULUNMASI GEREKEN SAĞLIKLI BESİNLER KAHVALTILIKLAR Peynir- Zeytin- Haşlanmış Yumurta Reçel-Bal-Domates Salatalık-Tost-Simit-Poğaça.
Müşteri Memnuniyetini Geliştirme Planı
NARENCİYE, YAŞ SEBZE ve MEYVE SEKTÖR TOPLANTISI
Sunum transkripti:

GÜVENLİR Kaliteli Ürün! Ortak!

HOLAG FRUIT Şeffaflık Ve Gerçekçilik ! 1of4 GÜVEN VE KARŞILIKLI MENFAATLERE SAYGI ILKELERINI GÖZETIRIZ!!! Farklı coğrafya ve iklimlerde yetişmekte olan her türlü meyve ve sebzeyi düzenli, sağlıklı ve ekonomik koşullarda müşterilerimize sunarız. Mevsim şartlarına bağlı kalmaksızın tüm çeşit meyve ve sebzenin ihracatı yapabilmekteyiz ÜRÜN YELPAZESI Şirketimiz sağlıklı ve kaliteli ürünleri, en iyi şekilde müşterilerine sağlayarak sektöründe güvenilir bir şirket olma yolunda hızlı ve kararlı adımlarla ilerlemektedir. V İ ZYONUMUZ Faaliyetlerimiz esnasında şeffaflık ve gerçekçilik ön plandadır. Kurduğumuz ve kuracağımız iş ortaklıklarımızda yarattığımız güç birliği ile müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır. GÜVENL İ K POL İ T İ KAMIZ Kalite ve müşteri memnuniyeti ilkelerini, sunduğu tüm ürün ve hizmetlerde, ön planda tutarak uluslar arası pazarın rekabetçi koşullarında, daima en iyiyi sunmayı hedefleyen bir kurumuz. KALITE GARANTISI

ÜRÜN YELPAZESI KALİTELİ ÜRÜN Düzenli, sağlıklı ve ekonomik koşullarda 2of4 Armut Üzüm Elma, Greyfurt Mandalina Çilek Portakal Karpuz Kavun Kayısı Limon MEYVE Ananas, Avokado Guava Hindistan Ceviz Çarkıfelek Kivi Liçi Lime Papaya Mango Rambutan EGZOTIK Biber Domates Havuç Salatalık Kabak Soğan Lahana Patlıcan SEBZE

İLETIŞIM BILGILERI BIZE ULAŞIN HOLAG 4of4 Ortaya koyduğumuz sinerjinin daha geniş kapsamlı etkilerini düşünmek ve bu etkiler doğrultusunda hareket etmekle çözüm ortağınız olmaya hazırız. Phone: +31 (0) Skype: holag.fruit Web: holag.nl

GÖSTERDIĞINIZ İLGI İÇIN TEŞEKKÜR EDERIZ!!!