TR. 5.1. 25-2009 - R3. TR. 5.1 - 25-2009 - R3 Bu Eylem 5.1 Projesi (Ulusal Gençlik Toplantısı) AB Gençlik Programı tarafından desteklenmiş ve Türk Kızılayı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
19.FASIL : Sosyal Polİtİka ve İstİhdam “AçIlIş Krİterlerİnde Gelİnen Son Aşama” ÇALIŞMA ve SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ KOORDİNASYON.
Advertisements

FAIRstart FAIRstart KRONOLOJİK GÖRÜNÜM T.C KOCAELİ VALİLİĞİ AB PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ.
Faaliyetin Süresi: 24 ay ( )
Meriç Belediyeler Birliği
Merkezin Kuruluş Tarihi: Mart 2010 Danışma Kurulu: 44 ESOGU öğretim üyesi ve 2 kişi üniversite dışından (Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Belediye)
AVRUPA BİRLİĞİ SEVGİ BİLDİRİCİ Doç. Dr. CENGİZ HAKAN AYDIN SPOR YÖNETİCİLİĞİ.
İŞ KANUNUNDA ÜÇLÜ DANIŞMA KURULU VE EKONOMİK SOSYAL KONSEY AYŞE KÜÇÜK ZİYA AK MEHMET ÜSTBAŞ
BASIN VE TANITIM TOPLANTISI
Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü
Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü
 Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak ve Şubat aylarında 18 İlçe ve İl Merkezinde Av Komisyonu toplantıları tamamlandı.  Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak Şubat.
Mesleki Eğitim Girişimleri Programı
eAvrupa, eAvrupa+ ve Türkiye
PLATON+ PROJESİ Simülasyon ve Eğitim Toplantısı 28 Ocak 2010.
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları PROGRAMI.
TAYYAR KUZ Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü
İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Geliştirilmesi Projesi Aşama II Rahmi Doğan İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı.
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi VABpro KAPASİTE GELİŞTİRME FAALİYETLERİ TEKLİF ÇAĞRISI Proje Uygulama Başkanlığı 26 Haziran.
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
Strateji Geliştirme Başkanlığı
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BOLU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÖLÜMÜ PROJELER KOORDİNASYON EKİBİ LdV Mesleki Eğitim Programı Ortaklık Projeleri (
“Kümelenme ve Uluslararasılaşma”
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Finlandiya yönetiminde hesap verebilirliğe giriş Visa Paajanen,
“ Genç Düşün, Değişimi Yarat”. Biz Kimiz? e-gençlik Derneği, internet sayfası ve bölge temsilcilikleri yoluyla farklı yerlerdeki.
Valilikler koordinasyonunda illerde yapılan çalışmaların Türkiye’nin Yeni AB Stratejisi ve AB İletişim Stratejisi’ne katkı sağlaması İçişleri Bakanlığı.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
Çalıştay: Başbakanlık Uzmanları için DEA 13 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR Oturum 1 DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar.
Projenin Adı: Mesleki Eğitimde Kalite Güvencesi Konusunda Fakındalığın Geliştirilmesi Proje Ortaklarımız: 1- Teknik Eğitim Vakfı Adana Şubesi 2- Adana.
SOLAR GENERATION (GÜNEŞ KUŞAĞI)
EU EU (PROGRAMLAR-BÖLGESEL TARİFLER) FEDERAL HÜKÜMET (FEDERAL TANIMLAR-BÖLGESEL TANIMLAR) EYALET HÜKÜMETİ EYALET EKONOMİ BAKANLIĞI-KALKINMA ŞİRKETLERİ.
KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU \ Eğitim Tekrarları OCAK-2009 Kartal Kaymakamlığı Afet Yönetim Merkezinde.
BAKANLIK HASTA HAKLARI UYGULAMALARI VE
YERELDE AB SÜRECİ.
2. Bölgesel Kalkınma ve Yönetişim Sempozyumu
1 KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ EYLEM PLANI (Yapılan Çalışmalar, Mevcut Durum ve Planlanan Çalışmalar) Ender ÇOLAK Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı.
Doç. Dr. Atilla SANDIKLI BİLGESAM Başkanı
Belediye Ortaklık Ağları Projesi TUSENET – Türk –İsveç Belediye Ortaklık Ağları / Turkish – Swedish Municipal Network.
Gençlik Sektöründe Yerelleşme ve Yeniden Yapılandırma
T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI ZİRAİ ÜRETİM İŞLETMESİ PERSONEL VE MAKİNE EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SAFER 2009 AÇILIŞ TOPLANTISI.
Ücretli Çalışan ve İşsiz Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Ankara Bölgesel Kurultayı Hazırlık Toplantısı 13 Haziran 2009 Gündem 1- Kurultay Sunuşu 2-
1 Finans Konulu Tematik Çalışma Grubu Raporu Koordinatörler Toplantısı 5-6 Kasım 2007 T. Woudeneh & J. Labre.
TermTÜRK Terminoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
Genç Dostu CSÜS Hizmetleri Uluslararası Katılımlı Sempozyumu
Avrupa Konseyi Destekli Hibe Projesi KAMUDA ETİK KÜLTÜRÜN GÜÇLENDİRİLMESİ.
Çalıştay: Başbakanlık Üst Düzey Yöneticiler için DEA Oturum 2: DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar 14 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR.
20 Kasım 2004 Strateji Toplantısı. Strateji Geliştirme Süreci Misyon - Mevcut Durum = Fark Stratejiler / Politikalar VİZYON MİSYON MEVCUT DURUM HEDEFLER.
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI. TTB UDEK ÜYESİ DERNEKLER ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI ATUB temsilcileri 3. toplantılarını gerçekleştirdi. 24 meslektaşımız.
İL YATIRIM PROGRAMI HAZIRLIK VE İZLEME SÜRECİ
ERASMUS+ Gençlik.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
AVRUPA BOYUTUYLA İŞKUR REHBERLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 1.
ALACA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
BÜTÜNLEŞİK KIYI YÖNETİMİ
PROJE ve YAPIM İŞLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP)
ATIK YÖNETİMİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
ERASMUS + GENCLİK. YENİLİKLER Sadece yaş arası gençler değil gençlik çalışanları da yaş sınırı göz etmeksizin katılabiliyor. Ayrıca bu programda.
1 Altunkaya ÇAVUŞ Amasya MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
1 Osman Özdemir MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
PROGRAM GENEL TANITIMI PROGRAMI. T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI TÜRK ULUSAL AJANSI AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı HAYATBOYUÖĞRENME.
B AYBURT MERKEZ FAALİYETİN ÇEŞİDİ ve AMACI AK PARTİ BAYBURT TEŞKİLATI(Ana Kademe İl Yönetimi, İl Kadın Kolları Yönetimi, Gençlik Kolları İl Yönetimi)
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
ERASMUS
SİBER GÜVENLİK BÖLÜM 6.
Sunum transkripti:

TR R3

TR R3 Bu Eylem 5.1 Projesi (Ulusal Gençlik Toplantısı) AB Gençlik Programı tarafından desteklenmiş ve Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi tarafından 28–31 Ocak 2010 tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştirilmiştir.

T.B.M.M’de Su Komisyonu kurulmasının önemi hakkındaki farkındalığı artırmak üzere proje dokümanlarını T.B.M.M’ne göndermek, İl Gençlik Meclislerinde Su Çalışma Grupları oluşturulmasını desteklemek, Oluşturulacak Komisyonlar aracılığıyla yerel su politikalarının hazırlanmasını sağlamak amacıyla Valiliklerle toplantılar düzenlemek, TR R3 PROJENİN AMAÇLARI

Tüm Türkiye’deki Gençlik Meclislerinde Su Komisyonları kurulmasını desteklemek, Su konusunda uluslararası düzeyde yürütülen çalışmaları izlemek üzere Uluslararası Su Sekreteryasının Gençlik Birimiyle iletişim içinde olmak, TR R3

22 Mart günü kutlanan Dünya Su Günü için ulusal kampanya hazırlamak, Milli Eğitim Bakanlığı’nın İl Müdürlükleri ve Öğrenci Meclisleriyle işbirliği halinde okullarda Su Klüpleri kurulmasını desteklemek, TR R3

E-posta grupları ve facebook aracılığıyla AB Su Politikalarını tartışmak, Atık yağ depolarının kullanımıyla ilgili bir Yönetmelik hazırlanmasını sağlamak amacıyla Belediye Meclislerine tavsiyelerde bulunmak, TR R3

Türkiye’de ulusal su politikasının hazırlanması sürecine gençliğin katılımını sağlamak üzere bir Su Derneği kurulmasını teşvik etmek, Olası bir felaket halinde Belediye Meclisleri ve yerel hükümetlerle işbirliği halinde yürütülmesi gerekli su stratejilerinin önemi konusunda T.B.M.M’deki farkındalığı artırmak, TR R3

DSİ Genel Müdürlüğü’yle işbirliği halinde çalışacak kurumsal yapının (Bakanlık ya da Müsteşarlık) oluşturulmasının önemi konusunda TB.M.M’de konuyla ilgili milletvekilleriyle görüşmelerde bulunmak. TR R3

Bu proje Dünya Su Sekreteryası’nınn daveti üzerine Kanada’da yerleşik Dünya Su Sekreteryası’nın bir toplantısında sunulmuştur, TR R3 PROJENİN BAŞARILARI

Bu projenin hemen ardından Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Avrupa Biyoloji Öğrencileri Sempozyumuna (SymBiose 2010) ev sahipliği yapmış ve AB su politikaları bu Sempozyumda da tartışmaya açılmıştır, TR R3

Proje sonuçları farklı okullarda yaklaşık 7000 öğrenciyle paylaşılmıştır,

TR Projenin sonuçları ayrıca Eskişehir ve komşu iller Kütahya, Denizli, Kahramanmaraş ve Konya’da düzenlenen STK festivalleri aracılığıyla yerel halkla da paylaşılmıştır.